Bujrum, kleknidrinin vuk je napisao/la:' се ватре не гасе.... .на /!Haj za pomirenje jedna pjesma za Drininog Vuka
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Svi placu na tribinama :S
- drinin vuk
- Kontakt:
" & $ ?,& ?,? су $ ?.? % ",на & & ' се ватре не гасе. & је "!ever je napisao/la:Svi placu na tribinama :S
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
´bem mu lebac nek si i ti jednom nešto pametno reko, al ne kontam kako možeš biti tako surov kada poznaješ osjećaj ispadanja u drugu ligudrinin vuk je napisao/la:" & $ ?,& ?,? су $ ?.? % ",на & & ' се ватре не гасе. & је "!ever je napisao/la:Svi placu na tribinama :S

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Dajte mi neko kakav download super-Maria, one stare verzije al da ne nosi puno. Yebiga, nabio 19 giga vec, a ostala mi tri dana, da se bar necim zabavim 

O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
sta je polulegendo, ti vec zaboravio na menelegenda reala je napisao/la:Šta to radite ,i kvarite mi chat ,pa da ga admin opet zaključa pa da ja bijeme opet![]()
Čuj reko nešta Monolog ma šta ima on reći kad je pijan ,nemojte mu se razumiti![]()
Vidim potrošili ste beze 5-6 stranica ,a sve fini forumaši nisu spameri aha

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
na kojem si ti operateru kad jos imas ogranicenjePortillo je napisao/la:Dajte mi neko kakav download super-Maria, one stare verzije al da ne nosi puno. Yebiga, nabio 19 giga vec, a ostala mi tri dana, da se bar necim zabavim

- drinin vuk
- Kontakt:
Не псуј /,/ је свето ",& " у ? ? $ " $ ?,& $ ?,' $ је " у $ ? ?.´bem mu lebac nek si i ti jednom nešto pametno reko, al ne kontam kako možeš biti tako surov kada poznaješ osjećaj ispadanja u drugu ligu
Псовање ? " & ? & је " ? ",? " свега " " ",не & $ $ тој ? ? не & " & ? & у " ".
' ? за ? твог ? је " ? у ",$ " & $ у ",а твој ? ? " је познато не ' " ¥ ' у " & је 96 на " по ?.
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
Ma na Mostaru, **** ti Mostar, ja potpiso novi ugovor sta ja znam mozda nekad u 10 mjesecu prosle godine, a u 11 dali ponudu za FLAT, i sad moram cekat godinu dana da taj istekne pa onda se prebacivat na ovajFrutek je napisao/la:na kojem si ti operateru kad jos imas ogranicenjePortillo je napisao/la:Dajte mi neko kakav download super-Maria, one stare verzije al da ne nosi puno. Yebiga, nabio 19 giga vec, a ostala mi tri dana, da se bar necim zabavim

u kojoj regiji? regiji opštine Zvornik ako pri tome misliš na Partizan to je drugi par opanaka al eto taj tvoj klub dragi koji si toliko branio ispade iz 96 natjecanja na svijetudrinin vuk je napisao/la:Не псуј /,/ је свето ",& " у ? ? $ " $ ?,& $ ?,' $ је " у $ ? ?.´bem mu lebac nek si i ti jednom nešto pametno reko, al ne kontam kako možeš biti tako surov kada poznaješ osjećaj ispadanja u drugu ligu
Псовање ? " & ? & је " ? ",? " свега " " ",не & $ $ тој ? ? не & " & ? & у " ".
' ? за ? твог ? је " ? у ",$ " & $ у ",а твој ? ? " је познато не ' " ¥ ' у " & је 96 на " по ?.

- legenda reala
- Kontakt:
Frutek je dobio ban 7 dana ,zbog provociranja drugih forumaša
nema više labavo ,Vuče ,Edo i ekipa i vas čeka slična sudbina ako tako nastavite

nema više labavo ,Vuče ,Edo i ekipa i vas čeka slična sudbina ako tako nastavite

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Znas ti da ja samo tebe provociramlegenda reala je napisao/la:Frutek je dobio ban 7 dana ,zbog provociranja drugih forumaša![]()

Roger Federer the greatest of all time!
- drinin vuk
- Kontakt:
" & $ $ " ? органа у ? " " ? $ с " " " & " $ " & " у $ " /,на & ' ' ?.
Но % $ ' $,не $ с " ?,$ & је $ на ' $ " % $,? по њега ја ' не $ јер ' хетеро,па је & тога " с & на ' ' јер & & " се & нађу.
Но % $ ' $,не $ с " ?,$ & је $ на ' $ " % $,? по њега ја ' не $ јер ' хетеро,па је & тога " с & на ' ' јер & & " се & нађу.
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
- spielführer_21
- Kontakt:
@drugoligaš
džaba si se vraćao, ili normalno diskutuj ili "napusti temu"- da parafraziram velikog Zmaja od Šipova..
džaba si se vraćao, ili normalno diskutuj ili "napusti temu"- da parafraziram velikog Zmaja od Šipova..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Ovaj pas, pardon vuk, je nedavno vodio parade u Beogradu, Zagrebu i Splitu. Covjek zasluzuje respekt
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- drinin vuk
- Kontakt:
То је то о ' & све ове ' ",$ са " & не ' & $,? % $ ' $," ' ја " % је ? " " " " " ? & ",& се " свега $ у тзв. & " $ теза " % " '.
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
-
- Kontakt:
Vuče sa drine, kita mi se vine
tebe po sred čela puče, VRATI NAM SE FRUTEČE.
Da ga možemo zayebavati, ha ja
tebe po sred čela puče, VRATI NAM SE FRUTEČE.

Da ga možemo zayebavati, ha ja

Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Ma hajde, što ga neukusno podbadate?!
Ne vidim ništa nenormalno ili neugodno u njegovoj diskusiji. Čovjek ima svoje razmišljanje, s kojim se ja mogu slagati ili ne slagati, a sve dok ne vrijeđa, ima slobodno pravo iznijeti svoje mišljenje! Svatko ima pravo na drukčije razmišljanje!!
Znam da nekad zna provocirati i biti neugodan, ali to ne daje za pravo drugima da ga vrijeđa. Nekad mudruje (ko i ja
), ali šta onda?!
Ne vidim ništa nenormalno ili neugodno u njegovoj diskusiji. Čovjek ima svoje razmišljanje, s kojim se ja mogu slagati ili ne slagati, a sve dok ne vrijeđa, ima slobodno pravo iznijeti svoje mišljenje! Svatko ima pravo na drukčije razmišljanje!!
Znam da nekad zna provocirati i biti neugodan, ali to ne daje za pravo drugima da ga vrijeđa. Nekad mudruje (ko i ja

Zadnja izmjena: dubrava, dana/u 26 jun 2011, 22:26, ukupno mijenjano 1 put.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Download za Super-Maria 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.