FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Anfakinbilivbl 

- schweinsteiger
- Kontakt:
ovaj romario je dosadniji od svih proliva koje sam ikad imao.
sad ce pocet' sam sebe citirati i raspravljati se sam sa sobom.
sad ce pocet' sam sebe citirati i raspravljati se sam sa sobom.
#miasanmia
- gerdmuller
- Kontakt:
Pa jel vas ljudi tko tjera da odgovarate Romariu??? Pustite momka neka pise sta hoce,hvala bogu pa zivimo u demokraciji pa neka svatko iznese svoje misljenje kakvo god ono smijesno bilo.Ja samo ne razumijem kako pojedinci ne kuze da im se ostali smiju kad citaju postove tipa razbit ce Barca Bayerna ili obrnuto
Al ajd i ja sam pisao da ce nase tekme protiv Juventusa biti guste kad ono---
Kao sto sam vec ranije napisao mislim da cemo proci i osvojiti ligu prvaka ali isto tako odlucivat ce sitnice u ova dva dvoboja(nadam se samo ne sudci).Barcelonu kao klub strasno respektiram i u mnogim pogledima im se divim kao recimo kad je Guardiola na prvom treningu Ibrahimovica doticnome rekao:Koji kuratz glumis,ovo ti je Barcelona(nakon sto je Ibra dosao Ferrarijem a ne sluzbenim autom) 

"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
"Karl-Heinz Rummenigge, potpredsjednik minhenskog Bayerna, izjavio je da “Kloppova zadnjica može da završi u muzeju minhenskog kluba”.
Na taj način je odgovorio na izjavu trenera dortmundske Borussije nakon žrijeba za polufinale Lige prvaka, koji je tom prilikom poručio:
“Kladim se u svoju zadnjicu da će zvati Pepa u pomoć”.
Direktor bavarskog kluba se nije zaustavio samo na tome, već je dodao sljedeće:
“Trebalo je da se opkladi u svoju presađenu kosu, jer je mnogo lakša za transport od njegovog du….”
S druge strane, Jurgen Klopp ne vjeruje u izjave Juppa Haynckesa i Matthiasa Sammera, sportskog direktora Bayerna, koji uveravaju javnost da im Guardiola nije potreban, niti bilo koja informacija o njegovom bivšem timu Barceloni."
Rummenigge odmah u kost
Na taj način je odgovorio na izjavu trenera dortmundske Borussije nakon žrijeba za polufinale Lige prvaka, koji je tom prilikom poručio:
“Kladim se u svoju zadnjicu da će zvati Pepa u pomoć”.
Direktor bavarskog kluba se nije zaustavio samo na tome, već je dodao sljedeće:
“Trebalo je da se opkladi u svoju presađenu kosu, jer je mnogo lakša za transport od njegovog du….”
S druge strane, Jurgen Klopp ne vjeruje u izjave Juppa Haynckesa i Matthiasa Sammera, sportskog direktora Bayerna, koji uveravaju javnost da im Guardiola nije potreban, niti bilo koja informacija o njegovom bivšem timu Barceloni."

Kako me veseli cinjenica da vas Klopp prca ono hinjski
( zato sto vas ne namjerava preuzeti )
Da je to isto radio i Hitzfeld a evo i sad Sammer nikad vi nista ne bi osvojili...jer ste uvijek po pamet u Dortmund dolazili !

Da je to isto radio i Hitzfeld a evo i sad Sammer nikad vi nista ne bi osvojili...jer ste uvijek po pamet u Dortmund dolazili !
On je probao prcat, ali dobio po guzici.....HzBvB je napisao/la:Kako me veseli cinjenica da vas Klopp prca ono hinjski( zato sto vas ne namjerava preuzeti )

Sviju smo doveli iz Dortmunda: i Ulija, Rummenigea, Beckenabauera..........

A Sammer se u jednom od najjačih perioda Dortmunda, odlučio za Bayern i to dovoljno govori.....

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
0vaj Kloppov pokusaj prcanja bayerna je smijesan, cuj zvat ca pepa
malo se digao klopp sad kad mu je ekipa dolsla u finale i pocinje podhebavati, iako treba sutiti, jer vidjeli smo kaku su es provukli protiv jedne malage. prodje na osnovu gola u zadnjoj minuti kojem su prethodila dva ofsajda ko kuca, jos podhebavas klub koji ti bjezi 20 bodova, ispao je stvarno smijesan
malo se digao klopp sad kad mu je ekipa dolsla u finale i pocinje podhebavati, iako treba sutiti, jer vidjeli smo kaku su es provukli protiv jedne malage. prodje na osnovu gola u zadnjoj minuti kojem su prethodila dva ofsajda ko kuca, jos podhebavas klub koji ti bjezi 20 bodova, ispao je stvarno smijesan
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
@effe
Nemoj druze sad kvariti reputaciju jednog od najrealnijih(naravno i najboljih) forumasa s konstatacijom da se Sammer odlucio za yayern samo tako...Razlog je sto nije imao mjesta u BvB-u dok su ga u Minkenu jedva docekali!Naravno,ne da nema kvalitet,daleko od toga,ali zasto bi u BvB-u "rasipali" tim koji nize uspjehe i davali otkaze ljudima koji su zasluzni za ovakve rezultate i podizanje iz pepela samo da bi doveli nekog drugog pa makar to bio i Sammer!
Sto se tice ovog obostranog shukanja...Doktor je to lijepo srocio mada su mu (ruku na srce)"lijepo" i odgovorili!Jbg,u yayi su navikli shukati,e sad je tu Klopp(onako agresivan-nekom arogantan) koji ce odgovoriti svakome ali i prvi poceti pa je to sad svima cudno,kako Boze neko da odgovori Rumenom ili...
Mi (ovdje na forumu) sasvim nebitni u svijetu fudbala bilo kome pa se svakodnevno neko prepucava i pokusava shuknuti nekom drugom,a ne likovi koji toliko znace u ovoj bransi,moze im se...
Nemoj druze sad kvariti reputaciju jednog od najrealnijih(naravno i najboljih) forumasa s konstatacijom da se Sammer odlucio za yayern samo tako...Razlog je sto nije imao mjesta u BvB-u dok su ga u Minkenu jedva docekali!Naravno,ne da nema kvalitet,daleko od toga,ali zasto bi u BvB-u "rasipali" tim koji nize uspjehe i davali otkaze ljudima koji su zasluzni za ovakve rezultate i podizanje iz pepela samo da bi doveli nekog drugog pa makar to bio i Sammer!

Sto se tice ovog obostranog shukanja...Doktor je to lijepo srocio mada su mu (ruku na srce)"lijepo" i odgovorili!Jbg,u yayi su navikli shukati,e sad je tu Klopp(onako agresivan-nekom arogantan) koji ce odgovoriti svakome ali i prvi poceti pa je to sad svima cudno,kako Boze neko da odgovori Rumenom ili...

Mi (ovdje na forumu) sasvim nebitni u svijetu fudbala bilo kome pa se svakodnevno neko prepucava i pokusava shuknuti nekom drugom,a ne likovi koji toliko znace u ovoj bransi,moze im se...

- gerdmuller
- Kontakt:
Pierre-Emile Højbjerg o svom debiu:
"Prvih nekoliko minuta sam se "usrao u gaće".Ali to je normalno za jednog 17-godišnjaka kada izlazi pred 70 000 navijača.Izaći na prepunu Allianz Arenu to je san,za to se živi"
"Kada mi je Jupp rekao da ulazim osjećao sam se nevjerovatno.Rekao sam : O moj Bože,ajme meni.Zatim me je uhvatla mala panika jer nisam imao dresa jer su tamo bila dva ali od Martineza,ali ipak sam našao svoj"
"Ovaj dan nikada neću zaboraviti, cijelu noć nisam mogao zaspati"!
"Prvih nekoliko minuta sam se "usrao u gaće".Ali to je normalno za jednog 17-godišnjaka kada izlazi pred 70 000 navijača.Izaći na prepunu Allianz Arenu to je san,za to se živi"
"Kada mi je Jupp rekao da ulazim osjećao sam se nevjerovatno.Rekao sam : O moj Bože,ajme meni.Zatim me je uhvatla mala panika jer nisam imao dresa jer su tamo bila dva ali od Martineza,ali ipak sam našao svoj"
"Ovaj dan nikada neću zaboraviti, cijelu noć nisam mogao zaspati"!

"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Ali ovde moram zadržat svoje mišljenje pa makar i pokvario reputaciju.....smopiBVB je napisao/la:@effe
Nemoj druze sad kvariti reputaciju jednog od najrealnijih(naravno i najboljih) forumasa s konstatacijom da se Sammer odlucio za yayern samo tako...Razlog je sto nije imao mjesta u BvB-u dok su ga u Minkenu jedva docekali!Naravno,ne da nema kvalitet,daleko od toga,ali zasto bi u BvB-u "rasipali" tim koji nize uspjehe i davali otkaze ljudima koji su zasluzni za ovakve rezultate i podizanje iz pepela samo da bi doveli nekog drugog pa makar to bio i Sammer!![]()

Gledaj Sammer dugo već živi u Munchenu i navikao se na taj grad, prijatelj je s Ulijem i dosta puta u izjavama se osjetilo kod njega da ima neku privrženost prema Bayernu. Stoji to da je Dortmund dobro popunjen na tim čelnim pozicijama, ali sam znaš da je Sammer za te sve osobe još jedna klasa iznad. Nema boljeg čovjeka u Njemačkoj, a možda i u cijeloj Evropi za mjesto sportskog direktora od njega.
Ja kad sam ono malo prije u postu spomenuo, nisam mislio da je Sammer sad šuknuo BVB-u što je postao u Bayernu sportski direktor, ali jednostavno mislim da i u drugim okolnostima on ne bi Bayern odbio.
Iako mu je naravno BVB velikim dijelom u srcu i dalje, imao je tamo uspjeha i kao igrač i kao trener i igrao je srcem. Sammer i Bayern , to je perfektan brak....

Što se šukanja tiče, to slušam i pratim godinama, da više skoro sve znam na pamet.....smopiBVB je napisao/la: Sto se tice ovog obostranog shukanja...Doktor je to lijepo srocio mada su mu (ruku na srce)"lijepo" i odgovorili!Jbg,u yayi su navikli shukati,e sad je tu Klopp(onako agresivan-nekom arogantan) koji ce odgovoriti svakome ali i prvi poceti pa je to sad svima cudno,kako Boze neko da odgovori Rumenom ili...![]()

Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Još jedan tinejdžer na meti Bayerna. Viktor Fischer bi bar po meni bio odlična zamjena za Riberya. Ima 18 godina i iza njega je odlična sezona u Ajaxu.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
smopiBVB je napisao/la:
Razlog je sto nije imao mjesta u BvB-u

Znam da pokušavaš na svaki način ocrniti dolazak Sammera u Bayern ali ovo što si napisao je teški odron.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
UHHH taj bi nam sjeo ko budali samar!FRANK RIBERY je napisao/la:Još jedan tinejdžer na meti Bayerna. Viktor Fischer bi bar po meni bio odlična zamjena za Riberya. Ima 18 godina i iza njega je odlična sezona u Ajaxu.
Cini ti se,procitaj cijeli tekst pa donosi zakljuckeSaurman je napisao/la:smopiBVB je napisao/la:
Razlog je sto nije imao mjesta u BvB-u![]()
Znam da pokušavaš na svaki način ocrniti dolazak Sammera u Bayern ali ovo što si napisao je teški odron.

Ne da nije imao mjesta kad je u pitanju kvalitet(daleko od toga) ali zasto rasipati nesto sto odlicno funkcionise,da bi dosao on ili bilo ko drugi

ko **** ove domuzare sta brabonjaju ne mogu se pomiriti da ih je bayern da svim frontovima porazio i to na kakav nacin ,a real ce u polufinalu tu da stavi pecat
,nego momci da se mi okrenemo sutrasnjem polufinalu kupa ajmo misljena rezultata .

Prema nekim bavarcima se obracam normalno i da me ne shvate pogresno a takve YAYARCE kao sto si ti na ulici pishamGAL je napisao/la:ko **** ove domuzare sta brabonjaju ne mogu se pomiriti da ih je bayern da svim frontovima porazio i to na kakav nacin ,a real ce u polufinalu tu da stavi pecat,nego momci da se mi okrenemo sutrasnjem polufinalu kupa ajmo misljena rezultata .

smopiBVB je napisao/la:Prema nekim bavarcima se obracam normalno i da me ne shvate pogresno a takve YAYARCE kao sto si ti na ulici pishamGAL je napisao/la:ko **** ove domuzare sta brabonjaju ne mogu se pomiriti da ih je bayern da svim frontovima porazio i to na kakav nacin ,a real ce u polufinalu tu da stavi pecat,nego momci da se mi okrenemo sutrasnjem polufinalu kupa ajmo misljena rezultata .
Halo Dr.Lingvistike fuck off ,niko te nije spomenu licno ,ja takve ko ti remse i popopisam za kraj ,decko ovo je stranica za odrasle +18 ,mozes imati trauma.Idi na svoju temu pa nabijaj postove vidim da si Veoma uporan u tome i blizu si cilja da postanes jedan od onih sa najvise postova napredujes.

- Cautinho
- Kontakt:
@GAL sramota jednog takvog kluba sto ima navijaca kao ti.Stidi se.Romario barem ne vrijeda.
Keep walking.
De smisli nesto novo,samo ponavljas 18+...Ako vec hoces da znas imam puno vise od toga,pa da ne ponavljas vise,ubitacno si peglativan!
Ako hoces paznju,drugacije to radi,nit sam se tebi obratio prvi,niti si zanimljiv i interesantan da tako nesto radim,ne rusi bezze ugled ovih normalnih ljudi s teme,postedi nas sve!
Vidim pratis moje postove,svaka cast,znaci da sam ti interesantan
Imao bi ih i ti mnogo vise,nego nisi komentarisao dok je tvoj klub bio bez titule i rezultata...Znas,vidis datum prijave,broj postova i vidis koliko si ih od tog broja napisao u zadnjih pola godine-godinu(pretpostavka i vidjenje)i prosta racunica!Znaci kad smo kod postova,POBIJEN SI,smisli nesto novo
I ajd da se dogovorimo,ne obracam ti se prvi tako da nemas potrebe ulaziti u tudju raspravu,nego fino lijepo dodji sebi ako nemas kome,ok?Ne pravi se mangup preko tastature jer to nije fino,to se drugacije radi,nego pusti ljude da normalno iznose misljenja i pricaju,a ne gusiti ih svojim balavim i maloumnim idejama!Znas kako se ono kaze CAO PUSA!
Ako hoces paznju,drugacije to radi,nit sam se tebi obratio prvi,niti si zanimljiv i interesantan da tako nesto radim,ne rusi bezze ugled ovih normalnih ljudi s teme,postedi nas sve!

Vidim pratis moje postove,svaka cast,znaci da sam ti interesantan

I ajd da se dogovorimo,ne obracam ti se prvi tako da nemas potrebe ulaziti u tudju raspravu,nego fino lijepo dodji sebi ako nemas kome,ok?Ne pravi se mangup preko tastature jer to nije fino,to se drugacije radi,nego pusti ljude da normalno iznose misljenja i pricaju,a ne gusiti ih svojim balavim i maloumnim idejama!Znas kako se ono kaze CAO PUSA!

Cautinho je napisao/la:@GAL sramota jednog takvog kluba sto ima navijaca kao ti.Stidi se.Romario barem ne vrijeda.
drug jedan savjet nemoj se mijesati gdje ti nije mjesto

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 10 gostiju.