FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

xaviesta
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la xaviesta » 14 apr 2013, 16:27

Ja sam gori sto se primam na ove gluposti.

Izvinjavam se svima koji citaju ovu temu zbog pisanja stvari koje nemaju veze s klubom.
Inace slazem se da je ova tema, zapravo citav ovaj podforum najkvalitetniji, ali nacitat' cete se svega dok se ne zavrsi ovaj dvomec. Nazalost.
Don't hate what you don't understand.

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 14 apr 2013, 16:32

Nakon sezone u kojoj ga je u potpunosti zasjenio hrvatski napadač Mario Mandžukić njemački nogometni reprezentativac Mario Gomez bi mogao napustiti redove minhenskog Bayerna...

- Naravno da Mario nije sretan situacijom i očito je kako ovako ne može nastaviti unedogled. Mario radi sve ispravno, odan je klubu i uvijek spreman za igru – rekao je Gomezov agent Uli Ferber za Bild.

Gomez je u Bayern stigao 2009. godine iz Stuttgarta uz odštetu od nekih 35 milijuna eura, a otad je zabio 71 gol u 109 bundesligaških utakmica. Ove je sezone, u kojoj ga je usporila ozljeda, zabio sedam golova u 15 odigranih susreta, a aktualni mu ugovor istječe 2015. godine.

- Interesa ostalih klubova za Marija ima i uvijek je bilo. Tako je bilo u Stuttgartu, prije transfera u Bayern, kao i sada.

Na kraju je Ferber ipak spustio „loptu na zemlju“.

- U ovom se trenutku ne radi o individualnim pričama nego o Bayernu i Mario želi doprinijeti njihovoj sjajnoj sezoni.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 14 apr 2013, 16:49

ceze je napisao/la:
BavaracZenica je napisao/la:Malo sam samo upratio o cemu se pise zadnje 2 stranice heheh ludilo :)

Uglavnom necemo o ratu, o ubijanju, sve znamo i ko je kriv i da ce sve to platit znaci ovdje je tema nogomet i utakmice Bayerna a posto se igra sa Barcom i utakmice Barcelone :)
Romario jeste dosadan sa tim nekim cinjenicama mozda i sve, al koliko sam ja shvatio covjek samo zeli da mi ne smatramo pojedini Barcelonu tako olako ili da je podcjenimo il slicno..

Mislim ona zadnja tekma na Camp Nou sa Barcom gdje su nas ljudi deklasirali posteno, i time se mogu hvalit jos do tog vremena kad mi njima tako slicno nest ne vratimo :)

Sve u svemu bice fina utakmica pardon utakmice :) bez ikakvih ljutnji prema navijacima Barcelone neka pobjedi boljii.. zivot je lijep :D
Zar i ti sine Brute ?

Prvo, ovdje je skoro svaki post bio napisan u fazonu: " Barca nije ona stara, ali opasna je ", " Svaka ekipa koja ima Messija, Xavia i Iniestu je opasna " i sl.

Tako da niko ovdje Barcu nije shvatio olako i ti to dobro znas.

Nadalje, kazes da romario ima svoje cinjenice, e pa sta je ovdje cinjenica ?
Romariooo je napisao/la: jest da je odbrana jaca strana bayerna, al zna se sta odlucuje ovakve utakmice, magicni trougao xavi,iniesta i messi, taj trokut donosi prevagu, sve ostao je mane bitno, magicni trougao ce rijesiti i bayerna, i tek tada ce napaljeni i nerealni kobasicari uvidjeti svoje zablude
Romariooo je napisao/la:zadnji susret ova dva protivnika obiljezilo je demoliranje bayern u prvih pola sata kad su kobasicari popili 4 komada, sto je jedna od najvecih poderochina u modernoj istoriji lige prvaka
Romariooo je napisao/la: svi parametri ukazuju na to da bayern nije nikakav favorit nego da je autsajder u ovom dvomecu, slabiji igraci, manje iskustva, manje samopouzdanja,vidjeli smo taj odnos snaga donekle i na reprezentativnom planu u duelima spanije i njemacke, a te reprezentacije su u velikoj mjeri slikabarce i bayerna, vidjeli smo istu sliku, svabe deru od reda sve, dignu se do neba, pa onda uslijedi prizemljenje i uzemljenje od xavija, inieste i ostalih amigosa, njemacki fudbal zaista izgleda mocno dok ne naleti na tika-taku, tako da ce zavrsiti i bayernova prica
I za kraj, Barca je pobijedila Bayern koji sa danasnjim ima samo jednu dodirnu tacku - ime.
Niti sastav, niti klupa, niti trener, niti dresovi, nista nije isto.
Isto tako se navijaci Bayerna mogu hvaliti da su bolji u medjusobnom omjeru, da su Barcu pobijedili na Nou Campu prije te famozne tekme iz 2009. godine i slicno.
Cuj stari, ja samo pokusavam smirit strasti, na rijeci koje napise Romario, sta sad trebamo svi skocit i govorit nije takoooo nisi upravu i ganjat se sa njim, kod takvih ljudi najbolje je samo priznati da ima svoje misljenje, Ok on kaze da smo mi svi napaljeni kobasicari od Uli Henesa do mene i tebe :P pa neka kaze staa :) razmontirat ce nas Barca kaze.. neka kazee :D

Vidjecemo, sta sad ja trebam da idem rijec uz rijec protiv njegove ili bilo cije. To je sve sto ja kazem, nije bilo nasih provokacija i potcjenjivanja koliko sa njihove strane ma da su i oni fer uglavnom kao ovaj Coutinho :) et toliko Pozzz
FC Bayern !!!!!

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 14 apr 2013, 16:54

I ja sam za to da se trebaju smiriti strasti i ignosrisati, ali shvati da svako podyebavanje ima neke granice.
I odgovorno tvrdim da bi ova tema ostala normalna da se nije pojavio doticni.

Mada, najpametnije bi bilo da ga svi igrnorisemo i njega i sve slicne njemu.
Naravno da ima i fer navijaca Barca, vise nego ovih provokatora.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 14 apr 2013, 17:03

Od izvlacenja u petak ovo sto se ovde desava je cisti cirkus,molim moderatora i ostale da ovde uvedu reda jer ovo je katastrofa,od dolaska doticnog (znamo svi na koga mislim) ovo je prevrsilo svaku mjeru.

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 14 apr 2013, 17:18

ceze je napisao/la:I ja sam za to da se trebaju smiriti strasti i ignosrisati, ali shvati da svako podyebavanje ima neke granice.

Nisam ja provokator uopšte, niti sam došao ovdje da provociram. Što bi to radio kad puštujem svakoga, pa i jedan Bayern.
Reagovao sam na pisanje onog navijaca Juventusa i njegov fašizam i nebuloze oko palestine, pojasa gaze, izraela i slicno :o :shock:
Koliko vidim ovdje niko od simpatizera Barce nije ružne rijeci napisao o Bayernu, osim Romarija koji malo provocira :P
Provjeri malo moje postove, ako ti se da...i vidjeces da sam pisao cak i da je Bayern favorit u ovim duelima ;)

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 14 apr 2013, 17:20

Amauri će odmoriti zbog vrijeđanja i zachatavanja teme. Što se tiče Romaria, ako ne dijelite njegovo mišljenje - bujrum i pobijte ga argumentima. Nema potrebe napadati čovjeka i nazivati ga pogrdnim imenima. Za razliku od drugih, on ne trolla. Druga je stvar što je subjektivan do zla boga. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 14 apr 2013, 17:55

bluemania je napisao/la:
ceze je napisao/la:I ja sam za to da se trebaju smiriti strasti i ignosrisati, ali shvati da svako podyebavanje ima neke granice.

Nisam ja provokator uopšte, niti sam došao ovdje da provociram. Što bi to radio kad puštujem svakoga, pa i jedan Bayern.
Reagovao sam na pisanje onog navijaca Juventusa i njegov fašizam i nebuloze oko palestine, pojasa gaze, izraela i slicno :o :shock:
Koliko vidim ovdje niko od simpatizera Barce nije ružne rijeci napisao o Bayernu, osim Romarija koji malo provocira :P
Provjeri malo moje postove, ako ti se da...i vidjeces da sam pisao cak i da je Bayern favorit u ovim duelima ;)
Nisam ni mislio na tebe, ti si mi normala.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 14 apr 2013, 18:02

Monolog je napisao/la:Amauri će odmoriti zbog vrijeđanja i zachatavanja teme. Što se tiče Romaria, ako ne dijelite njegovo mišljenje - bujrum i pobijte ga argumentima. Nema potrebe napadati čovjeka i nazivati ga pogrdnim imenima. Za razliku od drugih, on ne trolla. Druga je stvar što je subjektivan do zla boga. :mrgreen:
Nemam ja nista protiv njegovih postova na ovoj temi niti bilo cijih koliko god oni bili subjektivni.
Argumenata je milion da se njegovo trollanje pobije, ali kada covjek dodje na ovu temu, pa prvo napise "vidim samopouzdanje kobasicara" ,to onda je znak da ce svaka rasprava sa njim pokvariti ovu temu..
Da, trollanje i provociranje forumasa.
Posle nema potrebe da mu bude krivo sto njega neko zove pogrdnim imenima jer on je vec na startu uvrijedio sve prisutne, ako cemo mak na konac.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 14 apr 2013, 18:21

opa vidim organi gonjenja su intervenisali u slucaju onog amaurija, ajde neka, jak je na argumentaciji bio nema govora

vidim i ovaj coze se sad nesto naklatio na mene, citira moje neke postove, pa kad se tako lijepo zadao, sto malo ne citira desetak postova u kojem se katalonci nazivaju ciganijom, to je dakle cista provokacija na koju sam odgovarao, i to fino, dje ces porediti termine ciganija i kobasicari, kobasicari uopste nisu ni pogrdan naziv, kao ni pitari i sl

a takodje coze nije citirao jedno 30 postova u kojima upravo navijaci bayerna govore da ce pregaziti, unistiti i sl barcu, a romarioo kaze da ce nas magicni trokut biti presudan i to je sad ista tezina, za normalnog posmatraca to izgleda normalno, ja smatram da je barca jaca i da ce proci bayerna, dok bayernovi navijaci nerealni smatraju da ce nas unistiti, domaknuti,pojesti i sl

i ko je tu sad previse subjektivan ko pretjeruje, ja nigdje nisam napisao nista o tome da cemo vas poderati, dok su drugi upravo to pisali, a argumentacija nikakva

i ne znam kakve strasti treba smirivati, ja sam smiren savrseno heh, sad sto se neki bavarci potpale na najobicniju pricu potkrijepljenu cinjenicama, to je drugo, a zanimljivo, do skora, do prije nekoliko dana fakticki vecina bavaraca je pisala skoro isto sto i ja, da su slabiji jedino od barce i sl, sad kad su se parovi izvukli, kad ste otresli juventusa, a barca rutinski rijesila pariza, sad se kao nesto prominijelo. nidje veze

mrsko mi je sad traziti i citirati kao coze, al mozda i to napravimo pa da vidite koja je to smijurija i tragikomicni obrat u razmisljanjima

sve ono naravno ne vrijedi za sve bavarce, mnogi su realni, mnogi su i umjereno realni, i takve ja nikad nisam ismijavao, one koji govore da ce biti gusto, neizvjesno, da su ekipe podjednake i to, takve nisam ismijavao, to mi je ok, al oni koji nas nazivaju ciganijom, a pri tom nit je nas klub iz rumunije nit iz indije, i koji nas tretiraju kao da smo getafe, to se mora malo ismijati
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

EnzoFerrari
Kontakt:

Post Postao/la EnzoFerrari » 14 apr 2013, 18:32

chi3llo je napisao/la:Vi ubjedljivo najvise zasluzujete Klempu, znaci 100% sam ubjedjen da uzimate Barcu bez vecih problema, al' imam osjecaj da gubite finale :)

Edit: Prije utakmice sa nama, mislio sam da se mozemo nositi, da cemo vas pobjediti, mrzio sam Bayern do nase prve utakmice, jer mrzim Bayern godinama, jos iz dana Elbera, ne znam zasto jednostavno mi niste lezali, ali ovakav odnos prema igri, i sama igra, borbenost protiv nas, koje sam smatrao najborbenijim timom u Evropi mi je uspjela promjeniti misljenje i sada samo imam respect za vas klub. Stvarno bi mi bilo drago da dignete Klempu, ali ponavljam, imam taj neki feeling da cete popusit finale :D
Štokholmski sindrom! No hard feelings?!?!!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 14 apr 2013, 18:39

Paprike 5 eura??? I to neke narandžaste?
Daću ti ja svojih ukiseljenih u pola cijene
slika

Arapska poslovica kaže:"Psi laju, a karavane prolaze". Poslovica na ulazu u avliju moga komšije (koji ima psa) "Pas koji laje, ne ujeda". Nešto me ovo podsjetilo na romarijeve postove. Pustite čovjeka nek liječi svoje probleme, neke stvari se ne mogu klasičnom medicinom izlječiti, za sve ostalo je ALT tipka medicina... pardon, alternativna medicina :D
Nego, u cilju dobre žetve titula, moramo da ritualno pustimo krv vukovima na Sabener njivi pred 71 tisućom, a možda čak i hiljada pučanstva 8-)
Za sve ostalo ćemo usputno rješavati :twisted:
Sent from my Philips Smart TV.

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 14 apr 2013, 18:44

Romariooo je napisao/la: dje ces porediti termine ciganija i kobasicari, kobasicari uopste nisu ni pogrdan naziv, kao ni pitari i sl
Ako cemo realno nije lijepo ni jedno ni drugo.. Isto sredstvo slabijeg intenziteta.
Ne mozes doc na neku temu i rec nekome da su kobasicari a ocekivati da ce te na toj temi neko zvati od milja.
Znaci iziskujes provokaciju ili pak dodajes ulje na vatru.
Zovi kako hoces bas me briga ja se ne palim na to, ali ima ih kojima odvlacis paznju, a bojim se da ti je to cilj.
Romariooo je napisao/la:i ko je tu sad previse subjektivan ko pretjeruje, ja nigdje nisam napisao nista o tome da cemo vas poderati, dok su drugi upravo to pisali, a argumentacija nikakva
Mi smo subjektivni jer vidis sta smo napisali:
Romariooo je napisao/la:ek kad vas pep preuzme, uigra i dodatno pojaca, tek tad cete imati sanse protiv nas, i to prvenstveno zbog pepa i njegovog poznavanja barce, a do tada, nemate ni 20 posto sanse, pred nama je
Ajmo dalje
Romariooo je napisao/la:ja sam spomenuo to samo u kontekstu da navijaci bayerna koji barcu smatraju autsajderom
Ja se ne sjecam da je neko rekao kako je Barcelona autsajder, niti moze biti autsajder dok s druge strane imamo:
Romariooo je napisao/la:svi parametri ukazuju na to da bayern nije nikakav favorit nego da je autsajder u ovom dvomecu
Znaci kompromitiras se...
Romariooo je napisao/la:a takodje coze nije citirao jedno 30 postova u kojima upravo navijaci bayerna govore da ce pregaziti, unistiti i sl barcu
Pa nemoj da ti to smeta na temi Bayerna.. Ljudi imaju pravo na optimizam kao i vasi tamo. Procitao sam i ja jedan post na temi barcelone gdje se kaze da je Bayern smijesna ekipa, pa nisam reagiro tako sto cu vasem klubu dati smijesnih 20% sansi i fanove Barce nazvati kobasicarima.

Klare

Post Postao/la Klare » 14 apr 2013, 19:13

Bilall je napisao/la:Ja se ne sjecam da je neko rekao kako je Barcelona autsajder, niti moze biti autsajder
Klasični! :!:
Apsolutni autsajder, a Yebarci će pokazati kako se gura do limita i još preko toga. :lol:

Biće pokazan apsolutni fudbal za razliku od jednolične i dosadne Pike tiki-Valdez taki. :roll:

--------------------------------
Jučer utakmica kao trening. :o
Žalosni Schafer čuva loptu, čeka kraj u 47 minuti, Geroslavov Club pao u očima, dodatnu ljagu sramote bacili na svoje ime, ako ne smiješ dodati loptu protiv potpuno izmjenjenog Bayern vozdra u niži rang. :roll:

Slabijeg protivnika u životu nisam gledao,
HSV je primio 9, ali ovaj Cub je bio zreo za jedno 15.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 14 apr 2013, 20:13

Ono što je meni najčudnije dođu pojedini ljudi i tvrde mi ovde omalovažavali Barcu. Gospodo citirajte pa pokažite šta smatrate pod omalovažavanjem i onda se može dalje diskutovat oko toga. Ja ono što smatram totalno netačnom, iskrivljenom konstatacijom citiram pa onda obrazložim zašto to tako smatram.... ;) E sad naravno malo ima te neke usijanost, tog momenta pod gasom pa imam osjećaj ljudi jedni druge ne prate, nego krenu optužbe i ode sve u neku stvar.....I tako se onda na temi, ne smao ovoj, nego i drugim počne pričat o politici, psihologiji, filozofiji, književnosti i ne znam ti šta dalje..... :D Ne kažem da i sam nešto od toga ne ubacim, ali između redova, a da ne bude uvreda, nego možda više neka vrsta bockanja.... :D

Romarioo je po običaju izazvao napade na sebe, jer je prije toga imao niz postova u kojima je počeo šprdanciju s Bayernom, bez osnovanih argumenata i ne zna se čovjek kontrolisat, totalno bude u tim momentima zanesen.
@MONA: Zbog prethodno navedenog ne može se reći da je subjektivnost, znači to jednim dijelom stoji...

A evo izvoda ključni prekršenih pravila:
Na našem forumu nije dozvoljeno:

9. Udaljavanje sa teme

12. Smišljeno miniranje diskusija na forumu

Ako neko u postovima više puta na temi Bayerna, više piše o Barci nego o Bayernu, onda je to ova tača 9.
Ako neko upotrijebi izraze: poderačina, kobasičari i u različitim oblicima kako bi isprovocirao navijače tog pdf-a, onda je to tačka 12.

E sad da budem realan, u jednom momentu je on bio bezveze napadnut, a to je bilo kad je napisao onaj dugački tekst zadnji, koji je objavljen i na ovoj temi i tamo u pdf Lige prvaka. Tamo je iznio svoja viđenja i to je bilo konstruktivno. E sad što se ja možda s tim ne slažem u svemu, to je druga stvar. Ali taj post je bio jedini u zadnje vrijeme baš vrijedan repliciranja i konstruktivne diskusije....
Hoću ovim da kažem, da nije istina da neko ne smije imati drugačije mišljenje od mene (jer reče dotični da sam privatizovao temu.... :lol: :lol: ), ili od drugi navijača Bayerna ovde, jer nije ovo naš privatni pdf, ali hoću samo da kažem da nije isto imati drugačije mišljenje a konstruktivno ga izrazit i imati subjektivno mišljenje a uz to još biti nastrojen protiv pojedinih navijača....
A evo da citiram i sam sebe, šta sam rekao nekad tog dana nakon žrijeba:
effe_sa je napisao/la:Barcelona je kalibar koji ima taj trio Iniesta-Xavi-Messi.....Messi je mađioničar nad mađionačarima, ljepota ga gledat....Iniesta svojom lucidnošću može često napravit presudan potez. Xavi najbolji kreativac, kad je u top formi.
Samo ni Xavi ni Iniesta nisu u top formi. Messiju opet nikad ne znaš, on odigra jednu utakmicu, nema ga nigdje, narednu bljesne i protiv njega moraš imat perfektan plan i perfektno ga realizovat. Ako ne ide sve perfektno, onda moraš imat sreće. Jedna je bitna stvar još, Barca izuzetno dobro zna uljuljkat protivnike i ima dobro tempiranje forme, jer sjetite se samo Barce u Milanu i Barce u revanšu protiv iste ekipe.

Bayernove prednosti: fantastičan presing, kompaktnost (izuzetna), borbenost i požrtvovanost do vrhunca, jer u ovom segmentu je Barca mekana ekipa. Znači mora se ići oštrije, na takav stil će Barci igrači odgovarat valjanjem, padanjem i glumatanjem. Zato su sudije u oba susreta bitni.
Njemačka je već na SP isključila bila Messija, to je sad ko neki plus. Međutim, ne može se sve skoncentrisat na Messija , jer onda ostavljaš ovoj drugoj dvojici pomenutih prostora za magiju. Mora se to izbalansirat.
Ostali plusevi Bayerna: bolji golman, bolja odbrana, bolji trener.....Vezni red je za nijansicu Barcin bolji i nekako tu imaju više kreativaca, tehničkog potencijala. Sami špic je trenutno i teško uporedit, jer Barca i nema puno klasičnih napadača, faktički samo Villa. Ofanziva je sve u svemu dobra, ali ako kažemo da je u toj ofanzivi Messi onda bi tu bila prevada na njihovu stranu.

Pošto vidimo da su sve nijanse, onda bi ova kompaktnost , borbenost i velika fizička snaga Bayernove ekipe mogla biti jako bitna. Ali je bitno odigrat fantastično u odbrani protiv njihove ofanzive.

U odbrani mi imamo sad malo drugačiji problem, ako vezni red tu ne pomogne i ako se tu ne uštima, onda problema mogu imati Dante i Van Buyten, jer nisu toliko brzi (posebno Belgijanac tu ima deficita). E sad da sam na Juppovom mjestu, tu bi imao dilemu dal ići s Boatengom ipak. S njim opet imamo problem da napravi jednu dvije krucijalne greške i eto ti problema. Al nadat se da će to Juppko dobro posložit i da će i taktički nadmudrit Villanovu. Protiv Juvea je Juppko taktički bio vrh, vrhova... ;)
I ovde se vjerovatno radi o vrijeđanju , ponižavanju i omalovažavanju Barce. Ubrzo i nakon ovog posta, dolazi i dotični gospodin i još par ljudi da kažu kako Bavarci omalovažavaju Barcu.... :) :) Dokaz, da mnogi i ne čitaju, a pišu i pišu šta im je volja.....A oni par postova ako je bilo od neki Bavaraca možda više nabrijano, pa to je bilo navijački, a bilo je uz to i na temi Bayerna.... ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 14 apr 2013, 20:20

to j ono kaj se trazi i kaj triba 8-)
ocemo svadje (u granicama, naravno) i prepucavanja, ocemo varnice, ocemo vatru.

let it buuuuuuuuuuuuuuuurn :twisted:
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 14 apr 2013, 20:41

slika

8-)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 15 apr 2013, 00:31

ovdje je jedino secer forumska istitucija, a ostale bi podijelio u dvije kategorije, u jednoj su oni sasvim ok decki koji pisu normalno, sa dozom subjektivizma koja je normalna kad navijas za neki klub, bez vrijedjanja drugoga, malo svoj klub velicas al to je sasvim ok, i ono sto mi je nije jasno u vezi takvih bavaraca je zasto se nalaze u mojim postovima kad uvijek jasno i kncizno kazem da nisu svi isti, da se odnosi samo na te i te komentare, normalan svijet nikad ne diram

druga kategorija su one klasicne neznalice koji se uvijek na forumu krecu u coporu, i tako napadaju, al bez ikakvog argumenta, realne osvnove, vrijedjaju na hiljadu nacina i sl, kad im odgovoris, onda krene jos zesca ofanziva

dakle, ko god je pisao normalno, o taktici, formacijama, igraci koji su spremni i to, ja sam odgovarao na te postove slicnom pricom, milion puta sam i pohvalio necije znanje i ideje i tu nema nikakvih belaja, medjutim, kad krene copor na romarijaaa licno i personalno, i kad mu se bz ikakvog razloga dirne u klub pogrdno i podhebavacki, nemate se sta zaliti kad dobijete prikladne odgovore

evo recimo secer, covjek se jasno izjasni hajmo sad tu unijeti malo zara i socnosti, i u tom tonu i komuniciramo, nemamo sta zamjeriti, i to je dio forumske kulture, i mi to radimo parlamentarno i demokratski i sve je ok, i to podhebavanje i potcjenjivanje nije nikakav bogzna problem ako se tu normalno ponasamo, medjutim, kad te neko podhebava, i ti odgovoris u tom tonu, a onda se pojavi neko kao effe koji odmah pocne samo tvoje rijeci citirati i izvlaciti pogresne zakljucke, onda nastaje atmosfera bezvezna, gdje se vise ne zna sta je normalno naviajcko podhebavanje

likovi kao effe grijese od starta s svojom predstavom o forumu, misle da je ovo neki strucni casopis gdje se raspravlja iskljucivo o strucnim stvarima, a to nije tako, neka i toga, a neka i zahebancije, pa nek svako sebi odvadi sto mu odgovara, malo korisnih stvari, malo razonode, to je bit foruma

al poslije secera effe mi je definitivno najdrazi, kad hoce da me diskredituje zada se pravo, evo sad je prelistao i pravilnik foruma neki, pa se zadao u moje postove, pa obrazlozio dje sam koji clan prekrsio hahaha, ko biva da administraciji malo olaksa i trazi da i ja sad citiram neke stvari pa hajd evo da se i ja malo zadam

hronologija nesporazuma:
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 15 apr 2013, 00:54

dakle hronologija nesporazuma:

izvuce nistelrooy parove, sazna se za ovaj epski duel, krenu odmah prica i na ovoj temi, prviih nekoliko stranica proslo, ljudi komentiraju, uglavnom sve ok, neki se raduju spektaklu, uglavnom svi pricaj da je izjednaceno i nista dakle sporno, nema vrijedjanja nema nicega, a romariooo nista ne pise, ond pocinju komentari tipa, citiram:

konacno, ima da im yebemo milu maaajku,
-
sanse za prolaz :? 97:3 u korist bayerna.
-
dajem im ova 3 procenta zato sto dominator mandzo propusta prvi mec.
-
barca je poput potrosenog kurdoma: nekad bijase dobra i korisna, danas je sam za bacit.
-
bayo ce izdominirati i izrazbijati uefino cedo koje se provuklo do polufinala
-
Sretno, i da izbacite cigane koji su se do polufinala provlačili kroz iglene uši. Sa onakvom igrom kao protiv nas, finale je vaše
-
da vam pozelim srecu i da unistite katalonsku gamad, sto sam ubjedjen da cete uraditi
-
Volim što su separatisti ovako samouvjereni.Bavarska panzer divizija će ih pregaziti ko Hitler Poljsku.

sve ovo, i jos mnogo toga izreceno je prije nego sto je romariooo bilo sta komentarisao, dakle, pametnom dosta, bilo bi lijepo da effe sad ponovo uzme pravilnik i da malo razabere imal dje kakvih povreda pravila, poslovnika, kodeksa casti i sl heh

poslije svega ovoga, ono romarajevooo sto nazivate potcjenjivanje ili omalovazavanje je mila majka

dakle, eto effe, crno na bijelo, hronoloski sto je najbitniji, mani price da sam ja dosao tu da nekoga vrijedjam i potcjenjujem, kad sam dosao zatekao sam sve ovo gore napisano i tek onda se ukljucio u diskusiju, a zasto bas na temi bayerna, odgovor jednsotavan, udjem na ovu stranicu, sa strane im prozorcic za forum sa aktuelnim temama, prva na listi bila bayern, udjem da vidim kakve su reakcije, i vidim ovakve stvari

eto tako, s ovim smo mislim sve razrijesili, sve crno na belo, u nastavku, pricacemo o konkretnim stvarima, mozemo se nekad malo i podbadati, sve je ok
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 15 apr 2013, 01:05

opet ovaj :roll: :lol:

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.