neThrillerHz je napisao/la:Navodno nije Letic, vec stranac neki na LB, vrijednost mu je oko 1,5mil... jel to taj Gulan mozda?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Nije Gulanu tolika vrijednost sad.Al daj ljudi pa jel samo ja mislim da nije realno dovesti takvog igraca(Gulana kojeg vidim provlacite).Jest da ima 30 i da je slobodan od jucer,al sta ce vamo realno.ThrillerHz je napisao/la:Navodno nije Letic, vec stranac neki na LB, vrijednost mu je oko 1,5mil... jel to taj Gulan mozda?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ako dovodimo LB od 1.5 miliona, sta cemo onda sa Pidrom kad se oporavi?
Mozda mu Husref nade kakvu poziciju u napadu
Mozda mu Husref nade kakvu poziciju u napadu
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Čim je ime procurilo znači nije taj, jedan manje.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ako šta bolje izleti samo treba kaparisati to odmah
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nasa najveca snaga su polivalentni igraci koji mogu pokriti vise pozicija. Pa koja ekipa ima univerzalca kao sto je Krste ili stopera koji moze odigrati kvalitetno napadaca (Dupe), krilo koje igra beka itd. Bitno je sto vise takvih igraca dovesti, ja bi cak uveo probu npr ako dovodimo napadaca da obavezno pokaze da li moze pokriti stopersku poziciju i obrnuto.
- f0rest1946
- Kontakt:
Maa oko moje pametnooooooo, bravooooooooo majstoree.zagorski je napisao/la:Nasa najveca snaga su polivalentni igraci koji mogu pokriti vise pozicija. Pa koja ekipa ima univerzalca kao sto je Krste ili stopera koji moze odigrati kvalitetno napadaca (Dupe), krilo koje igra beka itd. Bitno je sto vise takvih igraca dovesti, ja bi cak uveo probu npr ako dovodimo napadaca da obavezno pokaze da li moze pokriti stopersku poziciju i obrnuto.
Hadziji otkaz, ovog obavezno umjesto Hadzije
ne slažem se bilo bi neozbiljno smjeniti Hadžiju usred prelaznog!!!f0rest1946 je napisao/la:Maa oko moje pametnooooooo, bravooooooooo majstoree.zagorski je napisao/la:Nasa najveca snaga su polivalentni igraci koji mogu pokriti vise pozicija. Pa koja ekipa ima univerzalca kao sto je Krste ili stopera koji moze odigrati kvalitetno napadaca (Dupe), krilo koje igra beka itd. Bitno je sto vise takvih igraca dovesti, ja bi cak uveo probu npr ako dovodimo napadaca da obavezno pokaze da li moze pokriti stopersku poziciju i obrnuto.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
****, nista. Izvor koji imam nije mi se javio od oremusa a tada mi je najavio bio kao ponedeljak idu 3 igraca. Medjutim, nista.
Mada stoji da su maloprije doputovali iz Slo.
Mada stoji da su maloprije doputovali iz Slo.
Zadnja izmjena: Kamuflazn, dana/u 01 jul 2019, 22:30, ukupno mijenjano 1 put.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Svani utorče vise.
Ebi se @Beli sad necu moci zaspat. Kakav je taj stoper jel pojacanje ili nesto onako
Da nije iskustva reko bi ode Almir dodje Nikola, al Cim se pominje znaci nista od njega.
@Denchi u pravu si naravno da nije isto
Ebi se @Beli sad necu moci zaspat. Kakav je taj stoper jel pojacanje ili nesto onako
Da nije iskustva reko bi ode Almir dodje Nikola, al Cim se pominje znaci nista od njega.
@Denchi u pravu si naravno da nije isto
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Sutra je utorak, sveti dan za transfere. Sutra će bit nešto ubjeđen sam 
FK Sarajevo
Nije zar da samo jedno oko imas ili imas dva jedno pametno, jedno glupo.f0rest1946 je napisao/la:Maa oko moje pametnooooooo, bravooooooooo majstoree.zagorski je napisao/la:Nasa najveca snaga su polivalentni igraci koji mogu pokriti vise pozicija. Pa koja ekipa ima univerzalca kao sto je Krste ili stopera koji moze odigrati kvalitetno napadaca (Dupe), krilo koje igra beka itd. Bitno je sto vise takvih igraca dovesti, ja bi cak uveo probu npr ako dovodimo napadaca da obavezno pokaze da li moze pokriti stopersku poziciju i obrnuto.
I ne hvala, zahvaljujem se na ponudi imam bolji posao trenutno.
BordoSarajevo je napisao/la:Sutra je utorak, sveti dan za transfere. Sutra će bit nešto ubjeđen sam
Utorak je baksuzan danDenchi je napisao/la:BordoSarajevo je napisao/la:Sutra je utorak, sveti dan za transfere. Sutra će bit nešto ubjeđen sam![]()
![]()
![]()
Boze daj da budem jak, da mi prodje utorak.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
Historicar
- Kontakt:
Ono kad desetak dana samo čekaš 1. juli, nadajuci se da će biti zvanično predstavljena pojačanja, a jedina vijest iz kluba bude da je promjenjen način obnavljanja članarine
Meni došlo da člansku pojedem od muke
Ovo nam je pjesma i za pojacanja i za prvu utakmiculedesma je napisao/la:Boze daj da budem jak, da mi prodje utorak.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
To ja za sljedecu sedmicu hahahaShofaII je napisao/la:Ovo nam je pjesma i za pojacanja i za prvu utakmiculedesma je napisao/la:Boze daj da budem jak, da mi prodje utorak.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Samo sabura, bitno je ne zuriti sa pojacanjima, a nasi su u tome eksperti. Bice to sve dobro na kraju.Historicar je napisao/la:Ono kad desetak dana samo čekaš 1. juli, nadajuci se da će biti zvanično predstavljena pojačanja, a jedina vijest iz kluba bude da je promjenjen način obnavljanja članarine![]()
![]()
Meni došlo da člansku pojedem od muke
- AlfredNobel
- Kontakt: