Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Vidal
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Vidal » 31 avg 2012, 22:27

Ja ga ne razapinjem. Nije Marotta loš samo mu fali malo mu.da za veći transfer.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 31 avg 2012, 22:30

Beg@ sta je Marotta radio 3 mjeseca za napadaca posmatrao ako hoces nekog dovesti od odes i pitas koliko kosta ti kazes meni puno idemo dalje a on ceko da se neko Juveu smiluje pa da nam da napadaca za 10 miliona je stvarno smijesno ako si nudio 30 miliona za Jovetica odna si mogao za Dzeku dati 27 ovako i dalje cemo gledati patnju i sto rece sad VIALLI OVAJ IGRACKI KADAR JE DOVOLJAN ZA LIGU AL ZA NEKI VECI ISKORAK U LP NIJE :(

Edit: moze on kupovati igrace u italiji jer ionako vecina klubova u italiji je u dubiozi pa daj ista pa moze proci sa ratama al kad kupujes van italije neku klasu e tu ne mogu proci njegove rate ili imas pare ili ne iskesiras dovedes igraca i kraj

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 31 avg 2012, 22:38

Pa Marotta je znao koliko minimalno treba za napadača, to smo i mi navijači znali da nam treba minimalno 30 miliona.

Ja čak i mislim da smo mi namjerno poslali ponudu za Jovetića da navijači misle kako se ima para, a Agnelli i Marotta su sigurno znali da će biti odbijena, uradili su to samo kako bi nama navijačima zamazali oči kako bi mislili da ga Fiorentina nije htjela prodati.

Po meni je veći krivac Agnelli nego Marotta, isto kao što je 5 dana prije merkata rekao Marotti da ponudi 30 miliona, tako je mogao i prije 50 dana kako bi Marotta i Paratici imali više vremena da to odrade.

Mi ćemo sad pomisliti kako je Leonardo odličan menađer, odličan je jer mu je šeik odmah odobrio onoliku lovu, da su i Marotti odmah odobrili 30 miliona siguran sam da bi doveli top playera.
Vidal je napisao/la:Ja ga ne razapinjem. Nije Marotta loš samo mu fali malo mu.da za veći transfer.
Teško je reći da li ima madu za veći transfer ili ne, ali je ostavio takav dojam. Za veći transfer se ne pita samo Marotta već čitava Uprava jer se troše njihove pare. Nas je dosta poremetio ovaj lakrdijiski sudski proces tako da kako treba nismo ni mogli razraditi neku strategiju za ovaj merkato.

Potrošili su Secco i Blanc 75 miliona na 3 igrača i šta smo dobili s njima, aposlutno ništa.
Željezničar ale!

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

Vidal
Kontakt:

Post Postao/la Vidal » 31 avg 2012, 22:40

GaziHusrevbeg je napisao/la:Nas je dosta poremetio ovaj lakrdijiski sudski proces tako da kako treba nismo ni mogli razraditi neku strategiju za ovaj merkato.
Apsolutno. To svi zaboravljaju. U tom periodu malo se i pisalo o tranferima.

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 31 avg 2012, 22:42

Ako prezimimo u LP, a realno bi trebali mozda ce da porastu apetiti. pa je sve otvoreno za sljedeci prelazni rok.
Liga bi trebala biti manji zalogaj nego prosle sezone.
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 31 avg 2012, 22:44

Jedini napadač po našem ukusu, a kojeg bi mi mogli dovesti u januaru je Llorente jer bi ga mogli prijaviti da igra u CL ukoliko prođemo grupu.

Sva ostala imena s kojim se spominjemo će nastupiti u grupnoj fazi tako da automatski otpadaju.

Ove sezone treba pokušati dogurati što dalje u CL da sljedeće sezone budemo u drugom šeširu i da ne strepimo u ždrijebu kao jučer. :mrgreen:
Zadnja izmjena: GaziHusrevbeg, dana/u 31 avg 2012, 22:45, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar ale!

Vidal
Kontakt:

Post Postao/la Vidal » 31 avg 2012, 22:45

Suarez igra EL. Može i on. :mrgreen:

Joj kad se sjetim da smo u jednom periodu 'svađali' se koga bi mi Cavania ili RVPa' Pa je bilo priče da će doći dva napadača. Spominjali se i Cavani i JoJo. I na kraju hladah tuš. :mrgreen:
Zadnja izmjena: Vidal, dana/u 31 avg 2012, 22:47, ukupno mijenjano 1 put.

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 31 avg 2012, 22:45

To da al o Conteu se prica od Februara kad je sve to pokrenuto i sto je jos gore Contea smo sigurno izgubili za ovu sezonu jer ova **** nece smanjiti njegovu kaznu ili je ukinuti a osjetice se njegov nedostatak u LP sigurno a takoder i u SREIA A u drugom djelu sezone kad se bude lomilo prvenstvo :evil: :evil:

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 31 avg 2012, 22:46

:roll:
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 31 avg 2012, 23:07

@Ox poprilično nervozan ovih dana. :P :lol:

Nakon napada iz Siene i Fiorentine za transfere Bendtnera odnosno Berbatova, Sky izvještava i kako su iz Bologne kivni na Juventus jer su stopirali transfer Moscardellija iz Chieva u Bolognu, navodno ljudi iz Juventusa nisu baš bili zadvoljni činjenicom da bi novi napadač mogao preuzeti mjesto mlađahnom Manolo Gabbiadiniju koji je kao igrač Juventusa posuđen Bologni.

Vjerovatnih prvih 11 protiv Udinesea:

JUVENTUS (3-5-2): 1 Buffon, 15 Barzagli, 19 Bonucci, 3 Chiellini; 26 Lichtsteiner, Asamoah, 23 Vidal, 21 Pirlo, 8 Marchisio; 9 Vucinic, 32 Matri.

Izvor: TuttoJuve
Željezničar ale!

Zenichanin
Kontakt:

Post Postao/la Zenichanin » 31 avg 2012, 23:17

Oxygen je napisao/la:slika
sta je ba ovo :?:

u kakvom ovo grmu stoji ovaj s ovom vestom s buvljaka :mrgreen:
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE

1905 - 19.05.

Champions of Europe - that's who we are

pendjercity
Kontakt:

Post Postao/la pendjercity » 31 avg 2012, 23:37

Dobar ovaj Chelsea - odbrana neprobojna, vezni red vrhunski, napad ubitacan.... :lol: :lol: :lol:
Tako ih jučer opisase mnogi na forumu...

Dancu treba dati prostora, ima osjećaj za loptu. U ovoj varijanti Gio ima puno vise mjesta i prostora za igru.
Sreća pa Fiorentina nije prihvatila ponudu za Jovetica - koji je to ubitacan napad u istoriji imao dva špica iz CG???
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

Volim te BOSNO !!!

J@72

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 31 avg 2012, 23:47

Jesmol se stigli rijesiti koga jos ??ili ostaje sve postarom??

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 31 avg 2012, 23:49

pendjercity je napisao/la:Dobar ovaj Chelsea - odbrana neprobojna, vezni red vrhunski, napad ubitacan.... :lol: :lol: :lol:

Dancu treba dati prostora, ima osjećaj za loptu. U ovoj varijanti Gio ima puno vise mjesta i prostora za igru.
Sreća pa Fiorentina nije prihvatila ponudu za Jovetica - koji je to ubitacan napad u istoriji imao dva špica iz CG???
Brate mili ne osvrci se na jednu utakmicu. Prosli vikend newcastle nije imao 2 prilike kako treba. Danas se na pocetku primjetilo da je igra spora bas nikakva. Na kraju su dobili ono sto su i trebali ;)
Nego slobodno pljujte dok mozete.

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 31 avg 2012, 23:52

SoloJuve26 je napisao/la:Jesmol se stigli rijesiti koga jos ??ili ostaje sve postarom??
Ista meta isto odstojanje, paša moj. :D
Željezničar ale!

pendjercity
Kontakt:

Post Postao/la pendjercity » 31 avg 2012, 23:53

SoloJuve26 je napisao/la:Jesmol se stigli rijesiti koga jos ??ili ostaje sve postarom??
Imamo još 8 minuta da prodamo, veliko pojačanje, Lucia

Volim te BOSNO !!!

J@72

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 31 avg 2012, 23:54

GaziHusrevbeg je napisao/la:
Ista meta isto odstojanje, paša moj. :D

To je to znaci, nek je i ovaj cirkus vise proso. Idemo sada po sve titule 8-) ... Vidli smo sta moze A Madrid, sto nebi mogli i mi.

Prva na meti je Udinese... moraju pasti..

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 31 avg 2012, 23:58

soxx je napisao/la:Brate mili ne osvrci se na jednu utakmicu. Prosli vikend newcastle nije imao 2 prilike kako treba. Danas se na pocetku primjetilo da je igra spora bas nikakva. Na kraju su dobili ono sto su i trebali ;)
Nema potrebe za raspravama, ima još do utakmice, ali sramota je da su večeras onako nadigrani, i prošle godine su do titule došli zaslugama bunkera i majstora Drogbe. Ako budu i protiv Juventusa igrali bunker imaju šansu, jer Juve teško izlazi na kraj sa takvim, a ako bude nadigravanje tu je Juventus u prednosti.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 31 avg 2012, 23:59

Rekoh ja odmah da me nije uopšte strah Chelsea, u Torinu se sigurno neće dobro provesti. Drogba je njima bio sve i sve.

Ma igrači Udinesea će igrati bunker i pokušavati nešto iz kontri, ja već imam sliku u glavu kako će ta utakmica izgledati. Naša prednost je u tome što smo fizički svježiji i u tome što je samopouzdanje na našoj strani.

Evo po kladioničarima smo 5. favoriti za osvanjanje Lige šampiona: BARCELONA 3,5; REAL MADRID 5; MAN CITY 10; MAN UTD 10; JUVENTUS 13; BAYERN 13; CHELSEA 13; MILAN 25; ARSENAL 25; PSG 25
Željezničar ale!

pendjercity
Kontakt:

Post Postao/la pendjercity » 01 sep 2012, 00:29

soxx je napisao/la:
pendjercity je napisao/la:Dobar ovaj Chelsea - odbrana neprobojna, vezni red vrhunski, napad ubitacan.... :lol: :lol: :lol:
Brate mili ne osvrci se na jednu utakmicu. Prosli vikend newcastle nije imao 2 prilike kako treba. Danas se na pocetku primjetilo da je igra spora bas nikakva. Na kraju su dobili ono sto su i trebali ;)
Upravo komentarisem u stilu jučerašnjih komentar o navodnoj snazi Chelsea, koji su zasnovani na, antifudbalskom, osvajanja LP.
Večeras su razmontirani - loša noć - mislim da to nije ispravan odgovor, mada bi nekima i odgovarao.

Volim te BOSNO !!!

J@72

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.