buraz nikakvo iznenađenje, ako si gledao meč jasno ti je i zaštoGrokok je napisao/la:Marin da uzme Andy-a ? pa neko kaže pogodi kladionici, ma nema šanse.
Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Gledao sam meč, ali ne mogu da vjerujem da Andy ne može odservirati u meču 10 asova. Lik grize nokte, nije normalan, pravi kreten. A iduči turnir će mu doći Đoković i poderat će ga, to je takav idiot.zgmiky je napisao/la:buraz nikakvo iznenađenje, ako si gledao meč jasno ti je i zaštoGrokok je napisao/la:Marin da uzme Andy-a ? pa neko kaže pogodi kladionici, ma nema šanse.
Zadnja izmjena: Grokok, dana/u 14 feb 2014, 21:04, ukupno mijenjano 1 put.
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.
Ova holandska druga majka za over golova
od 10 tekmi na samo dvije u prvom poluvremenu nije bilo golova
ludi su jebli majku, u 10 min. padnu 3 gola bez problema

zgmiky vas je upozoravao,jer Čilić igra u životnoj formi vezao je 8 pobjeda bez izgubljenog setaGrokok je napisao/la:Marin da uzme Andy-a ? pa neko kaže pogodi kladionici, ma nema šanse.
Ma sve je to lijepo. Može on svezati 30 mečeva bez izgubljenog seta, ali kad dođe igrati s igračima koji su među pet, nema on nikakve šanse. Međutim, ovo nije pobjeda zato što je Marin dobar, nego što je onaj škot obični kreten.jozinho je napisao/la:zgmiky vas je upozoravao,jer Čilić igra u životnoj formi vezao je 8 pobjeda bez izgubljenog setaGrokok je napisao/la:Marin da uzme Andy-a ? pa neko kaže pogodi kladionici, ma nema šanse.
Hajde Helmond ili Oss samo jedan gol još 

Tako blizu, a tako daleko.
- fanatic1991
- Kontakt:
danas ko je igrao tenis na tiketu nije mogao izbjeci i Del potra i MarejaGrokok je napisao/la:Ma sve je to lijepo. Može on svezati 30 mečeva bez izgubljenog seta, ali kad dođe igrati s igračima koji su među pet, nema on nikakve šanse. Međutim, ovo nije pobjeda zato što je Marin dobar, nego što je onaj škot obični kreten.jozinho je napisao/la:zgmiky vas je upozoravao,jer Čilić igra u životnoj formi vezao je 8 pobjeda bez izgubljenog setaGrokok je napisao/la:Marin da uzme Andy-a ? pa neko kaže pogodi kladionici, ma nema šanse.

I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
Ma hebem ja njemu sve. Pravo me sjebo.
**** ti jang ajaxove i ove druge
pa jel moguce da ovoliko overa u holandiji ja potrefim ovaj sa 1:1
pa jel moguce da ovoliko overa u holandiji ja potrefim ovaj sa 1:1
- GazijaKalesija
- Kontakt:
E ako opet me glupi Milan obori... A cijelo vrijeme razmišljam dp2 ili 1, daoće makar ostat' 0-0 ako ću već past'.

U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
Mozel ova Legia ebena do gola

Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
čilić u životnoj formi
lik osvojio zagreb s lošom igrom,cijeli turnir igrao promjenivo a u finalu dobio dedeka haasa,murray je u katastrofalnoj formi,pa jučer mu je ono derište od thiema uzelo set,a break mu napravio od 40-0 na njegovu servu.jedino što je čilić popravio je servis zbog ivaniševića,ali nema on šanse parirati velikim dečkima,da je u formi pravoj škot uzeo bi ga bez problema.čilić je psiho boy,rođena ****

i ja se pitamvan gall je napisao/la:Mozel ova Legia ebena do gola![]()

hajd legia ali ovaj hanover mrtvi mi je gori
To Legiaaaaaaaaaa
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
BAYERN MUNCHEN
meni trebalo 4+ (a prvo bio stavio 3+) i 90min 2-1, ebem ja majke, familije, proklinjem sebe po 56778 put, pocnem ovde kukati pa opet prebacim na rezultate i nekako dodje, eto i mene sreca pogledala. al ne bi ja bio poseban da na tiketu nema neka odgodjena tekma kad mi je tiket dobitan, tako umjesto 120 dobijam oko 75 jer ovi hadalji welški ce tek igrati 25 februaraCiva je napisao/la:Hajde Helmond ili Oss samo jedan gol još

nema potpisa
Navarro i tebi yebem mater.
Koga god odigram ne nastupi u drugom poluvremenu, pa koji qrac vise
Koga god odigram ne nastupi u drugom poluvremenu, pa koji qrac vise
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
kakva je retardirana ekipa ovaj milan prestrašno, pa ne bi do ponedjeljka gol dali
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Daj sad penal ybmmmmmmmmzgmiky je napisao/la:kakva je retardirana ekipa ovaj milan prestrašno, pa ne bi do ponedjeljka gol dali
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Nije penal, al' je Balo, ajde zadržite to.GazijaKalesija je napisao/la:Daj sad penal ybmmmmmmmmzgmiky je napisao/la:kakva je retardirana ekipa ovaj milan prestrašno, pa ne bi do ponedjeljka gol dali
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.