Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
gojzerica
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
A mogli ste ga i vi pojedinci nekada pohvaliti 
- 10DelPiero
- Kontakt:
Pa hvalio se na sve strane kada smo doveli Asamoaha i Islu
Doveo je covjek polovnjaka barem je trenutno polovnjak za to ga nikako ne mogu pohvalit. Ja sam rekao svaka mu cast za Lucia, Islu, Asamoaha, Gia (iako je ovo bila njegova greska platili smo ga 11 mil.), Pogbu ali kad lose nesta odradi to se treba kritikovat.
Doveo je covjek polovnjaka barem je trenutno polovnjak za to ga nikako ne mogu pohvalit. Ja sam rekao svaka mu cast za Lucia, Islu, Asamoaha, Gia (iako je ovo bila njegova greska platili smo ga 11 mil.), Pogbu ali kad lose nesta odradi to se treba kritikovat.
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Evo vidim i Delpa nasao klub, jel ovo saigrac Niemi
pa zar je dotle doslo...
pa zar je dotle doslo...
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney
http://forum.juventuz.org/threads/36225 ... uz-members
EDIT:
2011/2012:
Elia - 9M (-5.5M) = 3.5M
Motta - 4M
Padoin - 5M
Borriello - 0.5M
Total: 13M
2012/2012
Gabbiadini - 3.5M + 1/2 Troisi
Boakye - 4M
Leali - 3.8M
1/2 Giaccherini - 4.25M
Bendtner - 1.5M
Total: 17M
30M + onih 20.-ak M sto se davalo za Llorentea mogao se dovesti fenomenalan napadac tipa falcao...
EDIT:
2011/2012:
Elia - 9M (-5.5M) = 3.5M
Motta - 4M
Padoin - 5M
Borriello - 0.5M
2012/2012
Boakye - 4M
Leali - 3.8M
1/2 Giaccherini - 4.25M
Bendtner - 1.5M
30M + onih 20.-ak M sto se davalo za Llorentea mogao se dovesti fenomenalan napadac tipa falcao...
Zadnja izmjena: Marchisio, dana/u 31 avg 2012, 21:38, ukupno mijenjano 1 put.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
Amauri > Mandžukić
Zamisljam sve one sanse koje stvorimo u toku jedne tekme i kontam nesto kad bi se nas napadac zvao Falcao
..gdje bi nam bio kraj 
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- pinturicchio30
- Kontakt:
Pa koja je ono igracina.. Steta sto se nema love za njega.. Pa bili bi haman savrseni sa njim u napadu..
Conte veceras biljezii sve nedostatke od Chelsea... Samo da nas povrede zaobidju pred taj mecc..
Conte veceras biljezii sve nedostatke od Chelsea... Samo da nas povrede zaobidju pred taj mecc..
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ova dvojica su itekako bitni al' za buducnost... Leali je najbolji golman svog uzrasta u Italiji pa jedan je i od najboljih u svijetu.....i kada se Gigi penzionise on ce da bude 1. golman....Marchisio je napisao/la:http://forum.juventuz.org/threads/36225 ... uz-members
EDIT:
2011/2012:
Elia - 9M (-5.5M) = 3.5M
Motta - 4M
Padoin - 5M
Borriello - 0.5M
2012/2012
Boakye - 4M
Leali - 3.8M
1/2 Giaccherini - 4.25M
Bendtner - 1.5M
Boakye je najbolji napadac u Italiji, naravno u svom uzrastu.... Sigurno da ce u buducnosti njih dvojica uz Masia, Pogbu i Marronea ciniti fantastican tandem u buducnosti....
EDIT
Eliu je jednostavno morao dovesti jer su to navijaci zahtjevali i nije placen 9 nego 7 a prodan je za 6+bonusi....
Mottu je trazio onaj levat del Neri....
Morao je dovesti nekog veznjaka u Januaru jer smo bili deficitarni, a Conte mu je preporucio Padoina koji bio imao mjesta i u Interu i u Milanu a i u ostalim klubovima al' jednostavno kad nas ne... Mi smo cak bili bezobrazni ovdje na forumu jer smo ocekivali Naingolana i da plati 15mil igraca koji bi nastupio svega par puta.....
Trebao nam je jos jedan napadac pa smo doveli Boriela da pokrije rupe....
Gabiadini nam nije bio potreban al' eto ako proigra u buducnosti i na njega treba racunati jer mu je tek 21....
Giack se jednostavno morao otkupiti buduci da je imao fantasticno sezonu u kojoj je cak i postao reprezentativac zemlje koja je iza Spanije najbolja na starom kontinentu....Msm da je placena i dr. polovica 2mil.....
BendyMorao je dovesti nekog napadaca, al' kad je slaba ponuda, kola su se prelomila na meni solidnom Dancu....
Da ne sere.m previse, i ja bih volio Falcaa, al' jednostavno za njega mi kesa nemamo, jer ako su ga ovi platili 40mil ne bi ga sigurno dali ispod 65.....
Zadnja izmjena: Hypnose, dana/u 31 avg 2012, 21:54, ukupno mijenjano 1 put.
Sve ja to postujem al to se moglo dovesti i sledece sezone , jer evo treca sezona nema 'rabijaca' odkad je otisao Dado 
Amauri > Mandžukić
Amauri > Mandžukić
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Marotta nije mogao dovesti top playera za 15 ili 20 miliona, to je više pticama na grani jasno. To je jednostavno u današnje doba nemoguće.
Mi smo sigurno imali dovoljno para da dovedemo tog famoznog napadača za kojim toliko cvilimo, ja mislim da je Marotta te pare potrošio na Islu i Asamoaha. Čovjeku se ukazala jedinstvena prilika koju je jednostavno morao iskoristiti i sigurno je ispravno postupio. Dobili smo dva mlada i dva jako kvalitetna igrača za sljedećih 7 godina.
Njih dvojica će nas koštati 36 miliona, a upravo toliko smo zaradili zahvaljujući novom stadionu, a znate da su Marotta i Agnelli spominjali kako ćemo dovesti top playera zahvaljujući zaradi od novog stadiona.
Meni lično je draže što su njih dvojica došla nego napadač. Vezni red je glavna poluga svake ekipe, zbog lošijeg veznog reda ispašta i ostatak ekipe, zbog boljeg veznog reda i ostatak ekipe dobro funkcioniše. Nema tu neke filozofije.
Evo reće Vugdalić da će nas prenositi u prvom kolu protiv Chelsea.
Mi smo sigurno imali dovoljno para da dovedemo tog famoznog napadača za kojim toliko cvilimo, ja mislim da je Marotta te pare potrošio na Islu i Asamoaha. Čovjeku se ukazala jedinstvena prilika koju je jednostavno morao iskoristiti i sigurno je ispravno postupio. Dobili smo dva mlada i dva jako kvalitetna igrača za sljedećih 7 godina.
Njih dvojica će nas koštati 36 miliona, a upravo toliko smo zaradili zahvaljujući novom stadionu, a znate da su Marotta i Agnelli spominjali kako ćemo dovesti top playera zahvaljujući zaradi od novog stadiona.
Meni lično je draže što su njih dvojica došla nego napadač. Vezni red je glavna poluga svake ekipe, zbog lošijeg veznog reda ispašta i ostatak ekipe, zbog boljeg veznog reda i ostatak ekipe dobro funkcioniše. Nema tu neke filozofije.
Evo reće Vugdalić da će nas prenositi u prvom kolu protiv Chelsea.
Željezničar ale!
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
@Sarajevo
Ali smo sigurno mogli doveli boljeg napadača od Bendtnera(iako ja mislim da će Nicklas biti dosta dobar).
@Beže
Nije grupa lahka. Ne treba podcijeniti Ukrajince.
@Marchisio
Pa ni na FM-u kada se igra ne pogodi se sa svim trasnferima.
@Hare
Pa normalno da će se kritikovati kada nije doveo ono što nam je trebalo. Ali odradio je par odličnih transfera.
Di Marzio je potvrdio da smo poslali ponudu od 30 mil za Jovetića međutim Fiorentina je to odbila.
Znači para se ima. I bit će ih još od prodaje nekih igrača(nadam se
). Tako da bi u januaru mogao stići neko kvalitetan. Samo do tada treba izdržati i u LP i u Serie A i u Coppa Italia.
Sada se treba okrenuti Udineseu!
BTW. Gledal ko Chelsea?
Ali smo sigurno mogli doveli boljeg napadača od Bendtnera(iako ja mislim da će Nicklas biti dosta dobar).
@Beže
Nije grupa lahka. Ne treba podcijeniti Ukrajince.
@Marchisio
Pa ni na FM-u kada se igra ne pogodi se sa svim trasnferima.
@Hare
Pa normalno da će se kritikovati kada nije doveo ono što nam je trebalo. Ali odradio je par odličnih transfera.
Di Marzio je potvrdio da smo poslali ponudu od 30 mil za Jovetića međutim Fiorentina je to odbila.
Znači para se ima. I bit će ih još od prodaje nekih igrača(nadam se
Sada se treba okrenuti Udineseu!
BTW. Gledal ko Chelsea?
Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta
- 10DelPiero
- Kontakt:
Cudno mi je to malo kako je budzet isti kao i prosle sezone a osvojila se liga 
Alessandro Del Piero !
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Pa fazon je što se pare dobiju tek na kraju fiskalne godine, a ne odmah po završetku sezone.10DelPiero je napisao/la:Cudno mi je to malo kako je budzet isti kao i prosle sezone a osvojila se liga
Znam to jer će Željo pare od nastupa u kvalifikacijama za CL dobiti tek kad se završi grupna faza.
Jedine pare koje smo mi odmah mogli trošiti su one od ulaznica.
Željezničar ale!
- 10DelPiero
- Kontakt:
Znaci da u jaunaru mozemo ocekivati i Falcaa

edit: koliko tacno iznosi ta nagrada
edit: koliko tacno iznosi ta nagrada
Alessandro Del Piero !
Ovaj chelsea je bezveze ekipa , ako se postave ovako i protiv nas bice smjesno jer sad igraju 'svoju igru' koji ocigedno nemaju jedino mogu da se brane 90. minuta 
Amauri > Mandžukić
Amauri > Mandžukić
Nisam apsolutno zadovoljan slazem se sa Vidal@ nije doveo ono sto je trebao znaci cilj nije ostvare to sto je on popunjavao ostale pozicije u ekipi koje su bile jake ne moze ga opravdati za ne dovodenje WC i ljevog beka koliko god vi bili zadovoljni Marottinim radom covjek je opet u ekipu dovodio polovnjake Padoin,Pepe,Giacherini,Zigler,Matri,Quagli jer ni jedan od ovih igraca u nekom vecem klubu ne bih ni na tribinama bio a kamoli igrao to je najzalosnije i jos imamo Martineza i Iaqunta.
Mi vec dvije godine nemamo ljevaka i napadaca potrosili smo na Vucka,Matria,Quagli 48 miliona oni zajedno dali 23 gola malo je reci smijesno za tz napadace vise zalosno i sad necemo da damo 30 miliona za Dzeku koji je sam prosle sezone dao 18 golova ili Llorentea koji je dao 17 golova
Mi vec dvije godine nemamo ljevaka i napadaca potrosili smo na Vucka,Matria,Quagli 48 miliona oni zajedno dali 23 gola malo je reci smijesno za tz napadace vise zalosno i sad necemo da damo 30 miliona za Dzeku koji je sam prosle sezone dao 18 golova ili Llorentea koji je dao 17 golova
-
gojzerica
- Kontakt:
Pročitah ja fejsu da je Nicklas dobio broj 25, ne znam koliko je to sigurno.
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Možda i jeste, najdraži broj mu je 7, a kombinacija brojeva 2 i 5 daje upravo broj 7.
Znači Marotta je trebao dovesti jednog igrača za 50 miliona i da s njim igraju tarabe, ko bi igrao kad bi se taj igrač povrijedio? Treba i o tome razmisliti.
Marotta je morao praviti novi tim, a istovremeno se rješavati prethodnog, zar je to toliko teško shvatiti? Čovjek je morao raditi na širini u ekipi, za početak je vukao logične poteze, bolje je imati 3 pojednaka igrača u napadu nego jednog super i što bi neki rekli 2 balvana. Iz godine u godinu će se raditi na kvalitetu. Evo recimo ovaj sadašnji tim je sigurno kvalitetniji od prošlosezonskog.
Bezveze osuđujete čovjeka. Na kraju ispadne da on nije uradio ništa dobro jer nije doveo napadača da valja.
Nego sad nešto skontah, za nas je super što je Udinese ispao iz CL, para od TV prava za Italiju će se dijeliti na dva dijela, a više će dobiti onaj tim koji duže dogura.
Znači Marotta je trebao dovesti jednog igrača za 50 miliona i da s njim igraju tarabe, ko bi igrao kad bi se taj igrač povrijedio? Treba i o tome razmisliti.
Marotta je morao praviti novi tim, a istovremeno se rješavati prethodnog, zar je to toliko teško shvatiti? Čovjek je morao raditi na širini u ekipi, za početak je vukao logične poteze, bolje je imati 3 pojednaka igrača u napadu nego jednog super i što bi neki rekli 2 balvana. Iz godine u godinu će se raditi na kvalitetu. Evo recimo ovaj sadašnji tim je sigurno kvalitetniji od prošlosezonskog.
Bezveze osuđujete čovjeka. Na kraju ispadne da on nije uradio ništa dobro jer nije doveo napadača da valja.
Nego sad nešto skontah, za nas je super što je Udinese ispao iz CL, para od TV prava za Italiju će se dijeliti na dva dijela, a više će dobiti onaj tim koji duže dogura.
Željezničar ale!
@Beže
Nema opravdanja. Para se imalo. Pa odbijena je naša ponuda od 30 mil za JoJoa. A bili smo dosta dobri i na ostalim pozicijama samo smo na lijevom beku škripali i u napadu.
Ali et. Sad je gotovo.
Idemo dalje. Forza Juve. Buffon bi trebao biti na golu protiv Udinesea. Chiellini bi takodjer mogao zaigrati.
Nema opravdanja. Para se imalo. Pa odbijena je naša ponuda od 30 mil za JoJoa. A bili smo dosta dobri i na ostalim pozicijama samo smo na lijevom beku škripali i u napadu.
Ali et. Sad je gotovo.
Idemo dalje. Forza Juve. Buffon bi trebao biti na golu protiv Udinesea. Chiellini bi takodjer mogao zaigrati.
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Pa nema opravdanja, ja sam odmah rekao da sam se razočarao u Marottu zbog ovog poteza, ali sad da ga razapinjemo kao da je klub propao vala i ne ide.
Ponuda za Jovetića je došla prekasno, samo par dana prije kraja merkata, što je premalo da bi se doveo najbolji igrač rivalskog kluba. Tu se ništa nije moglo uraditi, ako se već imalo para Agnelli je morao dati znak odobrenja za pregovaranje još prije 2 ili 3 sedmice, a ne 5 do 12 što bi se u narodu reklo.
Ponuda za Jovetića je došla prekasno, samo par dana prije kraja merkata, što je premalo da bi se doveo najbolji igrač rivalskog kluba. Tu se ništa nije moglo uraditi, ako se već imalo para Agnelli je morao dati znak odobrenja za pregovaranje još prije 2 ili 3 sedmice, a ne 5 do 12 što bi se u narodu reklo.
Željezničar ale!

"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!