NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Nespremni obojica nije matori Lazo lud hoce samo spremne igrace...Reko je fino da hoce cetri igraca top kvalitete da se moze opstat u ligi... Tako sam danas cuo... evo Petar Ilic nova patka Zvijezde....
Ovo su nato igraci ova tri sto danas dolaze nadam se samo da potpisu da se neizjalovi opet nesto haha
Ovo su nato igraci ova tri sto danas dolaze nadam se samo da potpisu da se neizjalovi opet nesto haha
Zeric zeli da je blize Sarajevu ako zelis mogu ti poruku pokazati!
Nema potrebe pitam cisto onako, jer sam još prije 3-4 dana dobio informaciju da nece ostat. Još kada mi je rečeno prije 2 dana da dolazi ovaj iz Borca onda sam bio siguran da nece ostati.spiska je napisao/la:Zeric zeli da je blize Sarajevu ako zelis mogu ti poruku pokazati!
Po meni šteta mislim da bi bio dobro pojačanje, tim više i što je zaštićeno godište.
Samo mi je glupo bit 10-ak dana na pripremama i onda skontaš da bi bilo bolje da si bliže Sarajevu, ako tako misliš nisi trebao ni dolazit. Mada je moje mišljenje da tu ima nešto drugo. A to mi je rekao i ovaj čovjek što mi je prenio da ide.
- ASD
- Kontakt:
Licno mi je zao sto zeric ne ostaje u Zvijezdi jer je igrac koji moze praviti razliku i pomoci Zvijezdi da se bori za sami vrh, ali ne vidim kakve veze ima njegov odlazak sa dolaskom Ilica, jer je Zeric centralni vezni, a ilic krilo.combe je napisao/la:Nema potrebe pitam cisto onako, jer sam još prije 3-4 dana dobio informaciju da nece ostat. Još kada mi je rečeno prije 2 dana da dolazi ovaj iz Borca onda sam bio siguran da nece ostati.spiska je napisao/la:Zeric zeli da je blize Sarajevu ako zelis mogu ti poruku pokazati!
Po meni šteta mislim da bi bio dobro pojačanje, tim više i što je zaštićeno godište.
Samo mi je glupo bit 10-ak dana na pripremama i onda skontaš da bi bilo bolje da si bliže Sarajevu, ako tako misliš nisi trebao ni dolazit. Mada je moje mišljenje da tu ima nešto drugo. A to mi je rekao i ovaj čovjek što mi je prenio da ide.
Sreda nam skripi jarani vezni red tankosava valjda matori Lazo nadje sta... combe ti ko stara mrcina kopaj te svoje kontakte i pomagaj nekukaj samo....
Sto se tice Zerica sam je kriv sto ide Zvijezda sigurno dugorocno bolje rijesenje bilo, tim sa vecim ambicijama tradiciom itd....
Sto se tice Zerica sam je kriv sto ide Zvijezda sigurno dugorocno bolje rijesenje bilo, tim sa vecim ambicijama tradiciom itd....
Nema potrebe pitam cisto onako, jer sam još prije 3-4 dana dobio informaciju da nece ostat. Još kada mi je rečeno prije 2 dana da dolazi ovaj iz Borca onda sam bio siguran da nece ostati.
Samo mi je glupo bit 10-ak dana na pripremama i onda skontaš da bi bilo bolje da si bliže Sarajevu, ako tako misliš nisi trebao ni dolazit. Mada je moje mišljenje da tu ima nešto drugo. A to mi je rekao i ovaj čovjek što mi je prenio da ide.[/quote]
Licno mi je zao sto zeric ne ostaje u Zvijezdi jer je igrac koji moze praviti razliku i pomoci Zvijezdi da se bori za sami vrh, ali ne vidim kakve veze ima njegov odlazak sa dolaskom Ilica, jer je Zeric centralni vezni, a ilic krilo.[/quote]
Pardon mislio sam na onog veznjaka iz Čelika. Mada Žerić je znao pokrivat i krilne pozicije koliko se sjećam. Baš je i ovaj Ilić tvoj? Ne moraš ga odma branit, nemam ništa protiv momka samo mi je žao što je Žera otišao.
Samo mi je glupo bit 10-ak dana na pripremama i onda skontaš da bi bilo bolje da si bliže Sarajevu, ako tako misliš nisi trebao ni dolazit. Mada je moje mišljenje da tu ima nešto drugo. A to mi je rekao i ovaj čovjek što mi je prenio da ide.[/quote]
Licno mi je zao sto zeric ne ostaje u Zvijezdi jer je igrac koji moze praviti razliku i pomoci Zvijezdi da se bori za sami vrh, ali ne vidim kakve veze ima njegov odlazak sa dolaskom Ilica, jer je Zeric centralni vezni, a ilic krilo.[/quote]
Pardon mislio sam na onog veznjaka iz Čelika. Mada Žerić je znao pokrivat i krilne pozicije koliko se sjećam. Baš je i ovaj Ilić tvoj? Ne moraš ga odma branit, nemam ništa protiv momka samo mi je žao što je Žera otišao.
Evo i Jaranika Juro Pejic ovaj teletabis iz litvanije sto je dosao napustio Zvijezdu.... izjalovilo se nesto pihhh....
Dokle će nas više sramotit??? Nije nam ravan ni jedan kantonalac. I ovom je sigurno daleko od kuce pa mu se ne ostaje!
Samo lagano još 2-3 mjeseca do početka prvenstva imamo se kad posložit. Nabijem na tuki i njih i Matorog Lazu. Nisu ljudi džaba govorili da nema većeg taldžije u RS od njega. Takav našim lego ko budali samar.
To sigurno hoće da rasterete budžet od ovih Teletabisa i sad će nam počet dovodit top pojačanja.

Samo lagano još 2-3 mjeseca do početka prvenstva imamo se kad posložit. Nabijem na tuki i njih i Matorog Lazu. Nisu ljudi džaba govorili da nema većeg taldžije u RS od njega. Takav našim lego ko budali samar.
To sigurno hoće da rasterete budžet od ovih Teletabisa i sad će nam počet dovodit top pojačanja.

Iskopaj nam ti od negdje drugo seratorucombe je napisao/la:combe je napisao/la:Ako igdje nađemo dole će mo. Otkud sad u Stanišicima zar ti nije Lazo frend rekao da je na našem pomoćnom.
Bio sam ja dva dana u Klokotnici i realno sem 3-4 igrača nisam imao sta vidjeti.
I jos nesto za Zerica i Dzindu ti nije sigurno da će ostati.
Ovo sam pisao još prije 3 dana jer mi je tad rečeno da najvjerovatnije nece ostat ni jedan. Tako da to nisu vijesti sa sportsport. Tako da nemaš potrebe kenjati puno, nego pravac Prijedor možda iskopaš kakvog igračinu.
Pitanje za Spisku al da odgovori bez rasprave da normalno komuniciramo. Sam si rekao da je Žerić i po tebi ekstra pojačanje, koji je razlog što je otišao?
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Ima combicu jos dvadeset dana bolje sad teletabise issortirat nego ga cijelu sezonu trpit i placat. Mozda je matori Lazo vidio ds je litvanac tambura i kud koji mili moji. Taldzija tam taldzija vamo matori Lazo sprema fino ekipu disciplina nema mrdanja on je sef i cao...
Povuci te svije kontakte da se par jos nato igraca nabavi... da nebi se i ovi sto imamo spakovali
Povuci te svije kontakte da se par jos nato igraca nabavi... da nebi se i ovi sto imamo spakovali
Ne bi bilo loše sad kada su ova trojica potpisala da naši iz kluba objave na stranici sljedeće:
- planiraju li dovoditi još neke igrače i na koje pozicije(niko ne traži imena)
- kakav je status Džinde hoće li ostati,pošto znamo da je Žerić otišao
- šta je sa Pejića, pošto su objavili kada je potpisao, red bi bio da objeve i ako su raskinuli ugovor.
Još jednom napominjem niko ne traži imena nego samo da znamo šta se planira što se igračkog kadra tiče
- planiraju li dovoditi još neke igrače i na koje pozicije(niko ne traži imena)
- kakav je status Džinde hoće li ostati,pošto znamo da je Žerić otišao
- šta je sa Pejića, pošto su objavili kada je potpisao, red bi bio da objeve i ako su raskinuli ugovor.
Još jednom napominjem niko ne traži imena nego samo da znamo šta se planira što se igračkog kadra tiče
Vidit ce se sutra u Modrici sta nam od igraca jos fali. Izgleda to sad mnogo bolje sa ova tri pojacanja.
Ocekujem nasih 100 navijaca najmanje u Modrici.
Matori Lazo mora kockice sve lagano posklapat. Reslno 4-7 mjesto ove godine ja zadovoljan.Ako matori da sto posto i poslaze sve kako treba uprava dovede jos par finih mozemo malo Veleza i Olimpika zezat na tronu.
Ocekujem nasih 100 navijaca najmanje u Modrici.
Matori Lazo mora kockice sve lagano posklapat. Reslno 4-7 mjesto ove godine ja zadovoljan.Ako matori da sto posto i poslaze sve kako treba uprava dovede jos par finih mozemo malo Veleza i Olimpika zezat na tronu.
Molim upravu da obavijesti combeta o svojim aktivnstima. Stvarno nema smisla, isikira se cojk.
Nema potrebe Combeta jer ja znam i vise nego sto treba. Nego da se nauce neke stvari sto vecina klubova radi. Ima jos ljudi koji prate Zvijezdu i zeljni su informacija.
Objave na stranici da je Pejic potpisao za Zvijezdu. Nakon 10 dana ostali portali napisu da je taj isti Pejic napustio Zvijezdu. E onda je red da ih demantujes ako je i dalje tu ili ako je napustio da kazes raskinuli smo ugovor sa tim i tim igracem iz tog i tog razloga.
Objave na stranici da je Pejic potpisao za Zvijezdu. Nakon 10 dana ostali portali napisu da je taj isti Pejic napustio Zvijezdu. E onda je red da ih demantujes ako je i dalje tu ili ako je napustio da kazes raskinuli smo ugovor sa tim i tim igracem iz tog i tog razloga.
Pejic je napustio Zvijezdu je istina nisu ispoštovali prema njemu dogovor koji je bio, naime i trener nije zadovoljan nesto sa njim tako sam barem dobio informaciju od njegove strane vidjet cemo sta nasi kazu.
Imal sta jaro combicu da ti je dobro kod Zvijezde? Imas bolan sedam top igraca za ovu ligu (dva iz celika, onaj striker iz borca, jusufaga, peceljko, matori ostrak, prljaga) i tri pozicije mladih igraca teletabisa fali ti jos jedan eventualno dva i fino mozes tavoriti pri vrhu i buraniju derat... imas trenera matorog iskusnjaru tesku ako bude trebalo sta taldzijat i to po tebi zna...
Imas smokija u upravi jaru presjednika neces gladan ostat... imas publiku i narod za pozelit pljuju samo kad neide sto je normalno...
Ova patka iz litvanije garant htio kes na ruke bjezi ba nek pokazu sta i evo kes ha ja...
Nije to tako sve crno suti jaraniko pokri mo se ponjavom i lagano u Modricu danas na dernjavu...
Zaboravio sam betonsku ogradu nase odbrane ovaj dinosaurus iz Capljine i ovaj nato tip iz rudara...u vrh glave 13-15 golova ce mo u sezoni primit.
Imas smokija u upravi jaru presjednika neces gladan ostat... imas publiku i narod za pozelit pljuju samo kad neide sto je normalno...
Ova patka iz litvanije garant htio kes na ruke bjezi ba nek pokazu sta i evo kes ha ja...
Nije to tako sve crno suti jaraniko pokri mo se ponjavom i lagano u Modricu danas na dernjavu...
Zaboravio sam betonsku ogradu nase odbrane ovaj dinosaurus iz Capljine i ovaj nato tip iz rudara...u vrh glave 13-15 golova ce mo u sezoni primit.
Bice zvijezda opet sampion
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Fina tekmica u Modrici... bili smo znatno bolji i trebali dobit 3:1 4:1 nedase... nije bio nas dan da zabijemo...Matori fino to slaze lagano... Dva nova igraca napadac i onaj iz Celika danas nisu igrali valjda se nije sta izjalovilo...
Uz ta dva nam treba jos cetri dobra dva beka i dva vezna pa da se igramo...
Uz ta dva nam treba jos cetri dobra dva beka i dva vezna pa da se igramo...
27 broj taj mali je dosao iz Celika i umro je za 15 minuta igre svoje a ovo danas sto sam gledo lose skroz da noje bilo Prljace na golu ljudi bi nam dai 4 komada,broj 9 dobar igrac kao i 6 a ovo ostalo nista posebno al hajde valjda to bude do pocetka kako treba ili cemo opet otjerat igrace
A svi igraci koji su dosli uzeli su na ruke pare i par igraca ima platu 1500 a ne vrijede toliko
A svi igraci koji su dosli uzeli su na ruke pare i par igraca ima platu 1500 a ne vrijede toliko
Nije valjda 27 taj sto je potpiso iz Celika od ovih zadnji tri sto su dosli? teska patka danas pihh... slazem se Saric 9 ponajbolji uz stopera broj 6 ovog iz Capljine...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.