Skoro im nanu smeka opasno, dalje ne znam
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Jeste naš bivsi junior (ima neki nastup i za prvi tim) Edin Šeko sad je u vezi sa jednom od sestara
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Nasi ljudi rade na tom
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Mama im je bolja od njih
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Ma ne znam koja je sada. Je li Delila ili Dalila, kod koje je babuka slabiji
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Jest grohnula tema, sve nešto nedojebano...
Hajmo radije koju pametnu da čujemo o Miji Caktašu.
Hajmo radije koju pametnu da čujemo o Miji Caktašu.
Na infu porez obračunavaju ovdje oko zvjezda granda
Ja se Moldavki mojih drzim,zayebi ti taj rizik odlaska u Brezu...
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Slažem se, samo što na čaršiji dobrih nema, a neki bi da im je to preduslov. Dijete kluba, grada bla bla...Denchi je napisao/la: ↑25 dec 2020, 19:13Pusti se te spike imas dobre ljude i lose ljude...to ti je sva podjela...SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑25 dec 2020, 18:49Pa čisti dokaz je trenutna situacija sa kadrom u klubu. Dok se mahalaši i čaršijaneri nisu makli, nismo ni stali na zdrave noge. Prije godinu su bili zadnji trzaji mahale. Al 'ta će Sabrina, papanka iz Siminog Hana...
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Moj savjet. Allaha mi ugasite temu.sta uradite od nje Bog te mazo. Mucno je ovo sve citati. Zamisli igrače kako ovaj jad i čemer čitaju.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Bacite koju suplju za napadača Boga vam
sutra se jedino Haifa prati
kakav crni Ibisevic,to bi samo bio dobar potez za marketing,dolazi bolji napadac mladji,a za ovog Bradonjica smo pravo zagrizli.
Samo Sarajevo
E jbg ja ti ponudim vrata "necu vrijedjat nikog" a ti glavom kroz ona "mrzim Sarajevo i Sarajlije"SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑25 dec 2020, 20:29Slažem se, samo što na čaršiji dobrih nema, a neki bi da im je to preduslov. Dijete kluba, grada bla bla...Denchi je napisao/la: ↑25 dec 2020, 19:13Pusti se te spike imas dobre ljude i lose ljude...to ti je sva podjela...SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑25 dec 2020, 18:49Pa čisti dokaz je trenutna situacija sa kadrom u klubu. Dok se mahalaši i čaršijaneri nisu makli, nismo ni stali na zdrave noge. Prije godinu su bili zadnji trzaji mahale. Al 'ta će Sabrina, papanka iz Siminog Hana...
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin