Bayo ovakvu sezonu tesko da ce ponoviti sve dok Bundesliga ne uvede 2 dodatna kluba, te se broj kola u sezoni produzi do 38. Kvalitet Bundeslige ne bi opao, a ljudi bi mogli uzivati u dodatna 4 kola u uvijek zanimljivoj i atraktivnoj Bundesligi. Bayern je do sada vec oborio mnoge rekorde, mnoge ce oboriti do kraja tekuce sezone, tako da ce tesko biti da to ponovi u dogledno vrijeme, barem dok se liga ne prosiri. Klubovi bi trebali razmisliti o tome, ma sta razmisliti, to se treba uraditi sto prije. Povecali bi godisnji profit s dodatne 4 utakmice, a usto bi zadovoljili i apetite mnogobrojnih gledaoca sirom svijeta.
AeGon099 je napisao/la:šta mislite o pjanketu u minhenu ?

To je moja velika zelja, Pjanic je odlican igrac vec sada, za mene najbolji u nasoj reprezentaciji, a kakav bi tek bio kada bi igrao u jednom klubu kao sto je Bayern. Pored toga sto bi Bayern jos dobio na snazi, tako bi i reprezentacija BiH bila mnogo jaca. Nije svejedno kada neki nas igrac igra u tako velikom klubu. Pojavile su se i odredjene price da je Bayo zainteresovan za Pjanica, te da je poslao neku ponudu, sada ne znam koliko je to istina, ali bih volio da jeste.
Bayern je vec bio zainteresovan za Pjanica kada je ovaj otisao u Lyon, rekao je da jednostavno nije bio spreman za tako veliki klub jer je bio previse mlad.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.