Ne znam ko je ovdje prizivao Cesca na lažnu devetku, pa eto igrao je veceras (može on igrati i pravu, a ne lažnu devetku) i promašio dva stroga zicera

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Ma ja sam Hulka naveo kao covjeka koji je golgeter, koji se moze ubacivati sa desne strane, kao Villa s lijeve. To sam rekao kao primjer, da nam treba takav tip igraca, dobar u zavrsnici, jer pored Messija nemamo takvog. To je sva poenta onoga sto pricam.bparena je napisao/la:@adriano_leite
Mene si takodze prozvao pa evo samo da ponovim ono sto sam ranije govorio. Za Hulka kazem da je odlican igrac ali da se ne bi uklopio u Barcelonu kao i svojevremeno Ibrahimovic. Evo nocas je Ibro dao dva gola za PSG ali i dalje stojim iza toga da nama treba Villa u formi a ne on, Hulk i slicni. Toliko od mene po pitanju Hulka...
Offside cist k'o suza djevice.D10S je napisao/la:
Ponisten cist gol Victoru Ruizu.
Nije moguce da niti jedan napadac na svijetu se ne uklapa u igru Barce, jednostavno nema sanse za takvo nesto. Tito je ovo sigurno rekao iz razloga sto Falco je navikao da igra u sredini, da se ne izvlaci na krilo i da ne mora striktno odatle da se ubacuje u prazan prostor, da vjerovatno nije dobar dribler i nije neki poseban trkac. Medjutim ima eto igraca koje sam nabrojao koji sigurno mogu igrati po strani, ubacivati se u prazan prostor kao sto rade Alexis i Pedro a 10 puta su bolji u zavrsnici od njih dvojice.bparena je napisao/la:@adriano_leite
Kontam ja sta ti govoris i to je ok, ali evo vidi ovo i sve ce ti biti jasno.... (pa nije Tito budala da ovo bez razloga govori)
Ipak, ne uklapa se u igru Barcelone
Vilanova: Falcao je možda i najbolji na svijetu
http://sportsport.ba/ino_fudbal/vilanov ... jetu/87132" onclick="window.open(this.href);return false;
adriano_leite je napisao/la: Offside cist k'o suza djevice.
Ma puno je teze navijacu Reala dokazati, uostalom vidjelo se prosle sezone, kada su vas sudije nosile do titule, sve je bilo posteno, a eto sada ovo off a ugao kamere nit je sa linijom niti bilo sta. 100% nije off, vidjeces kad bude slika iz drugog ugla, ako bude off, ja cu prvi priznati da je offD10S je napisao/la:Jah, pazi mene budale. Navijacu Barce nesto dokazat
pa daj taj drugi ugao pa da vidimoadriano_leite je napisao/la:Ma offside cist k'o suza. Gledaj ba ugao iz kojeg je snimano.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.