FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

ripper
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la ripper » 03 sep 2012, 00:37

Dobro sad ,da ne pretjerujemo sad sa crnjacima...ipak smo prvi na tabeli, sa svim pobjedama dosad, pusticemo da vidimo kako ce se razvijat u narednim kolima, ali ova trenutna igra na obecava nikako :? . Nema one prepoznatljive dinamike u igri kao nekad, a Boga mi ni presinga kad protivnik ima posjed.... bojim se da se ne ponove sezone 2002 ili još gore 2007. Nadam se iskreno da griješim.
Ne znam ko je ovdje prizivao Cesca na lažnu devetku, pa eto igrao je veceras (može on igrati i pravu, a ne lažnu devetku) i promašio dva stroga zicera :oops: ...sve mu servirano kao na tacni, ali šta vrijedi kad nije realizovao.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 03 sep 2012, 00:40

Nemogu da vjerujem da je utakmica Barca - Valencia završila 1:0, wtf? :mrgreen: Samo? :mrgreen:

Iduće kolo će da bude veoma zanimljivo, ako nisam pogriješio:

Sevilla - Madrid
Getafe - Barca

:twisted:

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 03 sep 2012, 00:45

Iduce kolo bi mogli da naj*bemo u predgradju Madrida, ako se nastave lose partije u gostima i ukoliko igraci ne shvate ozbiljno Getafe. Uz to dodajmo i tradicionalo lose prve tekme nakon reprezentativne pauze jos od Pepovog vakta. J*beno :twisted:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 03 sep 2012, 00:45

Ti M4kaveli ne znas kralju ni sta hoces da kazes, tako da je tesko izvrtati tvoje rijeci :lol: - Rekao si, kao i bparena i neki drugi, kako su Pedro i Alexis bolji i ucinkovitiji od Hulka, koji je klasican napadac, da su efikasni, da zabijaju itd. Rutiner, golgeter, u poziciji Pedra, Cesca, zabio bi ono da je golman ne vidi u 90% slucajeva. Hulk iz nemogucih pozicija daje golove, jer ima sutinu i nadje se na pravom mjestu, dok ova dva imaju pilece suteve, nisu mirni u zavrsnici, a normalno je da nekad i daju golove jbg. zato su i placeni da znaju igrati lopte (Pedro i Alexis). Btw. Villa i Hulk su slicni igraci s tim da jedan ulazi u sredinu s lijeve, dok drugi s desne strane. Dobri su realizatori, imaju dobar sut, precizan itd. Btw. "debelog" Hulka ne bi frljacali po 2 metra nakon starta kao sto frljacaju Pedra i Alexisa :lol: .
Napadac je neophodan, klasican napadac, ne krilo poput Pedra i Alexisa, ne mora to biti Hulk, ali bitno je da je napadac, koji je dobar u zavrsnici. Dzaba sve kad on dodje pred golmana i fula zicere.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 03 sep 2012, 00:50

[youtube][/youtube]

Golcina "klocine" Adriana :shock: :o ovakvi šutevi su bili haman pa zabranjeni u Pepovo doba, ako ništa dobra stvar sa Titom jest što dozvoljava da se štema i sa distance :mrgreen: ali ponekad, bez pretjerivanja :P :lol:

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 03 sep 2012, 00:52

@adriano_leite
Mene si takodze prozvao pa evo samo da ponovim ono sto sam ranije govorio. Za Hulka kazem da je odlican igrac ali da se ne bi uklopio u Barcelonu kao i svojevremeno Ibrahimovic. Evo nocas je Ibro dao dva gola za PSG ali i dalje stojim iza toga da nama treba Villa u formi a ne on, Hulk i slicni. Toliko od mene po pitanju Hulka...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 03 sep 2012, 00:58

bparena je napisao/la:@adriano_leite
Mene si takodze prozvao pa evo samo da ponovim ono sto sam ranije govorio. Za Hulka kazem da je odlican igrac ali da se ne bi uklopio u Barcelonu kao i svojevremeno Ibrahimovic. Evo nocas je Ibro dao dva gola za PSG ali i dalje stojim iza toga da nama treba Villa u formi a ne on, Hulk i slicni. Toliko od mene po pitanju Hulka...
Ma ja sam Hulka naveo kao covjeka koji je golgeter, koji se moze ubacivati sa desne strane, kao Villa s lijeve. To sam rekao kao primjer, da nam treba takav tip igraca, dobar u zavrsnici, jer pored Messija nemamo takvog. To je sva poenta onoga sto pricam.
Imas takvih napadaca, koji mogu se izvuci na stranu i da se ubacuju u sredinu, a dobri su u zavrsnici: Hulk, Villa, Neymar, Lisandro, nekada Ronaldinho-mada nije bio klasican spic, Eto'o, Van Persie, Aguero, Suarez, Tevez itd. znaci taj profil igraca.

Mes Que Un Club!

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 03 sep 2012, 01:01

slika

Ponisten cist gol Victoru Ruizu.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 03 sep 2012, 01:02

Eto opet si napisao da sam ja rekao kako su ona 2 bolja od njega u zavrsnici ..
Jedino u tome, igri glavom i sutu jeste bolji. Sve ostalo je na strani Pedra i Alexisa.
Volio bi da se Eto vrati na bar jednu sezonu ili Neymara da dovedu u sljedecem prelaznom roku ..

Portilo ni ti ne vjerujes u to ..
Zadnja izmjena: M4kaveli, dana/u 03 sep 2012, 01:03, ukupno mijenjano 1 put.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 03 sep 2012, 01:03

@adriano_leite
Kontam ja sta ti govoris i to je ok, ali evo vidi ovo i sve ce ti biti jasno.... (pa nije Tito budala da ovo bez razloga govori)

Ipak, ne uklapa se u igru Barcelone
Vilanova: Falcao je možda i najbolji na svijetu

http://sportsport.ba/ino_fudbal/vilanov ... jetu/87132" onclick="window.open(this.href);return false;
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 03 sep 2012, 01:04

D10S je napisao/la:slika

Ponisten cist gol Victoru Ruizu.
Offside cist k'o suza djevice.

Mes Que Un Club!

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 03 sep 2012, 01:08

Taj lik je bar metar u ofsajdu.
Sto sad ne gledate slike iz svih mogucih uglova ? :lol:
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 03 sep 2012, 01:10

bparena je napisao/la:@adriano_leite
Kontam ja sta ti govoris i to je ok, ali evo vidi ovo i sve ce ti biti jasno.... (pa nije Tito budala da ovo bez razloga govori)

Ipak, ne uklapa se u igru Barcelone
Vilanova: Falcao je možda i najbolji na svijetu

http://sportsport.ba/ino_fudbal/vilanov ... jetu/87132" onclick="window.open(this.href);return false;
Nije moguce da niti jedan napadac na svijetu se ne uklapa u igru Barce, jednostavno nema sanse za takvo nesto. Tito je ovo sigurno rekao iz razloga sto Falco je navikao da igra u sredini, da se ne izvlaci na krilo i da ne mora striktno odatle da se ubacuje u prazan prostor, da vjerovatno nije dobar dribler i nije neki poseban trkac. Medjutim ima eto igraca koje sam nabrojao koji sigurno mogu igrati po strani, ubacivati se u prazan prostor kao sto rade Alexis i Pedro a 10 puta su bolji u zavrsnici od njih dvojice.

Mes Que Un Club!

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 03 sep 2012, 01:13

Ovo za Porilla - D10S...
Evo ga u pravu si - sad pišat pa spavat (i sanjat) :D

slika

p.s. hoš još jednog za lijepe snove. :D

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 03 sep 2012, 01:20

adriano_leite je napisao/la: Offside cist k'o suza djevice.
slika

slika

Nije ofsajd lave. Ponovo su vas sudije potpomogle. Mislim, ono, navikli smo na to, nema tu nista cudno. Samo onako postavih, da se zna.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 03 sep 2012, 01:25

Ma offside cist k'o suza. Gledaj ba ugao iz kojeg je snimano ;) .

Mes Que Un Club!

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 03 sep 2012, 01:25

Jah, pazi mene budale. Navijacu Barce nesto dokazat :D

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 03 sep 2012, 01:28

Murinjo tezi si od rubikove kocke. Naviko si ti i na -5 al dzaba. Yebeno jaro. Valensija nam je donijela 5 bodova i to je za šerbeta. :D

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 03 sep 2012, 01:29

D10S je napisao/la:Jah, pazi mene budale. Navijacu Barce nesto dokazat :D
Ma puno je teze navijacu Reala dokazati, uostalom vidjelo se prosle sezone, kada su vas sudije nosile do titule, sve je bilo posteno, a eto sada ovo off a ugao kamere nit je sa linijom niti bilo sta. 100% nije off, vidjeces kad bude slika iz drugog ugla, ako bude off, ja cu prvi priznati da je off ;) .

Mes Que Un Club!

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 03 sep 2012, 01:31

adriano_leite je napisao/la:Ma offside cist k'o suza. Gledaj ba ugao iz kojeg je snimano ;) .
pa daj taj drugi ugao pa da vidimo
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.