Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Vala dugo nisam vidio da Nadal gore servira. Moguce je da ima neki problem.
Najveći, ne jedan od najvećih.delinjo je napisao/la:e drugo je to sto je Rafa velik isampion jedan od naijvecih koji su uzeli reket...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma ovog istog Medvedeva je prije par sedmica pojeo bukvalno i sastavio s podlogom. Razlika u matchupu u korist Rafe je ogromna i čisto zahvaljujući tome on ovdje ima pozitivan rezultat, Rus izvlači mnogo vise iz sebe nego sto je to slučaj s Rafom za sada, bas je tanak.delinjo je napisao/la:ma ne bodi nisam uopste napisao iz nekog omalovazavanja,nego cisto rutinira ga na misice ,nista ne igra da se ne lazemo ...mozda ga i ovi mecevi ovako uljuljaju malo pa zato u zadnje vrijeme losije igra protiv njih,ne moze da pronadje ritam...e drugo je to sto je Rafa velik isampion jedan od naijvecih koji su uzeli reket...pa i takav je u stanju ovo odraditi ...jbg i to je kvalitet...bodi123 je napisao/la:Zdravi i u formi da, slažem se upotpunosti, sto opet to nisu trenutno ni jedan ni drugi. Neobjasnjivo je tanak Rafa za sad, djeluje mi ko da ga nesto fizički muči, pričao je o stomačnim problemima neki dan, ko će znat. Dosta bolji je bio u početnim kolima sto opet nema nikakve logike poznavajući ga.delinjo je napisao/la:iskreno i Fedex i Novak bi ovog Nadala veceras razbili...da ne misli neko da omalovazavam ...ali nista ne igra veceras...
A Rafa nije jedan od najvećih teniskih sampiona, nego najveći, jel toliko tesko izustit nesto sto i sam znas

Evo i Virto me preduhitri

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- BosniaBoston
- Kontakt:
Zasto ne naucite lekciju od sile da se ne treba bahatit?Ako tako nastavite,babuka osvaja AO
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Evo plače mi na fejsbuku. Šta da mu kažem da ga utješim?bodi123 je napisao/la:Evo i Virto me preduhitri
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
@Bodi
Ne može to on prevaliti preko usta...
Samo, valja poslije RG aBd i to shvatiti.
Još bi bolji fazon bio da bikonja uzme AO i onda bi tek bilo cirkusa!

Ne može to on prevaliti preko usta...

Samo, valja poslije RG aBd i to shvatiti.
Još bi bolji fazon bio da bikonja uzme AO i onda bi tek bilo cirkusa!

nije ih niko naucio da treba ucit na tudjim greskamaBosniaBoston je napisao/la:Zasto ne naucite lekciju od sile da se ne treba bahatit?Ako tako nastavite,babuka osvaja AO
Vrlo moguće da ga muče stomačni problemi, misić il sta već, ne sjećam kad je zadnji put ovako očajno servirao.darker10 je napisao/la:Vala dugo nisam vidio da Nadal gore servira. Moguce je da ima neki problem.
Ma stas mu reć, nema vise njima pomoći, mogli su se godinama **** slemovima, sad vise ni toVirtu4l je napisao/la:Evo plače mi na fejsbuku. Šta da mu kažem da ga utješim?bodi123 je napisao/la:Evo i Virto me preduhitri
Reci mu da nije tenis život, Fed ima četvero pačurlije, a Rafa ni jedno, tu ga neće jos dugo stić npr.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
joj gdje nadal ceka servis, kako ga nije sramota jbt 

Jebote dan trebal ti 15 break lopti za break
Nije ovo dobro nikako, ima neki problem definitivno, sad je već jasno.
-
- Kontakt:
Mašina za mljevenje mesa je to brato, ovo će dovesti do kraja, taman da mora igrati desnom...bodi123 je napisao/la:Nije ovo dobro nikako, ima neki problem definitivno, sad je već jasno.
U pitanju je ne titula na US Openu, nego titula za GOAT-a!
To se igra i u kolicima ako treba, pa kasnije boluj.

Prelagano uzima svoj servis, tako da nije kritično.bodi123 je napisao/la:Nije ovo dobro nikako, ima neki problem definitivno, sad je već jasno.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sta god da je rutinirati će ga....
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Neki problem ima, sad mu se vec i na kretanju to vidi
Rafa je povrijedjen.,...ako ovaj idioot skupi muda da uzme set mislim da ce mec biti gotov...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
delinjo je napisao/la:Rafa je povrijedjen.,...ako ovaj idioot skupi muda da uzme set mislim da ce mec biti gotov...

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
e jesam ga naslutio hah
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
gledam onako usput, fakat je nešto sa rafom
ali naći će taj način da ovo dobije, i medo je sve samo ne svjež. ne uzima GS niko van big tri, to se bar zna
ali naći će taj način da ovo dobije, i medo je sve samo ne svjež. ne uzima GS niko van big tri, to se bar zna

Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 08 sep 2019, 23:56, ukupno mijenjano 1 put.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Gotovo
#Punoljetstvo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.