FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

bparena
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la bparena » 02 sep 2012, 23:54

Scof1eld je napisao/la:Valencia na svu srecu nije imala nijedan sut u okvir gola :mrgreen:

I jos pobjeda bez messijevog gola, da se i to nekad desi :roll:
Srecom da ona lopta pred kraj tekme (kad je ponovo Pique bio otresen ko ponjava) nije isla u gol - opet bi onaj ****** vadio iz mreze. Poslije onog gola ocekivao sam jos koji ali i ovo je dosta. Song extra pojacanje koje se tako brzo uklopio.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 02 sep 2012, 23:59

Kako dosadno poluvrijeme u picku materinu. Slag na tortu bi bio da nam je Valencia uspjela dati gol. Pa ljudi moji nista ozbiljno nismo uspjeli napraviti u drugom poluvremenu.

@Larry, brijem da je onaj prvi post bio upucen @MrHc-u :mrgreen:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

MrShadow
Kontakt:

Post Postao/la MrShadow » 03 sep 2012, 00:07

Navijac sam barce al me smorilo ovo drugo poluvijeme, **** ti vise ovo peljanje oko 16-terca po pola sata..
Treba ovdje napadac koji smije opucati loptu sa 17-18 metara, da ne bi onog suta Adriana popusili bi bodove :?

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 03 sep 2012, 00:09

@ mesilla, čestitke :D
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 03 sep 2012, 00:11

slika

Dakle samopouzdanje na nivou :shock: :o :oops: yebote led, nismo ga valjda platili 35 miliona da fula ovakve zicere...ne zaboravite kakvu mu je šansu namjesto Alexis, na petercu mu urucio loptu, a ovaj je ošinuo 5 metara iznad gola.
Cesc se mora podhitno dozvati i popraviti jer onakvi ziceri se cesto kažnjavaju sa druge strane. Valjda ce mu dobro doci reprezentativna pauza :?

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 03 sep 2012, 00:13

Sve je to dobro - samo cvrsto ka tituli. Dosta jedan za 3 boda. :D

@ripper
Al me nasmija Mesi na ovom baneru. Kad je lopta pogodila stativu vidi kako je usitnio korak - samo ceka da mu se lopta odbije da je zakuca u mrezu. :)
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 03 sep 2012, 00:16

zizu1991 je napisao/la:@ mesilla, čestitke :D
Na cemu ? :D

Ako je na pobjedi onda zahvaljujem. :D
Ako je to neka tvoja zajebancija ili nesta slicno onda nista. :mrgreen:

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 03 sep 2012, 00:17

Pravo dosadna utakmica.
Sve ide dobro do napada i onda se nema kome dodat, nema klasicnog napadaca da uleti u prazan prostor i odvuce 2-3 sa sobom.
Mislim da bi Vilanova trebao pokusati sa Fabregasom kao laznom devetkom. Nema pozicije u Barci za njega jer bi on trebao igrati odma iza napadaca. Xavi igra povucenije a Iniesta je vise na krilu ..
Ne znam zasto Villu ne ubacuje ..
Taj covjek nenormalno fali u napadu.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 03 sep 2012, 00:20

Jedan od zanimljivijih komentara na Twitteru kojeg je objavio navijač Barcelone: "Barcelona je lider na tabeli, jedini klub sa svih 9 bodova. Imaju 5 više nego Madrid, a igraju najgori nogomet u posljednjih 5 godina."
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 03 sep 2012, 00:20

messilla je napisao/la: Na cemu ? :D

Ako je na pobjedi onda zahvaljujem. :D
Ako je to neka tvoja zajebancija ili nesta slicno onda nista. :mrgreen:
Pa na pobjedi, dakako :D moram se malo za*ebavati, ali ne uvijek :lol:
Stručni komentar na meč, ostaviti ću pripadnicima ovog topica :D
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 03 sep 2012, 00:21

Pa eto kad bolje pogledaš, samo da mu je Cesc uputio povratnu loptu Messi bi je zakucao u gol, jer bi svi ovi Valencijini poispadali iz igre.

Nego, malo mi žao što Villa ne uđe, trebaju mu minute da se vrati u formu...vidio sam da se zagrijavao pored aut linije, a umjesto Alexisa uleti Busquets.
Song veceras bez izgubljene lopte :shock: ....a zapitajmo se, šta cemo i kako cemo kad Xavi ode jednog dana u penziju :? on ko vino, što stariji to bolji...jest da je malo sporiji (razumljivo usljed godina i svih ozljeda) ali bez njega nema igre ni protoka lopte :!: samo da ga povrede zaobiđu :mrgreen:

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 03 sep 2012, 00:22

barca_87 je napisao/la:Jedan od zanimljivijih komentara na Twitteru kojeg je objavio navijač Barcelone: "Barcelona je lider na tabeli, jedini klub sa svih 9 bodova. Imaju 5 više nego Madrid, a igraju najgori nogomet u posljednjih 5 godina."
Taj komentar mogao bi biti zanimljiv kada bi ista razdaljina ostala do kraja sezone. Ovako ni malo ne dobiva na vaznosti.

I da. I takav Madrid, koji ima pet bodova manje od Barce im je uzeo trofej u direktnom okrsaju.

Sta je to Cesc fulo? :D
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 03 sep 2012, 00:25

Barcelona je ove godine u silaznoj putanji...to ce se najvise osjetiti kada dodje osmina finala, gdje ce popustiti u kupu, pa onda i u samoj CL. Za primeru ce se nekako izvuci do februara, ali ce ih tada real prestiic.
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 03 sep 2012, 00:26

zizu1991 je napisao/la: Pa na pobjedi, dakako :D moram se malo za*ebavati, ali ne uvijek :lol:
Stručni komentar na meč, ostaviti ću pripadnicima ovog topica :D
Ahaa. :D
Neka, neka, vidis da se ubijamo od analiziranja. :lol: :mrgreen:

@Darko, Cesc je pogodio (sta pogodio, okrznuo :D) sa jedno 5-6 metara stativu. Treba napomenuti i da gol nije bio prazan, odnosno da je Diego bio na golu. :mrgreen:

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 03 sep 2012, 00:27

Slusajte nea i igrajte kladionicu :lol:
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 03 sep 2012, 00:28

M4kaveli je napisao/la:Pravo dosadna utakmica.
Sve ide dobro do napada i onda se nema kome dodat, nema klasicnog napadaca da uleti u prazan prostor i odvuce 2-3 sa sobom.
Mislim da bi Vilanova trebao pokusati sa Fabregasom kao laznom devetkom. Nema pozicije u Barci za njega jer bi on trebao igrati odma iza napadaca. Xavi igra povucenije a Iniesta je vise na krilu ..
Kako to da nema klasicnog napadaca? Pa Pedro i Alexis su pravi napadaci sa odlicnom zavrsnicom. Tako kazu pravi navijaci Barce :lol: .
bparena je napisao/la:I Alexis i Pedro su odlicni i ubojiti napadaci i nema potrebe da raspravljate oko toga. Hulk ??? Gdje ???
Kako ga uklopiti kad sve vuce sebi ??? Da li takav treba Blaugrani ?
Koji ce nam vrag napadac, ha ja, eno Pedrita, ubija, danas 100% sansu zakuca u golmana :lol: . Sanchez jos gori, mrljavi loptu bez ikakve potrebe, mada je dobro posluzio Cesca koji suta nebu pod oblake.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 03 sep 2012, 00:28

M4kaveli je napisao/la:Slusajte nea
Koji je ozbiljno odlučio da sarmi preuzme zlatnu kantu...
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 03 sep 2012, 00:33

adriano_leite je napisao/la:
M4kaveli je napisao/la:Pravo dosadna utakmica.
Kako to da nema klasicnog napadaca? Pa Pedro i Alexis su pravi napadaci sa odlicnom zavrsnicom. Tako kazu pravi navijaci Barce :lol: .
bparena je napisao/la:I Alexis i Pedro su odlicni i ubojiti napadaci i nema potrebe da raspravljate oko toga. Hulk ??? Gdje ???
Kako ga uklopiti kad sve vuce sebi ??? Da li takav treba Blaugrani ?
Koji ce nam vrag napadac, ha ja, eno Pedrita, ubija, danas 100% sansu zakuca u golmana :lol: . Sanchez jos gori, mrljavi loptu bez ikakve potrebe, mada je dobro posluzio Cesca koji suta nebu pod oblake.

Jel to neko od nas rekao da su ta 2 klasicni napadaci ?
Izvrces rijeci ..
I kako ti znas da bi debeli Hulk ondje zabio go ?

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 03 sep 2012, 00:35

Ironija.

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 03 sep 2012, 00:36

D10S je napisao/la:
barca_87 je napisao/la:Jedan od zanimljivijih komentara na Twitteru kojeg je objavio navijač Barcelone: "Barcelona je lider na tabeli, jedini klub sa svih 9 bodova. Imaju 5 više nego Madrid, a igraju najgori nogomet u posljednjih 5 godina."
Taj komentar mogao bi biti zanimljiv kada bi ista razdaljina ostala do kraja sezone. Ovako ni malo ne dobiva na vaznosti.

I da. I takav Madrid, koji ima pet bodova manje od Barce im je uzeo trofej u direktnom okrsaju.

Sta je to Cesc fulo? :D

Malo ti 5. Samo vi slavite - mi idemo dalje. Hvala Valensiji na dva boda s Realom i hvala Valenciji i za nocas tri boda... :D

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Evander i 6 gostiju.