FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

UPS
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la UPS » 17 sep 2011, 19:54

Leotar i Trebinje :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: koja je to seljadija a tek pomocni sudija iz BL :lol: :lol: :lol: :lol:

P.S. doktore - ostao je i sezonu nakon titule pa je dobio i trofej od navijaca ;)

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 17 sep 2011, 19:54

Adnan 1986 je napisao/la:Hajde sta kukate sad sam se cuo sa momcima goji su gore bili, jbg izbio belaj dobili batina sve je to sastavni dio kad si navijac moras i dobiti nekad batine, a sto se tice utakmice rekli su mi da smo pravo lose igrali tako da se nemam sta zaliti idemo dalje dobiti sad listicu i sve po starom.
e ja neznam s kim si se ti cuo ,meni kazu neke druge stvari...ugl nikakve aman zaman tuce nije bilo ,a pgt batina(ako znas sta su batine) ...i za igru mi niko nije rekao da je losa... :? :? :? :?
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 17 sep 2011, 19:56

hz033 je napisao/la:Ovo je tuga, drot udario igrača. Da je kojim slučajem bio Borac u pitanju bilo bi hladno 0:3 za Borac. Ovako možeš kukati do sutra, fuj !
Zadnja izmjena: England, dana/u 17 sep 2011, 20:00, ukupno mijenjano 1 put.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

Adnan 1986
Kontakt:

Post Postao/la Adnan 1986 » 17 sep 2011, 19:58

mma_hz je napisao/la:
Adnan 1986 je napisao/la:Hajde sta kukate sad sam se cuo sa momcima goji su gore bili, jbg izbio belaj dobili batina sve je to sastavni dio kad si navijac moras i dobiti nekad batine, a sto se tice utakmice rekli su mi da smo pravo lose igrali tako da se nemam sta zaliti idemo dalje dobiti sad listicu i sve po starom.
e ja neznam s kim si se ti cuo ,meni kazu neke druge stvari...ugl nikakve aman zaman tuce nije bilo ,a pgt batina(ako znas sta su batine) ...i za igru mi niko nije rekao da je losa... :? :? :? :?
Slabo su ti rekli.

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 17 sep 2011, 19:59

hz033 je napisao/la:Ovo je tuga, drot udario igrača. Da je kojim slučajem bio Borac u pitanju bilo bi hladno 0:3 za Borac. Ovako možeš kukati do sutra, fuj !
E,aj molim te klinjo ne kenjaj!Sta ste se tu raskukali,i nas su prebili na Kosevu,i to dobro prebili,bilo je slomljenih noseva,povreda,bolnice,hapsenja,a zbog gluposti,jer je samo transparent bio na cirilici.Nije uopste uvredljiv bio,to su i HZ potvrdile,cisto navijacko prepucavanje.I sta sad,trebalo je za nas biti registrovano 0:3?

Pises gluposti...

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 17 sep 2011, 19:59

Zato i treba da se liga smanji na barem 10-12 klubova. E sad cekajmo da to dodje na red!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 17 sep 2011, 20:00

Adnan 1986 je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:
Slabo su ti rekli.
ok sefe :lol: :lol:
"jubitubi" nije problem sto su navijace napali nego igraca kluba kontas...
FK SARAJEVO.

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 17 sep 2011, 20:01

Ma bezze se raspravljat... ako ima snimljeno... pogledat će se valjda...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

drpitar
Kontakt:

Post Postao/la drpitar » 17 sep 2011, 20:03

AYAN je napisao/la:Ma bezze se raspravljat... ako ima snimljeno... pogledat će se valjda...

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 17 sep 2011, 20:03

nime_tm87 je napisao/la:Zato i treba da se liga smanji na barem 10-12 klubova. E sad cekajmo da to dodje na red!
Slažem se sa manjom ligom, to se vrlo lako rjesi, pravilnikom o licenciranju , moraš imati uefa standarde il' ne igras, platiš -igraš

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 17 sep 2011, 20:05

mma HZ
taj igrac nema pravo da se mijesa u rad policije...ili je mozda trebao kao boban 1990 postupiti :?
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 17 sep 2011, 20:06

England je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:Zato i treba da se liga smanji na barem 10-12 klubova. E sad cekajmo da to dodje na red!
Slažem se sa manjom ligom, to se vrlo lako rjesi, pravilnikom o licenciranju , moraš imati uefa standarde il' ne igras, platiš -igraš
a gdje ce onda zeljo olimpik i slavija svi na kosevo ? ili liga druga
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 17 sep 2011, 20:07

Znam ja mjesto gdje se i Bjeković Nenad umjesao, pa ga je murja prebila, i opet su izgubili.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 17 sep 2011, 20:08

ja suplje price,sve rekla - kazala,internet navijaci :lol:

poenta je u tome,da nakon 6 kola mastate o tituli,a da niste odigrali ni sa jednim potencijalnim favoritom,kod takvog razmisljanja desava se razocarenje kod ovakvih kikseva.

nije moja stvar,kao navijaca zelje ko vam je trener i kako je kod vas,al sad gledam da je tog istog leotara mirza v. dobio sa velezom,velezom za kojeg vi kazete da ste mu poklonili bod
i manite se teorija zavjere i zelenih stolova,tako se nista ne postize

adnan1986-jedini post na mjestu!!!

p.s.-bujrum sutra na rodjendan,starijem gradskom klubu ;) :mrgreen:
1921-2011

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 17 sep 2011, 20:09

„Odigrali smo dobro prvo poluvrijeme, bolje smo stajali na terenu, ali nismo uspjeli postići pogodak. Upravo to je i presudilo, odnosno ne postignuti gol je razlog našeg poraza u Trebinju. Svaki put je teško kada se izgubi, ali uvjeren sam da nas ovaj poraz neće poremetiti i da ćemo nastaviti u ritmu kakvom smo bili uoči utakmice protiv Leotara“, rekao je Jirži Plišek, trener Sarajeva.

Dovoljno. Nema potrebe za kukanjem.
Idemo dalje.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Crveni Barun
Kontakt:

Post Postao/la Crveni Barun » 17 sep 2011, 20:10

jadne hz gdje god dođu uvjek im neko za nešto kriv :roll: to mi stvarni nije jasno nikad oni nisu krivi uvjek njih napadnu bez ikakva razloga i povoda čovjek se zapita pa jel u svima problem ili su oni taj problem :?:
Manfred Albrecht Freiherr von Richthofen
"... samo jednim metkom uništilo se sve ni na obična hulja ne umire tako a ne jedan od najvećih onaj kojemu svako duguje poštovanje ... " N.York Times 1917
HKK Široki - PONOS Hrvata BiH
PRIKAZE - KISELJAK

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 17 sep 2011, 20:10

VAM je napisao/la:mma HZ
taj igrac nema pravo da se mijesa u rad policije...ili je mozda trebao kao boban 1990 postupiti :?
uvijek je bolje da probaju igraci smiriti situaciju ,pa ako nemoze nek murija odradzuje svoj dio posla jbg...
a ne jedva cekati da tuces navijace,a ne probati da smiris situaciju..da prodze sa sto manje posljedica...
FK SARAJEVO.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 17 sep 2011, 20:11

SarajlijaTM je napisao/la:ja suplje price,sve rekla - kazala,internet navijaci :lol:

poenta je u tome,da nakon 6 kola mastate o tituli,a da niste odigrali ni sa jednim potencijalnim favoritom,kod takvog razmisljanja desava se razocarenje kod ovakvih kikseva.

nije moja stvar,kao navijaca zelje ko vam je trener i kako je kod vas,al sad gledam da je tog istog leotara mirza v. dobio sa velezom,velezom za kojeg vi kazete da ste mu poklonili bod
i manite se teorija zavjere i zelenih stolova,tako se nista ne postize

adnan1986-jedini post na mjestu!!!

p.s.-bujrum sutra na rodjendan,starijem gradskom klubu ;) :mrgreen:
1921-2011
Vi ste prekucavali ligu u julu. Stoga, mojne.... :mrgreen:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 17 sep 2011, 20:12

mma_hz je napisao/la:
VAM je napisao/la:mma HZ
uvijek je bolje da probaju igraci smiriti situaciju ,pa ako nemoze nek murija odradzuje svoj dio posla jbg...
a ne jedva cekati da tuces navijace,a ne probati da smiris situaciju..da prodze sa sto manje posljedica...
slazem se,ali PRVO trebaju igraci da pokusaju,a ne da ulecu kad murija krene sa "smirivanjem"
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 17 sep 2011, 20:13

Crveni Barun je napisao/la:jadne hz gdje god dođu uvjek im neko za nešto kriv :roll: to mi stvarni nije jasno nikad oni nisu krivi uvjek njih napadnu bez ikakva razloga i povoda čovjek se zapita pa jel u svima problem ili su oni taj problem :?:
vec sam jednom napisao al nije mi mrsko takvima ponoviti..
jedno je kad na svako gostovanje ide 200 do 300 ljudi ,a sasvim drugo kada na gostovanje ide desetak djecacica koji biraju ta ista gostovanja..pronadzi tu razliku i razloge ..
ˇjubitubi"..nisu stigli da reaguju jer murija nije cekala nego odmah udarala sve po redu...mislim ako si navijac sam znas da protiv murije bitku ne mozes dobiti...al nikako...bilo fizicki bilo materijalno..
FK SARAJEVO.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 15 gostiju.