Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Odnosno Seo Kolasinacmuxa je napisao/la:Ala Richards iz CityaFaraonTM je napisao/la: Gledao sam ga ja protiv Grčke i baš mi je zapao za oko jer na kraju utakmice sve lopte su išle na njega a on centrirao i to bar 3,4 puta (vrlo dobro) u kazneni ali niko od Slonova je nije uspio ubaciti u mrežu. Jedino što mi lik sam po sebi izgleda fizički građen više za stopera nego za beka
Zapata kao što kažeš napravi jednu ali kardinalnu grešku, uglavnom mali je dobar i mislim da bi vam taj tandem Yepes-Zapata bio veoma koristan i dobar, gledajući na situaciju u klubu i to da se ne može previše birati oko transfera.LegendKiller je napisao/la:Pošto se stalno piše da smo zainteresovani za Armera, a mnogi od vas ga navode i kao pojacanje, veceras sam ga pratio. Lik nije imao ni jednog uspjesnog centarsuta, a par puta je bas glupo upao u ofside zamku, ja nisam nesto vidio da je bolji od ovih nasih bekova. Zapata nastavio po starom, par solidnih startova, ali napravi gresku kojom uprska cijelu utakmicu. A ako uzmemo u obzir kakvu su ovi nasi stoperi pa ovaj Yepes je komotno mogao jos kod nas igrati, ja garantujem da je bolji od svih nas trenutnih stopera.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.