Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Moja ocjena mercata je 2 vec 2 godine nemamo pravog ljevog beka i napadaca to nismo ni sad uzeli lose lose

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
bar da je marotta prodao jedan od martineza ili jakvinte... moj 3.5
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
2+ samo zbog Asamoe, a slozio bih se sa prethodnim komentarima- znali smo sta trazimo u ovom prelaznom roku: top napadac, lijevi bek i zamjena za Pirla...nasli smo samo 1 od 3 tako da im je puno i ovo 2+..imali su 2 mjeseca da zatvore dvije kriticne pozicije i nisu uspjeli, to je osnovni razlog zasto treba nesto mijenjati pod hitno...hajd valjda nesto skontaju ako ostanu, pa naredni put krenu obrnutim redoslijedom-prvo rijesiti goruca pitanja pa onda ovo pored ako se sta uradi dobro i jest...da se nije desila prodaja Maikona reklo bi se da je Inter imao daleko najbolji merkato.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
Juvelandia
- Kontakt:
Prodaja je najgora, lik ne umije da proda nekog za fine pare, nego sve... u bezcijenje.Andrej je napisao/la:bar da je marotta prodao jedan od martineza ili jakvinte... moj 3.5
Da prodaja dobro ide onda bi se moglo dovest kvalitetnog igraca, ali ne vec imamo 4 igraca koja nam ne trebaju, Quag,IQ,Zigler,Martinez, pa da ih je po milion prodavao....
p.s. da je makar potrosio pare na Verattia, pa da kazemo dosla tri mlada a sjajna igraca, Isla,Asamoah i Veratti i zdravo.
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.
Apsolutno se slazem covjek ne zna prodati igrace i kraj i naravno ostale su nam plate od ovo 3 drveta
Iaquinta 3,5mil
Martinez 1,5mil
Zigler 1,5mil
Iaquinta 3,5mil
Martinez 1,5mil
Zigler 1,5mil
Trebao raskinuti ugovor sa njima kao što je to odradio Inter sa svojim igračima. Samo da ih više ne gledamo.
A Bouy službeno u Bresci. Posudba a oni će imati opciju za otkup
Ode u Serie B a odbio klub iz Serie A Pescaru. Nice move Bouy
A Bouy službeno u Bresci. Posudba a oni će imati opciju za otkup
Ode u Serie B a odbio klub iz Serie A Pescaru. Nice move Bouy
Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta
Isla, Asamoah, Pogba, Giovinco, Lucio, Bendtner.
Tu je i Marrone koji je praktično pojačanje jer prošle godine je odigrao 3-4 meča.
Ja zadovoljan, napadač nije došao, Bože moj, ne želi se svakome dati 30M i to je to.
Pare su bile, to potkrepljujem činjenicom da su se iste željeli dati za Cavania, Jovetića ili Persia koji su bili stvarne mete, ali do njih se nije došlo, a klub, ponavljam, ne želi da za svakoga daje 30M, a oni to ne vrijede i slažem se sa tim.
Zamjena za Pirla je došla, za ove koji ne znaju, to će Marrone i Pogba fino odrađivati i stasati u ultimativne zvijeri, a veoma su blizu tome.
Do januara će se sve iskristalisati, već će se znati u kom pravcu ide sezona, i u ligi, i u LP i može se reagovati na mercatu i dovesti napadač jer će siguran sam biti opcija, a u januaru nam osim napadača niko i ne treba i Marotta ima mjesec da to odradi i neće se moći pravdati.
Što se tiče mojih ambicija, scudetto i uz sreću koju nemamo u Evropi, a valjda će nas pogledati, 1/2 finale LP.
Za Bouya ima kontraopcija koliko sam čitao.
Tu je i Marrone koji je praktično pojačanje jer prošle godine je odigrao 3-4 meča.
Ja zadovoljan, napadač nije došao, Bože moj, ne želi se svakome dati 30M i to je to.
Pare su bile, to potkrepljujem činjenicom da su se iste željeli dati za Cavania, Jovetića ili Persia koji su bili stvarne mete, ali do njih se nije došlo, a klub, ponavljam, ne želi da za svakoga daje 30M, a oni to ne vrijede i slažem se sa tim.
Zamjena za Pirla je došla, za ove koji ne znaju, to će Marrone i Pogba fino odrađivati i stasati u ultimativne zvijeri, a veoma su blizu tome.
Do januara će se sve iskristalisati, već će se znati u kom pravcu ide sezona, i u ligi, i u LP i može se reagovati na mercatu i dovesti napadač jer će siguran sam biti opcija, a u januaru nam osim napadača niko i ne treba i Marotta ima mjesec da to odradi i neće se moći pravdati.
Što se tiče mojih ambicija, scudetto i uz sreću koju nemamo u Evropi, a valjda će nas pogledati, 1/2 finale LP.
+1Vidal je napisao/la:Treba raskinuti ugovor sa njima.
Za Bouya ima kontraopcija koliko sam čitao.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Pa sa tim nekim budzetom od 30 miliona za WC strikera nije vise ni bilo igraca na trzistu osim RVP, Edinsona i Jovetica . Mozda Dzeko
Ostali ili premasuju tih 30 miljki ili nisu ono sto su navijaci Juvea ocekivali
Ostali ili premasuju tih 30 miljki ili nisu ono sto su navijaci Juvea ocekivali
Thomas Müller - Fußballgott
- Ponos Torina
- Kontakt:
Dobro je ovo sto imamo za sada,ako sta zapne mozda u januaru bude kakvo pojacanje,trebazahvaliti Marotti sto nisu dosli polovnjaci nekakvi,anonimusi,starudije u tim....Ovo sto imamo je dobro..
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
To je to, Isla, Asamoah i Bendtner rođeni 1988 godine, Giovinco 1987, Pogba 1993, ako ubrojimo i Marronea 1990, dobijamo fino podmlađivanje ekipe.Ponos Torina je napisao/la:Dobro je ovo sto imamo za sada,ako sta zapne mozda u januaru bude kakvo pojacanje,treba zahvaliti Marotti sto nisu dosli polovnjaci nekakvi,anonimusi,starudije u tim....Ovo sto imamo je dobro..
Lucio donosi iskustvo, ubrojimo i Rubinha koji je treći golman i ima 30g.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Poslije ovako loseg mercata jer nismo doveli ono sto nam skripi ja nisam toliko optimistican kao Oxy@ sto se tice sezone u Ligi nam nece biti lako ni sekunde al nisam siguran da smo izraziti favoriti za titulu sto se tice LP ako prodemo grupu ja sam zadovoljan sve preko toga jako tesko usto siguran sam da smo Conta izgubili citavu sezonu jer smradovi
mu nece niti ukunuti niti smanjiti suspenziju a osjetit cemo to sto nije na klupi.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Bitno je da je Matri ostao,isto tak oje bitno da nismo doveli neke seronje i bacili pare na njih,nismo bacili 30 mill na nekoga...Bendtner posudba po meni dobar izbor,ni njega nismo kupili,ako sta pokaze pokaze nista negubimo...po meni dobar posao,steta za neke sto nismo prodali ali sta je tu je,to je bila greska visokih plata i dugih ugovora nesto slicno kao Amauri...Oxygen je napisao/la:To je to, Isla, Asamoah i Bendtner rođeni 1988 godine, Giovinco 1987, Pogba 1993, ako ubrojimo i Marronea 1990, dobijamo fino podmlađivanje ekipe.Ponos Torina je napisao/la:Dobro je ovo sto imamo za sada,ako sta zapne mozda u januaru bude kakvo pojacanje,treba zahvaliti Marotti sto nisu dosli polovnjaci nekakvi,anonimusi,starudije u tim....Ovo sto imamo je dobro..
Lucio donosi iskustvo, ubrojimo i Rubinha koji je treći golman i ima 30g.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Portieri: Agliardi, Lombardi, Stojanovic.
Difensori: Abero, Antonsson, Carvalho, Cherubin, Garics, Morleo, Motta, Radakovic, Sorensen Maini.
Centrocampisti: Guarente, Pazienza, Pulzetti, Taider.
Attaccanti: Acquafresca, Diamanti, Gabbiadini, Gimenez, Gilardino, Pasquato.
Ovo su pozvani igrači Bologne za meč protiv Milana.
Tekmu ću da gledam i nadat ću se da će Manolo dobiti priliku.
Difensori: Abero, Antonsson, Carvalho, Cherubin, Garics, Morleo, Motta, Radakovic, Sorensen Maini.
Centrocampisti: Guarente, Pazienza, Pulzetti, Taider.
Attaccanti: Acquafresca, Diamanti, Gabbiadini, Gimenez, Gilardino, Pasquato.
Ovo su pozvani igrači Bologne za meč protiv Milana.
Tekmu ću da gledam i nadat ću se da će Manolo dobiti priliku.
Šta bi Juvetu da uzmu Bendtnera? Ne da mi se čitati zadnje stranice, al' Juve se povezivao sa Džekom, Llorenteom i na kraju spadnu na Bendtnera? Očigledno da su tražili nekog jakog, robusnog napadača. Nije moguće da nisu uspijeli naći kvalitetniju opciju od nekadašnje velike nade Arsenala.
FK Pjetlovi
Sta fali Bendtneru.... Vidis da se nalazi na vrhu top pojacanja.... Sto znaci da je on najbolji igrac koji je pojacao jedan klubreds je napisao/la:Šta bi Juvetu da uzmu Bendtnera? Ne da mi se čitati zadnje stranice, al' Juve se povezivao sa Džekom, Llorenteom i na kraju spadnu na Bendtnera? Očigledno da su tražili nekog jakog, robusnog napadača. Nije moguće da nisu uspijeli naći kvalitetniju opciju od nekadašnje velike nade Arsenala.
reds je napisao/la:Šta bi Juvetu da uzmu Bendtnera? Ne da mi se čitati zadnje stranice, al' Juve se povezivao sa Džekom, Llorenteom i na kraju spadnu na Bendtnera? Očigledno da su tražili nekog jakog, robusnog napadača. Nije moguće da nisu uspijeli naći kvalitetniju opciju od nekadašnje velike nade Arsenala.
zato sto u ovom trenutku bolje ne mozemo tj Marotta ne zna a bojim se ni u buducnost bolje od Bendtnera necemo dovesti
- Ponos Torina
- Kontakt:
reds je napisao/la:Šta bi Juvetu da uzmu Bendtnera? Ne da mi se čitati zadnje stranice, al' Juve se povezivao sa Džekom, Llorenteom i na kraju spadnu na Bendtnera? Očigledno da su tražili nekog jakog, robusnog napadača. Nije moguće da nisu uspijeli naći kvalitetniju opciju od nekadašnje velike nade Arsenala.
Desila se situacija da Juventus nije uspio da dogovri transfer ni sa jednim igracem kojeg kojeg su htjeli(mislim na one velike cifre)zato je dosao Bendtner na posudbu da popuni tim,da se nebi bezveze bacale pare na neka iznenadjenja bolje je sto je ovak ozavrsilo imace vremena do januara da nadju igraca kakvog zele ako im zatreba...
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Kažu Bendtner hoće desetku, a ostali se izredali i šamarali ga dok nije skontao u čemu je štos. 
- Ponos Torina
- Kontakt:
Moze samo dobiti 10 tku u pola s lukom ili par ruku i dva šamara..OTNYS_YNWA je napisao/la:Kažu Bendtner hoće desetku, a ostali se izredali i šamarali ga dok nije skontao u čemu je štos.
Kad smo vec kod bendya... Koji broj on uopste uze..... Samo se nadam da on nije Alexov nasljednik....

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.