Kao prvo hvala 1921tv na ovako profesionalno odrađenoj tekmi, a kao drugo kakva golčina sine moj ja se sjebo
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Drzi Zelju navijace tj nas kao taoce.Pisa sere i svrsava po nama.Sto prozivate Manijake pa nisu samo oni navijaci Zelje.Dakle teror brkatog nad klubom i 10 tine hiljada navijaca.Sam protiv svih.
-
- Kontakt:
Ja gola Durakovića mrtvog mi oca. Koji je ovo po redu samo dragi Bog zna.
Željezničar za život cijeli!
-
- Kontakt:
Sta mu vrijedi kad nas trener forsira samo igrace preko 30 godina.SudoHusika je napisao/la: ↑05 apr 2021, 12:32Ja gola Durakovića mrtvog mi oca. Koji je ovo po redu samo dragi Bog zna.
Ima potencijala i ovo je prilika da se da sansa mladim igracima dosta je vise ovih stari istrosenih polovnjaka
Drina, Gasal, Durakovic, Kulasin, Milicevic imaju mjesta u prvom timu
-
- Kontakt:
I ovaj golman, bar se meni čini, ima odlične predispozicije.
Željezničar za život cijeli!
- lijevapolutka
- Kontakt:
Bogami sam poželio izvještaje 1921.ba. svaka cast momci, a Durakoviću skidam kapu za ovu golčinu
moSa ljoŽe
Top 3 najiritantnije stvari 2021. godine:
1. Neefikasnost ofanzivaca
2. 0 minuta za mlade igrače
3. Ovo je Glovo
1. Neefikasnost ofanzivaca
2. 0 minuta za mlade igrače
3. Ovo je Glovo
Najzalosnije je da nas strucni stab ne vidi potencijal kod Durakovica, Gasala, Kulasina, Milicevica itd. Jedan od dokaza da ne znaju sta rade. U normalnom klubu kad bi trener gurao neke tamo amatere u vidu Fejzica ispred talentovanog golmana Milicevica ili Boju i slicne ispred Durakovica ili Veselinovica, Subasica i slicne ispred Gasala i Kulasina, taj trener bi dobio otkaz.
Zamisli tog samara, ma nije samar nego samarcina, da ti stoper juniora dobije poziv u mladu reprezentaciju a da ne dobija sansu u seniorima zbog Kosorica i dvojce amatera koji su dosli iz Celika..
Veseli u 24 kola postigao 1 **** gol, ima platu cca 5 hiljada KM i tog tzv igraca i dalje forsiras.
Valjda nekad dodjemo pameti..
Zamisli tog samara, ma nije samar nego samarcina, da ti stoper juniora dobije poziv u mladu reprezentaciju a da ne dobija sansu u seniorima zbog Kosorica i dvojce amatera koji su dosli iz Celika..
Veseli u 24 kola postigao 1 **** gol, ima platu cca 5 hiljada KM i tog tzv igraca i dalje forsiras.

Koji je to stoper juniora pozvan u mladu reprezentaciju. Iz Želje je pozvan samo ŠehićBrkooo je napisao/la: ↑05 apr 2021, 13:07Najzalosnije je da nas strucni stab ne vidi potencijal kod Durakovica, Gasala, Kulasina, Milicevica itd. Jedan od dokaza da ne znaju sta rade. U normalnom klubu kad bi trener gurao neke tamo amatere u vidu Fejzica ispred talentovanog golmana Milicevica ili Boju i slicne ispred Durakovica ili Veselinovica, Subasica i slicne ispred Gasala i Kulasina, taj trener bi dobio otkaz.
Veseli u 24 kola postigao 1 **** gol, ima platu cca 5 hiljada KM i tog tzv igraca i dalje forsiras.![]()
![]()
U-21 reprezentacija Bosne i Hercegovine će u okviru prvog kola Kvalifikacija za Evropsko prvenstvo gostovati Crnoj Gori, a selektor Slobodan Starčević pozvao je dva fudbalera Željezničara, Eldara Šehića i Amara Drinu.bojamora je napisao/la: ↑05 apr 2021, 13:15Koji je to stoper juniora pozvan u mladu reprezentaciju. Iz Želje je pozvan samo ŠehićBrkooo je napisao/la: ↑05 apr 2021, 13:07Najzalosnije je da nas strucni stab ne vidi potencijal kod Durakovica, Gasala, Kulasina, Milicevica itd. Jedan od dokaza da ne znaju sta rade. U normalnom klubu kad bi trener gurao neke tamo amatere u vidu Fejzica ispred talentovanog golmana Milicevica ili Boju i slicne ispred Durakovica ili Veselinovica, Subasica i slicne ispred Gasala i Kulasina, taj trener bi dobio otkaz.
Veseli u 24 kola postigao 1 **** gol, ima platu cca 5 hiljada KM i tog tzv igraca i dalje forsiras.![]()
![]()
Zabio je i Drina ove sezone golčinu s po terena Mladosti u juniorskoj PL
OTKAZ – Danas se Željezničar i Amar Osim rastaju?!
Kako sam čuo ovaj interviju je dao član upravnog odbora
Kako sam čuo ovaj interviju je dao član upravnog odbora
Rodjeni su pitarske picke!
Odakle ti vadis te izjave, naslove i to zivota ti?

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Predlog
Amara smjeniti, nek se bavi klubom kao skupstinski clan I nista vise. Nesmije imati utjecaj na trenere kluba. Memu I Mulu u OP.
Joldic vodi ekipu do kraja, sam bira pomocnike.
Kondicija, snaga I motorika glavni prioritet.
Raskid ugovora sa istrosenim igracima, Fejzic, Kosoric, Stevanovic, Bekric, Stilic i Zec.
Popuniti prvu ekipu sa igracima iz juniora.
U skupstinu vratiti Gredica, Miskea, Zuju I Vukotica.
Amara smjeniti, nek se bavi klubom kao skupstinski clan I nista vise. Nesmije imati utjecaj na trenere kluba. Memu I Mulu u OP.
Joldic vodi ekipu do kraja, sam bira pomocnike.
Kondicija, snaga I motorika glavni prioritet.
Raskid ugovora sa istrosenim igracima, Fejzic, Kosoric, Stevanovic, Bekric, Stilic i Zec.
Popuniti prvu ekipu sa igracima iz juniora.
U skupstinu vratiti Gredica, Miskea, Zuju I Vukotica.
Meni je enigma ostala sta se desilo sa Amarom, bas iz tih razloga. Ono, pa on je bio poznat u ranijim mandatima sto je davao sansu mladim igracima. Dzeko je sa 17 debitovao bas kod njega, sjetimo se jos Benje Colica od kojeg je napravio najboljeg desnog beka lige, Zolotica, D. Sadikovic je isto kod njega meni se cini debitova itd, itd.Brkooo je napisao/la: ↑05 apr 2021, 13:07Najzalosnije je da nas strucni stab ne vidi potencijal kod Durakovica, Gasala, Kulasina, Milicevica itd. Jedan od dokaza da ne znaju sta rade. U normalnom klubu kad bi trener gurao neke tamo amatere u vidu Fejzica ispred talentovanog golmana Milicevica ili Boju i slicne ispred Durakovica ili Veselinovica, Subasica i slicne ispred Gasala i Kulasina, taj trener bi dobio otkaz.
![]()
Ovo danas nema veze sa tim covjekom. Sta je u pitanju - ne znam. Ali vrijeme mu je za penzije. Ako je covjek, dogovorit ce se oko dugovanja i pustiti druge ljude da rade. Usrao je i sefa i stanicu.
- svrakino1921
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.