Opra lik na ruke, fakat mirise bijelo

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
To isto vazi i za Barcu.hule_barca je napisao/la:Čitam malo ove vaše komentare vezane za tekmu protiv Barce. Malo mi je čudno što ste toliko sigurni u trijumf, ali dobro, ko visoko leti nisko pada. Vrijeme je da se vidi i taj Bayern protiv prave ekipe.
A sta je to Juve, do Bayerna nisu primili go u 5 utakmica LP zaredom, izbacili i demolirali i dalje trenutnog prvaka evrope, odigrali sezonu neporazeni (sto je cudo bozije u modernom fudbalu, sto ni Barca ni ovakav Bayern nisu uradili).hule_barca je napisao/la:Čitam malo ove vaše komentare vezane za tekmu protiv Barce. Malo mi je čudno što ste toliko sigurni u trijumf, ali dobro, ko visoko leti nisko pada. Vrijeme je da se vidi i taj Bayern protiv prave ekipe.
Hehe...ne znam za ostale ali ja sam svoje rekao. 51:49 za Barcu zbog uzvrata na Camp Nourob do bagro je napisao/la: To isto vazi i za Barcu.
Sad ti porediš Juve sa Barcom. Svaka čast Juveu ali porediti ih sa Barcom, ne znam šta bih rekao. Znači porediš različite stilove igre, zatim npr. Pogbu i Busquetsa, ili Pelusa i Albu. Ne želim da omaložavam Juve ili nešto slično, ali ako je Bayern raznio Juve ne znači automatski da je favorit ili nešto slično protiv Barce.chi3llo je napisao/la: A sta je to Juve, do Bayerna nisu primili go u 5 utakmica LP zaredom, izbacili i demolirali i dalje trenutnog prvaka evrope, odigrali sezonu neporazeni (sto je cudo bozije u modernom fudbalu, sto ni Barca ni ovakav Bayern nisu uradili).
SIgurni su jer im ekipa nije ovako igrala odkad znaju za nju
U toj ekipi su igrali jedan Lell ( koji je poslije toga bio u Koelnu i Herhti ), Oddo ( koji je poslije toga otisao u Lecce ), Breno ( koji je dobio zabranu ulaska u Njemacku radi piromanije ), Ze Roberto ( koji se vratio u Brazil ), Butt na golu i tako dalje.Johny je napisao/la:Yebo te ovaj Jajern jaci od Barce na svim pozicijama izgleda![]()
Ne tako davno vi ste za poluvrijeme na Camp Nou znali primiti 3 komada pa je utakmica na Alianz Areni bila iskljucivo revijalnog karaktera.
Sanse su 55-45 za Bayern radi losije forme Barcelone
Arhiviraj i bisere svojih istomisljenika ( mislim na navijace Barce, ne Citya ).Cautinho je napisao/la:Znaci,ovo je broj 2 do sada,da i ovo citiram i arhiviram.M4kaveli je napisao/la:anelbavarac je napisao/la:Ja iskreno boga molim da Puyol bude igrao protiv Bayerna,jer u ionako smijesnoj odbrani Uefalone taj panj bi bio plus za nase napadace,lik je presmijesan igrac![]()
![]()
![]()
![]()
Samo vi nastavite
Ne poredim Juve sa Barcom, al ti rece Bayern nije igrao sa pravom ekipom, ako Juve nije prava ekipa sa uspjesima koje sam ti naveo, onda ne znam sta je.hule_barca je napisao/la:Sad ti porediš Juve sa Barcom. Svaka čast Juveu ali porediti ih sa Barcom, ne znam šta bih rekao. Znači porediš različite stilove igre, zatim npr. Pogbu i Busquetsa, ili Pelusa i Albu. Ne želim da omaložavam Juve ili nešto slično, ali ako je Bayern raznio Juve ne znači automatski da je favorit ili nešto slično protiv Barce.chi3llo je napisao/la: A sta je to Juve, do Bayerna nisu primili go u 5 utakmica LP zaredom, izbacili i demolirali i dalje trenutnog prvaka evrope, odigrali sezonu neporazeni (sto je cudo bozije u modernom fudbalu, sto ni Barca ni ovakav Bayern nisu uradili).
SIgurni su jer im ekipa nije ovako igrala odkad znaju za nju
Presing je od kljucnog znacaja. Posjed lopte koji Barca forsira nece biti tako izrazen protiv Bayerna bas zbog tog visokog presinga kojeg radi Bayern. Bayern pokazao jednu sasvim novu dimenziju ove sezone kada je presing u pitanju. Bayern napada na protivnickoj polovici i onemogucava protivnika da razvije bilo kakav organiziran napad.Romariooo je napisao/la:Posjed lopte i pressing, to su najbitnije stvari u ovom dvomechu, tu ce biti najvise borbe i nadmudrivanja, obje ekipe to odlicno rade, a analizirat cemo malo i opsirnije
Nije samo ratnicka nego i tehnicki i fizicki jaka koja moze dobiti svaku bitku a u to ces se uvjeriti.Romariooo je napisao/la:Bayernov vezni red cinit ce najvjerovatnije gustavo,martinez i sweinsteiger, kod barce sergio, xavi i iniesta, bice tu pomaganja naravno, messi u ovakvim bitnim utakmicama se povlaci nazad i fakticki i on igra nekog playmakera, vjerovatno ce to raditi i ribery. Ta bitka ce i presuditi, ali vec tu vidimo koliko je tu zapravo barca jaca, dok je bayernova sredina uglavnom radnicka,
Na-a.. PresingRomariooo je napisao/la:mozemo reci sa sigurnoscu da ce to odvijati na nacin da ce barca tu diktirati igru,
Napraviti ce Barca milion pasova, Bayern ce biti kao Milan povucen i gledati ce kako Barcelona igra..Romariooo je napisao/la:Uglavnom, ocekujem dominaciju barce na sredini terena, milion pasova, bayern postavljen nesto kao milan, malo dublje na svojoj polovini i ceka se kontra. Ako barca prva uspije probiti odbranu i povesti, onda i bayern krece ofanzivno totalno, uvali li bayern prvi, onda krece barca frontalno naprijed, sve do tada, gledat cemo nadmudrivanje i strpljivu igru,
Od tog Bayerna koji je tada porazen sa 4 : 0 danas igra samo Schweinsteiger. Tako bi mogli i mi da sada okrenemo neku pricu iz proslosti, kao recimo onu iz sezone 1998/99 gdje ste porazeni na domacem terenu. Da bude dobar primjer, i tada je kod vas igrao jedan igrac koji igra i dan danas.Johny je napisao/la: Ne tako davno vi ste za poluvrijeme na Camp Nou znali primiti 3
Pod tim "prava ekipa" mislio sam na ekipe poput Barce, Reala, Manche koji su trenutno vrh. Svaka čast Juveu, ali mislim da oni ne spadaju u ovu grupu ekipa, nego nivo nižechi3llo je napisao/la: Ne poredim Juve sa Barcom, al ti rece Bayern nije igrao sa pravom ekipom, ako Juve nije prava ekipa sa uspjesima koje sam ti naveo, onda ne znam sta je.
Si siguran da je Ribery igrao u toj utakmici?ceze je napisao/la: Od tih igraca koji su zaigrali protiv Barce na Nou Campu, tu su samo Bastian i Ribery !
Ako ces vec mak na konac, taj isti Juve je nogama zgazio Chelsea, kojeg Barca nije mogla proci u 2 tekme.hule_barca je napisao/la:Pod tim "prava ekipa" mislio sam na ekipe poput Barce, Reala, Manche koji su trenutno vrh. Svaka čast Juveu, ali mislim da oni ne spadaju u ovu grupu ekipa, nego nivo nižechi3llo je napisao/la: Ne poredim Juve sa Barcom, al ti rece Bayern nije igrao sa pravom ekipom, ako Juve nije prava ekipa sa uspjesima koje sam ti naveo, onda ne znam sta je..
JesamBilall je napisao/la:Si siguran da je Ribery igrao u toj utakmici?ceze je napisao/la: Od tih igraca koji su zaigrali protiv Barce na Nou Campu, tu su samo Bastian i Ribery !
Juventus je vrhunska ekipa.Mozda jos nisu osvojili u ovo skorije vrijeme neki bitni trofej,ali su jaki.hule_barca je napisao/la:Pod tim "prava ekipa" mislio sam na ekipe poput Barce, Reala, Manche koji su trenutno vrh. Svaka čast Juveu, ali mislim da oni ne spadaju u ovu grupu ekipa, nego nivo nižechi3llo je napisao/la: Ne poredim Juve sa Barcom, al ti rece Bayern nije igrao sa pravom ekipom, ako Juve nije prava ekipa sa uspjesima koje sam ti naveo, onda ne znam sta je..
Moja greska,ceze je napisao/la: Jesam
Bio je i Lahm na klupi i to je to.
Ma i dalje je glupa usporedba, Bastian, Lahm, Ribery nisu bili ni blizu nivoa na kojem su danas.Bilall je napisao/la:Moja greska,ceze je napisao/la: Jesam
Bio je i Lahm na klupi i to je to.nasao sam i ja evo sada na goal.com.
Hmm. Zanimljivo nema šta. Sad opet krećemo poređivati sa prošlim rezultatima. Svi vide kakav je sad Chelsea, i svi znaju kako je Chelsea osvojio. Sigurno ne zato što su bili bolji protivnik. Juve jeste u vrhu, to niko ne spori, ali reći da je Juve u rangu Barce, Reala, Manche meni je smiješno. Ako sam rekao da su nivo niže, nisam mislio da su 5 galaksija iza, nego jednostavno da nisu još dorasli tom kvalitetu što je i Conte sam rekao.ceze je napisao/la: Ako ces vec mak na konac, taj isti Juve je nogama zgazio Chelsea, kojeg Barca nije mogla proci u 2 tekme.
Igrom slucaja nisu mogli proci, slazem se, ali tako ispada.
Reci da Juventus nije ekipa koja je u vrhu je, uz duzno postovanje, velika glupost.
Te 3 nabrojane ekipe plus Juve i BvB, mozda i PSG, su ekipe koje su trenutno u vrhu evropskog fudbala.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.