Hvala na objasnjenju, nisam cito u detaljePonovo je napisao/la:Ovo je trening centar za edukaciju radnika za metalnu,drvenu i tekstilnu industriju,krajem prosle godine 15-ak momaka islo na probu u tursku da se upoznaju sa tim da vide hoce li funkcionisat i napravit ce se isti trening centar za edukaciju radnika za nasu industrijsku zonu financira UNDP i Tika Turska sto su pravili trg,tako da ovo nema veze sa fudbalomrefik122 je napisao/la:■ IZVORNI DOKUMENT
pocetak strane
print via server
mail via server BIH/RFQ-072-18
Rehabilitation of the building for the Vocational Training Center in Gradačac
Procurement Process : RFQ - Request for quotation
Office : UNDP Office - BOSNIA AND HERZEGOVINA
Deadline : 07-Aug-18
Posted on : 13-Jul-18
Development Area : CONSTRUCTION
Reference Number : 48062
Link to Atlas Project :
00102756 - Vocational Training Center in Northern Bosnia
Documents :
RFQ-072-18 Works on Training Center Gradacac http://procurement-notices.undp.org/vie ... _id=147810
Overview :
Dear Sir / Madam:
We kindly request you to submit your quotation for:
“Rehabilitation of the building for the Vocational Training Center in Gradačac“
When preparing your quotation, please be guided by the form attached hereto as Annex 1 and Annexes avalibale at: http://documents.undp.ba/procurement/BI ... nnexes.zip
Quotations may be submitted on or before August 07, 2018, 12:00 h, via courier mail to the address below:
United Nations Development Programme
Zmaja od Bosne bb, Sarajevo 71000
General Service
Ref: BIH/RFQ/072/18
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Kae do petka jos dva igraca. I to obavezno iz Prijedora ili u najgorem slucaju iz prve lige RS. Kae dovesce ih jedan dobar menadzerrrrrr, taj je kae vec puno pomogo Zvijezdi.
Velez i Olimpić ceza nas kae bit pi ckin dim. Tako barem kau.
Velez i Olimpić ceza nas kae bit pi ckin dim. Tako barem kau.
Nemudruj Combicu vec sutra u etno selo u 18:00 na prijateljsku tekmicu mozda nadjemo kakvog finog igraca tamo...
Ako igdje nađemo dole će mo. Otkud sad u Stanišicima zar ti nije Lazo frend rekao da je na našem pomoćnom.
Bio sam ja dva dana u Klokotnici i realno sem 3-4 igrača nisam imao sta vidjeti.
I jos nesto za Zerica i Dzindu ti nije sigurno da će ostati.
Bio sam ja dva dana u Klokotnici i realno sem 3-4 igrača nisam imao sta vidjeti.
I jos nesto za Zerica i Dzindu ti nije sigurno da će ostati.
Promijenilo se nesto reko mi matori Redzep sutra u Stanisicima. Starac Lazo urgiro izgleda tekmicu... mozda protiv Etno sela igramo neznam bilo bi bolje nego protiv sabana ovih.
Nema se para combicu za jos boljih jacih igraca nemoj odma crno gledat... polako... uglavnom i ja vise na bombe nenasijedam dok nevidim svojim ocima... Sta mislis hocel Beganovic doci??? I sto su onda ovi zeljovci nam dosli ako nece ostat???
Nema se para combicu za jos boljih jacih igraca nemoj odma crno gledat... polako... uglavnom i ja vise na bombe nenasijedam dok nevidim svojim ocima... Sta mislis hocel Beganovic doci??? I sto su onda ovi zeljovci nam dosli ako nece ostat???
Za Beganovica sam prije par dana rekao da ne dolazi 99%
a cuo sam da je vec dogovorio ostanak u Ceskoj.
A za ovu dvojicu nisam rekao da nece ostati nego da se jos ne zna.
Imamo evo jos dva solidna igraca Bubu i Regoju da probamo dovest. Nek ih i oni odyebu pa da zaokruze ovu lakrdiju.
Znaci i dalje ce sve oci biti uprte u Prijedor.
a cuo sam da je vec dogovorio ostanak u Ceskoj.
A za ovu dvojicu nisam rekao da nece ostati nego da se jos ne zna.
Imamo evo jos dva solidna igraca Bubu i Regoju da probamo dovest. Nek ih i oni odyebu pa da zaokruze ovu lakrdiju.
Znaci i dalje ce sve oci biti uprte u Prijedor.
Ako ti je cejf igrat menadzera, upali kompjuter. Ovo je pravi zivot combe. Cuj regoje.
A pricali o njemu samo par stranica prije
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
-
- Kontakt:
Znam da je pravi. Ali ti ocigledno ne znas. Jer su to sve igraci(Beganovic, Jazvin, Pandza, Bosnjak itd.)pa i Regoje koje su ljudi iz trenutne uprave rekli da ce dovesti.SMR187 je napisao/la:Ako ti je cejf igrat menadzera, upali kompjuter. Ovo je pravi zivot combe. Cuj regoje.
Znaci to nisam ja govorio nego oni a iz kojeg razloga ko god je i malo pametan lako ce zakljucit.
Al nema veze sve pet i dalje u Prijedor gledamo ko u Boga.
Pusti ti combeta, moramo i mi imat klauna. Kad smo se rijesili Kokota, mjesec dana kmeči na forumu, na kraju ga ljudi i iz Travnika napucali. Na polusezoni, nasi pregovarali sa Džafićem, combe ga propisno popljuvo, na kraju momak s Igmanom koji se borio za opstanak zabi 12 golova, vise nego ijedan nas napadač.
Vi ste i za Serdara i za Kesica govorili da ce bit atomski napad. Koliko su zabila njih dvojica zajedno??????????
http://****/zvanicno-dzenis-bega ... -u-ceskoj/
Kao što sam već ranije i pisao. I da mu je propao angažman u Češku momak je imao ovdje drugu opciju dogovorenu. Tako da se ovdje i dalje narodu prodaju muda pod bubrege.
Kao što sam već ranije i pisao. I da mu je propao angažman u Češku momak je imao ovdje drugu opciju dogovorenu. Tako da se ovdje i dalje narodu prodaju muda pod bubrege.
Pa vjerovatno su sve i pokusali dovest. Sta ocekujes da Pandza i Beganovic odbiju Sibenik i Cesku u radi Zvijezde? Ocekujes da se pristane na astronomsku platu kakvu trazi Regoje?combe je napisao/la:Znam da je pravi. Ali ti ocigledno ne znas. Jer su to sve igraci(Beganovic, Jazvin, Pandza, Bosnjak itd.)pa i Regoje koje su ljudi iz trenutne uprave rekli da ce dovesti.SMR187 je napisao/la:Ako ti je cejf igrat menadzera, upali kompjuter. Ovo je pravi zivot combe. Cuj regoje.
Znaci to nisam ja govorio nego oni a iz kojeg razloga ko god je i malo pametan lako ce zakljucit.
Al nema veze sve pet i dalje u Prijedor gledamo ko u Boga.
Probudi se, nisi realan sekunde.
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Combicu jesil u Bijeljini ili neko drugi?? Imal sastav slucajno?
Smoki nam presjednik on nas vadi... idemoooooo..... tooooooooo......
Kanal 1:0 izgubili neda se...
Smoki nam presjednik on nas vadi... idemoooooo..... tooooooooo......
Kanal 1:0 izgubili neda se...
Kae popusili smo al dobro je biće bolje, tako kau. I jos kae imamo bolju ekipu nego prosle godine tako barem Spiska kae. Nema veze cojk je probo kae ima dobrih ovih na probi jedu žive ljude.I kae ne treba nam niko više sa ovom ekipom smo među 3-4 tako barem Spiska i još neki kau. Sad što nas je neka vuko je bina dobila manje više. Ovo je kae top ekipa.
Druze ti se idi pod hitno lijeci imao si glupane skupstinu sto nisi ustao i rekao nesto???? Nego ste sve ko picke sutili sad vam nevalja uprava pojacanja meni je ovo odlicno ja uzivam na utakmicama pa cak i kad gube jer ja volim Zvijezdu! I mnogo toga sam joj dao i dat cu i u buducnosti i ne pljujem na svakom koraku, ne mogu da vjerujem da si druze toliko bolestan !!! Pripremne utakmice nikakvo mjerilo nisu, predpostavljam nisam bio da Matori jos trazi početnih 11, ne treba se cuditi nicemu. Ja stvarno ne vjerujem kakvih ljudi ima ovdje prica neke nebuloze pa daj pomozi nam daj nam malo tog svog znanja druze ne glumi pamet nego je dokazi! Ja smatram da znam i ja sam pomogo čak su i ljudi iz uprave vidjeli da znam! A ti ovdje trubis nesto a nemas ba petlje kucu svoju da vodis a kamoli klub jedan! I molim te zaobidji nas sa svojim bolesnim umom, pisi šta hoces od danas ides na gnjavatore niko nije duzan čitati tvoje postove glupe!
Pa ja cOmbicu polako bolan ti jedva cekas da tvoja voljena Zvijezda izgubi jednu da mozes galamit.... volis ti Zvijezdu ko i mi inace nebi pratio sve to. Treba pustit matorog Lazu da uigrava lagano ekipu ako sta para uleti jos dva tri pojacanja uzet. Nije lako jaro i onim u upravi sto jest jest ja nebi zasjeo u upravu nema tih para da me ljudi pljuju... Nije mjerilo prijateljska mozda matori pustio sabane da igraju isprobavo mudrovo ovo ono....
Sad sam zvao kad su djeca usla primili smo gol do tada imali smo dobrih prilika iz prve ruke.
Ljudi nemojte haterit kae nisam ja sposoban ko Spiska. On je ipak ikona carsije. Al et kae nisam znao dobro smo se drzali dok je igrala prva postava i Spiskin nato napad. Kae imali smo nulu na poluvremenu protiv anam neke selendre. Kae zivio Spiska ipak je on kae sposoban!
I kae cuo sam ponovo ih brani nakon nepun mjesec kae obecali su mu nesto a on kae jadnik poslusan ko i uvijek.
I kae cuo sam ponovo ih brani nakon nepun mjesec kae obecali su mu nesto a on kae jadnik poslusan ko i uvijek.
Meni nemaju potrebe nista da obećaju ja da sam bolestan i pacenik kao ti ja bi dosada nebi bio u upravi bio nego direktor kluba. Drugo ja ne ovisim niti o jednoj stranici niti o bilo kojem pojedincu u Gradačcu iskljucivo zivim i radim od svoje pameti i znanja, mozes ovdje da kenjas ba protiv mene koliko hoces ali ja sam se dovoljno dokazao kad je bila radna grupa sta i koliko mogu!
Drugo
Jarane pisko nije sonjo ko ti ja jarane dodjem i kazem u lice sve i jednom clanu uprave sto mislim, a isto tako znam da su uvazili dosta toga sto sam im predlozio dobili su povjerenje ljudi nek rade ti mozes samo da lajes iza tog nick-a combe i nista vise, mozes da budes pacenik jer tako kako ti volis Zvijezdu se Zvijezda ne voli! Ti ovdje mozes samo da kenjas, kad budes imao hraborsti da se javno potpises da nas prosvjetlis svojim znanjem bujrum a to tada imas mahanje.
Zamolio bih svu normalnu raju da ne obraća paznju na postove od ovog bolesnika koji je se zakacio sa citavim forumom.
Drugo
Jarane pisko nije sonjo ko ti ja jarane dodjem i kazem u lice sve i jednom clanu uprave sto mislim, a isto tako znam da su uvazili dosta toga sto sam im predlozio dobili su povjerenje ljudi nek rade ti mozes samo da lajes iza tog nick-a combe i nista vise, mozes da budes pacenik jer tako kako ti volis Zvijezdu se Zvijezda ne voli! Ti ovdje mozes samo da kenjas, kad budes imao hraborsti da se javno potpises da nas prosvjetlis svojim znanjem bujrum a to tada imas mahanje.
Zamolio bih svu normalnu raju da ne obraća paznju na postove od ovog bolesnika koji je se zakacio sa citavim forumom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.