FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Prema nezvaničnim informacijama, sve manje je strpljenja za trenutni stručni štab, ali čini se da se i Osim zasitio svega s obzirom da se klub u posljednjih pola godine nalazi u nezapamćenoj krizi, koja se manifestovala na rezultate na terenu, koji nisu u skladu sa ambicijama i željama klupskih čelnika, ali i navijača Željezničara.
Republička liga BiH:1946
Prva liga SFRJ:1971–72
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Kup BiH:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Superkup:1998, 2000, 2001
Prva liga SFRJ:1971–72
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Kup BiH:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Superkup:1998, 2000, 2001
Bit će dobro ako ne odemo kao i Čelik.....
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka trbini ugledat ćeš tamo mene....!
S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI !!!!!
1921-2021
Izet Nanić !
1921-2021
Izet Nanić !
Kako prenosi avaz iz izvora bliskih klubu s Grbavice, danas u 9 sati će se u „Dolini ćupova“ sastati rukovodstvo koje će raspravljati o aktuelnoj situaciji u FK Željezničar.
- Do tada nema nikakvih zvaničnih izjava, tako smo se dogovorili - javlja naš izvor iz FK Željezničar.
Uprava Željezničara, kako ističe, nije željela donositi nikakve odluke „vruće glave“, a kako kaže, i vikend je...
- Odmah nakon sastanka, obratit ćemo se medijima, već imamo neke ideje, pa ćemo sve analizirati, vidjeti i dogovarati se.
Na pitanje u kojem pravcu će ići najavljeni sastanak, visokopozicionirani član grbavičke vlade kratko odgovara:
- Brzo, u ponedjeljak (danas - op.a.), sve ćete saznati.
“Izrazio sam želju da se vratim u omladinski pogon još prije desetak dana, ljudi iz kluba su mi izašli ususret. To je cijela priča, nemam ništa za dodati. Radit ću ono što najviše volim, vjerujem da sam donio ispravnu odluku”, istakao je Gušo u izjavi za ****.
- Meraak1921
- Kontakt:
Ko god dodje bice sigurno bolje jer gore ne moze
Joj, Guso. Sjaha iz prvog i ode u Op. Ne do Bog zauvijek da napusti klub. 

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
braco je napisao/la: ↑05 apr 2021, 11:01Kako prenosi avaz iz izvora bliskih klubu s Grbavice, danas u 9 sati će se u „Dolini ćupova“ sastati rukovodstvo koje će raspravljati o aktuelnoj situaciji u FK Željezničar.
- Do tada nema nikakvih zvaničnih izjava, tako smo se dogovorili - javlja naš izvor iz FK Željezničar.
Uprava Željezničara, kako ističe, nije željela donositi nikakve odluke „vruće glave“, a kako kaže, i vikend je...
- Odmah nakon sastanka, obratit ćemo se medijima, već imamo neke ideje, pa ćemo sve analizirati, vidjeti i dogovarati se.
Na pitanje u kojem pravcu će ići najavljeni sastanak, visokopozicionirani član grbavičke vlade kratko odgovara:
- Brzo, u ponedjeljak (danas - op.a.), sve ćete saznati.“Izrazio sam želju da se vratim u omladinski pogon još prije desetak dana, ljudi iz kluba su mi izašli ususret. To je cijela priča, nemam ništa za dodati. Radit ću ono što najviše volim, vjerujem da sam donio ispravnu odluku”, istakao je Gušo u izjavi za ****.
Možda budu dobre vijesti

Rodjeni su pitarske picke!
Počela sjednica UO i NO FK Željezničar: O čemu raspravljaju čelnici kluba sa Grbavice?
Prema nezvaničnim informacijama, sve manje je strpljenja za trenutni stručni štab, ali čini se da se i Osim zasitio svega s obzirom da se klub u posljednjih pola godine nalazi u nezapamćenoj krizi, koja se manifestovala na rezultate na terenu, koji nisu u skladu sa ambicijama i željama klupskih čelnika, ali i navijača Željezničara.
Epilog sjednice UO FK Željezničar: Čeka se razgovor sa Osimom?
Sjednica Upravnog odbora FK Željezničar koja je počela jutros u 9 sati, završena je prije nekoliko minuta. Sjednici su prisustvovali aktivni članovi Uprave, ali i članovi Nadzornog odbora FK Željezničar, koji su analizirali urađeno u prethodnom periodu sa akcentom na krizu rezultata u kojoj se nalazi klub sa Grbavice.
Kako smo uspjeli saznati, jedan od zaključaka je da se obavi razgovor sa Amarom Osimom, kako bi se napravio dogovor i vidjeli koji su konkretni koraci koji će se poduzeti kako bi klub izašao iz rezultatske krize.
Trenutni rezultati su evidentirani kao nezadovoljavajući, pa će se u razgovoru sa šefom struke analizirati trenutno stanje, probati naći najbolje rješenje ili modus izlaska iz krize. Sastanak između Osima i članova UO FK Željezničar mogao bi se održati tokom dana, a da li će biti sastanka i koji su konkretni zaključci bit će više poznato tokom dana.
- dubioza144
- Kontakt:
Molim trenera Želje da podnese ostavku, ako može. A ako ne može , onda drugi put, kada bude mogao.
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Kako smo uspjeli saznati, jedan od zaključaka je da se obavi razgovor sa Amarom Osimom, kako bi se napravio dogovor i vidjeli koji su konkretni koraci koji će se poduzeti kako bi klub izašao iz rezultatske krize.
Znaci nista,iz supljeg u prazno
Znaci nista,iz supljeg u prazno
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka trbini ugledat ćeš tamo mene....!
1921-2021
Izet Nanić !
1921-2021
Izet Nanić !
Tresla se gora, rodio se miš 

Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
trener veci od kluba hahahahah 

tuzno i zalosno
Mi bi kao da ga smijenimo, a on kao nece
Ne znam sto mu ne pokusaju ponuditi da isplacuju dio duga uz platu, a da ide on u Op na neku poziciju da kontrolise to. Iz mog ugla financijski bi bilo ok i izdrzljivo. Ovako ocigledno ne mogu naci pare da ga isplate ili da nadju rjesenje tu da ne ode u blokadu klub.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Kakav cirkus Jel moguce ovo? **** ti nas
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Ako već neće dat' sebi otkaz
Da hoće bar otjerat u tri pič.ke materine bar desetak igrača
Halalio bi mu sve
Da hoće bar otjerat u tri pič.ke materine bar desetak igrača
Halalio bi mu sve
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.