FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Fuj, zgrozen sam. Nego de mi reci gdje da pogledam taj video, da mogu da se zgrozim jos visePantelija je napisao/la:Ne pametuj, ovo nije pljuvanje, ovo je konstruktivna kritika, drugo, imaju svi dokazi (?) Sta je radila, ima video kako se mazi sa sabrinom, ima video kako dobija otkaz i papir zasto je dobila, sta hoces
JURIŠ
Nisam stream-as zivota mi, ali ima li linkPantelija je napisao/la:Ne pametuj, ovo nije pljuvanje, ovo je konstruktivna kritika, drugo, imaju svi dokazi (?) Sta je radila, ima video kako se mazi sa sabrinom, ima video kako dobija otkaz i papir zasto je dobila, sta hocesVenamaHrabrih je napisao/la:Koje gadarije čovjek mora čitati, u pm. Prosto da povrati od muke šta pričate o jednoj zeni, sta god da je uradila i kakva god da je. FUJ!!
@ShofaII,
Ti nebi javno nego privatno
Zadnja izmjena: kengur, dana/u 28 jun 2019, 19:41, ukupno mijenjano 1 put.
Na xhamsteru ukucati
Anela lick Sabri for PR job
Anela lick Sabri for PR job
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- ThrillerHz
- Kontakt:
Anela ljubavi ako citas ovo, nemoj da se sikiras, javi mi se zaposlit cu te kod sebe u firmi, za duplo vecu platu! Doduse u FKS plata svakako nema, ja ti obecavam da ce kod mene biti!
1946~
Nek radi sta hoce privatno,al smekat nesto i slati bez odobrenja kluba je totalno druga stvar. Jel nam direktorica lezba ili sta vec koga to briga.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Samo nek' je bijelijoker90 je napisao/la:Bijeli vitez odmah u pomoć Poturi..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sve si u pravu buraz. Treba sacuvat dostojanstvo, ali nekako se ljudi takmice da sto vise ocrne nekoga. Razumijem ja da neki vole da se sale sa nekim stvarima al ipak treba imat mjeru.VenamaHrabrih je napisao/la:Koje gadarije čovjek mora čitati, u pm. Prosto da povrati od muke šta pričate o jednoj zeni, sta god da je uradila i kakva god da je. FUJ!!
Moramo se mjenjat na bolje i malo vise uzivat u pozitivnim stvarima, mada je i ovo u neku ruku pozitivno da klub kontrolise sta je za javnost a sta nije.
Ima ovdje forumasa koji su registrovani na forumu Celtica, pa me mogu ispraviti ako grijesim, tamo je mnogo zdravi ja sredina a ljudi tri godine prvaci zaredom bas cudno
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
MortemHz je napisao/la:Samo nek' je bijelijoker90 je napisao/la:Bijeli vitez odmah u pomoć Poturi..
To je to znaciPantelija je napisao/la:@vanja8 zar nisi skontao.
vaNjA ... ANelA .... malo igranja slova i to je to ...
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Fkt pretjerujete. Pozdrav za braću koja poziva da ostanemo dostojanstveni. Kome se Anela Potura to nije tema ove emisije.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Neš yebatThrillerHz je napisao/la:Anela ljubavi ako citas ovo, nemoj da se sikiras, javi mi se zaposlit cu te kod sebe u firmi, za duplo vecu platu! Doduse u FKS plata svakako nema, ja ti obecavam da ce kod mene biti!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Hebiba se fatajte,okanite se Anele...zagorski je napisao/la:To je to znaciPantelija je napisao/la:@vanja8 zar nisi skontao.
vaNjA ... ANelA .... malo igranja slova i to je to ...![]()
Strašno šta se sve piše
Islamabad! 
jebla vas Anela.. popustite ljudi.. igramo protiv ovog kluba za desetak dana.. fokusirajmo se na to:::

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Vanja8 je napisao/la:Hebiba se fatajte,okanite se Anele...zagorski je napisao/la:To je to znaciPantelija je napisao/la:@vanja8 zar nisi skontao.
vaNjA ... ANelA .... malo igranja slova i to je to ...![]()
Vrijeme je da ti oslobodis svoju zivotinju
Degutantno je sve sto pisete ovdje, ipak se radi o jednoj mladoj djevojci kojoj udarate na cast svojim rijecima. Anela ne slusaj ove pacenike koji se kriju iza profila na forumu. Sve su to obicne kukavice koje skrecu poglede od tebe kad te vide na ulici. Dosta palamudjenja, dobro znas da bi te svi odrali od kurca. Sportski pozdrav.
JURIŠ
- MaroonBjelave
- Kontakt:
A klasa rulesBordoSarajevo je napisao/la:Neš yebatThrillerHz je napisao/la:Anela ljubavi ako citas ovo, nemoj da se sikiras, javi mi se zaposlit cu te kod sebe u firmi, za duplo vecu platu! Doduse u FKS plata svakako nema, ja ti obecavam da ce kod mene biti!
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Sta ste se rijepili cure, jebla vas Anela a vi nju.
PS.
Grupno
PS.
Grupno
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Bolan ja da je sretnem sa @Smjecanindzemo, glavu bi joj otkino ko horozu... Ako čita ovo nek pripazi ona leđa, a sprijeda se svakako ne pazi kažu. Mi joj hljeb usta a ona u novine kako nema plata, davno smo mi prepoznali nju, hi hi kad i kad.midzuka je napisao/la:Degutantno je sve sto pisete ovdje, ipak se radi o jednoj mladoj djevojci kojoj udarate na cast svojim rijecima. Anela ne slusaj ove pacenike koji se kriju iza profila na forumu. Sve su to obicne kukavice koje skrecu poglede od tebe kad te vide na ulici. Dosta palamudjenja, dobro znas da bi te svi odrali od kurca. Sportski pozdrav.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.