Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
2006/07? Nema sanse da je prednost ikada presla ni 6 ili 7 bodova, kamoli ne 12. barem ne izmedju barce i reala. sumnjam da je sevilla bjezala 12 realu.
Ma zezam se. Evo ti podaci iz sezone 2006-07.
http://www.bdfutbol.com/t/t2006-07.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Najveca prednost bila je cini se 7 bodova tad.
Dvije pobjede u klasicima, siguran kiks na Manzanaresu i to je tih bodova osam. Naravno, Real nece nigdje kiksati do kraja prvenstva.
http://www.bdfutbol.com/t/t2006-07.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Dvije pobjede u klasicima, siguran kiks na Manzanaresu i to je tih bodova osam. Naravno, Real nece nigdje kiksati do kraja prvenstva.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
- Donnie Darko
- Kontakt:
Proucio sam evo sam na brzinu, mozda grijesim bod ili dva, najveca prednost je bila 6 bodova.D10S je napisao/la:Ma zezam se. Evo ti podaci iz sezone 2006-07.
Kiksat ce na Riazoru. Vrijeme je da se otpocne novi niz.
Pa otpoceo je u sezoni 2010-11. Dakle, dvije godine smo bez pobjede tamo 
Prekinut ce se.
Prekinut ce se.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
ako je bilo prilike za stić 8 bodova to je ovaj put, 34 kola je više nego dovoljno, hebeni culesi pod sretnom zvijezdom, prvo Iker nokautira Pepea s Getafeom a onda Sevilla daje gol kakav nećemo primit narednih 80 kola a Higuain u obje te tekme promaši ono što bi i Jupol zabio.Hajd da su nas rasuli i Getafe i Sevilla igrom
ne bi mi smetalo.
Al pi.zda Negredo je sinoć bio star.
Al pi.zda Negredo je sinoć bio star.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- Donnie Darko
- Kontakt:
D10S je napisao/la:Pa otpoceo je u sezoni 2010-11. Dakle, dvije godine smo bez pobjede tamo
Prekinut ce se.
Ovaj Portillo siguran da Real nece vise nigdje kiksat do kraja
A 2 KLASICNE utakmice se jos nisu ni odigrale ..
A 2 KLASICNE utakmice se jos nisu ni odigrale ..
Zadnja izmjena: M4kaveli, dana/u 16 sep 2012, 21:57, ukupno mijenjano 1 put.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- KapioFootball
- Kontakt:
Toure potvrdio moju tezu - kada Ozil i Alonso ne igraju ili igraju loše, Real Madrid kiksa i igra bezidejno.
Iako veznjak Citya to nije rekao tim riječima, dovoljno je samo čuti izjavu kako prema njemu i stručnom štabu ključ uspjeha leži u zatvaranju Khedire, Alonsa i Ozila.
Iako veznjak Citya to nije rekao tim riječima, dovoljno je samo čuti izjavu kako prema njemu i stručnom štabu ključ uspjeha leži u zatvaranju Khedire, Alonsa i Ozila.
Jao, otrkili su toplu vodu.
.. Normalno da smo "mrtvi" kad nam zatvore sredinu. To je najbolje Bayern uradio prošle godine u Madridu gdje je Alonso morao ići po loptu skoro do Casillasa.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Igrači uvjereni: Jose Mourinho neće završiti sezonu u Realu
"Igrači su veoma pesimistični. Vjeruju kako je takmičenje u La Ligi već izgubljeno i da Jose Mourinho neće završiti sezonu na klupi Real Madrida". Ovo tvrdi Diego Torres, novinar El Paisa, koji je veoma blizak "kraljevskom klubu".
Opet taj El Pais
"Igrači su veoma pesimistični. Vjeruju kako je takmičenje u La Ligi već izgubljeno i da Jose Mourinho neće završiti sezonu na klupi Real Madrida". Ovo tvrdi Diego Torres, novinar El Paisa, koji je veoma blizak "kraljevskom klubu".
Opet taj El Pais
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Re: Primera Division (Liga BBVA)
Ne znam od koja taj info u el pais-u al za mene je Mou neuporedivo bitniji za Madrid od bilo kog igraca i prije se treba njima pozabavit,pocev od Ikera koji heba tekmu s Getafeom a i u Sevili je pustio loptu da u peterac pane a on stoji na liniji, ne znam al uz sve sto je osvojio u karijeri mozda ga treba malo motivisati, prica sa Cristianom? Sta se desava,gdje je zapelo,niko nista ne govori al ocito nesto ima,iduce ljeto su izbori za predsjednika i ne sumnjam u prljave igre oko kluba al nista od nabrojanog ne smije bit opravdanje za sutra navece,samo pobjeda dolazi u obzir da sapere prljavstinu u vidu raznih mrzioca Madrida,mislioca koji su uvijek spremni pruziti bj nekom igracu culea
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
pocela je opet stara prica murinja kad ne ide realu
,sad mu kriva fifa i kalendar takmicenja reprezentacija
, ko nije mogo dobro pripremit ekipu,taman sam mislio presto sa tim zaljenjem aman opet pocelo cim su malo kola krenula nizbrdo, uskoro ocekujem nova negodovanja u vezi rasporeda primere ,izbora sudaca i ostalo sto ide uz murinja i njegove standardne zalopojke
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
Jedva cekam da pokaramo cigane.
Cuj Namiksa
Pa svima kada zatvoris najvaznije igrace, taj klub kiksa.
Da nece mozda Arbeloa nesto napravit ?
Pa svima kada zatvoris najvaznije igrace, taj klub kiksa.
Da nece mozda Arbeloa nesto napravit ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- LarryDavid
- Kontakt:
ne mogu se sjetiti kad je city izgubio vise od 2 razlike, a i to rjetko biva, mozda najvise 2 put prosle sezone...to bi bio veliki presedan...D10S je napisao/la:Jedva cekam da pokaramo cigane.
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
Nisu lave Cityjevi igraci, navijaci i uprava cigani. Nisam mislio na City.LarryDavid je napisao/la: ne mogu se sjetiti kad je city izgubio vise od 2 razlike, a i to rjetko biva, mozda najvise 2 put prosle sezone...to bi bio veliki presedan...
ma po meni je city zelen za LP ,ne prilagodjavaju se dobro drugacijem stilu igre ,dodje im neka ekipa sa drugacijim stilom igre od onog u engl.nezz se postavit na terenu onda ,to se vidilo prosle sezone dje ih napoli dero ,ocekujem i ove isto ,mozda malo bolje al nista posebno ,real dobija lagano sutra ,al vidicemo sveLarryDavid je napisao/la:
ne mogu se sjetiti kad je city izgubio vise od 2 razlike, a i to rjetko biva, mozda najvise 2 put prosle sezone...to bi bio veliki presedan...
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Da nisi mislio na najbolji tim svih vremena ?
Re: Primera Division (Liga BBVA)
Oj, Jose ovo, ono, hebemga eto 8 bodova sta pizdite covjek toliki strah ucero i da imaju 58 bodova prednosti tuzakali bi Josea, kakva shebana psiha,vjeciti paranoici ovi navijaci otcjepljivacke perjanice. Razmisljajte pozitivno,ako sad ne uzmete primeru predlazem brisanje pdf-a Real vs Barca .
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.