FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Slazem se sa Secerom, ove sezone sve mirise na Real, a i Uefa sve cini da im pomogne da dodju do titule.
Zasto se prepirete sa dedom romariom? Frajer je tako kenjao na realovoj temi o nekoj fol hegemoniji i dominaciji pa popusise 3 gola na nou campu i izgubise na bernabeu od realovog drugog tima i onda je nestao na jedno 10 dana. Bayern Real finale, 2 najjaca tima na svijetu, finale svih finala. Pozz
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
Na kraju krajeva who cares. Ako želimo trofej onda ga moramo i zaslužiti. Sve prijašnje utakmice što smo igrali su sada potpuno nebitne. Ove dvije utakmice odlučuju o tome ko će u finalu a ako se tamo plasiramo a aBd hoćemo onda će opet početi pisanje da je to najvažnija utakmica. Svaka utakmica u LP je važna, posebno poslije grupne faze. Najbolji ostaju i najbolji pobjeđuje. Ako dobijemo i prođemo Barcelonu biti ćemo aBd favoriti u finalu s kim god igrali. Nije ovo podcjenjivanje već realnost. Barca je najbolja ekipa na svijetu kada su im svi igrači zdravi i spremni.
Posljedni put je bio debakl ali Lell and co su katastrofalni bili i povrede su mnogo toga doprinjeli debaklu. Ubili su apotekare sa 7:1, Bremena itd.
Pravi ispit snage Bayerna, ako smo bolji proći ćemo, nema tu neko pametovanje, lp osvajaju najjači i najbolji timovi a sve ostali su izgovori i snovi. (balio sam protiv Intera, ali crveni kartoni su sastavni dio fudbala, balio sam protiv Chelsea ali su bili više koncetrisani i to je realnost).
Jedva čekam utakmice aBd. Dante i Lahm se moraju čuvati.
Posljedni put je bio debakl ali Lell and co su katastrofalni bili i povrede su mnogo toga doprinjeli debaklu. Ubili su apotekare sa 7:1, Bremena itd.
Pravi ispit snage Bayerna, ako smo bolji proći ćemo, nema tu neko pametovanje, lp osvajaju najjači i najbolji timovi a sve ostali su izgovori i snovi. (balio sam protiv Intera, ali crveni kartoni su sastavni dio fudbala, balio sam protiv Chelsea ali su bili više koncetrisani i to je realnost).
Jedva čekam utakmice aBd. Dante i Lahm se moraju čuvati.
romarioooooooooo vs effe
Hoćemo još, još, još...
Žale se neki na spore stopere.
Neznalice kažu da je Gomez uglavnom usidren.
Ovi treći bi nešto mijenjali i metnuli dvije klasične šestice.
Nema šanse da Real osvoji, štaviše Klopova mašinerija će ih natamburati kao rijetko ko.
Murinjo je OK, ali fizički se one balerine ne mogu nositi sa trkački najmoćnijom ekipom Evrope, ma kakvi.
Hoćemo još, još, još...

Žale se neki na spore stopere.

Neznalice kažu da je Gomez uglavnom usidren.

Ovi treći bi nešto mijenjali i metnuli dvije klasične šestice.

Nema šanse da Real osvoji, štaviše Klopova mašinerija će ih natamburati kao rijetko ko.
Murinjo je OK, ali fizički se one balerine ne mogu nositi sa trkački najmoćnijom ekipom Evrope, ma kakvi.
- Cautinho
- Kontakt:
Kao prvo,zelim da pozelim srecu navijačima Bavarskog ponosa.Čestitke i respect pred ovaj dvoboj.
Sad nesto sa moje strane,uvijek sam i uvijek cu postovati ili respektirati navijače i ljude koji su vezani za ovaj klub.Ovdje sam najvise pisao kada sam tek dosao na forum,i uvijek pratim ovu temu,gledam sta pisu forumasi.
Svi navijači ovog tima (vidi se po njima,pa i po samom klubu) su pravi ljudi,klasa navijača i nema tu balavaca i provokatora ili tih nepozeljnih gostiju ( dobro,ima mladjih ljudi,ali to nisu balavci,vec opet,istinski i pravi navijači)
Ovdje je cista klasa.effe,geronimo,neutral,sarma,omer bavarac,bavarac zenica,ima vas jos,nemogu sad da se sjetim.Svi oni zasluzuju da imaju veci stalez na ovom forumu.Ljudi su bogovi.
Inače,dosta o tome,ne zelim sad da se misli svasta o meni kada hvalim nekoga,ispast ce da u buducnosti zelim biti redovni clan ove teme.
Sto se tice tekme,pravi spektakl nas ceka.Neka bolji pobjedi,ne bih volio sudacke previde i slicna sranj*.Jos ce se dosta toga napisati oko ovog dvoboja sa moje i svacije strane,pa ostavimo to za kasnije.
Vidjet cemo u kojem ce se smjeru odvijati stvari i kako cemo se mi postaviti.
Eto braco,cestitam jos jednom,sretno vam i neka bude sve u najboljem redu.
Sad nesto sa moje strane,uvijek sam i uvijek cu postovati ili respektirati navijače i ljude koji su vezani za ovaj klub.Ovdje sam najvise pisao kada sam tek dosao na forum,i uvijek pratim ovu temu,gledam sta pisu forumasi.
Svi navijači ovog tima (vidi se po njima,pa i po samom klubu) su pravi ljudi,klasa navijača i nema tu balavaca i provokatora ili tih nepozeljnih gostiju ( dobro,ima mladjih ljudi,ali to nisu balavci,vec opet,istinski i pravi navijači)
Ovdje je cista klasa.effe,geronimo,neutral,sarma,omer bavarac,bavarac zenica,ima vas jos,nemogu sad da se sjetim.Svi oni zasluzuju da imaju veci stalez na ovom forumu.Ljudi su bogovi.
Inače,dosta o tome,ne zelim sad da se misli svasta o meni kada hvalim nekoga,ispast ce da u buducnosti zelim biti redovni clan ove teme.
Sto se tice tekme,pravi spektakl nas ceka.Neka bolji pobjedi,ne bih volio sudacke previde i slicna sranj*.Jos ce se dosta toga napisati oko ovog dvoboja sa moje i svacije strane,pa ostavimo to za kasnije.
Vidjet cemo u kojem ce se smjeru odvijati stvari i kako cemo se mi postaviti.
Eto braco,cestitam jos jednom,sretno vam i neka bude sve u najboljem redu.
Keep walking.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
2-0
1-1
1-1
vidis ti sad to, sad se neki zale da nemaju vise sta pametno procitati na bayernovoj temi, kao romariooo odvlaci paznju haha, a od ovog izvlacenja parova osim tek nekoliko smislenih postova, od antona i jos nekih koju su se zaista potrudili napisati kakvu-takvu analizu, sve ostalu su bili podhebavacki i potcjenjivacki postovi na racun barcelone, vidjeli smo termine ciganija, onda kako je ta ekipa zasicena, ostarjela, procitanaa, i sad kao bayern favorit, jako mudro nema sta, jazuk je bilo ne procitati sve te gluposti na koje je romariooo morao odgovoriti
al neka, poznato je da ja volim podhebavati na forumu ovom i to mi je najsladje raditi protiv onih sto se dignu, a sad vidimo kako se bayernovci dizu i pricaju kao da su izvukli recreativo huelvu a ne najbolji tim svih vremena. naravno, sve ovo se ne odnose na one koji su realno pisali
svi parametri ukazuju na to da bayern nije nikakav favorit nego da je autsajder u ovom dvomecu, slabiji igraci, manje iskustva, manje samopouzdanja,vidjeli smo taj odnos snaga donekle i na reprezentativnom planu u duelima spanije i njemacke, a te reprezentacije su u velikoj mjeri slikabarce i bayerna, vidjeli smo istu sliku, svabe deru od reda sve, dignu se do neba, pa onda uslijedi prizemljenje i uzemljenje od xavija, inieste i ostalih amigosa, njemacki fudbal zaista izgleda mocno dok ne naleti na tika-taku, tako da ce zavrsiti i bayernova prica
al neka, poznato je da ja volim podhebavati na forumu ovom i to mi je najsladje raditi protiv onih sto se dignu, a sad vidimo kako se bayernovci dizu i pricaju kao da su izvukli recreativo huelvu a ne najbolji tim svih vremena. naravno, sve ovo se ne odnose na one koji su realno pisali
svi parametri ukazuju na to da bayern nije nikakav favorit nego da je autsajder u ovom dvomecu, slabiji igraci, manje iskustva, manje samopouzdanja,vidjeli smo taj odnos snaga donekle i na reprezentativnom planu u duelima spanije i njemacke, a te reprezentacije su u velikoj mjeri slikabarce i bayerna, vidjeli smo istu sliku, svabe deru od reda sve, dignu se do neba, pa onda uslijedi prizemljenje i uzemljenje od xavija, inieste i ostalih amigosa, njemacki fudbal zaista izgleda mocno dok ne naleti na tika-taku, tako da ce zavrsiti i bayernova prica
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Vi ste Bog, Allah, Mekka, Buda, Isus Krist. Svemoguca barcelona. Skonatli smo, haj sad cao.Romariooo je napisao/la:vidis ti sad to, sad se neki zale da nemaju vise sta pametno procitati na bayernovoj temi, kao romariooo odvlaci paznju haha, a od ovog izvlacenja parova osim tek nekoliko smislenih postova, od antona i jos nekih koju su se zaista potrudili napisati kakvu-takvu analizu, sve ostalu su bili podhebavacki i potcjenjivacki postovi na racun barcelone, vidjeli smo termine ciganija, onda kako je ta ekipa zasicena, ostarjela, procitanaa, i sad kao bayern favorit, jako mudro nema sta, jazuk je bilo ne procitati sve te gluposti na koje je romariooo morao odgovoriti
Aj ti meni samo objasni zasto niti jedan post nisi napisao na temi Barce, nego samo ovdje palamudis ?Romariooo je napisao/la:vidis ti sad to, sad se neki zale da nemaju vise sta pametno procitati na bayernovoj temi, kao romariooo odvlaci paznju haha, a od ovog izvlacenja parova osim tek nekoliko smislenih postova, od antona i jos nekih koju su se zaista potrudili napisati kakvu-takvu analizu, sve ostalu su bili podhebavacki i potcjenjivacki postovi na racun barcelone, vidjeli smo termine ciganija, onda kako je ta ekipa zasicena, ostarjela, procitanaa, i sad kao bayern favorit, jako mudro nema sta, jazuk je bilo ne procitati sve te gluposti na koje je romariooo morao odgovoriti
I zastose pravis nepismen, kada si svoje postove ne tako davno, sasvim pravilo pisao ?
Hvala
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
eee Romario buraz, de popusti ljude
prijateljski savjet....bezveze zavlacis pricu i tjeraš ih u djecija prepucavanja tipa Moj tata je jaci od tvog i slicno
Onda oni pocnu pljujati po Barci, ti njima uzvratiš, tako ukrug i ispada djeciji vrtić. I svi ispadaju djeca i pravi se cirkus od teme.
Mani se ćorava posla

Onda oni pocnu pljujati po Barci, ti njima uzvratiš, tako ukrug i ispada djeciji vrtić. I svi ispadaju djeca i pravi se cirkus od teme.
Mani se ćorava posla

- Cautinho
- Kontakt:
Tako je,romarioo,pusti sad te price,uzivaj u ovom vremenu,jer ja bas jesam.Jedva cekam duel i nece svijet propast ako ti ne napises komentar u vezi utakmice i ko je favorit a ko je cigan.
Hajmo uzivati!!
Hajmo uzivati!!
Keep walking.
- BavaracZenica
- Kontakt:
Jarane respect veliki. Ja sam vec pisao na vasoj temi, stid me napisat vise od 2 posta bespotrebna. Znaci napisem pred utakmicu recimo sad , ak pobjedimo, izgubimo i opet u drugom susretu kad se treba vec znat ko je prosao ko nije. Stvarno su bespotrebna svaka razglabanja o nekim klasama zna se kakva je klassa Barce kao i Bayerna, od onih dana kad je za nas igrao Rummenige , Beckenbauer ne znam Mateus, Elber, ev sad Svajni i ekipa pa vasi tamoCautinho je napisao/la:Tako je,romarioo,pusti sad te price,uzivaj u ovom vremenu,jer ja bas jesam.Jedva cekam duel i nece svijet propast ako ti ne napises komentar u vezi utakmice i ko je favorit a ko je cigan.
Hajmo uzivati!!
Laszla Kubala.. Sta ti ja znam novija era Laudrup. Pep, Rivaldo, Ronaldihnho.. i ova ekipa messija i xavija inieste

FC Bayern !!!!!
- Cautinho
- Kontakt:
Jarane,i tebi veliki respect,nadam se da si se pronasao u onom mom postu.Mozes biti ponosan sto si navijac takvog kluba.
Keep walking.
- BayernMunchen31
- Kontakt:
Kako brzo zaboravi da u 3 dana izgubi 2 puta zasluzeno od najveceg rivala.NYKnicks Fan je napisao/la:Vi ste Bog, Allah, Mekka, Buda, Isus Krist. Svemoguca barcelona. Skonatli smo, haj sad cao.Romariooo je napisao/la:vidis ti sad to, sad se neki zale da nemaju vise sta pametno procitati na bayernovoj temi, kao romariooo odvlaci paznju haha, a od ovog izvlacenja parova osim tek nekoliko smislenih postova, od antona i jos nekih koju su se zaista potrudili napisati kakvu-takvu analizu, sve ostalu su bili podhebavacki i potcjenjivacki postovi na racun barcelone, vidjeli smo termine ciganija, onda kako je ta ekipa zasicena, ostarjela, procitanaa, i sad kao bayern favorit, jako mudro nema sta, jazuk je bilo ne procitati sve te gluposti na koje je romariooo morao odgovoriti
Nas kad je klepio Dortmund usutili smo se...
Romario nije ti ovo sezona 2010/11 da ste dominantni pa da se toliko Hvalis

FIFA XI 2013
- NEUER -
---LAHM ----BOATENG----DANTE-----ALABA---
MARTINEZ----SCHWEINSTEIGER ----
--ROBBEN------ MULLER-------RIBERY------
-MANDZUKIC-
- NEUER -
---LAHM ----BOATENG----DANTE-----ALABA---
MARTINEZ----SCHWEINSTEIGER ----
--ROBBEN------ MULLER-------RIBERY------
-MANDZUKIC-
- BavaracZenica
- Kontakt:
Samo da napomenem ko hoce da gleda na sportklubu ili jednom od tih sportskih programa veceras u 23:45 repriza utakmice Juventus -Bayern pa bujrum:)
I naravno sutra na Eurosport 2 Bavarski derbi sa Nurnbergom
malo Pizzara forsirat 
I naravno sutra na Eurosport 2 Bavarski derbi sa Nurnbergom

FC Bayern !!!!!
Gori ste mi vi sto se upalite ko sibice na ove ofirne, nazovimo ih provokacije, wannabe duhovitog forumasa @romariooo.
Bez nekakve diplomatije i ku*aca palaca, devastirat cemo ih. Kao sto index. h r napisa, orgije bez odbrana, (ne djasvi mi se ovo bez odbrana, jer je naslov djelimicno tacan- Bayern ima odbranu!) stim da se ce donji u tim orgijama biti Katalonci!
Sto se tice te posljednje pobjede od 4:0, hebote, Lell, LEEEEEELLLLLLLL je cuvao Messija hahahaha.
Bez nekakve diplomatije i ku*aca palaca, devastirat cemo ih. Kao sto index. h r napisa, orgije bez odbrana, (ne djasvi mi se ovo bez odbrana, jer je naslov djelimicno tacan- Bayern ima odbranu!) stim da se ce donji u tim orgijama biti Katalonci!
Sto se tice te posljednje pobjede od 4:0, hebote, Lell, LEEEEEELLLLLLLL je cuvao Messija hahahaha.

- amel10071988
- Kontakt:
Đeš zaboraviti Neru, hocu reći Lepu Brenuribery je napisao/la: Sto se tice te posljednje pobjede od 4:0, hebote, Lell, LEEEEEELLLLLLLL je cuvao Messija hahahaha.

Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju
- el-fighter
- Kontakt:
Nekako mi je drago sto smo izvukli Barcelonu. Dosta smo tokom ove sezone pricali kako imamo strasnu ekipu (sto se u par navrata i pokazalo), ali nas jos niko nije pravo namucio. Mislim da ce ovo biti idealna prilika da momci stvarno pokazu kvalitet i da izbace ekipu koju smatraju ponajboljom u historiji nogometa. Dvomec Barce i PSG-a nas je naucio da se i protiv Barce itekako moze igrati i da nisu nepobjedivi. Potrebno je samo malo vise organizovanosti i smjelosti i Barcelona moze sigurno pasti.
Sto se tice ovih izjava da ce Pep pomagati Juppu oko dvomeca sa Barcom, sigurno da ce tu biti neki savjet, ali da Guardiola prakticno "preuzme" bayern na ove dvije utakmice, mislim da ne. Naravno da se u medijima sve to zataskava, ali koji protivnik nebi iskoristio "svog" covjeka iz redova protivnika. Pep zna kako ova Barcelona dise i sigurno je da bi mogao puno pomoci u ovom dvomecu.
Sto se tice ovih izjava da ce Pep pomagati Juppu oko dvomeca sa Barcom, sigurno da ce tu biti neki savjet, ali da Guardiola prakticno "preuzme" bayern na ove dvije utakmice, mislim da ne. Naravno da se u medijima sve to zataskava, ali koji protivnik nebi iskoristio "svog" covjeka iz redova protivnika. Pep zna kako ova Barcelona dise i sigurno je da bi mogao puno pomoci u ovom dvomecu.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Ma nije mi on zanimljiv više. Više ga ložim, jer želim da vidim gdje su zapravo njegove granice, a što je najgore čovjek nema granica. Sam bi se povukao već, da je čovjek.....Pa bil ti išao na druženje s ljudima koji te ne žele u tvom društvu. A najbolje je kako ga šećo loži, a ovaj ne konta.....Klare je napisao/la:romarioooooooooo vs effe
Hoćemo još, još, još...![]()

Evo sad sam u nekakvom posebnom stanju, ne znam kako sam došao u ovo stanje, ali ovo stanje je nekako dobro i opet da je tu čovjek mi ne bi bio zanimljiv za diskusiju......

Zanimljiv mi je anto, kad imamo različita mišljenja i raspravljamo se ili šećo, pa i Mona, jer volim se krvit s ljudima koji imaju argumente. S gerom se npr ne krvim, to su miroljubive rasprave, jer mišljenja su u pet deka, s Effenbergom su to diskusije na naučnoj osnovi

A sad malo i ozbiljno, nekad volim da ložim tog nezrelog momka, koji ima puno godina, a nažalost je malo o životu naučio (reći ćemo da je društvo krivo), samo i puno mu se toleriše, jer je pregršt forumski pravila prekršio....90 % postova na Bayinoj temi su mu o Barci.....Isto tako na Realovoj temi, temi Lige prvaka i slično....A effe uvijek može ponudit dokaze, da svakog koga kritikuje, totalno diskredituje (upotrijebit ćemo ovu krupnu i ozbiljnu riječ, jer ovo jest forum, al nekako ona najbolje sada sjeda).
A Uefa se u ovom slučaju isto bode s rogatim, pa Bavarska je u stanju sama više para obrnut, nego cijela ta quasi organizacija, a da ne govorimo šta bi bilo da Njemačka kaže istupamo iz svih komisija, organizacija i slično. Zato bi volio vidjet, ko će to probat oštetit Bayerna i ko će to sudit protiv Bayerna u utakmicama Lige prvaka.
Interesantno je to npr, da bi pojedini njemački giganti , kompanije profitirale i od toga ako Real osvoji Ligu prvaka, ne samo zbog dva njemačka reprezentativca, nego tu ima i drugih stvari. Dugo je to sad za objašnjavat.....
Sa šećom se zato slažem da neke stvari idu na ruke i Realu. A prema prikazanom u ovoj sezoni, pogotovo kada se vidi da smo izbacili iz takmičenja, taktkički možda najjaču ekipu Juvea, je Bayern trenutno najjača ekipa Evrope i zato se nadam da neće biti nekih čudni okolnosti i da mi osvajamo ovaj put klempu.
Svi su pomalo nestrpljivi pa i mi sami i neki od nas ne bi volili gledat novo finale, u kojem mi gubimo, ali ja tu svima moram dati jedno ohrabrenje a to je: DA BAYERN MOŽE PET FINALA IZGUBIT, A ŠESTO ĆE DOBIT.
Zato sam ja od početka govorio, da mi trebamo gledat od utakmice do utakmice, jer s povredama ide brzo (slučaj Kroos), onda su tu ove druge okolnosti, sve je to Liga prvaka, totalno nepredvidljiva.
Zato ja i jesam rekao da je klempo naš u nekom periodu od 2-3 godine, ali postoji vjerovatnoća od nekih 70 % da se to može desiti i ove godine. Ekipa sad igra onako kako ja volim da igra, ona zna čuvat i nulu, zna igrat kompaktno onako kako FC BAYERN treba i mora igrat. Bayern je uvijek iz dobre defanzive osvajao titule, to je polazna osnova. A onda kad se na to doda ljepota igre, lepršavost i sjajne ofanzivne akcije, onda je to još bolje.
I meni nije isto ko nekima ispast u polufinalu i izgubit u finalu, iako i ja želim i da se finale dobije i vjerujem da ćemo prvo naredno i dobit. Sve priče o izgubljenim finalima, 2 izgubljena u 3 godine, su samo traženje dlake u jajetu kako bi se umanjio uspjeh Bayerna.
Još jedna je stvar kod ovog kluba bitna, a to je da niti jedna ekipa u Evropi nakon onako izgubljenog finala 1999. godine se ne bi vratila u potpunosti u narednim sezonama i ne bi onako brzo (za dvije godine) osvojila Ligu prvaka, to je dokaz koliko nešto jako, psihološki moćno ima u ovom klubu. Evo primjera Valencije, ona je igrala 2 finala, 2 izgubila i poslije više nije ni došla blizu finala. Zato je Bayern evropska konstanta, najveća konstanta i zbog toga da je neka ekipa 5 puta jača od Bayerna, ne bi bila opet sigurna da će Bayern dobit. A u ovom trenutku nema ekipe ni koja je za nijansu jača od Bayerna. Pa sad kad to skontate, vidite koliko je naša trenutna ekipa moćna, a iz prethodnog se može vidjet i koliko je ovaj klub moćan. A i sve što se desi u životu ima neki smisao, pa tako i taj poraz u finalu protiv Chelsea, a i onaj poraz protiv Intera u finalu 2010. godine.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.