Kasno se povrijediogeronimo je napisao/la:Kako se ovaj Pepe prije ne povredisad bi mi bili mozda u JAR-u.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- TheManiacs
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
geronimo je napisao/la:Kako se ovaj Pepe prije ne povredisad bi mi bili mozda u JAR-u.
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
geronimo je napisao/la:Kako se ovaj Pepe prije ne povredisad bi mi bili mozda u JAR-u.
prije su nam stative i prečke bile krive nego pepe
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
cestitke na pobjedi. nisam gledao, ali vidim da je tekma bila luda.
nisu nama precke krive a ni stative, krivi su nasi igraciMirza_Hordas je napisao/la:geronimo je napisao/la:Kako se ovaj Pepe prije ne povredisad bi mi bili mozda u JAR-u.
prije su nam stative i prečke bile krive nego pepe
ajd da se vratimo realu ako je kako moguce... Svi koji nisu gledali utakmicu a zele je pogledati mogu je downloadati samo neka se meni jave na pp... kad ujutro stave na Rojadirecta forum, ja cu vam poslati linkove na pp...
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.
- 23 KING JAMES
- Kontakt:
hvala,a tekma je bila preluda 5 golova u 2.poluvremenuWolverine je napisao/la:cestitke na pobjedi. nisam gledao, ali vidim da je tekma bila luda.
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o
a jos bez Kake,Ronalda i Pepea23 KING JAMES je napisao/la:hvala,a tekma je bila preluda 5 golova u 2.poluvremenuWolverine je napisao/la:cestitke na pobjedi. nisam gledao, ali vidim da je tekma bila luda.
Pepe 6 mjeseci pauze...Valdano ide u potragu za novim stoperom
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Bruno Alves..samo sto on nebi mogao igrati u LPmiky_hz je napisao/la:Pepe 6 mjeseci pauze...Valdano ide u potragu za novim stoperom
ma ne,mislim da ce Valdano traziti igraca koji moze igrati i u LPfabio je napisao/la:Bruno Alves..samo sto on nebi mogao igrati u LPmiky_hz je napisao/la:Pepe 6 mjeseci pauze...Valdano ide u potragu za novim stoperom
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
mexes ili upton
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
- -Barcelona-
- Kontakt:
gdje igra taj uptontax je napisao/la:mexes ili upton
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
da nije mozda Upson

mexes bi se dobro uklopio..samo sto ce ROMA traziti najmanje 30 mill kad zna da Realu treba stopertax je napisao/la:mexes ili upton
30 mil za mexesa strasan igrac
romina odbrana je jedna od najjacih u seria a 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
ajd sarma Carsynski 35 nije odigrao 2 tekmeSaurman je napisao/la:30 mil za mexesa strasan igracromina odbrana je jedna od najjacih u seria a
Čigrinski je placen 25 mil eura...fabita nije na odmet da se malo se informises kad me citirasfabio je napisao/la:ajd sarma Carsynski 35 nije odigrao 2 tekmeSaurman je napisao/la:30 mil za mexesa strasan igracromina odbrana je jedna od najjacih u seria a
![]()
propo u Barci pogresio Pepe vidio je na treningu
cuj 25...netreba mi tvoje inf..imas na transfer igraca na http://www.marca.com madridski portal,, o http://www.sport.es sto i jes katalns.portal..oko 35 mill eura..pa ti pricaj 25Saurman je napisao/la:Čigrinski je placen 25 mil eura...fabita nije na odmet da se malo se informises kad me citirasfabio je napisao/la:ajd sarma Carsynski 35 nije odigrao 2 tekmeSaurman je napisao/la:30 mil za mexesa strasan igracromina odbrana je jedna od najjacih u seria a
![]()
propo u Barci pogresio Pepe vidio je na treningu
The transfer was valued at around €25 million, and included the clause that Chygrynskiy play in the UEFA Super Cup for his former club, ironically against Barcelona.[6][7] On 31 August 2009, Barcelona confirmed that Chygrynskiy had passed a medical and signed for 5 years.
pametnome jednom dosta
pametnome jednom dosta
ma pusti ti to kraju na Uefa stranicama puno greski ima..sine odes na spanjolsku odnosno kataln.stranicu pa tamo citaj..jedna pametnaSaurman je napisao/la:The transfer was valued at around €25 million, and included the clause that Chygrynskiy play in the UEFA Super Cup for his former club, ironically against Barcelona.[6][7] On 31 August 2009, Barcelona confirmed that Chygrynskiy had passed a medical and signed for 5 years.
pametnome jednom dosta
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.