FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

lenovo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la lenovo » 19 jul 2009, 00:42

GRIZLI je napisao/la:Ma daj jarane, pa od Igmana izgubismo, kakve su ovo pripreme ba!!!
Ovo su ti buraz pripreme u kojima trening traje po dva i pol sata igraci jedane druge bukvalno iznesu sa terena.
Promijeni potpis ili ces biti sankcionisan.Hvala

roki...
Kontakt:

Post Postao/la roki... » 19 jul 2009, 11:19

a kad je sarajevo izgubilo od odzaka znali ste srati,kad zeljo izgubi od igmana i famosa to je sve uredu,ipak su to pripreme ;)

eliminator
Kontakt:

Post Postao/la eliminator » 19 jul 2009, 11:25

GRIZLI je napisao/la:Ma daj jarane, pa od Igmana izgubismo, kakve su ovo pripreme ba!!!
o veliki strucnjace nisam te prepozno

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 19 jul 2009, 11:33

"Plavi" ubjedljiv protiv Čapljine

Golove za pobjedu od 4:0 postigli Mešanović 2, Bučan i Brajović...
19.07.2009. 09:15

Fudbaleri Željezničara su u sklopu priprema za predstojeću sezonu sinoć u Međugorju savladali drugoligaša Čapljinu sa 4:0. Golove za ubjedljivu pobjedu "Plavih" postigli su Mešanović 2, Bučan i Bajrović.

Tim s Grbavice nastupio je u sljedećem sastavu: Šehić, Čolić, Cocalić, Mešić, Radovanović, Bešlija, Bekrić, Muharemović, Serdarević, Mehić, Mešanović. Još su igrali: Mulalić, Šimić, Bučan, Svraka, Stanić, Bajrović, Bajić, Kovačević.

- Bila je to još jedna u nizu provjera gdje koristili sve igrače kojima raspolažemo. Postigli smo po dva pogotka u svakom poluvremenu. Tokom susreta padala je kiša, što je imalo utjecaja na kvalitet igre - rekao je Dino Đurbuzović, trener u strčnom štabu Željezničara.

"Plavi" će sutra odigrati utakmicu protiv prvoligaša GOŠK-a iz Gabele.

Stigao Brajović

Nemanja Brajović, fudbaler koji je nastupao za srbijanski Borac iz Čačka, priključio se jučer pripremama Željezničara u Međugorju i odmah je bio strijelac protiv Čapljine.

Ovaj napadač rođen je 23. januara 1988. godine, a stručni štab će u narednih nekoliko dana odlučiti hoće li ostati u taboru "Plavih".

http://www.****/sport/fudbal/p ... v-capljine

Znaci nije Poledica nego ovaj Brajovic dosao iz Borca...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 jul 2009, 12:01

Napokon malo radosti. Nadam se da će ovako nastaviti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 19 jul 2009, 15:37

Fale ovog Radovanovića (lijevi bek) što nam je došao.

lenovo
Kontakt:

Post Postao/la lenovo » 19 jul 2009, 15:59

Izgleda da je Amar ipak otjerao ove crnce! :D Ne voli ih i sta ces.

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 19 jul 2009, 16:19

lenovo je napisao/la:Izgleda da je Amar ipak otjerao ove crnce! :D Ne voli ih i sta ces.
Desetak ih je ukupno bilo i u Gradačcu pa Ninković car sve otjerao, nema to bolan veze sa fudbalom, nego crnci pa ko' fol znaju oni igrati, to je samo atrakcija za navijače, ništa drugo.

Sorry na OFT.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

lenovo
Kontakt:

Post Postao/la lenovo » 19 jul 2009, 16:21

Knele je napisao/la:
lenovo je napisao/la:Izgleda da je Amar ipak otjerao ove crnce! :D Ne voli ih i sta ces.
Desetak ih je ukupno bilo i u Gradačcu pa Ninković car sve otjerao, nema to bolan veze sa fudbalom, nego crnci pa ko' fol znaju oni igrati, to je samo atrakcija za navijače, ništa drugo.

Sorry na OFT.
Ovaj jedan je bio u Visli na probi pa kontam mozda i zna al eto Amarova je zadnja!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 19 jul 2009, 18:57

Lijevi bek koji je jucer bio odlican nije Poledica vec Mirko Radovanovic,odusevio je sve jucer i trebao bi potpisati 8-)

Sutra igramo sa Goskom a u srijedu sa Velezom...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

sasatm87
Kontakt:

Post Postao/la sasatm87 » 19 jul 2009, 22:57

ukoliko zimsku pauzu docekamo na relaciji od 1 do 5 mjesta, mi se na proljece mozemo komotno nadati 100% izlasku na evropsku scenu...sto se tice titule ona mi je barem po onome sto je do sada prikazano nerealna ali sto da ne i titula...ali ipak nek oni nama obezbijede da mi igramo Euroligu a sto se titule tice doci ce i ona...sto se tice ovih pojacanja oni prvi sto su dosli ok su,mada se nadam sada u ovom zavrsnom dijelu priprema dolasku barem 5-6 igraca koji ce imati kvalitet za igru na onim mjestima na kojim nam treba a svi znamo...
Zeljo je sampion!!!!!!!!!!

jocker123
Kontakt:

Post Postao/la jocker123 » 19 jul 2009, 23:18

sasatm87 je napisao/la:ukoliko zimsku pauzu docekamo na relaciji od 1 do 5 mjesta, mi se na proljece mozemo komotno nadati 100% izlasku na evropsku scenu...sto se tice titule ona mi je barem po onome sto je do sada prikazano nerealna ali sto da ne i titula...ali ipak nek oni nama obezbijede da mi igramo Euroligu a sto se titule tice doci ce i ona...sto se tice ovih pojacanja oni prvi sto su dosli ok su,mada se nadam sada u ovom zavrsnom dijelu priprema dolasku barem 5-6 igraca koji ce imati kvalitet za igru na onim mjestima na kojim nam treba a svi znamo...
neka ba sale uredu je,kakva europa,da je osigurat ekipu dobru za sljedecu sezonu

sasatm87
Kontakt:

Post Postao/la sasatm87 » 19 jul 2009, 23:37

Europu mi mozemo 100% osigurati i to je cilj ove sezone...Euroliga....

lenovo
Kontakt:

Post Postao/la lenovo » 19 jul 2009, 23:59

Iskreno imamo i plaho j.eben raspored prvog dijela sezone u kom se po pravilu moze uzeti vise bodova sa strane nego u drugom pa sam misljenja da sve sto treba uraditi vezano za pojacanja treba uraditi sad pa lako je onda dovesti na polusezoni jednog provjerenog igraca.

Dzoka The maniacs
Kontakt:

Post Postao/la Dzoka The maniacs » 20 jul 2009, 00:00

jesu debili neki likovi ovdje na forumu! KAd izgubimo na pripremnoj kazu:ojj borit cemo se za opstanak! malo se pojaca bolje zaigra VI kaze te TItula,Europa...Sasa nemoj mislit da se ovo odnosi na tebe!
TheManiacs 1987 BarceLona Catalonia! ZlaTan IBraHimoviC!

sasatm87
Kontakt:

Post Postao/la sasatm87 » 20 jul 2009, 00:05

licno,uvijek sam bio optimista i uvijek se nadam tituli ili barem izlasku na evropsku scenu jer samim izlaskom u evropu reputacija kluba se popravlja a time dolaze novi sponzori i novi kvalitetniji igraci...izgubimo priajteljsku izgubimo pa nije smak svijeta,sta ako smo izgubili od igmana,i sve na turniru u hrvatskoj pa bolje da gubimo u pripremnim nego u ligi ili kupu...a nesto sam razmisljao ove sezone kup ide hrvatima,a liga bosnjacima...jel tako nekako ispadne???

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 20 jul 2009, 00:26

ko nebi volio da Željo opet hara ligom i da se borimo za titulu,ali nece moci ove godine sigurno.
svi vidimo da nema tu igraca ni kapaciteta za nekog ozbiljnijeg uspjeha...prošla uprava je do jaja sjebala Želju i tek sad vidimo rezultate toga...igraci su nam za plakati,a Amar je sam izjavio da im je volja i želja za uspjehom ispod 0 što u prevodu znaci teško iskompleksirana ekipa...posebno se to vidjelo na gostovanjima,kada balerine nisu ni pomišljale da bar pokušaju pobjediti vec se na polasku odlagalo oružje.
E kako sad to sve vratiti u neki pobjednicki mentalitet?? kako im objasniti da oni mogu i trebaju da donose 3 boda sa gostovanja (s obrizom na rejting kluba)?? kako od hronicnih luzera napraviti ekipu koja želi i hoce da pobjeđuje??
to ne može preko noci nikako...nema te magije koja može za par mjeseci promjeniti duboko usađene navike.
Previše se ocekuje od Amar,Dine i struke.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 20 jul 2009, 09:41

Žestok tempo u Međugorju
Još uvijek neizvjestan ostanak Cocalića na Grbavici...
20.07.2009. 09:15
Stručni štab Željezničara i dalje ne popušta s tempom rada na pripremama za novu sezonu. Dva žestoka treninga dnevno prekidaju samo prijateljske utakmice u Međugorju.

- Definitivno je da ćemo u sezonu ući izvrsno fizički pripremljeni. Treniramo odlično, noge su još uvijek teške, ali ima vremena da se osvježimo - kaže Edin Cocalić.

Stoper "Plavih" nalazi se u svim kombinacijama menadžera i trenera Amara Osima, a klub ga nije želio prodati iako mu ugovor istječe u zimu.

- Meni je najvažnije da dobro radim, da sam spreman. Očekujem da ćemo nakon povratka u Sarajevo obaviti razgovore o ugovoru ili eventualnom odlasku. U svakom slučaju, želim da Željezničar bude zadovoljan i siguran sam da ćemo se lako dogovoriti - kaže Cocalić.

Još uvijek se čeka dolazak provjerenih pojačanja, a treneri su u Međugorju isprobali dosta igrača. Posljednja dvojica stigla su iz Srbije, napadač Nemanja Brajović (21 godina) iz Borca Čačak, te lijevi bek Mirko Radovanović (23), koji je nastupao za Radnički iz Kragujevca.

Direktor Dželaludin Muharemović, nakon imenovanja na novu funkciju, postao je "katica za sve". Organiziranje priprema, kontakti s eventualnim pojačanjima, razgovori sa sponzorima, saradnja sa stručnim štabom... Najavljuje da bi naredne sedmice trebala početi marketinška kampanja za prodaju sezonskih karata.

- Interesiranje je već sada veliko, ljudi se javljaju, pozitivna energija iz kluba širi se i na navijače. Prodavat će se polugodišnje i godišnje karte. Klub je odredio cijene, a uz pomoć Senada Zaimovića, direktora marketinške agencije Fabrika, bit će urađena i kampanja - kaže Muharemović.

Noćne utakmice na Grbavici

Željezničar će svoje utakmice u jesenjem dijelu Premijer lige igrati pod svjetlima reflektora.

- Prijavili smo noćni termin za odigravanje domaćih mečeva. Zbog ambijenta, utakmice pod reflektorima sigurno će biti posjećenije - kaže Dželaludin Muharemović.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 20 jul 2009, 10:47

"Fabrika" je broj 1 u drzavi kad je marketing u pitanju,rade i web stranice za mnoge firme,predstavnik navijaca u predsjednistvu je predlozio da se s njima uradi i nasa stranica zadnji put aktualizirana 2006.g. :oops:

Godisnje su od narednog ponedeljka u prodaji,bilo je planirano ovog ponedeljka da krene,ali predsjednistvo nije na vrijeme donijelo odluku pa ce prodaja poceti 27.7 8-)
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

goldboy
Kontakt:

Post Postao/la goldboy » 20 jul 2009, 12:19

u koliko igramo protiv olimpika?

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.