VB 1987 je napisao/la:Nego, koliko kaznu očekujete od saveza, tj koliko utakmica igranja na domaćem terenu bez prisustva gledalaca?

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
VB 1987 je napisao/la:Nego, koliko kaznu očekujete od saveza, tj koliko utakmica igranja na domaćem terenu bez prisustva gledalaca?
OBN ima pravo da prenosi Europa ligu ali ne i pretkola, tako da ako neko hoće da gleda Sarajevo - Cluj neka dođe na Koševo da i Rumunima pokažemo ko su Horde Zla, ali samo fer i sportskim navijanjem.nick je napisao/la:bit ce na obn
Ti prvi, a neka tvoja braca po klubu pohitice prema stadionu u cetvrtak.ChelseaFann11 je napisao/la:koce bolan vas gledati . . . uzmite 3 boda velezu pa onda nesto pricajte u vezi cluja . . . ljudi oce dobru tekmu . . . dobru igru . . .miky_hz je napisao/la:Ja kolko znam i kolko sam upucen,da pregovaraju sa Hayatom ali i ako se dogovore mada tesko da ce se dogovoriti jer ni Hayat ne nudi nista bolje uslove od BHT-a Hayat ce prenositi utakmicu samo van BiH tj preko satelita,tako da nasi ljudi odavde nece moci gledati...al sta je tu je ubrzo ocekujte da ode uprava pa ce biti prenos
Gerrard je napisao/la:Prvi i najvazniji korak je napravljen , tako da se u narednim satima , danima , minuatama , ocekuje ostavka Baljka , Alihodzica i Merdanovica koji su okarakterisani da su krivi za novonastalu situaciju ... Sada je na nama da se u cetrvtak pojavimo u sto vecem broju da damo podrsku onim koji su to zasluzili i da jos jednom dokazemo da necemo drzati zatvorene oci pred mafijom ... sada su ta trojica na tapeti ( sa razlogom )ostali ce se uvjerit da lahko mogu biti sljedeci koji ce otici, jer vise nece biti zajebancije u radu nase uprave !
Zagor je napisao/la:Evo šta je Šuman odgovorio:
Upitan za ostavku Uprave koju zahtijevaju navijači, on je odgovorio:
- Sjest ćemo i trezveno razmisliti, vidjeti šta da se čini. Nije Uprava ta koja igra, ali ako neko misli da može bolje voditi klub, bujrum. To sam uvijek govorio. Međutim, žalosno je da se sve okrene protiv nas nakon dvije nesretne utakmice, umjesto da ovaj trenutak iskoristimo za napredak i boljitak kluba. Neko FK Sarajevo jednostavno želi zlo - rekao je Šuman.
Avaz
U potpunosti se slažem s tobom, ali je bolje gledati uživo na stadionuGRIZLI je napisao/la:Ako OBN bude prenosio tekmu protiv Kluža, radije cu je slusat na radiju nego gledat na OBN! Kolega Vugdalicu,...
Nemoj ba tako Vugdalic je legendaGRIZLI je napisao/la:Ako OBN bude prenosio tekmu protiv Kluža, radije cu je slusat na radiju nego gledat na OBN! Kolega Vugdalicu,...
Trebali bi malo da se smirite nakon ova tri kola sad ce vas tim kao i ostalih godina da ispada iz lige nemojte da brinete nista svakako ste uvijek u dnu! Protiv Rudara protiv nas protiv Jedinstva jedva su zivu glavu ljudi izvlacili iz one stale zvane Vrapcici i vi nekome nesto pricate pa za vas smo gospoda ovo je malo kako je trebalo da bude!mostar_mo je napisao/la:hahaha , ma mojne bola ..dobro je ...platit ce ceh zbog toga Dzakmic i gotovo , mozda ih suspenduju pa igraju pred praznim Kosevom utakmicu , dvije ...vise im ne treba ...dobricina je napisao/la:Boksersko/fudbalski klub Sarajevo se priprema da zaprijeti igracima Cluja u svlacionici da ce proci kao Velez ako pobijede
Piku su napali , a on je u IO Nogometnog Saveza pa nek se bori za kaznu ...
anonimus je napisao/la:Trebali bi malo da se smirite nakon ova tri kola sad ce vas tim kao i ostalih godina da ispada iz lige nemojte da brinete nista svakako ste uvijek u dnu! Protiv Rudara protiv nas protiv Jedinstva jedva su zivu glavu ljudi izvlacili iz one stale zvane Vrapcici i vi nekome nesto pricate pa za vas smo gospoda ovo je malo kako je trebalo da bude!mostar_mo je napisao/la:hahaha , ma mojne bola ..dobro je ...platit ce ceh zbog toga Dzakmic i gotovo , mozda ih suspenduju pa igraju pred praznim Kosevom utakmicu , dvije ...vise im ne treba ...dobricina je napisao/la:Boksersko/fudbalski klub Sarajevo se priprema da zaprijeti igracima Cluja u svlacionici da ce proci kao Velez ako pobijede
mostar_mo je napisao/la:hahaha , ma mojne bola ..dobro je ...platit ce ceh zbog toga Dzakmic i gotovo , mozda ih suspenduju pa igraju pred praznim Kosevom utakmicu , dvije ...vise im ne treba ...dobricina je napisao/la:Boksersko/fudbalski klub Sarajevo se priprema da zaprijeti igracima Cluja u svlacionici da ce proci kao Velez ako pobijede
hedonist je napisao/la:mostar_mo je napisao/la:hahaha , ma mojne bola ..dobro je ...platit ce ceh zbog toga Dzakmic i gotovo , mozda ih suspenduju pa igraju pred praznim Kosevom utakmicu , dvije ...vise im ne treba ...dobricina je napisao/la:Boksersko/fudbalski klub Sarajevo se priprema da zaprijeti igracima Cluja u svlacionici da ce proci kao Velez ako pobijede
Aaa, to je tajna Velezovog uspjeha! Nije ni cudo, jer ako je po prikazanoj igri na Kosevu onda biste trebali biti mnogo vise zabrinuti
ti si mene ocito pomijesao sa nekim , aj nadji mi JEDAN post gdje JA kazem da Sarajevo podrzavaju iz NS-a ???Gerrard je napisao/la:@mostar_mo
Ti ne znas bili piskio ili kakio ...
koji ti je vise kada se spomene da je Pika IO Nogometnog Saveza onda to nema veze ,a kada je tu IO Nogometnog Saveza neko iz FKS onda je to nesto sto se namjesta veliki uticaj i slicno ... hajde postedi nas bar na ovoj temi gluposti i komentara kao da si neki strucnjak ti se nasao pricati o igri Sarajeva , 10 godina vas nigdje nije bilo svi vas redom derali i ti nadjes da trazis mane nekome ... da nije smjesno bilo bi zalosno!
Fakat makni se, a vi ostali okanite se apatije, dolazi Cluj u cetvrtak. Treba dati ogrmmnu podrsku, i dobro odraditi ovu utakmicu. Mislim da treba malo veselije gledat zbog ove utakmice, jer ovo je najbitnija utakmice poslije rata za Sarajevo.Mirza_Hordas je napisao/la:@mostar_mo
volio bih da se makneš sa ove teme.....ne znaš ni sam šta pričaš
Trenutno korisnika/ca: BeYaZ, Bing [Bot], rimljanin90 i 57 gostiju.