Izet Hajrovic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

GangstaX

Re: Izet Hajrovic

Post Postao/la GangstaX » 14 okt 2014, 12:58

Ajax je napisao/la:**** tu se neslazemo. Nema nista lose u tome :salut: Meni je bolji Hajrovic a tebi Stevanovic. I nije on moj idol. Ako tako gledas to su za mene samo Dzeko i Spaha. A Hajrovic mislim da je jako koristan igrac i veliki potencijal samo je malo tanak na samopouzdanju kao doduse i Stevanovic samo sto je Hajrovic igracina za njega. Ako bude Hajrovic standardan za neki bundesligaski klub jako brzo ce mu skociti cijena na desetak miliona jer on potencjal ima jedino nije igrac za klupe i navikao je da je glavni igrac to ga malo ****.
Dobro shvatio sam ja da ti je Izet draži od Miroslava, Ermin od Tonija ili Ognjena, itd... davno. što me ne čudi da ti je Smetljar idol?
Kako lik hladno napisa argument za komparaciju Steva-Izo "samo što je igračina za njega" :plac:
Miske no. 1
Emir Spahić = Smetljar Kikser Jado, kabadahijica od 60 kila
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 14 okt 2014, 13:01

Hajrovic je za Stevanovica izmislio fudbal, isto kao sto je Sunjic izmislio poziciju stopera za frizuru. :opaopa:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 14 okt 2014, 13:03

Janez je napisao/la:
Pisanja pojedinih medija o mom statusu u reprezentaciji nisu tačna. U dobrom sam odnosu sa Safetom Sušićem koji mi je pružio priliku da zaigram za Bosnu i Hercegovinu i na tome sam mu zahvalan. Naravno da želim igrati u startnoj postavi ali moram se više truditi i trenirati da bih izborio status prvotimca. Uvijek ću se odazivati na poziv selektora i igrati za svoju i našu zemlju. Izet Hajrović!
Završena saga i lijepo čovjek rekao da mora se više truditi i trenirati. ;)
Hahahahaha. Pljus pljus. :wave:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 14 okt 2014, 13:08

Veca sam ja budala sto razgovaram sa levatom. Neznalico jedna i lazovu ja sam NAJVISE hvalio Ogija od svih prelistaj njegovu temu. Isto tako prvi sam pozivao Vrancica kada niko nije i vidim ga kao i Hajrovica kao jednog od prvih 15 igraca selekcije za buducnost. A koliko vidis i Sunjica poslje ove dvije utakmice i vidim ga cak u prvih 11. Jedini "problem" kod Sunjica je bio da je po meni igrao lose i sporo protiv Amerike i Meksika gdje je pravio puno pogresaka i kao takav mi nije uljevao neko povjernje kao starter poslje samo jedne dobre utakmice protiv Nigerije. I juce mu je pobjegao igrac 5 m od gola i Begovic je cudesno odbranio da nije po nekima bi bio kikser. Vidis momciluk nabrijani kako je lopta okrugla danas si gore sutra si kikser.

Sto se tice Stevanovica momak je u svim mogucim segmentima losiji od Hajrovica i to zna svako ko prati fudbal. I nemoj vise ljudima prisivati neke lazne epitete da nekoga kao mrze samo zato jer ti je tesko podnjeti da nemas fudbalskog znanja i da ljudi imaju bolje argumente nego ti. Ne cudi me vise da si se popeo ljudima na ****. Veze ti nemas o fudbalu covjece.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 14 okt 2014, 13:12

Hajrovic je veoma vazan igrac za nasu reprezentaciju.Provotimac je Verdera,kluba sa tradicijom u Bundesligi. Igra standardno u svom klubu i sigurno se na njega najobiljnije racuna u narednim utakmicama!

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 14 okt 2014, 13:15

bosnas_ je napisao/la:Hajrovic je veoma vazan igrac za nasu reprezentaciju.Provotimac je Verdera,kluba sa tradicijom u Bundesligi. Igra standardno u svom klubu i sigurno se na njega najobiljnije racuna u narednim utakmicama!
Ne bi rekao da je standardni u klubu. :think:

BackSpace United

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 14 okt 2014, 13:17

Nerminovic je napisao/la: Ne bi rekao da je standardni u klubu. :think:
Nije standardan ni Mujdza pa vidi kako igra covjek. Bitan je talenat i njegova kolicina ili ga imas ili ga nemas. Nego koji igrac je na tebe ostavio najbolji utisak. I koji igrac/i ti je ispao najlosija karika ?? Ipak si pratio uzivo tekmu. :kafa:

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 14 okt 2014, 13:21

Provjerena metoda,ubacen je spin o navodnom povlacenju Hajrovica da se skrene paznja sa sustine i sa pravih pitanja.
A sustina je da smo katastrofalno otvorili kvalifikacije,da smo vec izgubili sve bodove "kredita"za cijele kvalifikacije,da nam je svaka slijedeca utakmica presudna i da smo vrlo daleko od plasmana na Euro.

Znaju spin majstori kako izlevatiti mazohisticke mase.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 14 okt 2014, 13:23

daj ba ljudi hahahahahha sad ce i izet postati izdajnik jel je rekao da je zahvalan safetu na pozivu i da mora još vise trenirati bravo izo to su pravi sportisti :clap: :clap: .

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 14 okt 2014, 13:28

Izdrzi Izo jos malo, nece ovaj smrad kojem si spasio posao jos dugo sjedit na klupi, dobices priliku koju zasluzujes, i jos jednom hvala ti za onu bombu :tokralju:

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 14 okt 2014, 13:35

Ajax je napisao/la:
Nerminovic je napisao/la: Ne bi rekao da je standardni u klubu. :think:
Nije standardan ni Mujdza pa vidi kako igra covjek. Bitan je talenat i njegova kolicina ili ga imas ili ga nemas. Nego koji igrac je na tebe ostavio najbolji utisak. I koji igrac/i ti je ispao najlosija karika ?? Ipak si pratio uzivo tekmu. :kafa:
Cek'... :shh:
Jest' da je bitan talentat i kolicina ali ono sto sam prosli put pisao na temi Mujdze da bi Vrsajevic mogao igrati od prve - nije to sto je on bolji igrac od Mujdze i svi znamo kako je ovaj igrac drzao nasu desnu stranu prije sto je slomio nogu protiv Francuske ali to sto Vrsajevic igra u svom klubu znaci veoma puno fizicki i psihicki. Svi sto igraju fudbal znaju kakav je osjecaj kad se ne igra i kako je je biti na klupi. Mujdza je mozda deset puta bolji igrac od Vrsajevica i toliko je puta i Hajrovic bolji od Ibisevica kad igra krila. I ti dobro znas sta ja mislim o formacijju s dva napadaca, to je meni sranje. Mislim sinoc su se momci stvarno borili za svaku loptu tako da bi od mene bilo ruzno reci ''ovaj igrac je ostavio najbolji utisak'' kad su svi dali sve od sebe i to sve od Begovica do Ibisevica.

BackSpace United

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 14 okt 2014, 13:39

OK posteno samo nije bas da Mujdza ne igra. On igra bar svaku drugu utakmicu i boje da ne igra bas svaku znas i sam da je jako sklon povredama. Ja bi najiskrenijo volio da poslje ove dvije teske utakmice gdje je primio puno udaraca posebno prvu utakmicu da malo odmori za klub bar jednu utakmicu. Da se malo regenerise da ne pokupi opet neku ozljedu.

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 14 okt 2014, 13:46

Koje hinje su ovi u avazu, nije normalno. Sad kad je čovjek demantirao njihovo žutilo, izbacili nekakav članak u smislu promijenio je mišljenje iznenada. Njihova izvorna informacija je kao bila tačna, ali Izet okrenuo ploču. :facepalm:

Tabloid i stranački pamflet.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 14 okt 2014, 13:46

Ajax je napisao/la:OK posteno samo nije bas da Mujdza ne igra. On igra bar svaku drugu utakmicu i boje da ne igra bas svaku znas i sam da je jako sklon povredama. Ja bi najiskrenijo volio da poslje ove dvije teske utakmice gdje je primio puno udaraca posebno prvu utakmicu da malo odmori za klub bar jednu utakmicu. Da se malo regenerise da ne pokupi opet neku ozljedu.
Steta sto nije mladji. :plac:

BackSpace United

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 14 okt 2014, 13:49

revan je napisao/la:Koje hinje su ovi u avazu, nije normalno. Sad kad je čovjek demantirao njihovo žutilo, izbacili nekakav članak u smislu promijenio je mišljenje iznenada. Njihova izvorna informacija je kao bila tačna, ali Izet okrenuo ploču. :facepalm:

Tabloid i stranački pamflet.
To je spin,smisljeni spin koji odvraca paznju sa Susica i sa katastrofalne situacije u kojoj se nalazimo.
Nije to karakteristika samo avaza,svi mediji rade sve da spase Safeta.

I uspjeli su,ljudi ce pricati o oprastanju Izeta a Safet mirno ode kuci u Pariz a mi cemo cekati zavrsni udarac u Izraelu za mjesec dana.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 14 okt 2014, 18:45

Citam da novinari pisu da je Izet po izlasku iz stadiona, sa jos neka dva prijatelja, ljutito najavio da ce napustiti reprezentaciju, sto je culo navodno i taj novinar, te su ga ovi prijatelji tjesili citavo vrijeme. Ovaj poletio i objavio odmah. :lol:

:urnebes:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 okt 2014, 18:48

Rusilac je napisao/la:I uspjeli su,ljudi ce pricati o oprastanju Izeta a Safet mirno ode kuci u Pariz a mi cemo cekati zavrsni udarac u Izraelu za mjesec dana.
Najavljuješ ti već mjesecima završni udarac. 'Idemo Vels', 'sretno Belgija', ali ponovo si dobio :wave:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 14 okt 2014, 19:07

Virtu4l je napisao/la:
Rusilac je napisao/la:I uspjeli su,ljudi ce pricati o oprastanju Izeta a Safet mirno ode kuci u Pariz a mi cemo cekati zavrsni udarac u Izraelu za mjesec dana.
Najavljuješ ti već mjesecima završni udarac. 'Idemo Vels', 'sretno Belgija', ali ponovo si dobio :wave:
Najduzi zavrsni udarac na svijetu. Trajace godinama, tamo negdje do Katara 2022 :salut:

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 14 okt 2014, 19:10

1. Wales 3 2 1 0 4:2 7

2. Israel 2 2 0 0 6:2 6

3. Belgium 2 1 1 0 7:1 4

4. Cyprus 3 1 0 2 4:5 3

5. Bosnia & Herzegovina 3 0 2 1 2:3 2

6. Andorra

Idemo ludo, idemo jako ! :njanjanja:
(ovo na petom mjestu je, zaista , BiH reprezentacija) :lol: :lol: :lol:
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 okt 2014, 19:11

Evo ga, obilazi teme, nešto kao bubnjaš u svoje vrijeme :rol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.