NBA Playoffs

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Titova-Juga
Kontakt:

Re: NBA Playoffs

Post Postao/la Titova-Juga » 17 jun 2013, 22:43

Eto, Heat će napokon igrati sa 100% svojih mogućnosti ovu šestu tekmu...
Do sad je sve to bilo na mizernih 70-ak... Ali nema više zaje_bancije. Go Heat, go... F outta here haterZ !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 17 jun 2013, 22:44

Flop je valjda flop

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 17 jun 2013, 22:49

NEZALAGANJE je napisao/la:
lumani je napisao/la:Jasno je meni da ces ti njega braniti,tvoji su najbolji : Toni je imao upozerenje ove sezone. Meni to ne smeta,ja njega gledam godinama kako se baca..Budi realan i reci,Parker je jedan mnogih u ligi,a stipu price koljena,zglobovi to je za malu djecu ;)
To uopste nije prica za malu djecu,ako si ikada igrao kosarku...Druga stvar,niko ne govori da su najbolji,ali medju najboljima jesu i to je jos jedan fakt.Kad bude kazna,mozes reci da je floper,do tada je sve inteligencija igraca i nacin na koji on 'prodaju' taj kontakt,jer to nije nimalo lako,kako se cini na prvu,posebno sada kad pregledavaju sve to...Flop nije kad znas iznuditi kontakt,a da se to ne primjeti.Flop je ono sto je Bosh uradio,jer zeli to da uradi,a ne zna....Nije mu ni James daleko,ali zato je Battier majstor i to treba znati cijeniti,jer je i to znanje,a nisi ofiran kad to radis...
Igrao i pratio treninge odlicnih trenera.Ja ne pljujem ovdje po Spursima,sto se mene tice :arrow: neka uzmu prsten ;) Parker je jedan od mnogih flopera,samo sto to ljudi ne vide.Niko ovdje nije spominjao Evansa,pa to je bog,za flopanje.Necemo sada o glumi tko zna a tko ne zna,onaj gore klip od Parkera je smjesan,jer je ocigledan flopp.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 17 jun 2013, 22:50

alemsa je napisao/la:Flop je valjda flop
Vidis da nije,cim oni i nakon pregledanog snimka ne mogu utvrditi da li je bio ili nije!? ;)

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 17 jun 2013, 22:53

NEZALAGANJE je napisao/la:
alemsa je napisao/la:Flop je valjda flop
Vidis da nije,cim oni i nakon pregledanog snimka ne mogu utvrditi da li je bio ili nije!? ;)
Osvrces se na glumu ili da i flopanje treba znati. U dure ali flop je valjda flop bez obzira na koji nacin se odglumio, ili ja pogresno svatam persepciju.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 17 jun 2013, 23:01

prije su se smijali " onclick="window.open(this.href);return false;

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 18 jun 2013, 11:23

Problem je lumani, što ako ti neko kaže da Miami flopa, ti odmah prebaciš kolo na suprotnu ekipu ovaj put Spursa.
Kako god neko spomene Bosha ili Jamesa da flopaju tvoj je odgovor link sa flopom ili Bellinelija(čini mi se), pa napišeš da je to najveći flop u historiji NBA, ili Parkera, no niti u jednom trenutku nema Jamesa ili Bosha.
Smiješno šta oni rade pa obojica imaju po cirka 110 kg, i opet svaku ali baš svaku priliku koriste za flop.
Nekako mi je razumljivo za Chalmersa i ostale plejeve (Parker.......) oni su duplo slabiji od visočijih igrača, pa kad dođe do kontakta i nije daleko od istine ono njihovo bacanje.
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 18 jun 2013, 11:53

Shvatam ja lumanija, istina je da James flopa i to je sramota ako pretendira biti jedan od najboljih svih vremena, ali naprosto toliki komentari koji su protiv njega probude u covjeku neki inat gdje bi stalno kontrirao. Nisam fan Jamesa, previse je nabildan za moj pojam kosarke, ali uzivam u svim njegovim majstorijama.
Sport je lijek za tijelo i duh.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 18 jun 2013, 11:58

Lumani,nije navijac Heatea ;) A u vezi Bosha ja nikad nista nisam lijepo ni rekao(ocima ga ne mogu).Ja sam samo tvrdio da je uvjek bilo flopera,a tko prati kosarku vise od 15 godina,zna o cemu pricam.Kakve veze ima kg od igraca?Divac,Manu,James,Reggie,Parker,CP3 :?: Za mene su svi isti.Imas gore clanak procitaj .Na toj listi se nalaze,Manu,Toni,Horry ,samo sto tada nikoga nije zanimalo,a sada se gleda svaki kontakt.pozz

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 18 jun 2013, 12:12

lumani je napisao/la:Lumani,nije navijac Heatea ;) A u vezi Bosha ja nikad nista nisam lijepo ni rekao(ocima ga ne mogu).Ja sam samo tvrdio da je uvjek bilo flopera,a tko prati kosarku vise od 15 godina,zna o cemu pricam.Kakve veze ima kg od igraca?Divac,Manu,James,Reggie,Parker,CP3 :?: Za mene su svi isti.Imas gore clanak procitaj .Na toj listi se nalaze,Manu,Toni,Horry ,samo sto tada nikoga nije zanimalo,a sada se gleda svaki kontakt.pozz
Nisam ni napisao da si navijac Heat-a, ako se meni obracas...
Sport je lijek za tijelo i duh.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 18 jun 2013, 12:13

stari,nisam na tebe mislio ;)

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 18 jun 2013, 12:30

kokuz je napisao/la:Problem je lumani, što ako ti neko kaže da Miami flopa, ti odmah prebaciš kolo na suprotnu ekipu ovaj put Spursa.
Kako god neko spomene Bosha ili Jamesa da flopaju tvoj je odgovor link sa flopom ili Bellinelija(čini mi se), pa napišeš da je to najveći flop u historiji NBA, ili Parkera, no niti u jednom trenutku nema Jamesa ili Bosha.
Smiješno šta oni rade pa obojica imaju po cirka 110 kg, i opet svaku ali baš svaku priliku koriste za flop.
Nekako mi je razumljivo za Chalmersa i ostale plejeve (Parker.......) oni su duplo slabiji od visočijih igrača, pa kad dođe do kontakta i nije daleko od istine ono njihovo bacanje.
to je glavni problem lumanog, čovjek nikako da se suoči sa činjenicama.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 18 jun 2013, 12:54

http://www.****/s294312/Kolumne/Edi ... stine.html" onclick="window.open(this.href);return false;

:)
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 18 jun 2013, 13:12

Rasturio Edin ;)
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 18 jun 2013, 13:14

Lillard je napisao/la:
Rasturio Edin ;)
I to Edin koji vec godinama na sva usta uzdize LeBrona.

Moglo bi se kao i uvijek diskutovati 3 dana na ovu temu ali jasno je da se ovakvi tekstovi ne "desavaju" velikanima...nebitno koji je sport u pitanju.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 18 jun 2013, 13:23

Kako umanji Leonarda :mrgreen:

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 18 jun 2013, 13:26

Carlo je napisao/la:
kokuz je napisao/la:Problem je lumani, što ako ti neko kaže da Miami flopa, ti odmah prebaciš kolo na suprotnu ekipu ovaj put Spursa.
to je glavni problem lumanog, čovjek nikako da se suoči sa činjenicama.
Cekam taj dan,da ti izjases.Za sve sto kazem,stavim dokaz to je cinjenica.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 18 jun 2013, 13:27

Lillard je napisao/la:
Rasturio Edin ;)
Jos kada bi dao kredit Spursima za dobru odbranu, bilo bi super. Medjutim, Edin je pravo smece prema Spursima i zbog toga ispada smijesan. Prema njegovom tekstu, LeBron je supermen koji sam sebe pobjedjuje, okolina nema veze s tim. Ono lafo kao da igras neku simulaciju, koja nije patchovana, pa samo tvoji potezi se gledaju, jer je protivnik nebitan i igraju svi isto.

Ima dosta istine, vezano za Jamesovo ponasanje, da nije mentalno jak, ima mnogo i kenjanja kao da je on sa Jamesom u sobi pa da vidi da li gleda tv ili da li mu je mob na silentu, ali ono sto bode oci je nemogucnost Edina da da kredit Spursima, sto cini ovaj njegov tekst obicnim smecem.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

YaSSaL
Kontakt:

Post Postao/la YaSSaL » 18 jun 2013, 13:28

Ovaj njegov tekst je plod straha da ce Spursi, koje on preko 10 godina otvoreno ponizava i podcjenjuje sve sto je vezano za njih, uzeti jos jedan prsten i tako se apsolutno p.o.s.r.a.t.i. u sve ono sto je o njima govorio. Toliko ga je panika uhvatila (da ce sam pojesti svoja g.o.v.n.a.) da to vise prelazi u gnjev i ljutnju, pogotovo jer bi zrtva i porazeni mogao biti upravo igrac kojeg on toliko uzdize, dakle LeBron...

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 18 jun 2013, 13:30

Bullse i Spurse ne može nikako i nema šanse da pohvali jedan od ova dva tima. Bullse ne voli zbog Utah, a što ne voli Spurse i don't know. Možda što previše bali za Chosent :lol:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.