Mali Kovačić bolji od Badelja i Samira zajedno.

Hrvatska i Belgija će do samog kraja voditi borbu za direktni plasman na SP. Večeras su i Belgijanci tijesno dobili, baš kao i Hrvati.

Kad su danas dobili, uvjek će.KSIVLE je napisao/la:Štimac bi trebao početi igrati loto, jer je čudo koliko čovjek ima sreće.Od 6 utakmica u ovim kvalifikacijama smo odigrali samo jednu odlično, a imamo 16/18 bodova.
jadnog Velsa ne možete rasturit s 3 komada razlike mi bi im najmanje 4 gola dali,naravno i Begović bi izdominirao Balea i uhvatio mu penal.SiamoNoi je napisao/la:Vandelanoitte je napisao/la:Šta je s najbolje repke na svijetu![]()
Evo nije mi dobro.Vandelanoitte je napisao/la:jadnog Velsa ne možete rasturit s 3 komada razlike mi bi im najmanje 4 gola dali,naravno i Begović bi izdominirao Balea i uhvatio mu penal.SiamoNoi je napisao/la:Vandelanoitte je napisao/la:Šta je s najbolje repke na svijetu![]()
ajde vrati se u rupuVandelanoitte je napisao/la:jadnog Velsa ne možete rasturit s 3 komada razlike mi bi im najmanje 4 gola dali,naravno i Begović bi izdominirao Balea i uhvatio mu penal.SiamoNoi je napisao/la:Vandelanoitte je napisao/la:Šta je s najbolje repke na svijetu![]()
Nismo. Cetvrti smonate je napisao/la:nesto se mislim i zbrajam pa ako neko zna vise o tome...mislim da smo s ovom pobjedom peti na svijetu po fifinoj ljestvici
Sammira se pljuje zato sto je brazilac i Mamicev igrac ...... inace slazem se sa tobom da je odigrao solidno, cak me je ugodno iznenadio jer nije petljao previse kao sto to voli u Dinamu raditi vec je igrao brzo tj iz prve, samim time i nije gubio lopte na sredini. Kovacic me isto iznenadio pozitivno u ove dve utakmice (iskreno nisam bas ocekivao da ce 18-godisnjak biti tako odvazan u kriticnim situacijama kada je pod pritiskom, pogotovo protiv Srbije).Signore je napisao/la: Ne znam zasto se Sammira pljuje kad je odigrao jako dobro, nije bio uopce los. Sta je trebao uradit 10 solo prodora d bi ga se primjetilo. Na sredini je lijepo kombinirao s ostatkom ekipe. Strinic uzasan, o Badelju ne treba trositi rijeci, bolje da se izaslo s 10 na teren.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.