Nogometna reprezentacija Hrvatske

Ko je najbolji golman u povijesti reprezentacije

Ladić
10
17%
Pletikosa
18
31%
Subašić
31
53%

Ukupno glasova: 59

Monolog
Moderator
Kontakt:

Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske

Post Postao/la Monolog » 26 mar 2013, 22:46

K'o da je Njemačka istrčala u 2. poluvremenu. :mrgreen:
Mali Kovačić bolji od Badelja i Samira zajedno. :mrgreen: Drago mi je zbog Dudua, zaslužio je momak ovaj gol. 8-)
Hrvatska i Belgija će do samog kraja voditi borbu za direktni plasman na SP. Večeras su i Belgijanci tijesno dobili, baš kao i Hrvati. :mrgreen: K'o da se dogovaraju. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 26 mar 2013, 22:54

Štimac bi trebao početi igrati loto, jer je čudo koliko čovjek ima sreće. :lol: Od 6 utakmica u ovim kvalifikacijama smo odigrali samo jednu odlično, a imamo 16/18 bodova.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 26 mar 2013, 22:56

KSIVLE je napisao/la:Štimac bi trebao početi igrati loto, jer je čudo koliko čovjek ima sreće. :lol: Od 6 utakmica u ovim kvalifikacijama smo odigrali samo jednu odlično, a imamo 16/18 bodova.
Kad su danas dobili, uvjek će.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

Vandelanoitte
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoitte » 26 mar 2013, 22:58

SiamoNoi je napisao/la:
Vandelanoitte je napisao/la:Šta je s najbolje repke na svijetu :lol: :lol:
slika
jadnog Velsa ne možete rasturit s 3 komada razlike mi bi im najmanje 4 gola dali,naravno i Begović bi izdominirao Balea i uhvatio mu penal.
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Pedro - najgori igrač svih vremena.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 26 mar 2013, 22:59

Izgleda Wales ima Caspera na golu prođe lopta kroz golmana kod izjednačujućeg gola.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 26 mar 2013, 22:59

Vandelanoitte je napisao/la:
SiamoNoi je napisao/la:
slika
jadnog Velsa ne možete rasturit s 3 komada razlike mi bi im najmanje 4 gola dali,naravno i Begović bi izdominirao Balea i uhvatio mu penal.
Evo nije mi dobro.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 26 mar 2013, 23:00

Iskrene Cestitke :!: :!:

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 26 mar 2013, 23:10

Stico :lol:

Sretni gad! Kova je bolji x puta od Sammira i Badelja. Dobro Badelj nije u formi i zna odigrat dobro, ali kad je Kova usao to je nesto sasvim novo.

Lovrenu svaka cast jer je priznao da je penal pred kamerama. Kazu Beusan i ostali da nije, ali on je rekao drukcije 8-)

Jos jednom cestitke momcima, ali ne i izborniku. Ovo se vise ne smije događati. Najbolje se uvijek izvodi na teren.

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 26 mar 2013, 23:17

Najvaznije je da su tu 3 boda, igra po meni i nije bila toliko losa, stvorili smo nekoliko velikih sansi samo lopta nikako nije htjela u gol..
Sta vise reci za Dudua, covjek uvijek isto odigra, ispromasiva se i onda nas na kraju uvijek spasi :D
Olicev jedini centarsut koji je dobro uputio rjesi utakmicu..

Sammir-Badelj je kombinacija za koju se nadam da necu vise gledat, obojica nula cista, a Kovacic vec sada treba igrati u prvoj postavi konstantno ..

andro234
Kontakt:

Post Postao/la andro234 » 26 mar 2013, 23:23

Vandelanoitte je napisao/la:
SiamoNoi je napisao/la:
slika
ajde vrati se u rupu
jako teska utakmica i samo 3 boda se pamte
kao sto je vec neko napisao ovo je odlika velikih reprezentacija

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 26 mar 2013, 23:45

nesto se mislim i zbrajam pa ako neko zna vise o tome...mislim da smo s ovom pobjedom peti na svijetu po fifinoj ljestvici 8-)

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 26 mar 2013, 23:51

Muka od utakmice. Mislim da smo se previse opustili i mislili da cemo lako. Pored toga smo jos bili u oblacima zbog pobjede nad Srbijom, al smo na kraju pokazali da mozemo kad treba. Lovren po obicaju, al se iskupio. Jako lose je odigrao i Eduardo, al ga je gol spasio. Ne znam zasto se Sammira pljuje kad je odigrao jako dobro, nije bio uopce los. Sta je trebao uradit 10 solo prodora d bi ga se primjetilo. Na sredini je lijepo kombinirao s ostatkom ekipe. Strinic uzasan, o Badelju ne treba trositi rijeci, bolje da se izaslo s 10 na teren.

Wales se pokazao u dobrom izdanju, a kako i nebi, poletjeli su nakon pobjede nas Skotskom, ali su naletjeli na jaceg protivnika. Uvijek su na papiru bili dobra reprezentacija i moje je misljenje da cemo uskoro njih gledati na nekom jacem natjecanju.

Inace, grupa je postala nezanimljiva, svi su otpali, ostaju Hrvatska i Belgija. U iducem kolu imamo skote kuci, dok Belgija ceka kuci Srbiju, a onda mi idemo put Srbije, dok Belgija ide u Skotsku i tu ocekujem njihov kiks. Kolo nakon toga oboji mirujemo, da bi u predzadnjem kolu moglo puno toga da se odluci u Zagrebu/Splitu. U zadnjem kolu Belgija kuci ima Wales, a Hrvatska ide Skotskoj.
nate je napisao/la:nesto se mislim i zbrajam pa ako neko zna vise o tome...mislim da smo s ovom pobjedom peti na svijetu po fifinoj ljestvici 8-)
Nismo. Cetvrti smo :mrgreen: . Kao sto sam neki dan pisao, englezi su kiksali i njih smo skinuli. Sutra igraju Venecuela - Kolumbija i u slucaju poraza Kolumbije ostajemo cetvrti, dok u slucaju remija ili pobjede Kolumbije oni izbijaju na cetvrtu poziciju, a mi idemo na peto mjesto.
Zadnja izmjena: Signore, dana/u 26 mar 2013, 23:54, ukupno mijenjano 1 put.

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 26 mar 2013, 23:53

ako budemo drugi isto cemo ici izravno :D kao najbolji drugi..

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 26 mar 2013, 23:54

Nema najboljeg drugog, samo najgori drugi :), najgori drugi uopce ne ide u baraz.

Inace Belgiju treba dovest na pakao Poljuda, 35 tisuca navijaca u onoj skoljci i ovi ce se usrat.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 26 mar 2013, 23:57

:mrgreen:

zajebo sam se...ali ne sumnjam u prvo mjesto. imamo 16/18 bodova s realno slabom igrom ;)

ja bi skote opet u osijek, a belgiju na poljud 8-)

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 27 mar 2013, 00:04

Cestitke na pobjedi,postali ste k'o Italijani,sve nekako na misice :mrgreen:

Bice ovdje guravo do te utakmice sa Belgijom gdje ce se vjerovatno saznati siguran putnik za Brazil..

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 27 mar 2013, 02:36

Signore je napisao/la: Ne znam zasto se Sammira pljuje kad je odigrao jako dobro, nije bio uopce los. Sta je trebao uradit 10 solo prodora d bi ga se primjetilo. Na sredini je lijepo kombinirao s ostatkom ekipe. Strinic uzasan, o Badelju ne treba trositi rijeci, bolje da se izaslo s 10 na teren.
Sammira se pljuje zato sto je brazilac i Mamicev igrac ...... inace slazem se sa tobom da je odigrao solidno, cak me je ugodno iznenadio jer nije petljao previse kao sto to voli u Dinamu raditi vec je igrao brzo tj iz prve, samim time i nije gubio lopte na sredini. Kovacic me isto iznenadio pozitivno u ove dve utakmice (iskreno nisam bas ocekivao da ce 18-godisnjak biti tako odvazan u kriticnim situacijama kada je pod pritiskom, pogotovo protiv Srbije).

Recimo da u ove dve utakmice su Kranjcar i Badelj ostali duzni, makar najbitniji su bodovi a igra se stigne popraviti ..... imamo guzvu u srednjem redu sami kreativci vise niti ne igramo sa onim klasicnim razbijacem kakvi su Vukojevic, Ademi i Radosevic ..... samo sakupljaju prasinu na klupi :mrgreen: .

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 27 mar 2013, 02:53

Cestitke susjedima na pobjedama protiv Srbije i Welsa. Gledao sam onu tekmu u petak i bili ste dosta bolji u prvom poluvremenu, dok ste se u drugom malo povukli. Ovu veceras nisam gledao, ali preokret je svakako odlika jakih reprezentacija i to protiv "neugodnog" Welsa. Bit ce gusto do kraja sa Belgijom, ali vjerujem da mozete dobiti i tu bitku.

Bravo Vatreni!!
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 27 mar 2013, 03:35

Cestitam komsije, na sljedecoj FIFA rang listi koja izlazi 11 aprila nalazit cete se na 4. poziciji (3. u Evropi)! Ispred vas ce biti Španija, Njemačka i Argentina, dok ce iza vas biti Portugal na petom te Kolumbija na sestom mjestu.

Mozda ako zakucate kvalifikacije do kraja i pametno birate prijateljske izjednacite vas rekord iz januara 1999. kada ste biti 3. na rang listi. U svakom slucaju, svaka cast :)

M. Scofield
Kontakt:

Post Postao/la M. Scofield » 27 mar 2013, 08:34

Štico je reagirao odlično u poluvremenu. Koja katastrofa je bio Badelj to je za ne povjerovat. 3-5-2 je bio pun pogodak koji je iznendadio Wales. Zakazalo je puno igrača sinoć a opet smo dobili, Sammir uopće nije bio loš, bio je jedan od boljih. Kova i Ola su donijeli preokret. Koja bomba Lovrena iskalio je sve svoje frustracije na jadnoj lopti :D
Audere est Facere

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.