Dobra ona mrkulja vredi para svega mi .badel62 je napisao/la:BosnaSTL je napisao/la:Sad nam stavise ove Azijate da gledamo hahahha.Koja sprdacina od kanala sunce te sprzilo.![]()
Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Vidi onih sto su razvijeni ko jufke za bureka 

S pozitivne strane zenska nogometna repka vodi protiv Farskih Otoka sa 1:0.
Igra se 54. minuta
Igra se 54. minuta

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Eh uvijek su mi bile zanimljive ove ribe 

Evo i ss.ba promijenio kad si ti napisaonuerta je napisao/la:17:12 kraj poluvremena.

"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
Jesu li to neke kvalifikacije?Otelo je napisao/la:S pozitivne strane zenska nogometna repka vodi protiv Farskih Otoka sa 1:0.
Igra se 54. minuta
Aha. Drugi stupanj kvalifikacija.xinxee je napisao/la:Jesul to neke kvalifikacije?Otelo je napisao/la:S pozitivne strane zenska nogometna repka vodi protiv Farskih Otoka sa 1:0.
Igra se 54. minuta
Zipa dobrog konja

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Meni neradi zvanicni stream BHT
Imal ko kakav drugi?
Hvala unaprijed!

Imal ko kakav drugi?
Hvala unaprijed!
- samo_lijevo
- Kontakt:
nemojte zaboraviti pretplatu platiti.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Daj link da gledamo zenski fudbalOtelo je napisao/la:S pozitivne strane zenska nogometna repka vodi protiv Farskih Otoka sa 1:0.
Igra se 54. minuta

Ja preko rezultata pratimBosnaSTL je napisao/la:Daj link da gledamo zenski fudbalOtelo je napisao/la:S pozitivne strane zenska nogometna repka vodi protiv Farskih Otoka sa 1:0.
Igra se 54. minuta

Jel to neko placa?samo_lijevo je napisao/la:nemojte zaboraviti pretplatu platiti.
Nista. Dodju mi jedno progledanje kroz prste kad zasluzim banammarc je napisao/la:Evo i ss.ba promijenio kad si ti napisaonuerta je napisao/la:17:12 kraj poluvremena.... Sljedeci put ih malo trollaj

- samo_lijevo
- Kontakt:
of course,mora se.BosnaSTL je napisao/la:Jel to neko placa?samo_lijevo je napisao/la:nemojte zaboraviti pretplatu platiti.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Je l' pocelo drugo pol? 

- legenda reala
- Kontakt:
ma važno je da su našisamo_lijevo je napisao/la:of course,mora se.BosnaSTL je napisao/la:Jel to neko placa?samo_lijevo je napisao/la:nemojte zaboraviti pretplatu platiti.

a ovo je sigurno neki problem koji nije do BHT-a, tipa nestalo struje udario grom u dvoranu hahhahahahha
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Kad smo već kod pretplate,imam rođaka što živi u drugom entitetu,a bude vani..Bude u Bosni na 2-3 sedmice godišnje..Došli neki likovi iz RTRS-A tražiti jednu 300KM za čitavu godinu,rekli mu da mora platit jer ima TV u kući..lik iznio TV i raslupao ga pred njimasamo_lijevo je napisao/la:of course,mora se.BosnaSTL je napisao/la:Jel to neko placa?samo_lijevo je napisao/la:nemojte zaboraviti pretplatu platiti.

majku im nesposobnu,pogasit sve redom treba i FTV i BHT i RTRS,gledam ih samo kad prenose neku reprezentaciju,i vidi čuda i tad se ugase,ma marš
Nad tobom sunce najljepše sja
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Šta je sa ovim prenosom? Zna li neko rezultat? 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.