NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Ukoliko neko zna neka nam napise i sastav Zvijezde koji je nastupao danas protiv Triglava
bas mi je drago da cemo odigrat utakmicu s slavenom belupom jer su pobijedili zelju s 3:0...od te utakmice znat ce se puno toga...kakvi smo
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Prateci pripreme,utakmicu sa Velezom,treninge te ovu danas sa Triglavom, moze se zakljucit da imamo problem sa realizacijom. Tosunovic je napadac prosjecnih kvaliteta a za Ristica ovi iz Drine kazu da nije nesto tako da smo na toj poziciji kao i u prvom dijelu sezone.Jovic ako ne dovede jednog rasnog napadaca tesko ce nekom taktikom popravit realizaciju.
- husein veličanstveni
- Kontakt:
Ma ja, ovi nešto bolji napadači daju dva ili tri gola i zovu ih u reprezentaciju za prijateljeske utakmice, dok ovi prosječni daju samo 8 golova.
I sami znamo da Tosunović u jesenjem dijelu što je i dobio lopti to je i pretvorio u golove. Možda da je fulao sveukupno dva ili tri zicera.

Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Tosunović se udebljao ko krme, tako da će mu trebati 3 mjeseca da dođe u formu
Nogometaši Zvijezde remizirali su u utakmici bez golova protiv Triglava iz Kranja. Prva je to pripremna utakmica Zmajeva na pripremama u Medulinu.
Iako je bila dobra utamica, sa nekoliko izglednih prilika sa obje strane, mreže su ostale netaknute. Šef stručnog štaba Zvijezde Dragan Jović zadovoljan je viđenim.
"Ovo je naša tek prva pripremna utakmica ovdje na pripremama i mogu biti zadovoljan zalaganjem svojih igrača. Nedostajalo je malo realizacije, ali pokušat ćemo to popraviti do početka sezone", kazao je Jović za SportSport.ba.
Zmajevi će do kraja boravka u Medulinu odigrati još dvije "test" utakmice, a jedna od njih je i ona protiv Slaven Belupa, hrvatskog prvoligaša koji je danas s 3:0 savladao aktuelnog bh. prvaka, momčad Željeznič
Iako je bila dobra utamica, sa nekoliko izglednih prilika sa obje strane, mreže su ostale netaknute. Šef stručnog štaba Zvijezde Dragan Jović zadovoljan je viđenim.
"Ovo je naša tek prva pripremna utakmica ovdje na pripremama i mogu biti zadovoljan zalaganjem svojih igrača. Nedostajalo je malo realizacije, ali pokušat ćemo to popraviti do početka sezone", kazao je Jović za SportSport.ba.
Zmajevi će do kraja boravka u Medulinu odigrati još dvije "test" utakmice, a jedna od njih je i ona protiv Slaven Belupa, hrvatskog prvoligaša koji je danas s 3:0 savladao aktuelnog bh. prvaka, momčad Željeznič
Bit ce to sve ok.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
kada se igra utakmica protiv slaven belupa
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
Ne treba se puno sikirat oko kontrolnih utakmica.Do sada sa onim trenerom smo dobijali priateljske,odigrali dobro i sa Borcem pa u prvenstvu igrali ko kanta.Dobije se lazno samopouzdanje.
Bit ce ovo dobro
Bit ce ovo dobro
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Al odpozada
Nije lijepo zezat se na racun voljenog kluba.Realno,u svakom pogledu zasluzujemo najmanje sedmu poziciju.Da nije bilo sudijskih malverzacija tu bi bili negdje.Imamo srecu sto ce nas Jovic voditi i sto sigurno nece biti ravnodusan i nemocan da se obracuna verbalno sa sudijom i da na tv.iznese nepravdu.
-
- Kontakt:
Je li se danas igrala prijateljska utakmica protiv Slaven Belupa u Medulinu i koji je rezultat ?
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Mislim da Slaven ima utakmicu protiv Budućnosti, a ne protiv nas.Bosanski zmaj je napisao/la:Je li se danas igrala prijateljska utakmica protiv Slaven Belupa u Medulinu i koji je rezultat ?
Dragon Town
- theboss_RD07
- Kontakt:
Joj al me nerviras u pm.zmaj gradacac je napisao/la:Al odpozada

⭐
sutra mi igramo danas su igrali banovici sa belupom 2-0 belupo dobilo posto sam ja danas dol otiso da gledam ostat cu i sutra da pogledam bar utakmicu
- husein veličanstveni
- Kontakt:
Medulin nije "dol", već je u Istri, a kad si već tu gdje jesi, javi nam rezultat. Pozdravaltai je napisao/la:sutra mi igramo danas su igrali banovici sa belupom 2-0 belupo dobilo posto sam ja danas dol otiso da gledam ostat cu i sutra da pogledam bar utakmicu
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Ima li šta ljudi novo u vezi veb sajta kluba hoće li uskoro biti veb sajta ? Molim vas neka odgovori ko zna.Puno pozdrava od Markena.
danas igrali sa banovicima i izgubili 3-2 al dobra utakmica bila
-
- Kontakt:
Ko je dao golove za Zvijezdu?altai je napisao/la:danas igrali sa banovicima i izgubili 3-2 al dobra utakmica bila
Izgleda da nam nesto nestima u odbrani,primili smo ukupno 6 golova od Veleza i Buducnosti, ekipa koje se bore za opstanak u ligi.Sa druge strane prije smo u prijateljskim utakmicama sve redom pobjeđivali a kad dođe prvenstvo nismo mogli sanse napravit.Pa tako da ni ovi rezultati u pripremnim utakmicama ne moraju biti pravo mjerilo snaga.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.