SSC Napoli
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- HeavensWonder
- Kontakt:
Re: SSC Napoli
Kako Napoli rutinski odrađuje posao. Svaka čast majstori 

VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
[youtube][/youtube]
Jučer sam gledao tekmu i pratim malo Napolitance i fantastično igraju........ Pitao bih navijače ovog kluba kakvo je njihovo realno mišljenje, jel mogu do nalova ove godine 

Grande Manolo...Strašna je ta leva noga koju ima.
BTW, tek sad provalih na koga me podseća izgledom.

- Romagnoli13
- Kontakt:
Fantastičan fudbal Napoli igra ove sezone.Osigurali su prolaz u EL-i i sad mirno mogu odraditi zadnja dva meča, pa i sa C-ekipom ako bude potrebno.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
MaGiCa je napisao/la:Grande Manolo...Strašna je ta leva noga koju ima.![]()
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- kumkalesic
- Kontakt:
Doktor igre
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
- kumkalesic
- Kontakt:
Sad samo pametno u drugom poluvremenu i ne srljati previše. Valjda Sarri malo posavjetuje Ghoulama da ne leti stalno u napad ostavljajući tako rupu u odbrani. Dvije najizglednije šanse je protivnik napravio isključivo zbog taktičke nediscipline Alžirca...
Joint_fc
El pipito 

FK Borac ⚫ FC Chelsea ⚫ FK Partizan
I gdje god da igras ...
Za nju bori se i pobjeđuje...
Za tebe se borba vodila žestoka Republiko Srpska zjenico iz oka...
I gdje god da igras ...
Za nju bori se i pobjeđuje...
Za tebe se borba vodila žestoka Republiko Srpska zjenico iz oka...
- kumkalesic
- Kontakt:
Sta je real gledao kad je prodao ovog igraca, bez premca najbolji napadac u seria a, ove godine igra predobro, ovdje je pokazao svu svoju klasu dva igraca ga nisu uspjela omesti kapa dole
- kumkalesic
- Kontakt:
- Partenopei
- Kontakt:
Sta ovo bi na kraju, grob te ****? Ghoulam i Hysaj uzasni veceras, Jorginho zadnjih pola sata izgubljen totalno. Posrase mi se u slavlje sa ovom pickastom igrom zadnjih 10 minuta.
- kumkalesic
- Kontakt:
Ovo je bilo loše odigrano u drugom poluvremenu....
No, pobijedilo se je i to je sada i najbitnije

Joint_fc
- kumkalesic
- Kontakt:
Ma i ja pokušavam skontati šta je ovo bilo u drugom poluvremenuPartenopei je napisao/la:Sta ovo bi na kraju, grob te ****? Ghoulam i Hysaj uzasni veceras, Jorginho zadnjih pola sata izgubljen totalno. Posrase mi se u slavlje sa ovom pickastom igrom zadnjih 10 minuta.

Ghoulam totalno pogubljen, Marek totalno van utakmice, Jorginho isto tako...Allan previše uplašen da ne dobije drugi žuti i konstantno bježi od duela...Hysaj isto tako kao i Allan...valjda u glavama kontaju da sudija neće nekoga i od njih poslati ranije u svlačionicu

Nekako me ovaj meč podsjeti na onaj uvodni domaći protiv Sampe u drugom kolu...nevjerovatno kako momčad zna pasti u drugom poluvremenu...
Ovo se mora popraviti do onog narednog domaćeg meča i još jednog derbija kontra Rome...valjda protiv Bologne na Renato Dallari neće biti problema

Joint_fc
Upravo tako.kumkalesic je napisao/la:Ovo je bilo loše odigrano u drugom poluvremenu....
60 minuta mašina je radila, a onda 1 ler i to kakav.

- Romagnoli13
- Kontakt:
14-4-1 omjer u dosadašnjem djelu sezone uz impresivnu gol razliku 43-10 ako se ne varam.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Partenopei
- Kontakt:
kumkalesic je napisao/la:Ma i ja pokušavam skontati šta je ovo bilo u drugom poluvremenuPartenopei je napisao/la:Sta ovo bi na kraju, grob te ****? Ghoulam i Hysaj uzasni veceras, Jorginho zadnjih pola sata izgubljen totalno. Posrase mi se u slavlje sa ovom pickastom igrom zadnjih 10 minuta.![]()
Ghoulam totalno pogubljen, Marek totalno van utakmice, Jorginho isto tako...Allan previše uplašen da ne dobije drugi žuti i konstantno bježi od duela...Hysaj isto tako kao i Allan...valjda u glavama kontaju da sudija neće nekoga i od njih poslati ranije u svlačionicu![]()
Nekako me ovaj meč podsjeti na onaj uvodni domaći protiv Sampe u drugom kolu...nevjerovatno kako momčad zna pasti u drugom poluvremenu...
Ovo se mora popraviti do onog narednog domaćeg meča i još jednog derbija kontra Rome...valjda protiv Bologne na Renato Dallari neće biti problema

Prepali se pobjede i prvog mjesta. Ne mogu da shvatim ovo nikako. Do 62. minute, kada je Pipita zabio za 2:0 Inter je imao samo jednu ozbiljniju sansu(udarac glavom Perisica). Nakon toga potop, pogotovo nakon izlaska Hamsika. Koliko god da Marek lose odigra(a veceras i nije odigrao nesto specijalno dobro), opet unosi kakvu-takvu sigurnost na sredini terena. Jorginho se nije mogao sastaviti sa loptom nakon njegovog izlaska.
Veceras nam je bas falio Mertens. Omar nije los igrac, ali ne moze se porediti sa Mertensom. Omar ne moze kontre istrcati kako treba, za razliku od Mertensa. To nam je bas falilo u tih zadnjih 20-25 minuta.
Vratilo nam se veceras za sve one promasaje protiv Djenove. Sada me vise strah tekme protiv Bolonje, nego Rome.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.