Ovoga sam se plašioPovreda Rustemovića ozbiljnije prirode?
Drina je juče u Gradačcu zabilježila prvi poraz na pripremama. Bolji od Zvorničana bili su fudbaleri Zvijezde sa 2:1.
Ipak, rezultat bi možda ostao nerješen da ekipa iz Zvornika nije od 80. minuta igrala sa deset igrača.
Zbog povrede koju je zadobio u duelu sa fudbalerom Zvijezde teren je napustio Edin Rustemović a pošto je trener Dragan Mićić izvršio sve izmjene tako je Drina morala do kraja utakmice igrati oslabljena.
To je stvorilo dosta briga Mićiću, prije svega što se radi o jednom od najboljih fudbalera Drine i igraču od koga se dosta očekuje u narednoj sezoni.
"U prvi mah se čini da je povreda ozbiljnije prirode, ali ćemo ipak sačekati detaljniji pregled. Nadamo se da će on moći nastaviti sa radom nakon par dana mirovanja", rekao je Anđelko Cvjetinović, fizioterapeut u ekipi Drine.
http://fkdrinazv.****/2014/07/b ... _3052.html" onclick="window.open(this.href);return false;
FK Drina Zvornik
Re: FK Drina Zvornik
http://fkdrinazv.****/2014/07/b ... _8836.html" onclick="window.open(this.href);return false;Pred Drinom novi ciklus kontrolnih utakmica
Fudbaleri zvorničke Drine odigrali su do sada četiri kontrolna susreta. Zabilježene su tri pobjede i jedan poraz a od toga postignuto je deset golova dok su primljena dva gola.
Do početka prvenstva ostalo je svega jedanaest dana a pred Drinom je novi ciklus utakmica.
"U srijedu idemo u Ljuboviju da odigramo utakmicu sa Kolubarom iz Lazarevca, a za vikend ćemo učestvovati na Memorijalnom turniru ”Božidar Kićović” u Loznici na kome će pored domaćina i organizatora Loznice i nas učestvovati i ekipe Mačve iz Šapca i Kolubare. Na ovim utakmicama ćemo nastojati da otklonimo uočene greške na utakmici protiv ekipe Zvijezde koja više godina igra Premijer ligu i u kojoj smo mogli da vidimo gdje smo mi u odnosu na jake protivnike", kaže Mićić.
Trener Mićić se ponovo osvrnuo na urađeni posao u Krupnju ističući zadovoljstvo onim što je odrađeno na ovoj planinskoj ljepotici.
"U našoj staroj bazi u Krupnju smo imali sve uslove za rad, kako od terena tako do hrane i dugih uslova. Radili smo svakodnevno po dva, a ponekad i tri puta i što se tiče fizičke spreme, nećemo imati nikakvih problema. Imali smo na raspolaganju 25 igrača i svima sam dao priliku da se iskažu. Uvidio sam dosta dobrih, ali i onih lošijih strana igrača, što ćemo morati ispravljati u preostalom vremenu do početka prvenstva. Postepeno se sužava spisak onih igrača na koje računam u prvenstvu. Najbitnije je da sada imamo daleko veću konkurenciju u timu jer na svako mjesto konkurišu po dva kvalitetna igrača, što nije bio slučaj u Prvoj ligi Republike Srpske", rekao je Mićić.
Rustemović postigao četiri gola
Drina je na ovim priprema postigla ukupno deset golova a najbolji strijelac Zvorničana je Edin Rustemović sa četiri gola, slijedi Kostić sa dva te Vasić, Stevanović i Radović sa jednim golom.
Sportbal. netFudbaleri Drine privode kraju pripreme za početak nove sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine gdje imaju samo jedan cilj, opstanak. U ekipu iz Zvornika stiglo je devet fudbalera, a u odnosu na prošlu sezonu otišlo je sedam.
Došli su Aleksandar Ilić iz Istre 1961, Boban Đerić iz Leotara, Jang von Kim i Ki Hjun Li iz Južne Koreje, Damir Memović iz padinske Doline, Dejan Uzelac iz Lokomotive, Filip Kostić iz Javora, Stefan Čolović iz beogradskog Rada i Filip Erić iz Voždovca.
Iz kluba su otišli Slobodan Radić, Mladen Ikić, Srđan Vidović i Željko Krčmar u Vlasenicu, Enes Sačević u Radnički iz Karakaja, Darko Mitrović i Aleksandar Vasić koji je postao pomoćni trener kluba.
Pripremne utakmice:
Drina - Donji Srem 4:0
Drina - Radnik Bijeljina 1:0
Drina - Napredak Donji Šepak 4:0
Drina - Zvijezda Gradačac 1:2
Drina - Kolubara Lazarevac 2:0
Drina - Loznica 0:1
Drina - Mačva Šabac 1:3
Igrački kadar: Goran Maksimović, Filip Erić, Almir Osmanović, Slaviša Radović, Boban Đerić, Dejan Uzelac, Damir Memović, Vlado Ivanović, , Miloš Jokić, David Milošević, Aleksandar Ivanović, Ivan Lazarević, Slobodan Đurić, Radovan Vasić, Edin Rustemović, Aleksandar Kikić, Danijel Ćulum, Ki Hjun Li, Jang Von Kim, Hasan Suljić, Živko Nikolić, Novica Marković, Filip Kostić, Aleksandar Ilić, Rade Lazić, Bojan Stevanović, Aleksandar Nikolić, Džemil Hasanović Trener: Dragan Mićić
-
- Kontakt:
Jos jedno pojacanje za Drinu pred pocetak prvenstva,ukupno deseto.
Radi se o napadacu Milosu Filipovicu,koji stize iz BSK Borce inace 90 godiste.U Prvoj Ligi Srbije odigrao 57 utakmica,postigao 13 golova.
Na transfermarktu njegova vrijednost na trzistu je 176.000 eura.
Radi se o napadacu Milosu Filipovicu,koji stize iz BSK Borce inace 90 godiste.U Prvoj Ligi Srbije odigrao 57 utakmica,postigao 13 golova.
Jbg. šta nam to vrijedi kad neće biti u igri u subotu kao uostalom ni još šest fudbaleraflagrantus je napisao/la:Jos jedno pojacanje za Drinu pred pocetak prvenstva,ukupno deseto.

-
- Kontakt:
U pravu si ,ali koliko znam i Velezu ce faliti neki igraci.Drina1945 je napisao/la:Jbg. šta nam to vrijedi kad neće biti u igri u subotu kao uostalom ni još šest fudbaleraflagrantus je napisao/la:Jos jedno pojacanje za Drinu pred pocetak prvenstva,ukupno deseto.
Realno mi tu nemamo sta izgubiti,treba biti iskren i priznati da su oni kvalitetniji.
Ali ne dobija uvijek bolja ekipa,a toliku dozu podcjenjivanja i omalovazavanja rivala odavno nisam vidio .Ispada kao da su oni Real Madrid a mi smo neki koji su skupljeni sa ulice i prvi put se susrecu sa fudbalskom loptom

Upravo tu vidim nasu sansu,i drago mi je sto nas ne shvataju kao ozbiljnog rivala!
Ponavljam jesu kvalitetniji,ali tu se sigurno ne radi o nekoj razlici u klasi kao sto oni to smatraju.
Pa drug ti nikako da svatis salu,pa bolan mi se zayebavamo i sa sobom a pogotovo ako ko ne skonta salu.Vjeruj niko vas ne omalovazava i nepotcjenjuje,a i da je tako pa neigraju forumasi pa da bi to procijenio kao podcjenjivanje.Mi imamo visoke ambicije ove god.i ako ih zelimo ostvariti mi jednostavno moramo pobjedjivati i kuci i na strani.Dobro si primjetio igramo nekompletni sutra i vi naravno imate svoje sanse ali valjda se neces naljutiti ako ti kazem da su one male i da je sve osim pobjede Veleza iznenadjenje.Zelim vam ugodan boravak u Mostaru i opstanak u PL.flagrantus je napisao/la:U pravu si ,ali koliko znam i Velezu ce faliti neki igraci.Drina1945 je napisao/la:Jbg. šta nam to vrijedi kad neće biti u igri u subotu kao uostalom ni još šest fudbaleraflagrantus je napisao/la:Jos jedno pojacanje za Drinu pred pocetak prvenstva,ukupno deseto.
Realno mi tu nemamo sta izgubiti,treba biti iskren i priznati da su oni kvalitetniji.
Ali ne dobija uvijek bolja ekipa,a toliku dozu podcjenjivanja i omalovazavanja rivala odavno nisam vidio .Ispada kao da su oni Real Madrid a mi smo neki koji su skupljeni sa ulice i prvi put se susrecu sa fudbalskom loptom![]()
Upravo tu vidim nasu sansu,i drago mi je sto nas ne shvataju kao ozbiljnog rivala!
Ponavljam jesu kvalitetniji,ali tu se sigurno ne radi o nekoj razlici u klasi kao sto oni to smatraju.
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Mozda vas podcijenjuju ova neka raja sa foruma ali vjeruj da igrači i ljudi u klubu nisu.A i mi koji smo svaku utakmicu na tribini i koji znamo da Velež ima dosta problema protiv ekipa koje igraju bunker na strani i da će sutra biti teško probiti ga.Lani smo se patili na istim utakmicama pa i ove godine očekujem isto.flagrantus je napisao/la:U pravu si ,ali koliko znam i Velezu ce faliti neki igraci.Drina1945 je napisao/la:Jbg. šta nam to vrijedi kad neće biti u igri u subotu kao uostalom ni još šest fudbaleraflagrantus je napisao/la:Jos jedno pojacanje za Drinu pred pocetak prvenstva,ukupno deseto.
Ali ne dobija uvijek bolja ekipa,a toliku dozu podcjenjivanja i omalovazavanja rivala odavno nisam vidio .Ispada kao da su oni Real Madrid a mi smo neki koji su skupljeni sa ulice i prvi put se susrecu sa fudbalskom loptom![]()
U suštini vidim da svi imaju tih problema oko registracije, nama će najveći problem biti što neće moći nastupiti Uzelac, igrač odbrane, jer ne vidim nešto opciju da idemo napadački u Mostar.
Bola nemojte se više ljutit zbog onoga, sve je to zajebancija
Uglavnom, Velež bez 8 igrača, sve što je dovedeno sad na ljeto ne može igrati pa će morat igrat ekipa iz prošle sezone, samo oslabljeni za Letića, Okića i Oštrakovića.
Ja vas ne podcjenjujem, bit će sigurno teška utakmica, ja sam zadovoljan i sa minimalnom pobjedom. Uglavnom nek bolji pobjedi, pošteno ?

Uglavnom, Velež bez 8 igrača, sve što je dovedeno sad na ljeto ne može igrati pa će morat igrat ekipa iz prošle sezone, samo oslabljeni za Letića, Okića i Oštrakovića.
Ja vas ne podcjenjujem, bit će sigurno teška utakmica, ja sam zadovoljan i sa minimalnom pobjedom. Uglavnom nek bolji pobjedi, pošteno ?

Teško je doći do pobjede u ovakvim okolnostima, sa bodom bih bio više nego zadovoljan.
- RezervniGolman
- Kontakt:
Zao mi je pravo sto niste skontali zayebanciju koja je kod nas redovna(vise na svoj racun nego na tuđi) Bez obzira sto smo bez 8 igraca ne sumnjam u nasu pobjedu ali i ako bude suprotno i posteno prvi dolazim da vam cestitam. Mostar je grad fudbala,ovde ne dolaze papci nego RAja koja živi fudbal,koja voli otvorene goste i koja zna nagraditi aplauzom njihovu igru ako je dobra. Nadam se da se necete zabunkerat. Beze je da vam zelim srecu prvo kolo pa neka to bude drugo
i sva naredna do 16-tog. Zivjeli i ne zamjerite. Mi i rodjenu majku zayebajemo nakon sto nas nahrani

KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
-
- Kontakt:
Ma sto se mene tice sve je zaboravljeno.Siguran sam i da si ti "rezervni golmane"ex Pastrmko ok likRezervniGolman je napisao/la:Zao mi je pravo sto niste skontali zayebanciju koja je kod nas redovna(vise na svoj racun nego na tuđi) Bez obzira sto smo bez 8 igraca ne sumnjam u nasu pobjedu ali i ako bude suprotno i posteno prvi dolazim da vam cestitam. Mostar je grad fudbala,ovde ne dolaze papci nego RAja koja živi fudbal,koja voli otvorene goste i koja zna nagraditi aplauzom njihovu igru ako je dobra. Nadam se da se necete zabunkerat. Beze je da vam zelim srecu prvo kolo pa neka to bude drugoi sva naredna do 16-tog. Zivjeli i ne zamjerite. Mi i rodjenu majku
zayebajemo nakon sto nas nahrani![]()
![]()

Mozda ipak u pojedinim momentima po meni pretjerate sa salom,ali dobro to je samo moje misljenje.
Velezu zelim sve najbolje u ovoj sezoni,osim u 1 i 16 kolu

Danas smo ljuti rivali 90 minuta,ali cim se utakmica zavrsi nema razloga da ne ostanemo sportski prijatelji.
U ovoj utakmici i mi cemo biti znatno oslabljeni jer vecina pojacanja nema pravo nastupa u 1 kolu,tako da ce fakticki igrati sastav koji je izborio povratak u Premijer Ligu.
Sto se tice bunkera mi smo ekipa koja je u prosloj sezoni osvojila 24 boda u gostima na 13 utakmica,i bili smo najuspjesniji gost u ligi.To je tim koji se fakticki ne zna braniti,ali opet razlika je igrati sa Velezom ili npr sa Sutjeskom iz Foce.Ako budemo prinudjeni,moracemo se braniti sta drugo?
Mnogo nade polazemo i u naseg golmana Maksimovica koji je bio najbolji golman prve lige RS,a ako neko zatrese vasu mrezu mislim da ce to biti Edin Rustemovic.biser Zvornickog fudbala

Pozdrav i neka bolji pobjedi!
Jbg. zamal bod ali sve u svemu u pravu sam bio kad sam poručio navijačima Veleža, na njihove nerealne prognoze, da će moliti Boga da daju jedan gol.
Sledeće subote pada prvak, bićemo u fulu, samo da ne bude povreda.
-
- Kontakt:
Vi ste odigrali hrabro, i prema kvalitetu ne bi trebali da budete zadnji. Imate onog jednog okretnog vezistu, vrlo dobar ali vam zato onaj petica stoper ima godina ko Guus HiddinkDrina1945 je napisao/la:Jbg. zamal bod ali sve u svemu u pravu sam bio kad sam poručio navijačima Veleža, na njihove nerealne prognoze, da će moliti Boga da daju jedan gol.

Zadnja izmjena: drakensang, dana/u 02 avg 2014, 21:33, ukupno mijenjano 1 put.
Sa igrom iz 1 pol. možete se nadati opstanku,ali brate ne znam ko vam je vodio pripreme vi u drugom pol niste mogli hodati nakon 70 minute,teško ćete i kući bodove uzimati protiv ekipa koje budu spremnije fizički od vas bez obzira što imate solidnu ekipu.Golman vam je dobar,ostatak solidan za ovaj nivo puno sreće u nastavku.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
to sam i ja pisao za njihovu ekipu.tako su i u gradaccu odigrali.fizicka sprema nulaemil02in je napisao/la:Sa igrom iz 1 pol. možete se nadati opstanku,ali brate ne znam ko vam je vodio pripreme vi u drugom pol niste mogli hodati nakon 70 minute,teško ćete i kući bodove uzimati protiv ekipa koje budu spremnije fizički od vas bez obzira što imate solidnu ekipu.Golman vam je dobar,ostatak solidan za ovaj nivo puno sreće u nastavku.
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Vrlo ste se lijepo u Mostaru predstavili. Fina, tehnički potkovana ekipa, vidi se i glava i rep.Ovo što je već rečeno samo da potvrdim, fizičku spremu trebate podići na veći nivo (mada,moram u vašu odbranu reći da je ipak bilo vruće i nije baš rijedak slučaj da u Mostaru gostujuće ekipe padnu,zbog vrućine,pri kraju utakmice), vjerujem da će vam i ti novi igrači dati potrebno iskustvo........
Uglavnom, sretno, sa ovim kvalitetom, trebali biste ostati u ligi..
Uglavnom, sretno, sa ovim kvalitetom, trebali biste ostati u ligi..
Puno srece u sledecem kolu,ove mozete dobitiDrina1945 je napisao/la:Jbg. zamal bod ali sve u svemu u pravu sam bio kad sam poručio navijačima Veleža, na njihove nerealne prognoze, da će moliti Boga da daju jedan gol.
Dobri ste,niste bunkeraska ekipa,malo bolje fizike i eto vas u sredini tabele
Sretno
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
- RezervniGolman
- Kontakt:
Defanzivno ste dobri ali ste ofanzivno slabi pravo. Imali ste srecu sto nam je falilo nekoliko igraca mada smo i ovako ranjeni mogli uvalit jos jedan-dva. Ispasti sigurno necete
Sretno u nastavku prvenstva. Sportski pozdrav

KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.