Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

mexy_whites
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la mexy_whites » 17 apr 2010, 14:14

daffy je napisao/la:pa treba brate.. zasluzili su barem to..

a i onih levata u Torinu.. pa da je sjediste Juventusa na bilo kojem drugom dijelu svijeta ova uprava bi davno letila..

Merda Diego!

@mexy, istina da se on trudi i trci.. ali trudio se i Molinaro.. mislim da je on iskljuvico kriv.. formacija koja je prilagodjena njemu, a on ne pravi nikakvu razliku kojom bi opravdao tu ulogu.. on je trequatrista.. pogledaj svakog drugog trequatristu kako igraju.. glavni igraci.. a nas ne zna ni prilike napraviti.. dobije on loptu dosta puta.. dobije.. ali nikad da napravi nesto.. mogao se setati u Bundesligi.. :roll:
Jbg uporedio si panja(molinara) i Diega(fantazistu). Ti imas ocigledno nesto protiv njega momak je statisticki najbolji igrac ove sezone u Juventusu(6 gol. i 11 asist.)

Kakva ba formacija, gledaj kakvi su ostali, ne mozes nikoga tako iskljucivo okrivit jer je cijele sezone citava ekipa losa...I da spomeno si da bi ostavio Mela, lik igra cijelu sezonu lose, al to ne mora da znaci da nije dobar....treba bolan to poslozit, ne bi Melo igro u Brazilu extra a u Juveu ko kita da dodje neki trener dostojan Juventusu...
Side before self

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 17 apr 2010, 14:23

pa koja je razlika izmedju ove i prosle sezone? hoces da cujes? samo dolazak Mela, Diega, Cannavara, Grossa i Caceresa.. to je trebao da bude dodatni + i da budemo prvaci.. a mi 5x losiji ove nego prosle sezone..
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 17 apr 2010, 14:43

daffy je napisao/la:pa koja je razlika izmedju ove i prosle sezone? hoces da cujes? samo dolazak Mela, Diega, Cannavara, Grossa i Caceresa.. to je trebao da bude dodatni + i da budemo prvaci.. a mi 5x losiji ove nego prosle sezone..
A promašaj zvani Ciro Ferrara? Pa lako je bilo završiti prošlu sezonu(mislim da je vodio Juventus u samo 2 utakmice, ispravi me ako griješim), a oni su u te dvije utakmice vidjeli veeeeeliku budućnost. Mislim da bi im Ranieri, sa ovim kadrom lagano obezbijedio borbu za sami vrh, ako ne i Scudetto.
Dalje, Amauri. Jednostavno, povrede su od njega napravile Borriela, ako ne i goreg igrača. Nije to onaj Amauri koji može na svakoj utakmici zabiti gol, ili konstantno vući 2-3 igrača na sebe.
Znam da ti imaš nešto protiv C. Ranieria, ali lik je 10000 puta bolji od Ferrare, a, kako stvari stoje, ni "spasitelj" Zacheroni mu nije ni do koljena. No, hej, bilo je bitno otjerati čovjeka koji nije mogao osvojiti Scudetto protiv mnogo jače ekipe Intera.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 17 apr 2010, 14:53

i Ranieri je ovdje kriv jer je on pravio ovu ekipu i usadio im luzerski mentalitet.. ali da je bolji o Ferrare i Zacca to je logicno.. opet, to su druga liga treneri..

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 17 apr 2010, 18:02

daffy je napisao/la:
suntu jeu je napisao/la:Juventus treba očistiti klub.Od ovih postojećih prvotimaca zadržati samo Chiellini-a,Buffona,Iaquinta-u i Amauri-a.. a ostalim se što kuturno zahvaliti,što na klupu poslati.
rece da si navijao za Juve a zadrzao bi Iaquintu i Amaurija. . prijatelju, tu dvojicu balvana treba prvo ubiti..

svaka cast interu.. zasluzeno.. nismo mi vrijedi lige prvaka!! ako Bog da da se ne plasiramo, pa da tamo u Torinu ubiju upravu.. ili barem da napuste svoje funkcije.. pored prve dvojice ja bi dodao jos Marchisija i Mela.. ostalo sve treba ubiti, legendama se zahvalit i praviti novu ekipu.. zasto je morao igrati onaj kloc Diego?? pa Sneijder je za njega fudbal izmislio.. zivot izmislio.. fuj..

i da. smijesno je porediti Maicona i Alvesa.. Maicona, Znatteija, Sneijdera i Santona jedino ne mrzim iz intera.. i nije bez razloga.. ;)

Forza Juve!
Jbg..jos uvijek se skidam :mrgreen: Ma Iaquinta je dobar bio dok se nije povrijedio. Eh da,Marchisia sam zaboravio. Najveća Juvina greška je što je dala otkaz Ranieriju..Nevjerovatno. Čovjek u svojoj prvoj sezoni nakon Juventusovog povratka u seriu A osvojio drugo mjesto i tri kola prije kraja ga otjeraju.Juventus ni ne zaslužuje biti u Evropi kada se kao smeće ponaša prema takvim stručnjacima.

gogo_s
Kontakt:

Post Postao/la gogo_s » 17 apr 2010, 18:38

Ranieri je otjeran s razlogom. U tom periodu, Juventus puna dva mjeseca nije imao pobjedu. Svako normalan bi mu dao otkaz. Ali kad su ga već otjerali, trebao je doći neko bolji od njega. Greška je bila što su Ferrari dali da vodi klub, a čovjek nije miao nikakvog iskustva
Tu sei la squadra del cuore
Sempre in campo undici eroi
Vinci l'impossibile e vai
Ti seguiremo anche noi
FORZA LA JUVE!

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 17 apr 2010, 19:15

Prije svega kakav je sastav imao i kakav još uvijek ima Juventus? Pa samo dva-tri čovjeka zaslužuju nastupati za Juve. Ako se radi pet remija i jednog poraza otjera čovjek koji je sa povratnikom u seriju a osvojio drugo mjesto,onda nemam riječi.

http://www.jcanzionettuno.com/calendar/calendar0809.php

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 17 apr 2010, 20:00

Ranko je dobio otkaz radi vise razloga.. kada se priblizio kraj sezone, i skontao da ce biti otpusten poceo se kretenski ponasati.. najbolje igrace na klupu, a levate da igraju.. zato nas i Milan stigao i sve.. Ranieri je tri puta bolji od Zacca i Ferrare, ali ni on nije kvalitet za Juventusa.. nasa greska je Deschamps.. po meni jedan od najboljih mladi trenera.. ako nije najbolji..

Moncao - finale lp..
Juve - preuzeo Juve u teskoj poziciji, i odma ih u prvoj sezoni uveo..
Marsej - sad se momci bore za titulu..

drama trener..

dobar je Iaquinta bio u prosloj sezoni.. ali samo dobar.. i to mu je bila njegova 'vrhunska' forma.. od njega nema vise nista, treba brze bolje uzeti 10m ako moze vise i dovesti Dzeku umjesto njega.. a umjesto Amaurija dovesti Zaratea..

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 17 apr 2010, 21:11

Evo jedna za Interovce.. sto su nama nekada Napolitani pjevali

Stidite se,znate samo krasti ! :mrgreen:

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 18 apr 2010, 00:12

daffy je napisao/la:Ranko je dobio otkaz radi vise razloga.. kada se priblizio kraj sezone, i skontao da ce biti otpusten poceo se kretenski ponasati.. najbolje igrace na klupu, a levate da igraju.. zato nas i Milan stigao i sve.. Ranieri je tri puta bolji od Zacca i Ferrare, ali ni on nije kvalitet za Juventusa.. nasa greska je Deschamps.. po meni jedan od najboljih mladi trenera.. ako nije najbolji..

Moncao - finale lp..
Juve - preuzeo Juve u teskoj poziciji, i odma ih u prvoj sezoni uveo..
Marsej - sad se momci bore za titulu..

drama trener..

dobar je Iaquinta bio u prosloj sezoni.. ali samo dobar.. i to mu je bila njegova 'vrhunska' forma.. od njega nema vise nista, treba brze bolje uzeti 10m ako moze vise i dovesti Dzeku umjesto njega.. a umjesto Amaurija dovesti Zaratea..
E meni nikad nece biti jasno zasto je juve otpustio desampa :roll: Kao veliki klub oni to sebi nisu smjeli dopustiti i kad tad im se dobro odbilo o glavu. Trener koji ih je preuzeo u drugoj ligi je sigurno zasluzio da ih vodi bar 1-2 sezone, pa taman deseti bili
nema potpisa

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 18 apr 2010, 01:21

kolko sam ja shvatio, Juve ga nije otpustio, vec je on sam otiso

http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... o_ita_news
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 18 apr 2010, 08:42

on trazio novac za igrace i napravio svoj projekt.. ovi ( Secco, Blanc, Giggli ) mu se nasmijali i dali mu svoj plan kako i sta da uradi.. on rekao da sa tim timom nece moci konkurisati za titulu i ponudio ostavku, sto je nasa uprava jedva docekala i zaposlila Ranierija.. trenera koji ce biti njihova sluga.. rekao da je ce se sigurno vratiti, ali kada se ova uprava promjeni..

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 18 apr 2010, 14:47

Cittadella [2 - 0] Triestina 8-) 8-) :D

26' [1 - 0] T. Bellazzini
61' [2 - 0] L. Pettinari

1 Lecce 36 17 13 6 58 43 +15 64
2 Cesena 36 15 14 7 44 24 +20 59
3 Brescia 36 17 8 11 49 40 +9 59
4 Cittadella 36 15 12 9 49 37 +12 57
5 Grosseto 36 14 15 7 58 51 +7 57
6 Torino 36 15 10 11 46 33 +13 55

Jos 6 kola do kraja :D :D dva direktno ulaze..ostali razigravaju....FORZA ĆITAdela :D :lol:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 18 apr 2010, 18:03

opet ova italijanska pokazuje kako se igra defanzivan fudbal,nigdje gola :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

fizolof
Kontakt:

Post Postao/la fizolof » 18 apr 2010, 18:08

Milan opet kiksao :| U trci za titulu ostaju samo Roma i Inter, a večerašnja utakmica će možda i odluciti protivnika. Koliko god mrzio Romu toliko su mi i dragi i zelim vidjeti dobru predstavu i naravno NEKA BOLJI POBIJEDI :P
Pazza Inter amala!!

juzni vjetar!
Kontakt:

Post Postao/la juzni vjetar! » 18 apr 2010, 18:10

sarajlija89 je napisao/la:Cittadella [2 - 0] Triestina 8-) 8-) :D

26' [1 - 0] T. Bellazzini
61' [2 - 0] L. Pettinari

1 Lecce 36 17 13 6 58 43 +15 64
2 Cesena 36 15 14 7 44 24 +20 59
3 Brescia 36 17 8 11 49 40 +9 59
4 Cittadella 36 15 12 9 49 37 +12 57
5 Grosseto 36 14 15 7 58 51 +7 57
6 Torino 36 15 10 11 46 33 +13 55

Jos 6 kola do kraja :D :D dva direktno ulaze..ostali razigravaju....FORZA ĆITAdela :D :lol:
za ligu bolje da udje torino a ne nakakva citadela :lol: al eto 8-)
La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 18 apr 2010, 18:33

i ja bi volio da udje Toro u ligu.. jer je to sigurnih 6 bodova za nas, ali radi sarajlije i njegove teme ide Forza Citadela :lol:

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 18 apr 2010, 19:57

Kakva utakmica u Rimu i kakav preokret vucice ... ludilo.

Mirko zabio golcinu iz slobodnjaka ... pocijepo mrezu :mrgreen:
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 18 apr 2010, 20:01

oho Mirko dva gola, nema najjaci igrac na ovim prostorima :D
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 18 apr 2010, 20:27

Dobila Roma aaaa :mrgreen:

koje slavlje na kraju meča :D
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.