Wallcot, Vela i Dudu su slabi za špica i ne mogu igrat tu...
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
nemoj vise Allaha ti. Vasi problemi sa povredama se nemogu mjeriti sa nasim. Nasri,Clichy,Djorou,Almunia, Gallas, Vermi,Gibbs,Cesc,Rosicky,Ramsey,Arshavin,Song,RvP,Bendtner,Vela i Theo. Ovo su sve igraci koji su u toku ove sezone imali povredu zbog koje su odsustvovali barem mjesec dana.majestic24 je napisao/la: nemoj vise Allaha ti. A sto se tice tih ozljeda,pa ni United nije u nista boljoj situaciji. Citave sezoneti nema Hargravesa,pa se ozljedio owen,pa rooney,zatim anderson,pa Owen i Rooney ponovo....sto se tice toga,niste vi nista bili "zakinuti".
Mah, nemoj im objašnjavat, ne znaju oni to, oni misle da ako im se ozlijedi 3-4 igrača da se odmah svijet urotio protiv njih...CollegeGunner je napisao/la:nemoj vise Allaha ti. Vasi problemi sa povredama se nemogu mjeriti sa nasim. Nasri,Clichy,Djorou,Almunia, Gallas, Vermi,Gibbs,Cesc,Rosicky,Ramsey,Arshavin,Song,RvP,Bendtner,Vela i Theo. Ovo su sve igraci koji su u toku ove sezone imali povredu zbog koje su odsustvovali barem mjesec dana.majestic24 je napisao/la: nemoj vise Allaha ti. A sto se tice tih ozljeda,pa ni United nije u nista boljoj situaciji. Citave sezoneti nema Hargravesa,pa se ozljedio owen,pa rooney,zatim anderson,pa Owen i Rooney ponovo....sto se tice toga,niste vi nista bili "zakinuti".
GunnerS je napisao/la:Nasri 2 mjeseca
,Clichy 2-3 mjeseca
,Djorou čitava sezona
,Almunia 1 mjesec
, Gallas, 2 mjeseca do kraja sezone neće više igrat
Vermi vjerovatno do kraja sezone a i prije je bio odsutan možda 2-3 sedmice
,Gibbs čitava sezona
,Cesc, ukupno, 2-3 mjeseca
Rosicky početak sezone, negdje oko 2 mjeseca
,Ramsey nema ga najmanje mjesec a i do kraj sezone
,Arshavin 3-4 sedmice
,Song mjesec
,RvP čitava sezona
,Bendtner 3-4 sedmice
,Vela pola sezone
Theo 2 mjeseca
Samo da podvućem, nisu bili svi povrijeđeni u isto vrijeme al dešavalo se da su ih dosta povrijeđeni u isto vrijeme... Pa ti reci sad kome je gore...
Naravno, ja se ne vadim nit ću se vadit na povrede al poslije ovoga se ne može bolje...
Heh, nemam ni ja al ima ARsenal. Ako je tebi ova odbrana sa ovim starcima kao zamjenama dobra i sa Gallasom koji svaku iduću sezonu će igrat sve slabije onda ne znam u šta geldaš. Arsenal mora dovest jednog stopera nalik TV-u, npr.Subotića i tek tada bi mogao reć da je odbrana dobra. Ja nisam spominjao krila, nego stopere koji su loši, izuzev TV-a, njemu treba samo malo više iskustva...CollegeGunner je napisao/la:Nekako nevjerujem da ce se dovesti golman ovo ljeto...
Sto se tice odbrane, ja nemam problema s njom. Clichy i Sagna odlicni, tu je jos i Vermi i sada sve zavisi od toga hoce li Gallas produziti ugovor ili ne. Ukoliko produzi nesto nevjerujem da ce AW pojacati odbranu.
Meni je glavni cilj da se ovg ljeta rijesimo Silvestrea![]()
Ukoliko bude neke aktivnosti onda ce doci igraci tipa Zapata,Sakho,Matuidi,Ospina,.... nece biti nekog velikog razbacivanja parama.
P.S. Treba napomenuti da je Campbell jucer odlicno odigrao, pravi lider
arsenal je ove godine bio dosta golgeterski raspolozen tako da je van persie igrao mozda drugi igraci nebi postizali ovoliko golova jer bi njega previse forsirali. drago mi je zbog povratka van persia. on mi je jedan od drazih igraca arsenala. samo da ne gledam vise bentneraensadek je napisao/la:Da nam je Van Persi bio na raspolaganju ovih 5 mjeseci arsenal bi se prošetao ligom.U to sam siguran.Gledam onaj sinoć šut kad se okrenuo i gomez mu odbranio,ono bentner ne bi umio ni napravit.
pa arsenal ima to neku gresku da im treba puno prilika da daju gol tako da mislim da niko nebi imao manje golova sa igranjem rvp-a mislim cak da bi se golovi povecali jer je bilo jedno vrijeme kada smo igrali bez spica a na pocetku sezone dok je jos rvp igrao arsenal je uvaljivao mnogo golova..damirko je napisao/la:arsenal je ove godine bio dosta golgeterski raspolozen tako da je van persie igrao mozda drugi igraci nebi postizali ovoliko golova jer bi njega previse forsirali. drago mi je zbog povratka van persia. on mi je jedan od drazih igraca arsenala. samo da ne gledam vise bentneraensadek je napisao/la:Da nam je Van Persi bio na raspolaganju ovih 5 mjeseci arsenal bi se prošetao ligom.U to sam siguran.Gledam onaj sinoć šut kad se okrenuo i gomez mu odbranio,ono bentner ne bi umio ni napravit.
Tako je čitavu sezonu...QUARESMA 18<<< je napisao/la:kad je usao Persie, odma se osjetilo u napadu, poceli su ozbiljnije napadati, a kad je bio bendtner, sve je nekako "jadno" islo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.