Bosna i Hercegovina - Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Bosna i Hercegovina - Portugal
Evo sada na Otoci i u C fazi na Alipasinom je nestalo struje 20 minuta. Onom klocu sto vodi EP bolje sutra u ova doba da osigura napajanje elektricnom energijom ili ga vise nema. Imam neki osjecaj da cemo suta dobiti 2-1, a u Srijedu odigrati 0-0.
Po nas bi sutra najgori rezultat bio 0-0, jer ako Portugalci ne daj Boze daju gol u Zenici, mi moramo dva, kratko da kazem onda su oni u prednosti.
Po nas bi sutra najgori rezultat bio 0-0, jer ako Portugalci ne daj Boze daju gol u Zenici, mi moramo dva, kratko da kazem onda su oni u prednosti.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Don't spend time with someone who doesn't care spending it with you.
ovo sad s avio kompanijom iz Jordana me podsjetilo na jednu dojsetku. Dosao Kolumbo do Amerike i tamo zatekao Indijance i sad se o pozdravlja s njima, kad ga upitase Indijanci: Bolan, jesil i ti iz Bosne

"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
evo sad će reportaža bih-španija na eurosport2.
da se malo prisjetimo
da se malo prisjetimo

...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Ajmo do sutra da se nabije do tekme bar jos 50 stranica

Dragon Town
- rob do bagro
- Kontakt:
i ti ga sad pretjera vala baszmaj_Bosne je napisao/la:Ajmo do sutra da se nabije do tekme bar jos 50 stranica![]()
![]()
![]()
![]()

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Ja bi volio da sutra zapocne ovih 11 :
--------------------Begovic---------------------------
---------Jahic--------Nadarevic------Spahic--------
Berberovic-------------------------------Salihovic--
----------------------Rahimic-------------------------
-----------Misimovic-----------Pjanic---------------
-----------------Dzeko--------------------------------
--------------------Ibisevic---------------------------
Klupa:
1.Hasagic 2.Mravac 3.Medunjanin 4.Ibricic 5.Bajramovic 6.Muslimovic 7.Muratovic
--------------------Begovic---------------------------
---------Jahic--------Nadarevic------Spahic--------
Berberovic-------------------------------Salihovic--
----------------------Rahimic-------------------------
-----------Misimovic-----------Pjanic---------------
-----------------Dzeko--------------------------------
--------------------Ibisevic---------------------------
Klupa:
1.Hasagic 2.Mravac 3.Medunjanin 4.Ibricic 5.Bajramovic 6.Muslimovic 7.Muratovic
- TheManiacs
- Kontakt:
rob do bagro je napisao/la:i ti ga sad pretjera vala baszmaj_Bosne je napisao/la:Ajmo do sutra da se nabije do tekme bar jos 50 stranica![]()
![]()
![]()
![]()

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
ma bit ce jos 100 stranica hehhehe pa ljudi cijelu noc nece spavati hehhehehhezmaj_Bosne je napisao/la:Ajmo do sutra da se nabije do tekme bar jos 50 stranica![]()
![]()
![]()
![]()
- Ponos Torina
- Kontakt:
cro_genius je napisao/la:Pozz narode,zelim vam samo reci da BiH ima nekih sansi ali ne velikih da pobjedi Portugal,jer vi Bosanci jednostavno nemate mentaliteta da za SP,mislim to treba da bude u krvi,sto se tice vase odbrane mislim da ste tu jako tanki,sredina je malo jaca ali nista posebno,a u napadu bi pohvalio Dzeku jedino sa ocjenom 5/10...Predvidjam 3:0 za portugal u prvom mecu, i 0:1 za portugal u drugom mecu...Ovo je naj realniji ishod utakmice i mislim da ce ovako i biti...Steta sto nemate bolji napad od Hrvatske
Ja razumijem tvoju krivnju i ogorcenost sto tvoji lipi puleni neigraju cak ni u barazu,ali to nije razlog da ti pises gluposti ovde po forumu koji je uz BIH repku 100000%,da provociras ljude koji ovde zive za nasu zemlju kao sto vi za svoju.Hrvatska je nekad imala napad ali danas se nemoze porediti sa nasim napadom Hrvatski napad je jedna obicna kanta(Bayern je Olic-a doveo zato sto nije mogao Dzeku ili Ibisevica dovesti,Pranjica(malog gremlina)je doveo zato sto Salihovic nije htio u Bayern,zato se molim te vrati odakle si dosao i suti,nebi dalje da nabrajam cinjenice,jer ocito si pametniji kad sutis!!!
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Pa gori je bilo kakav poraz od 0-0amerosm je napisao/la:Evo sada na Otoci i u C fazi na Alipasinom je nestalo struje 20 minuta. Onom klocu sto vodi EP bolje sutra u ova doba da osigura napajanje elektricnom energijom ili ga vise nema. Imam neki osjecaj da cemo suta dobiti 2-1, a u Srijedu odigrati 0-0.
Morali bi svejedno ganjati taj gol ili vise za pobjedu.
A i najsmjesnije je ako ovo,ako ono..........
Ali i ja imam suhu za pobjedu sutra u Zenici ce mnogo teze ici.Falice dva tri kljucna igraca ko hljeb peceni.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 13 nov 2009, 22:20, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
"sada je šutirao Nenad, pardon Nedžad, pardon Sejad Salihović..."
Jaooooo koji odron od komentatora...
Jaooooo koji odron od komentatora...
- TheManiacs
- Kontakt:
HEbo majku kako se nerviram sad na eurosportu 2
cita sastav bosna-spanija
Nedzad salihovic
zvjezdan ibisevic
Igranje golmana rukom a ono indirekt
Nedzad salihovic
zvjezdan ibisevic
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
-
- Kontakt:
jednom rijecu budala....to su kreteni da hoce ili marijan(znamo sta mu je bilo) ili sabahudin prenosti to bi bilo zestoko 

- rob do bagro
- Kontakt:
bolje da vam nisu ni ubacili taj euro sportTheManiacs je napisao/la:HEbo majku kako se nerviram sad na eurosportu 2
Nedzad salihovic
zvjezdan ibisevic

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- Ponos Torina
- Kontakt:
TheManiacs je napisao/la:HEbo majku kako se nerviram sad na eurosportu 2
Nedzad salihovic
zvjezdan ibisevic
Obicni debili komentarisu oni veze nemaju o komentarisanju utakmice(Za njih je Marjan izmislio skolu o tom poslu neka malo odu kod njega na edukaciju svi ovi danasnji komentatori)
Ovaj lik sto komentarise trenutno na eurosportu isto drvosjeca
evo ga opet Dzeka (pa mogo je jos reci DZEKNA iz one serije(Dzekna jos nije umrla a kada ce nezna se)
koja bruka od komentatora i sportskih radnika fujj
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 13 nov 2009, 22:27, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
samricak je napisao/la:ma bit ce jos 100 stranica hehhehe pa ljudi cijelu noc nece spavati hehhehehhezmaj_Bosne je napisao/la:Ajmo do sutra da se nabije do tekme bar jos 50 stranica![]()
![]()
![]()
![]()
ma ja..

ko' zaspe- magarac!

..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
- rob do bagro
- Kontakt:
Putnička agencija prevarila bh. navijače
Navijači nogometne reprezentacije BiH, njih stotinjak, koji su danas trebali otputovati u Lisabon, ostali su u Sarajevu jer je let definitivno otkazan.
Kao što smo izvijestili, prva avio kompanija odustala je od leta jer nije dobila potrebne saglasnosti od lisabonskog aerodroma.
Putnička agencija BH Pasport je navijačima obećala da će tokom večeri drugi prijevoznik preuzeti liniju, da bi tek nakon cjelodnevnog čekanja saopćili da je i taj let otkazan.
Prevareni i izrevoltirani, navijači su se nakon višesatne neizvjesnosti uputili svojim domovima.
Putnička agencija BH Pasport je navijačima obećala da će tokom večeri drugi prijevoznik preuzeti liniju, da bi tek nakon cjelodnevnog čekanja saopćili da je i taj let otkazan.
Prevareni i izrevoltirani, navijači su se nakon višesatne neizvjesnosti uputili svojim domovima.
SMRT FASIZMU!!!
- TheManiacs
- Kontakt:
rob do bagro je napisao/la:Putnička agencija prevarila bh. navijače
Navijači nogometne reprezentacije BiH, njih stotinjak, koji su danas trebali otputovati u Lisabon, ostali su u Sarajevu jer je let definitivno otkazan.
Kao što smo izvijestili, prva avio kompanija odustala je od leta jer nije dobila potrebne saglasnosti od lisabonskog aerodroma.

THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
zamislite kako je sad njima.. odoše k'o popišani kućama.. dobro su nam fudbaleri otišli u portugal kakvo je stanje.
FUJ!
FUJ!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.