Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Veceras neka samo pobjede pa neka igra ko hoce.
Ronaldo inace zabija ovim pa ocekujem najmanje 2 gola of njega veceras
Ronaldo inace zabija ovim pa ocekujem najmanje 2 gola of njega veceras
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Bit će bar na klupi.I convocati. Torna Morata.

Ovo je puno bolje nego da se još starudija dovodi u napad.Scamacca: l'idea dei bianconeri sarebbe quella di impostare da subito con il Sassuolo, proprietario del cartellino, un prestito di 18 mesi con obbligo di riscatto
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Ova fiorentina samo nas izgleda moze dobiti 

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
JUVENTUS (4-4-2): Szczesny; Danilo, Bonucci, Demiral, Frabotta; Chiesa, Arthur, Bentancur, McKennie; Dybala, Cristiano Ronaldo. All. Pirlo
SASSUOLO (4-2-3-1): Consigli; Muldur, Chiriches, Ferrari G., Kyriakopoulos; Obiang, Locatelli; Defrel, Djuricic, Traoré; Caputo. All. De Zerbi
SASSUOLO (4-2-3-1): Consigli; Muldur, Chiriches, Ferrari G., Kyriakopoulos; Obiang, Locatelli; Defrel, Djuricic, Traoré; Caputo. All. De Zerbi
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Ipak Ramsey na klupi 

Traore je koliko znam i dalje nas. Cudno mi je da ga nisu razmotrili, pogotovo u ovoj konkurenciji. 20 godina. Taman da ga vidimo. Jako bitan meč za dodatni priključak.
Sassuolo sam gledao protiv Intera, Milana i Atalante i imali su užasan pristup i igru, ali ne očekujem ništa drugačije od njih kao od Fiorentine npr.
Konačno druga oprema
Sassuolo sam gledao protiv Intera, Milana i Atalante i imali su užasan pristup i igru, ali ne očekujem ništa drugačije od njih kao od Fiorentine npr.
Konačno druga oprema

#MaxOUT
#MaxOUT
capitano
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- BuffonGigi
- Kontakt:
Bonucci je komedija...rekreativac
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Koliko problema braco mila, bez igrača ćemo ostati.
#MaxOUT
#MaxOUT
Fale mu Remzi i Bentancur u paru. Mra **** jedan pijani.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Sto ga zamjeni?
Koliko je loš Ronaldo, 120 minuta nula, nevjerovatno koliko šteti ekipi kad ga ne ide, ne igra za tim niti se želi podrediti istom kad ga ne ide. Izveo bih ga hladno ako Morata može hodati, bez pogovora uz to. Iscipelariti ga ako pokuša da gunđa.
Vadi klošara Bentancura, momak ne može nikoga zaustaviti bez faula. Dobit će crveni.
#MaxOUT
#MaxOUT
- Romagnoli13
- Kontakt:
Traore slab. Dresovi ovi su brutalni.Pogba je napisao/la: ↑10 jan 2021, 20:24Traore je koliko znam i dalje nas. Cudno mi je da ga nisu razmotrili, pogotovo u ovoj konkurenciji. 20 godina. Taman da ga vidimo. Jako bitan meč za dodatni priključak.
Konačno druga oprema![]()
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- BuffonGigi
- Kontakt:
Dybala je igrac s najgorom reputacijom kod sudija, s pravom doduse.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
-
- Kontakt:
Loše ovo drama, iako su se ovi seljački naložili
Edit: nevjerovatno šta dybali nije svirao faul
Edit: nevjerovatno šta dybali nije svirao faul
#ALLEGRIOUT
Steta sto je Amerikanac napustio igru, nadam se nicemj ozbiljnom kao i sa Dijambalom.
Fali nesto. Steta sto ga nismo uvalili na pocetku.
Fali nesto. Steta sto ga nismo uvalili na pocetku.
-
- Kontakt:
Šta je ovom Remziju
cist crveni bem ti sve
Trenutno korisnika/ca: Burberry46 i 8 gostiju.