Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- Armageddon2012
- Kontakt:
Re: Grand Slam
Ma biće tebi i danas užitak još veći ako se ovaj Francuz trgne i preokrene.Dotad,yebiga,trpi i šuti,znam da ti nije lako 

sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
-
- Kontakt:
tebi je izgleda uzitak diskutovati ako se gleda samo tvoje misljenje..imam i ja svoje misljenje koje nije kao tvoje i ovo nije tvoj forum nit si ti neki faktor..kontas???mozda ne razumijes..koji idiotizam..da vam je samo se nesto qrcit na forumu kako vi ovo,kako ono..odyebaus ti fraeeeeruuuuuu

★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
I ja isto tako mislim, jer ne vidim neku posebnu igru Novaka danas, a Tsonga ni nalik na onog od prije 2 dana!Virtu4l je napisao/la:Sasvim sigurno.adnan24 je napisao/la:Pobjednik meca Nadal-Murray veliki favorit u finalu
A Murray igra odlicno, a Nadal uvijek igra maestralno kad treba, tako da....
Zadnja izmjena: kobe24, dana/u 01 jul 2011, 15:41, ukupno mijenjano 1 put.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Meč ne gledam no po rezultatu vidim da Novak sigurno ide ka finalu i prvom mjestu na ATP-u...
Počeo je igrati sredinom prvog seta. Odigrao nekoliko sjajnih poena, počeo čitati servis i to je to.Mister No je napisao/la:Meč ne gledam no po rezultatu vidim da Novak sigurno ide ka finalu i prvom mjestu na ATP-u...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Joj a koji bi samo ovo mec bio da je Roger prosao, ovako nije nikako zanimljivo, stavise ni ne gleda mi se! 

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Prelijep poen. Ajmo NOLE!
Sjajn mec, to je svakako! Malo ko je od nas ocekivao da ce Novak ovako "razbiti" Tsongu! Kakav samo return ima novak, Tsonga kao da se prepao noletovog returna! Sjajno se vratio u mec i preokrenuo rezultat u TB-u! U 2. setu, Novak ponovo briljantan, sve mu polazi za rukom! Mislim da se Tsongina igra raspada, jer Novak ponovo ima break prednosti, i lagano ce privesti ovaj mec kraju. Ono sto nas ocekuje je, sigurno prava poslastica! Duel dvojice sjajnih tenisera, ocekujem pobjedu Britanca, milsim da ima sve da pobijedi Nadala! Volio bih da finale bude repriza iz AO!
Izdržati, to je temelj vrline!
Tsonga dobro otvorio meč odma uzeo brejk, time razljutio Novaka, a zatim slijedi potpuno "razaranje".rogeRF je napisao/la:Sjajn mec, to je svakako! Malo ko je od nas ocekivao da ce Novak ovako "razbiti" Tsongu! Kakav samo return ima novak, Tsonga kao da se prepao noletovog returna! Sjajno se vratio u mec i preokrenuo rezultat u TB-u! U 2. setu, Novak ponovo briljantan, sve mu polazi za rukom! Mislim da se Tsongina igra raspada, jer Novak ponovo ima break prednosti, i lagano ce privesti ovaj mec kraju. Ono sto nas ocekuje je, sigurno prava poslastica! Duel dvojice sjajnih tenisera, ocekujem pobjedu Britanca, milsim da ima sve da pobijedi Nadala! Volio bih da finale bude repriza iz AO!

Valjda će ovo rutinski do kraja meča odigrati.
Cekaj, vi mislite da bi Marej bio veliki favorit u finalu ako prodje Nadala!?? On ne bi bio favorit, a kamo li veliki favorit. Zar ne zvuci smijesno 'Endi Marej veliki favorit u finalu Vimbldona protiv Novaka Djokovica'Virtu4l je napisao/la:Sasvim sigurno.adnan24 je napisao/la:Pobjednik meca Nadal-Murray veliki favorit u finalu

Nadal takodjer ne moze biti veliki favorit protiv Novaka, jer ga je Nole ubijao u ovoj sezoni. Kada se sve sabere i oduzme, sanse bi i bili podjednake,.. Meni opet osjecaj govori da bi Djokovic dobio, iako osjecaj nema neko utemeljenje u cinjenicama.
Izgleda da Djokovic cisti Congu sa terena,.. Al' da je splet okolnosti bio drugaciji, slika je mogla biti totalno suprotna. Conga je servir'o za mec i samo ga je gubitnicki mentalitet kost'o prvog seta. U 'taj brejku' su odlucivali milimetri koji su ispratili hrabrijeg. Drugi set je posljedica prvog, a evo izgleda, treci je posljedica prvog i drugog

Nisam gled'o Mareja na Vimbldonu, al' ne vjerujem da je za mjesec dana uspjeo nesto znacajno promjeniti. Mora odigrati nestvarno dobro da bi pobjedio Nadala. Nadal moze odigrati uobicajeno da bi dos'o do pobjede. Izjasnio sam se, Nadal je veliki favorit za prolazak dalje, mada se svasta moze desiti ako Mareja ludo krene,..
U eventalnom finalu sa Marejem, Djokovic je veliki favorit, a u finalu sa Nadalom sanse su 50 - 50%, iako imam osjecaj da bi Djokovic mog'o pobjediti.
Al' ne treba ni Congu otpisivati, lud je to momak

Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
To je pokazao sada ovim poenom, svaka čast kakva parada. 

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Kako loš servis game Novaka Đokovića. Dvije neiznuđene greške i to je to. Tsonga se ne namjerava oprostiti od Wimbledona tek tako. Nadam se, zbog atraktivnih poteza, da će ovaj meč otići u barem 4. seta.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Nece se valjda vratit u mec, ne mogu da iscekam duel murray-nadal
EDTI: Nazalost, vraca se
EDTI: Nazalost, vraca se

Izdržati, to je temelj vrline!
Pa kako ces reci da je Djokovic favorit protiv Andy-a ako ga nikako nisi gledao na Wimbledonu?! A prije mjesec dana druskane moj je bila sljaka kao podloga, a od tada je Murray osvojio Queen's i stigao do polufinala bez izgubljenog seta, ako se ne varam, i to sve na travi. Trava i sljaka nikako nisu isto, jos ako se uzme u obzir to da igra pred svojom publikom....Tako da...Valencia je napisao/la:Cekaj, vi mislite da bi Marej bio veliki favorit u finalu ako prodje Nadala!?? On ne bi bio favorit, a kamo li veliki favorit. Zar ne zvuci smijesno 'Endi Marej veliki favorit u finalu Vimbldona protiv Novaka Djokovica'Virtu4l je napisao/la:Sasvim sigurno.adnan24 je napisao/la:Pobjednik meca Nadal-Murray veliki favorit u finalu![]()
!?
Nadal takodjer ne moze biti veliki favorit protiv Novaka, jer ga je Nole ubijao u ovoj sezoni. Kada se sve sabere i oduzme, sanse bi i bili podjednake,.. Meni opet osjecaj govori da bi Djokovic dobio, iako osjecaj nema neko utemeljenje u cinjenicama.
Izgleda da Djokovic cisti Congu sa terena,.. Al' da je splet okolnosti bio drugaciji, slika je mogla biti totalno suprotna. Conga je servir'o za mec i samo ga je gubitnicki mentalitet kost'o prvog seta. U 'taj brejku' su odlucivali milimetri koji su ispratili hrabrijeg. Drugi set je posljedica prvog, a evo izgleda, treci je posljedica prvog i drugog. To je Conga, kad ide - ide, kada neide - neide, nema kod njega izmedju
. Na kraju ce ostati samo jedan od kompleksasa, kao sto su Nalbandian, Davidenko & co,..
Nisam gled'o Mareja na Vimbldonu, al' ne vjerujem da je za mjesec dana uspjeo nesto znacajno promjeniti. Mora odigrati nestvarno dobro da bi pobjedio Nadala. Nadal moze odigrati uobicajeno da bi dos'o do pobjede. Izjasnio sam se, Nadal je veliki favorit za prolazak dalje, mada se svasta moze desiti ako Mareja ludo krene,..
U eventalnom finalu sa Marejem, Djokovic je veliki favorit, a u finalu sa Nadalom sanse su 50 - 50%, iako imam osjecaj da bi Djokovic mog'o pobjediti.
Al' ne treba ni Congu otpisivati, lud je to momak![]()
.

@ valencia
Nisi gledao i zato tako i pises...ja danas navijam za Nadala ali iskreno vece sanse bi dao Murrayu...strasan tenis igra,nesto bolji i od Nadala...ako uspije dobiti Rafu samopouzdanje ce otici na maksimum a protiv Djokovica on itekako zna igrati,posebno protiv ovakvog Djokovica.S druge strane ja ne vjerujem da ovaj Nadal moze izgubiti 5 puta uzastopno od istog igraca...posebno ne u ovakvom odnosu snaga(da je Novak sa pocetka sezone bila bi druga prica).
Tsonga je danas ocajan a i takav odigrao je 2 seta na 2 lopte razlike(vjerujem da ce biti tako u ovom TB-u)
Nisi gledao i zato tako i pises...ja danas navijam za Nadala ali iskreno vece sanse bi dao Murrayu...strasan tenis igra,nesto bolji i od Nadala...ako uspije dobiti Rafu samopouzdanje ce otici na maksimum a protiv Djokovica on itekako zna igrati,posebno protiv ovakvog Djokovica.S druge strane ja ne vjerujem da ovaj Nadal moze izgubiti 5 puta uzastopno od istog igraca...posebno ne u ovakvom odnosu snaga(da je Novak sa pocetka sezone bila bi druga prica).
Tsonga je danas ocajan a i takav odigrao je 2 seta na 2 lopte razlike(vjerujem da ce biti tako u ovom TB-u)
Tsonga je lud ko struja
Novak je za klasu bolji teniser, ali ovaj se baca ko manijak po terenu 

- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
hahaha Idemo u 4. set 

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.