Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Armageddon2012
Kontakt:

Re: Grand Slam

Post Postao/la Armageddon2012 » 01 jul 2011, 15:31

Ma biće tebi i danas užitak još veći ako se ovaj Francuz trgne i preokrene.Dotad,yebiga,trpi i šuti,znam da ti nije lako :D
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 01 jul 2011, 15:31

tebi je izgleda uzitak diskutovati ako se gleda samo tvoje misljenje..imam i ja svoje misljenje koje nije kao tvoje i ovo nije tvoj forum nit si ti neki faktor..kontas???mozda ne razumijes..koji idiotizam..da vam je samo se nesto qrcit na forumu kako vi ovo,kako ono..odyebaus ti fraeeeeruuuuuu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 01 jul 2011, 15:38

Virtu4l je napisao/la:
adnan24 je napisao/la:Pobjednik meca Nadal-Murray veliki favorit u finalu
Sasvim sigurno.
I ja isto tako mislim, jer ne vidim neku posebnu igru Novaka danas, a Tsonga ni nalik na onog od prije 2 dana!
A Murray igra odlicno, a Nadal uvijek igra maestralno kad treba, tako da....
Zadnja izmjena: kobe24, dana/u 01 jul 2011, 15:41, ukupno mijenjano 1 put.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 01 jul 2011, 15:39

Meč ne gledam no po rezultatu vidim da Novak sigurno ide ka finalu i prvom mjestu na ATP-u...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 jul 2011, 15:41

Mister No je napisao/la:Meč ne gledam no po rezultatu vidim da Novak sigurno ide ka finalu i prvom mjestu na ATP-u...
Počeo je igrati sredinom prvog seta. Odigrao nekoliko sjajnih poena, počeo čitati servis i to je to.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 01 jul 2011, 15:42

Joj a koji bi samo ovo mec bio da je Roger prosao, ovako nije nikako zanimljivo, stavise ni ne gleda mi se! :?
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

afa97
Kontakt:

Post Postao/la afa97 » 01 jul 2011, 15:52

Sta se bacaju, isto k'o da neko rafala :lol: :lol: :lol:
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray

rebonja
Kontakt:

Post Postao/la rebonja » 01 jul 2011, 15:56

Prelijep poen. Ajmo NOLE!

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 01 jul 2011, 16:00

Sjajn mec, to je svakako! Malo ko je od nas ocekivao da ce Novak ovako "razbiti" Tsongu! Kakav samo return ima novak, Tsonga kao da se prepao noletovog returna! Sjajno se vratio u mec i preokrenuo rezultat u TB-u! U 2. setu, Novak ponovo briljantan, sve mu polazi za rukom! Mislim da se Tsongina igra raspada, jer Novak ponovo ima break prednosti, i lagano ce privesti ovaj mec kraju. Ono sto nas ocekuje je, sigurno prava poslastica! Duel dvojice sjajnih tenisera, ocekujem pobjedu Britanca, milsim da ima sve da pobijedi Nadala! Volio bih da finale bude repriza iz AO!
Izdržati, to je temelj vrline!

rebonja
Kontakt:

Post Postao/la rebonja » 01 jul 2011, 16:02

rogeRF je napisao/la:Sjajn mec, to je svakako! Malo ko je od nas ocekivao da ce Novak ovako "razbiti" Tsongu! Kakav samo return ima novak, Tsonga kao da se prepao noletovog returna! Sjajno se vratio u mec i preokrenuo rezultat u TB-u! U 2. setu, Novak ponovo briljantan, sve mu polazi za rukom! Mislim da se Tsongina igra raspada, jer Novak ponovo ima break prednosti, i lagano ce privesti ovaj mec kraju. Ono sto nas ocekuje je, sigurno prava poslastica! Duel dvojice sjajnih tenisera, ocekujem pobjedu Britanca, milsim da ima sve da pobijedi Nadala! Volio bih da finale bude repriza iz AO!
Tsonga dobro otvorio meč odma uzeo brejk, time razljutio Novaka, a zatim slijedi potpuno "razaranje". :)

Valjda će ovo rutinski do kraja meča odigrati.

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 01 jul 2011, 16:05

Virtu4l je napisao/la:
Sasvim sigurno.
Cekaj, vi mislite da bi Marej bio veliki favorit u finalu ako prodje Nadala!?? On ne bi bio favorit, a kamo li veliki favorit. Zar ne zvuci smijesno 'Endi Marej veliki favorit u finalu Vimbldona protiv Novaka Djokovica' :mrgreen: :lol: !?

Nadal takodjer ne moze biti veliki favorit protiv Novaka, jer ga je Nole ubijao u ovoj sezoni. Kada se sve sabere i oduzme, sanse bi i bili podjednake,.. Meni opet osjecaj govori da bi Djokovic dobio, iako osjecaj nema neko utemeljenje u cinjenicama.

Izgleda da Djokovic cisti Congu sa terena,.. Al' da je splet okolnosti bio drugaciji, slika je mogla biti totalno suprotna. Conga je servir'o za mec i samo ga je gubitnicki mentalitet kost'o prvog seta. U 'taj brejku' su odlucivali milimetri koji su ispratili hrabrijeg. Drugi set je posljedica prvog, a evo izgleda, treci je posljedica prvog i drugog :mrgreen: . To je Conga, kad ide - ide, kada neide - neide, nema kod njega izmedju :mrgreen: . Na kraju ce ostati samo jedan od kompleksasa, kao sto su Nalbandian, Davidenko & co,..

Nisam gled'o Mareja na Vimbldonu, al' ne vjerujem da je za mjesec dana uspjeo nesto znacajno promjeniti. Mora odigrati nestvarno dobro da bi pobjedio Nadala. Nadal moze odigrati uobicajeno da bi dos'o do pobjede. Izjasnio sam se, Nadal je veliki favorit za prolazak dalje, mada se svasta moze desiti ako Mareja ludo krene,..

U eventalnom finalu sa Marejem, Djokovic je veliki favorit, a u finalu sa Nadalom sanse su 50 - 50%, iako imam osjecaj da bi Djokovic mog'o pobjediti.

Al' ne treba ni Congu otpisivati, lud je to momak :mrgreen: :lol: .
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

rebonja
Kontakt:

Post Postao/la rebonja » 01 jul 2011, 16:08

To je pokazao sada ovim poenom, svaka čast kakva parada. :lol:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 01 jul 2011, 16:12

Kako loš servis game Novaka Đokovića. Dvije neiznuđene greške i to je to. Tsonga se ne namjerava oprostiti od Wimbledona tek tako. Nadam se, zbog atraktivnih poteza, da će ovaj meč otići u barem 4. seta.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 01 jul 2011, 16:12

Nece se valjda vratit u mec, ne mogu da iscekam duel murray-nadal

EDTI: Nazalost, vraca se :x
Izdržati, to je temelj vrline!

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 01 jul 2011, 16:17

Valencia je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Sasvim sigurno.
Cekaj, vi mislite da bi Marej bio veliki favorit u finalu ako prodje Nadala!?? On ne bi bio favorit, a kamo li veliki favorit. Zar ne zvuci smijesno 'Endi Marej veliki favorit u finalu Vimbldona protiv Novaka Djokovica' :mrgreen: :lol: !?

Nadal takodjer ne moze biti veliki favorit protiv Novaka, jer ga je Nole ubijao u ovoj sezoni. Kada se sve sabere i oduzme, sanse bi i bili podjednake,.. Meni opet osjecaj govori da bi Djokovic dobio, iako osjecaj nema neko utemeljenje u cinjenicama.

Izgleda da Djokovic cisti Congu sa terena,.. Al' da je splet okolnosti bio drugaciji, slika je mogla biti totalno suprotna. Conga je servir'o za mec i samo ga je gubitnicki mentalitet kost'o prvog seta. U 'taj brejku' su odlucivali milimetri koji su ispratili hrabrijeg. Drugi set je posljedica prvog, a evo izgleda, treci je posljedica prvog i drugog :mrgreen: . To je Conga, kad ide - ide, kada neide - neide, nema kod njega izmedju :mrgreen: . Na kraju ce ostati samo jedan od kompleksasa, kao sto su Nalbandian, Davidenko & co,..

Nisam gled'o Mareja na Vimbldonu, al' ne vjerujem da je za mjesec dana uspjeo nesto znacajno promjeniti. Mora odigrati nestvarno dobro da bi pobjedio Nadala. Nadal moze odigrati uobicajeno da bi dos'o do pobjede. Izjasnio sam se, Nadal je veliki favorit za prolazak dalje, mada se svasta moze desiti ako Mareja ludo krene,..

U eventalnom finalu sa Marejem, Djokovic je veliki favorit, a u finalu sa Nadalom sanse su 50 - 50%, iako imam osjecaj da bi Djokovic mog'o pobjediti.

Al' ne treba ni Congu otpisivati, lud je to momak :mrgreen: :lol: .
Pa kako ces reci da je Djokovic favorit protiv Andy-a ako ga nikako nisi gledao na Wimbledonu?! A prije mjesec dana druskane moj je bila sljaka kao podloga, a od tada je Murray osvojio Queen's i stigao do polufinala bez izgubljenog seta, ako se ne varam, i to sve na travi. Trava i sljaka nikako nisu isto, jos ako se uzme u obzir to da igra pred svojom publikom....Tako da...;)

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 01 jul 2011, 16:26

@ valencia

Nisi gledao i zato tako i pises...ja danas navijam za Nadala ali iskreno vece sanse bi dao Murrayu...strasan tenis igra,nesto bolji i od Nadala...ako uspije dobiti Rafu samopouzdanje ce otici na maksimum a protiv Djokovica on itekako zna igrati,posebno protiv ovakvog Djokovica.S druge strane ja ne vjerujem da ovaj Nadal moze izgubiti 5 puta uzastopno od istog igraca...posebno ne u ovakvom odnosu snaga(da je Novak sa pocetka sezone bila bi druga prica).

Tsonga je danas ocajan a i takav odigrao je 2 seta na 2 lopte razlike(vjerujem da ce biti tako u ovom TB-u)

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 01 jul 2011, 16:28

lud je ovaj Tsonga :P :P :lol:
FORZA MARŠAL !!!

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 01 jul 2011, 16:31

Tsonga je lud ko struja :lol: :lol: Novak je za klasu bolji teniser, ali ovaj se baca ko manijak po terenu :lol:

Number1
Kontakt:

Post Postao/la Number1 » 01 jul 2011, 16:40

HAJDE TSONGA MAJSTORE
Nil Satis Nisi Optimum

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 01 jul 2011, 16:44

hahaha Idemo u 4. set :lol:
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.