Eto link za tekmu.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Eto link za tekmu.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Kad znamo naruziti, onda znamo i pohvaliti!
VELIKO HVALA!
Odoh kupit sebi pivasa hladnog
VELIKO HVALA!
Odoh kupit sebi pivasa hladnog
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Aha,sexy mu je naglasak ovaj Dalmatinski,na Severinu me asocira kad ga cujemAlfredNobel je napisao/la:Djasvi ti se?miky_hz je napisao/la:
Faca je realno.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- BordoSarajevo
- Kontakt:
IMA PRENOS!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
I Celtic danas igra prvu pripremnu utakmicu. Cini mi se da ima prenos na CelticTV pa ako nam neko to moze naci, hehe. U pola 6 pocinje taman ubit vrijeme do nase.
Jesu ovo nasi zavrsili ovaj stream,vidim da je ovo neka Hrvatska stranica koje se bavi streamingom.Ako sam prosli put galamio,sada cu da pohvalim,red je
.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
To okoAlfredNobel je napisao/la:
EVO OVDJE ĆE BITI LIVE STREAM ZA TEKMU
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jeebeemo te Seltikeee ooooVaha1946 je napisao/la:I Celtic danas igra prvu pripremnu utakmicu. Cini mi se da ima prenos na CelticTV pa ako nam neko to moze naci, hehe. U pola 6 pocinje taman ubit vrijeme do nase.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
još milion pa bi i nalić bio zadovoljanextazy je napisao/la:Oremus 1 000 000
Guzina 700 000
Gavric 600 000
Milanovic 600 000
Cirka 2.9 miliona vrijednost ove 4 pojacanja, a potrosili smo 100 000, Hadzija
sta nam ovo miky ima man crush na oremusa
Fino je ovo al eto ja bi volio da su se prvo popunile pozicije u odbrani jedino akp bude neko top pojacanje onda je vrijedno cekanja.
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Legle pare, pa se prijenos s StreamingHr završio
(oni su i prošle godine producirali ona 3 meča, samo je to na sl. yt kanalu išlo
)
- BordoSarajevo
- Kontakt:
samo treba kritikovat, gledaj sta sad sve rade 
još da je uletio Evander, danas bi bila i prodaja sezonskih po sniženim cijenama
još da je uletio Evander, danas bi bila i prodaja sezonskih po sniženim cijenama
FK Sarajevo
- AlfredNobel
- Kontakt:
Dajte stopera, beka i još jednog veznog ebem vam sve.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Ne prodajite više nikogaAlfredNobel je napisao/la:Dajte stopera, beka i još jednog veznog ebem vam sve.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- BordoSarajevo
- Kontakt:

FK Sarajevo
Kad bi se opet ona akcija odradila, produzis clanarinu doijes kartu koju hoces napunili bi kosevo, ili ko se uclani.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Sljedeci put malo vise postovanja prema upravi i marketingu a ne odmah pljuvati. Bice to sve dobro 
Memara je napisao/la:Sljedeci put malo vise postovanja prema upravi i marketingu a ne odmah pljuvati. Bice to sve dobro
A sto je najgore ako ovi nasi sutra ne stave neku sliku, pojedini ce opet neku ironiju bacati i psovati. A sad evo odgovara im, niko a da kaze. Prvi ce biti na streamu. Ne kazem da smo Real po marketingu ali de malo stepljenja.Memara je napisao/la:Sljedeci put malo vise postovanja prema upravi i marketingu a ne odmah pljuvati. Bice to sve dobro
Kovačević, Lazić, Dupovac, Hodžić, Hebibović, Rahmanović, Velkoski, Šišić, Tatar, Milanović, Ahmetović.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Jet2Holiday, muhamedhulk i 30 gostiju.