Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

anonymousHD
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la anonymousHD » 16 sep 2012, 01:16

Luka u svih 90 minuta imao najbolju šansu za gol. Luka predobar bio, unio energije u tim. Ako već pljujete po igračima, onda krenite lagano od svih igrača pogotovo flopova poput Arbeloe, Khedire, Ronalda, Benzeme, Higuaina, Ozila, Di Marije, ljudi maltene i ne trče, glupiraju se, izvode neke fazone. Higuain šuta igrača, Di Maria udara Rakitica, 6 utakmica zabrane treba da dobiju, glupani jedni. Igraj, pokaži zašto si prvak, a ne udarat se, siliti se nešto. Invalidi jedni! Kondicioni do utakmice protiv Manchhester Citya, nek rade treninge do utorka do 20:00 sati, mater im **** smotanu!!

xvid
Kontakt:

Post Postao/la xvid » 16 sep 2012, 03:53

Da ne bi bilo pametovanja, evo šta kaže goal.com http://www.goal.com/en-us/match/84974/s ... rid/report. Dakle, Modrić ocjena 3.5, Di Maria uvjerljivo najlošiji - 1.5, Ozil - 2, C.R. - 3 itd. pogledajte link. Znači prema goal.comu Modrić je bio najbolji u momčadi Reala. Osobne razloge ostavite sa strane i razgovarajmo o činjenicama. Pozdrav!
"S lijepim ženama je kao s nogometom. Veselimo se lijepom vikendu, a nakon toga smo beskrajno razočarani."

FKKC1932
Kontakt:

Post Postao/la FKKC1932 » 16 sep 2012, 09:20

I dalje stoji ono nepisano pravilo koje glasi:

"KAD OZIL I ALONSO IGRAJU LOŠE ILI NE IGRAJU UOPĆE REAL MADRID SE PATI I GUBI"

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 16 sep 2012, 09:38

i opet ganja,sezona će bit fenomenalna,ovo je za sve pametne koji su pičali o duopol ligi i sl.sra.nja
Sevilla zasluženo,sreća pa je tek 4-to kolo
culesi su zadovoljni poklonima,mislim da je 8 bodova fore dovoljno za interesantno prvenstvo
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

FKKC1932
Kontakt:

Post Postao/la FKKC1932 » 16 sep 2012, 09:46

anonymousHD je napisao/la:Luka u svih 90 minuta imao najbolju šansu za gol. Luka predobar bio, unio energije u tim. Ako već pljujete po igračima, onda krenite lagano od svih igrača pogotovo flopova poput Khedire, Ronalda, Benzeme, Higuaina, Ozila, Di Marije, ljudi maltene i ne trče, glupiraju se, izvode neke fazone. Higuain šuta igrača, Di Maria udara Rakitica, 6 utakmica zabrane treba da dobiju, glupani jedni. Igraj, pokaži zašto si prvak, a ne udarat se, siliti se nešto. Invalidi jedni! Kondicioni do utakmice protiv Manchhester Citya, nek rade treninge do utorka do 20:00 sati, mater im **** smotanu!!
Slažem se od prve do zadnje riječi.

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 16 sep 2012, 10:15

Ma ako ćemo iskreno, nije nitko odigrao nešto posebno da ga se može pohvalit.
Utakmica nije ni počela Casillas hvata loptu kao da je vruć krompir i onda iz nastavka akcije (kornera) primamo gol gdje sam igrač kao duh zakucava loptu u rašlje.
Ozil i dalje neprimjetan kad igra za klub, sad je li mu toliko teško palo što je došla konkurencija :mrgreen:, ne znam, ali ovo nema smisla. Di Maria i njegovo veliko ništa se nastavlja, Ronaldo i Higuain ne mogu običnog duplog pasa napraviti gdje je ovaj drugi u stanju promašiti i po 5 zicera ako treba.
Luka također prosjek, očekivao sam da će više živosti unjeti pogotovo nakon onog odlično šuta ali i on potonuo u sivilu. Ovi što već sad pišu da je flop nek se pokopaju, pričekajte da prođe dobar dio sezone pa onda pljujte.
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Vandelanoitte
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoitte » 16 sep 2012, 11:00

Koliko ste jadni vi navijači Reala pričate nešto o Barceloni koja vas sa igračem manje na Bernabeu rasturi i objasni vam šta je fudbal.Osvajate svake prestupne godine ligu i nešto se ovdje qrčite ove godine nećete ni u Ligu Prvaka.Sinoć vas Spaha zgazio utorak će Džeko :D .Barcelona sa kombiniranim sastavom rasturi Getafea na Coliseumu a vas taj isti Getafe ponizi sa 2-1 :lol: :lol: Smiješan ste klub koji se ove godine može zadovoljit samo s nekim kupovima kao što je Super Kup i Bernabeu Kup HAHAAH
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Pedro - najgori igrač svih vremena.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 16 sep 2012, 11:29

Vandelanoitte je napisao/la:Koliko ste jadni vi navijači Reala pričate nešto o Barceloni koja vas sa igračem manje na Bernabeu rasturi i objasni vam šta je fudbal.Osvajate svake prestupne godine ligu i nešto se ovdje qrčite ove godine nećete ni u Ligu Prvaka.Sinoć vas Spaha zgazio utorak će Džeko :D .Barcelona sa kombiniranim sastavom rasturi Getafea na Coliseumu a vas taj isti Getafe ponizi sa 2-1 :lol: :lol: Smiješan ste klub koji se ove godine može zadovoljit samo s nekim kupovima kao što je Super Kup i Bernabeu Kup HAHAAH
za tako dobru ocjenu imaš burek kod reše od mene
i jogurt :lol:
poslušaj svetog
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

RajKoothrappali
Kontakt:

Post Postao/la RajKoothrappali » 16 sep 2012, 11:35

Sinoć vam je samo Pepe odigrao kako treba i na stranu sve sto mislim o njemu, ono je predobar stoper. Ramos moze dobiti prolaznu ocjenu i donekle Casillas jer je branio sve sto se moglo braniti. Ovo prema napadu je bilo lose, bez plana B, uvode se igraci nasumicno bez ikakve postavke.

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 16 sep 2012, 11:41

Vandelanoitte je napisao/la:Koliko ste jadni vi navijači Reala pričate nešto o Barceloni koja vas sa igračem manje na Bernabeu rasturi i objasni vam šta je fudbal.Osvajate svake prestupne godine ligu i nešto se ovdje qrčite ove godine nećete ni u Ligu Prvaka.Sinoć vas Spaha zgazio utorak će Džeko :D .Barcelona sa kombiniranim sastavom rasturi Getafea na Coliseumu a vas taj isti Getafe ponizi sa 2-1 :lol: :lol: Smiješan ste klub koji se ove godine može zadovoljit samo s nekim kupovima kao što je Super Kup i Bernabeu Kup HAHAAH

:lol:

Na ovom forumu je 10% ljudi koji poznaju nogometnu materiju,ovo ostalo je ziva buranija.

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 16 sep 2012, 12:40

Covjek koji napise da je Real smijesan klub i koji kaze da je Barcelona rasturila Real u utakmici u kojoj ni samoj Barceloni nije jasno kako nije primila bar 5 komada nije relevantan i ne treba ga uzimati za ozbiljno.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

Higuain20
Kontakt:

Post Postao/la Higuain20 » 16 sep 2012, 12:58

Ne znam sta reci ,mozda je greska sto Kaku nije uveo?

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 16 sep 2012, 13:03

Može li mi neko od vas realovaca što ste sinoc gledali utakmicu reci kakva je to utakmica bila u drugom poluvremenu da je sudac pokazao samo jedan žuti karton i to pred kraj tekme. Gledao sam prvo poluvrijeme i bilo je 5 kartona, falila mi još dva za vecu lovu, a dao bi život da ce nakon onakvog poluvremena u drugom biti još minimalno 5 kartona.

šta je taj sudac radio u drugom pol samo da mi je znati
nema potpisa

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 16 sep 2012, 13:31

Znaci vrlo lako bi se moglo ostvariti ono sto sam pisao.
A to je da ce Modric nekog smjestiti na klupu.
Ili Ozila ili Khediru ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 16 sep 2012, 13:47

Admir_Sa je napisao/la:Može li mi neko od vas realovaca što ste sinoc gledali utakmicu reci kakva je to utakmica bila u drugom poluvremenu da je sudac pokazao samo jedan žuti karton i to pred kraj tekme. Gledao sam prvo poluvrijeme i bilo je 5 kartona, falila mi još dva za vecu lovu, a dao bi život da ce nakon onakvog poluvremena u drugom biti još minimalno 5 kartona.

šta je taj sudac radio u drugom pol samo da mi je znati
Cesko jajca :lol:

slika
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 16 sep 2012, 14:03

:mrgreen:
Zadnja izmjena: Cautinho, dana/u 20 apr 2013, 21:34, ukupno mijenjano 1 put.
Keep walking.

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 16 sep 2012, 14:14

anonymousHD je napisao/la:Luka u svih 90 minuta imao najbolju šansu za gol.
:o :o Najbolja sansa u svih 90 minuta :shock: :shock: , nevjerovatno! Pa svaka sansa Higuaina je bila bolje od njegove. Covjek sam pred golom na 5-6 metara i zapuca loptu preko golu! I Lukin sut sa 20 m bolja sansa? :shock:
Ramos sa gol linije uspijeva fuliti cijeli gol ! ! ! I Luka imao najbolju sansu u svih 90 min. :shock:

Luka je za ono vrijeme koliko je igrao pogodio stativu i imao jedno dobro proigravanje za Higuaina i nista vise, a zijanio je bruku lopti. Dobro je sto nije igrao cijelu utakmicu.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 16 sep 2012, 14:20

Cautinho je napisao/la:@Vandelanoitte bolest zvana kao UEFALONA kompleks.
Rece navijac reala, ustvari citiya ili pak juvetusa ?
Neznam sad tacno :lol:
Visca el Barça ! Mes que un club !

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 16 sep 2012, 14:29

A tko je gurn'o onu loptu Ronaldu kad je išao sam na golmana, kad je htio iznuditi penal? :lol:
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 16 sep 2012, 15:55

Ocjene za sinocnji poraz u Andaluziji prema Marci ;)

slika

Sumnjive situacije ;)

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.