Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- anonymousHD
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Luka u svih 90 minuta imao najbolju šansu za gol. Luka predobar bio, unio energije u tim. Ako već pljujete po igračima, onda krenite lagano od svih igrača pogotovo flopova poput Arbeloe, Khedire, Ronalda, Benzeme, Higuaina, Ozila, Di Marije, ljudi maltene i ne trče, glupiraju se, izvode neke fazone. Higuain šuta igrača, Di Maria udara Rakitica, 6 utakmica zabrane treba da dobiju, glupani jedni. Igraj, pokaži zašto si prvak, a ne udarat se, siliti se nešto. Invalidi jedni! Kondicioni do utakmice protiv Manchhester Citya, nek rade treninge do utorka do 20:00 sati, mater im **** smotanu!!
Da ne bi bilo pametovanja, evo šta kaže goal.com http://www.goal.com/en-us/match/84974/s ... rid/report. Dakle, Modrić ocjena 3.5, Di Maria uvjerljivo najlošiji - 1.5, Ozil - 2, C.R. - 3 itd. pogledajte link. Znači prema goal.comu Modrić je bio najbolji u momčadi Reala. Osobne razloge ostavite sa strane i razgovarajmo o činjenicama. Pozdrav!
"S lijepim ženama je kao s nogometom. Veselimo se lijepom vikendu, a nakon toga smo beskrajno razočarani."
I dalje stoji ono nepisano pravilo koje glasi:
"KAD OZIL I ALONSO IGRAJU LOŠE ILI NE IGRAJU UOPĆE REAL MADRID SE PATI I GUBI"
"KAD OZIL I ALONSO IGRAJU LOŠE ILI NE IGRAJU UOPĆE REAL MADRID SE PATI I GUBI"
i opet ganja,sezona će bit fenomenalna,ovo je za sve pametne koji su pičali o duopol ligi i sl.sra.nja
Sevilla zasluženo,sreća pa je tek 4-to kolo
culesi su zadovoljni poklonima,mislim da je 8 bodova fore dovoljno za interesantno prvenstvo
Sevilla zasluženo,sreća pa je tek 4-to kolo
culesi su zadovoljni poklonima,mislim da je 8 bodova fore dovoljno za interesantno prvenstvo
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Slažem se od prve do zadnje riječi.anonymousHD je napisao/la:Luka u svih 90 minuta imao najbolju šansu za gol. Luka predobar bio, unio energije u tim. Ako već pljujete po igračima, onda krenite lagano od svih igrača pogotovo flopova poput Khedire, Ronalda, Benzeme, Higuaina, Ozila, Di Marije, ljudi maltene i ne trče, glupiraju se, izvode neke fazone. Higuain šuta igrača, Di Maria udara Rakitica, 6 utakmica zabrane treba da dobiju, glupani jedni. Igraj, pokaži zašto si prvak, a ne udarat se, siliti se nešto. Invalidi jedni! Kondicioni do utakmice protiv Manchhester Citya, nek rade treninge do utorka do 20:00 sati, mater im **** smotanu!!
Ma ako ćemo iskreno, nije nitko odigrao nešto posebno da ga se može pohvalit.
Utakmica nije ni počela Casillas hvata loptu kao da je vruć krompir i onda iz nastavka akcije (kornera) primamo gol gdje sam igrač kao duh zakucava loptu u rašlje.
Ozil i dalje neprimjetan kad igra za klub, sad je li mu toliko teško palo što je došla konkurencija
, ne znam, ali ovo nema smisla. Di Maria i njegovo veliko ništa se nastavlja, Ronaldo i Higuain ne mogu običnog duplog pasa napraviti gdje je ovaj drugi u stanju promašiti i po 5 zicera ako treba.
Luka također prosjek, očekivao sam da će više živosti unjeti pogotovo nakon onog odlično šuta ali i on potonuo u sivilu. Ovi što već sad pišu da je flop nek se pokopaju, pričekajte da prođe dobar dio sezone pa onda pljujte.
Utakmica nije ni počela Casillas hvata loptu kao da je vruć krompir i onda iz nastavka akcije (kornera) primamo gol gdje sam igrač kao duh zakucava loptu u rašlje.
Ozil i dalje neprimjetan kad igra za klub, sad je li mu toliko teško palo što je došla konkurencija
Luka također prosjek, očekivao sam da će više živosti unjeti pogotovo nakon onog odlično šuta ali i on potonuo u sivilu. Ovi što već sad pišu da je flop nek se pokopaju, pričekajte da prođe dobar dio sezone pa onda pljujte.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
- Vandelanoitte
- Kontakt:
Koliko ste jadni vi navijači Reala pričate nešto o Barceloni koja vas sa igračem manje na Bernabeu rasturi i objasni vam šta je fudbal.Osvajate svake prestupne godine ligu i nešto se ovdje qrčite ove godine nećete ni u Ligu Prvaka.Sinoć vas Spaha zgazio utorak će Džeko
.Barcelona sa kombiniranim sastavom rasturi Getafea na Coliseumu a vas taj isti Getafe ponizi sa 2-1
Smiješan ste klub koji se ove godine može zadovoljit samo s nekim kupovima kao što je Super Kup i Bernabeu Kup HAHAAH
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Pedro - najgori igrač svih vremena.
Pedro - najgori igrač svih vremena.
za tako dobru ocjenu imaš burek kod reše od meneVandelanoitte je napisao/la:Koliko ste jadni vi navijači Reala pričate nešto o Barceloni koja vas sa igračem manje na Bernabeu rasturi i objasni vam šta je fudbal.Osvajate svake prestupne godine ligu i nešto se ovdje qrčite ove godine nećete ni u Ligu Prvaka.Sinoć vas Spaha zgazio utorak će Džeko.Barcelona sa kombiniranim sastavom rasturi Getafea na Coliseumu a vas taj isti Getafe ponizi sa 2-1
![]()
Smiješan ste klub koji se ove godine može zadovoljit samo s nekim kupovima kao što je Super Kup i Bernabeu Kup HAHAAH
i jogurt
poslušaj svetog
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
-
RajKoothrappali
- Kontakt:
Sinoć vam je samo Pepe odigrao kako treba i na stranu sve sto mislim o njemu, ono je predobar stoper. Ramos moze dobiti prolaznu ocjenu i donekle Casillas jer je branio sve sto se moglo braniti. Ovo prema napadu je bilo lose, bez plana B, uvode se igraci nasumicno bez ikakve postavke.
- tyler durden
- Kontakt:
Vandelanoitte je napisao/la:Koliko ste jadni vi navijači Reala pričate nešto o Barceloni koja vas sa igračem manje na Bernabeu rasturi i objasni vam šta je fudbal.Osvajate svake prestupne godine ligu i nešto se ovdje qrčite ove godine nećete ni u Ligu Prvaka.Sinoć vas Spaha zgazio utorak će Džeko.Barcelona sa kombiniranim sastavom rasturi Getafea na Coliseumu a vas taj isti Getafe ponizi sa 2-1
![]()
Na ovom forumu je 10% ljudi koji poznaju nogometnu materiju,ovo ostalo je ziva buranija.
Covjek koji napise da je Real smijesan klub i koji kaze da je Barcelona rasturila Real u utakmici u kojoj ni samoj Barceloni nije jasno kako nije primila bar 5 komada nije relevantan i ne treba ga uzimati za ozbiljno.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
Ne znam sta reci ,mozda je greska sto Kaku nije uveo?
Može li mi neko od vas realovaca što ste sinoc gledali utakmicu reci kakva je to utakmica bila u drugom poluvremenu da je sudac pokazao samo jedan žuti karton i to pred kraj tekme. Gledao sam prvo poluvrijeme i bilo je 5 kartona, falila mi još dva za vecu lovu, a dao bi život da ce nakon onakvog poluvremena u drugom biti još minimalno 5 kartona.
šta je taj sudac radio u drugom pol samo da mi je znati
nema potpisa
Znaci vrlo lako bi se moglo ostvariti ono sto sam pisao.
A to je da ce Modric nekog smjestiti na klupu.
Ili Ozila ili Khediru ..
A to je da ce Modric nekog smjestiti na klupu.
Ili Ozila ili Khediru ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Cesko jajcaAdmir_Sa je napisao/la:Može li mi neko od vas realovaca što ste sinoc gledali utakmicu reci kakva je to utakmica bila u drugom poluvremenu da je sudac pokazao samo jedan žuti karton i to pred kraj tekme. Gledao sam prvo poluvrijeme i bilo je 5 kartona, falila mi još dva za vecu lovu, a dao bi život da ce nakon onakvog poluvremena u drugom biti još minimalno 5 kartona.

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
- Cautinho
- Kontakt:
Zadnja izmjena: Cautinho, dana/u 20 apr 2013, 21:34, ukupno mijenjano 1 put.
Keep walking.
anonymousHD je napisao/la:Luka u svih 90 minuta imao najbolju šansu za gol.
Ramos sa gol linije uspijeva fuliti cijeli gol ! ! ! I Luka imao najbolju sansu u svih 90 min.
Luka je za ono vrijeme koliko je igrao pogodio stativu i imao jedno dobro proigravanje za Higuaina i nista vise, a zijanio je bruku lopti. Dobro je sto nije igrao cijelu utakmicu.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Rece navijac reala, ustvari citiya ili pak juvetusa ?Cautinho je napisao/la:@Vandelanoitte bolest zvana kao UEFALONA kompleks.
Neznam sad tacno
Visca el Barça ! Mes que un club !
A tko je gurn'o onu loptu Ronaldu kad je išao sam na golmana, kad je htio iznuditi penal? 
"Give me what I want and I'll go away"
Real Madrid
Real Madrid
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ocjene za sinocnji poraz u Andaluziji prema Marci

Sumnjive situacije

Sumnjive situacije

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.