Poslali smo novu ponudu za Iturbea, 28 miliona. 17 odmah, a 11 poslije. Da li sanjamo?

Ne znam, ali stvarno mi se cini skoro 30 miliona previse i to za nekoga ko svim silama zeli u Juventus.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Milan je ponudio nevjerovatnih, 28 milijuna eura za Juana Manuela Iturbea! #Sky navodi da bi Milan 17 milijuna iskeširao odmah, a ostatak od 11 milijuna na rate.muxa je napisao/la:A gdje si pročitao da on želi u juventus
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
muxa je napisao/la:Ako imaju 28 miliona onda mogu skupiti još 2 i kupit Sancheza. Vjerujem da se on može kupit za 30 milki
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
20M, ako i toliko vrijedi trenutno, možda su ovo igre ćele i ovi iz Verone jer negdje sam pročitao da su u dobrim odnosimarope11 je napisao/la:Poslali smo novu ponudu za Iturbea, 28 miliona. 17 odmah, a 11 poslije. Da li sanjamo?![]()
![]()
Ne znam, ali stvarno mi se cini skoro 30 miliona previse i to za nekoga ko svim silama zeli u Juventus.
Ruku na srce taj mali ne vrijedi vise od 20 miliona kako si napisao, jbte za pola sezone dobrog fudbala postajes nekakva legenda fuce za koju treba dat minimalno 30 miliona.Padovan je napisao/la:20M, ako i toliko vrijedi trenutno, možda su ovo igre ćele i ovi iz Verone jer negdje sam pročitao da su u dobrim odnosimarope11 je napisao/la:Poslali smo novu ponudu za Iturbea, 28 miliona. 17 odmah, a 11 poslije. Da li sanjamo?![]()
![]()
Nisam ja rekao da je realna razlika izmedju njih 2 mil. Druga je stvar sto se Iturbeu u svemu ovome napucava cijena. I Ibra je vrijedio 50 pa ga Gale dovede za duplo manji iznosSissoko je napisao/la:muxa je napisao/la:Ako imaju 28 miliona onda mogu skupiti još 2 i kupit Sancheza. Vjerujem da se on može kupit za 30 milki
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2dobar dobar, razlika izmedju Iturbea i Sancheza dva miliona, jedan razvaljivao po svjetskom drugi odigrao pola sezone dobro u Serie A
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.