Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

YNWA
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la YNWA » 06 jun 2011, 01:48

Red Assassin je napisao/la:Xabi Alonso leaves door open on a possible return to LFC http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... ing-to-lfc
a sad bi se vratio :roll: ...a dosadni su vise sa alonsom, hocel za koju godinu ovako biti sa Torresom, mascheranom...
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

mighty_reds
Kontakt:

Post Postao/la mighty_reds » 06 jun 2011, 01:51

Ne vjerujem da će se Xabi vraćati nama u dogledno vrijeme dobro mu je tamo a i biće 100% standardan bar još 3-4 sezone jer ja ne znam nijednom igrača njegovih kvaliteta na toj poziciji.Možda se vrati kao trener nekada ;)

Od svih ovih igrača što nas povezuju najviše bi volio Younga jer mi Downing ne djeluje toliko prodorno uopće.Možda još i Henderson bi dobar bio ali ne bi trebali previše plaćat za njega jer nije toliko provjeren i mogle bi otići u vjetar pare date za njega.Već dugo nije se povezivao sa nama novi neki lijevi bek pitam se koga će nam sad uvaliti na dnevni red :mrgreen:

Proći će sigurno još vremena dok dovedemo prvog igrača bar nekih 20-tak dana tako obično bude ne sjećam se kad smo doveli nekoga u junu. :?
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly

R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 06 jun 2011, 10:51

75 miliona funti za pojacanja, pa je li to moguce. :lol:
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 06 jun 2011, 11:05

http://www.mirrorfootball.co.uk/news/Li ... 44665.html
Povećana ponuda za Hendersona sada iznosi 18.5 miliona funti.

http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... Bojan.html
Evo spominje se Krkić i valjda bi trebali ponuditi 17 miliona, mislim da nisu toliko ludi ja za njega ne bi ponudio ni 5 a kamoli 17 miliona.
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 06 jun 2011, 11:39

Za ovog Hendersona nebih sigurno dao 18M, ma ajde bezi bre do pre mesec dana niko nije znao ko je Henderson a sad odma milioni u pitanju to treba bataliti.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 06 jun 2011, 12:18

Jimmy from the hood je napisao/la:75 miliona funti za pojacanja, pa je li to moguce. :lol:
link?
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

plavac u srcu
Kontakt:

Post Postao/la plavac u srcu » 06 jun 2011, 12:46

Da tolike novce izdvojimo za Henderosona oko 20 miliona funti to bi bio najgori transfer u premier ligi sljedeće godine ;)
Dinamo i Hrvatska nogometna reprezentacija!!!

CrvenIspod
Kontakt:

Post Postao/la CrvenIspod » 06 jun 2011, 14:13

evo jedan odličan tekst po pitanju transfera. Izvinjavam se što nemam kad da ga prevodim ali suština cijele priče svodi se na ono kako je i tekst naslovljen:

IN KENNY WE MUST TRUST - KENIJU MORAMO VJEROVATI !!!

YNWA

http://thekop.liverpoolfc.tv/_In-Kenny- ... 3471.html?
Mnogi ljudi su još uvijek živi samo zato što je nelegalno ubiti ih.

mighty_reds
Kontakt:

Post Postao/la mighty_reds » 06 jun 2011, 15:02

Sasha L.F.C. je napisao/la:Za ovog Hendersona nebih sigurno dao 18M, ma ajde bezi bre do pre mesec dana niko nije znao ko je Henderson a sad odma milioni u pitanju to treba bataliti.
slažem se apsolutno ne kažem da bi bio promašaj ali trebali bi se okrenuti provjerenim igračima koji nisu ništa skuplji od ovih 20 miliona koliko Sunderland traži ;)
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly

R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone

Huleee
Kontakt:

Post Postao/la Huleee » 06 jun 2011, 15:09

CrvenIspod je napisao/la:evo jedan odličan tekst po pitanju transfera. Izvinjavam se što nemam kad da ga prevodim ali suština cijele priče svodi se na ono kako je i tekst naslovljen:

IN KENNY WE MUST TRUST - KENIJU MORAMO VJEROVATI !!!

YNWA

http://thekop.liverpoolfc.tv/_In-Kenny- ... 3471.html?
odlican tekst

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 06 jun 2011, 15:44

YNWA je napisao/la:
Red Assassin je napisao/la:Xabi Alonso leaves door open on a possible return to LFC http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... ing-to-lfc
a sad bi se vratio :roll: ...a dosadni su vise sa alonsom, hocel za koju godinu ovako biti sa Torresom, mascheranom...

Pa vidis da place za Liverpoolom na sve strane. Za njega ne znam, ali pise da ce sina odgajati kao navijaca Liverpoola, posto je rodjen tamo, pa ako od malog sta bude, nek njega posalje u LFC za jedno 15 godina :D
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 06 jun 2011, 16:09

LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

Sanchez_8
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez_8 » 06 jun 2011, 17:31

Ma previse se povezujemo sa nekim igracima za koje nikad cuo nisam , a za koje treba izdvojiti velike svote .
Dati 15 miliona za igraca koji nije standardan ni u dosta slabijem timu od Liverpoola je smijesno .
Daj sta kvalitetno dokazano da smo sigurni , a ne kao ovi neki mladi igraci koji imaju 20-tak godina kao neki talenti ,a isto tako mogu propasti u sekundi.
Ja ne sumnjam u Kinga vjerujem da zna sta hoce , a sigurno je jedno da hoce najbolje za ovaj klub .

Pred nama je vise nego uzbudljivo ljeto 8-)

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 06 jun 2011, 18:05

ackeey je napisao/la:
Jimmy from the hood je napisao/la:75 miliona funti za pojacanja, pa je li to moguce. :lol:
link?
http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/na- ... ping/58354
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 06 jun 2011, 19:41

Krkić ?! slika

Nedavno izjavio da neće iz Barce ali sa sve izvjesnim dolaskom još jednog napadača mog'o bi promijeniti priču.
Nema šanse da on vrijedi 17 miliona (ali danas su cifre ionako nerealne),ipak nadam se da je ovo samo još jedan u nizu tračeva. :D

Za Hendersona skoro 21 milion € ? :o
Na osnovu čega ? :roll:

Uostalom ovaj gore tekst dovoljno govori:"IN KENNY WE MUST TRUST" ! 8-)

KUYT: SADA MOŽEMO OSVAJATI TROFEJE

Dirk Kuyt vjeruje kako je dio Liverpoola koji je spreman i može napadati titulu u idućih nekoliko sezona.

Nizozemac je sudjelovao u famoznoj utrci za titulu u sezoni 2008-2009. pod Rafom Benitezom.

Iako je United porazio Redse u fotofinišu, to je bilo njihovo najbolje prvenstvo još od 1990. i posljednjeg naslova.

Sada, nakon perioda izostanka i nestabilnosti u prva četiri, Kuyt misli kako je Liverpool na pravom putu da se vrati u bitku za velike trofeje pod novim trenerom i novim vlasnicima.

"Potpisao sam novi ugovor jer imam povjerenja u ovaj klub. Sve što sam vidio pokazuje veliku količinu ambicije. Dovođenje Stevea Clarka jedan je od primjera. Takav sjajan trener je ono što nam treba."

"Klub je željan doseći nivo koji mu i pripada."

"Osjećam kako sam u jednom od najboljih klubova Europe. Cilj je i dalje postati prvacima i osvajati kupove, a ja ću pomoći."
FK Pjetlovi

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 06 jun 2011, 19:44

Ma taj Krkic je mini verzija N'goga jos nam samo on fali 8-)
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 06 jun 2011, 19:49

sta je sa Matom :D
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 06 jun 2011, 19:51

S obzirom da imamo sposobne ljude, bar se do sada tako pokazalo, za dovodjenje transfera onda nece biti gresaka. Pa eto i ako Krkica dovedemo, onda treba vjerovati da mozda bude nesto od njega. Ne treba se nadati transferima jer je tek zavrsena sezona, slijede mecevi reprezentacija pa odmor igraca i slicno. Valja ih sve pohvatati, Bog sami zna gdje se oni kriju, tj. gdje odmaraju. :)

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 06 jun 2011, 19:54

Han!$;Lfc je napisao/la:http://www.mirrorfootball.co.uk/news/Li ... 44665.html
Povećana ponuda za Hendersona sada iznosi 18.5 miliona funti.

http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... Bojan.html
Evo spominje se Krkić i valjda bi trebali ponuditi 17 miliona, mislim da nisu toliko ludi ja za njega ne bi ponudio ni 5 a kamoli 17 miliona.
35 miliona za njih dvojicu, debelo preplaceno, debeloo
mogu se bolji igraci za ove novce dovesti
Za zivot cijeli!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 06 jun 2011, 19:59

Mogu se Enrique i Mata dovesti. Ja bih volio Phila i Hendersona ali su stvarno preskupi. :roll:

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.