Ja sam u startu rekao da cemo dovoditi samo ako nekoga prodamo nekoga iz postojeceg rostera, procitaj pazljivije. Tatar je fakticki vec zavrsen, mozda vec poslije Seltika da ide. I bas zato sto je taj transfer dogovoren imamo zeleno svjetlo da dovedemo ovog.Napapijri je napisao/la:Zagorski nastavlja sa bombama. Prvo kaze da nema pojacanja, a onda kad su ista dosla mijenja pricu kako su uslovljena odlascima. Odluci se, drug.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kazem principjelno, jedan odlazak jedan dolazak, sad hoce li ga koristiti na cm, cam, rm to je druga stvar.zlo87 je napisao/la:Ne znam kako si to zakljucio, jer je Oremus zamjena za Crepulju.zagorski je napisao/la:Dolazak Oremusa je potvrda da Tatar ife 100%,a vjerovatno i Rahmanovic. Svaki dolazak je uslovljen odlaskom, odnosno prodajom igraca.
- ElCartel11
- Kontakt:
Ako cemo uzeti onolike pare na Tataru kao sto se pricalo neka ide zaboli me nije da ga bas necemo moci nadoknaditi. I tako imamo puno igraca na krilnim pozicijama.
Rahmanovic takodje ako ima ponude neka ide, vise prostora se otvara malom Salcinu, koji bi trebao biti nas oslonac igre u buducnosti.
Jedini koji su tesko nadoknadivi (citaj ne moguce) su Kovacevic, Lazic, Ahmetovic i kad bi jedan od njih otisao bila bi frka.
Rahmanovic takodje ako ima ponude neka ide, vise prostora se otvara malom Salcinu, koji bi trebao biti nas oslonac igre u buducnosti.
Jedini koji su tesko nadoknadivi (citaj ne moguce) su Kovacevic, Lazic, Ahmetovic i kad bi jedan od njih otisao bila bi frka.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Decidno tvrdis, fulas tj. demantuju te Hadzic i ekipa svojim potezima. Onda modifikujes pricu.
Djecije.
Djecije.
- FKS -
Možda i bude neki stream... 

Dobro je on prosojoker90 je napisao/la:Obavljeno! Čist je, trenutno..Stroj1946 je napisao/la:Pregledaj mu profil da ga popljujemo ako ima materijalajoker90 je napisao/la:Mogao bi biti fino pojačanje, ovako na prvu.Sretno!
![]()
Oremuš Mirko, dolazi iz Splita,
pravi igrač, nije ko Gedeon kita!

Nema Gedori halala, ma kakav god bio na terenu....
-
- Kontakt:
Bojo u Želji

- BordoSarajevo
- Kontakt:
Odlično, prosjek.Historicar je napisao/la:Bojo u Želji![]()
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Za mene fula Hadzica ako se Bojo ukaze na sergijici...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Bolje da smo njega uzeli vec Guzinu.Denchi je napisao/la:Za mene fula Hadzica ako se Bojo ukaze na sergijici...
Mogli smo ga ostavit kod njih a zavrsit , pa taman ga na rate isplacivali...jos ako je ova sica u pitanju bgm bezze...neozbiljnozagorski je napisao/la:Bolje da smo njega uzeli vec Guzinu.Denchi je napisao/la:Za mene fula Hadzica ako se Bojo ukaze na sergijici...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Previse se uzdize taj Bojo. Imam osjecaj da ce puci pod pritiskom ako ode kod njih tamo, jer njima predstoji turbulentna sezona. Imamo mi Mustafica koji je tu negdje sa Bojom, samo sto ovaj je igro vise od njega.
ne mozemo ga uzeti, moramo prvo nekog prodatizagorski je napisao/la:Bolje da smo njega uzeli vec Guzinu.Denchi je napisao/la:Za mene fula Hadzica ako se Bojo ukaze na sergijici...

- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ne mozemo sve zavrsiti
Yebe nas ffp
Yebe nas ffp

Tako je, zato smo dali Crnickog za Guzinu.giannini je napisao/la:ne mozemo ga uzeti, moramo prvo nekog prodatizagorski je napisao/la:Bolje da smo njega uzeli vec Guzinu.Denchi je napisao/la:Za mene fula Hadzica ako se Bojo ukaze na sergijici...
Ma apsolutno se ne uzdize, ima finu sezonu iza sebe, mlad zadnji vezni, repka, ima sirok radijus kretanja, radilica na terenu, da ne spominjem da nam je ta pozicija upraznjena bar do proljeca...a momak profi, ne luta, nema skandala, snjure, itd.Stroj1946 je napisao/la:Previse se uzdize taj Bojo. Imam osjecaj da ce puci pod pritiskom ako ode kod njih tamo, jer njima predstoji turbulentna sezona. Imamo mi Mustafica koji je tu negdje sa Bojom, samo sto ovaj je igro vise od njega.
Imamo I mi djokanovica, isto finog igraca, ali Bojo je dosta dalje u razvoju od njega I smijesna lova je ovo za njega...
Treba se zabrinuti...Ahmeta prodaju jer je Guzina stigao...
#AhmeteOprostiNam #NamZamjenicaJokGazdaVijetnamac
#AhmeteOprostiNam #NamZamjenicaJokGazdaVijetnamac
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
[quote="tm01hzne"]Možda i bude neki stream... 
[/quot
Jel to flashscore ili ?

Jel to flashscore ili ?
-
- Kontakt:
Imamo 2 pojacanja na cm imamo 2 akademca(mustafic i djokanovic).
Bojo bespotreban
Bojo bespotreban
Imamo 2 golmana, treba nam 3ci. Lijevi bek je valjda onaj Letic. Za odlaske cemo saznati tek nakon evrope. Ali moje misljenje da nece biti to previse, uglavnom na pozicijama koje smo bas dobro popunjeni.BordoSarajevo je napisao/la:A lijevi bek?Kamuflazn je napisao/la:Jos stoper i golman.
Sta bi s onim sto si najavio da Lazic, Rahma, Kova i Tatar idu nakon evrope?
Dizdu poslati na posudbu da odradi godinu seniorskog dubala u federaciju.
Zadnja izmjena: Kamuflazn, dana/u 26 jun 2019, 12:20, ukupno mijenjano 1 put.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], atomskaNavika i 36 gostiju.