To objasnjava sto trpa male plave redovnozeRoberto je napisao/la:Znaci Gedeon Guzina bi u prevodu na naski znacilo uništavač šupakaIn Hebrew the meaning of the name Gedeon is: Destroyer.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
To objasnjava sto trpa male plave redovnozeRoberto je napisao/la:Znaci Gedeon Guzina bi u prevodu na naski znacilo uništavač šupakaIn Hebrew the meaning of the name Gedeon is: Destroyer.
Ako se dobro sjecam i Laziceve prve fotke na forumu su bile slicne ovako iz teretanemidzuka je napisao/la:
nema opste sumnje da je on nespreman, igrati citavih 90 konstatno u ligi koja je za klasu bolja od nase, 80 posto nase lige ne bi moglo tamo istrcati do 60 minuteFrancescoTotti je napisao/la:Ako se dobro sjecam i Laziceve prve fotke na forumu su bile slicne ovako iz teretanemidzuka je napisao/la:Znaci ne mere bit los nikako
To je i meni odmah naumpalo. Ali ovaj nema instagram da mu pratimo svakodnevni zivot hahaha. Ovo je jedan video sto sam ja nasao.FrancescoTotti je napisao/la:Ako se dobro sjecam i Laziceve prve fotke na forumu su bile slicne ovako iz teretanemidzuka je napisao/la:Znaci ne mere bit los nikako
Savjetuj mu da se okani onog kabla. to njesra je gore za sportistu od bilo koje povrede...extazy je napisao/la:Takodjer i Guzina je dobar igrac, vjerovatno doveden za klupe, Ahmetovica neko da mijenja kako treba, i on ce bit pogodak
Imam neki rostilj kod drugara, docice i Stanoje, da uzme kuce retrivera, mnogo mi je zao sto ne igra, stvarno kad sam vidio povredu prvi put ocekivao sam par dana, ne mogu vjerovat da nece igrat polusezonu, prava steta, al zamjena ima, sva pojacanja sto smo doveli su kvalitetna, Hadzija zna sta radi, i bitno je da drzi dobru atmosferu, i da se novi brzo uklope u drustvo
Pusi nargilu u onom Claudu na Otoci sa nakim trebama i haverima ne vadi je iz ustaAlfredNobel je napisao/la:Eno i Stanoje se uhvatio nargile.. Zar i ti sine Brute?
to bi u klubu trebalo zabraniti, ja sam cuo da je bolje pusiti, nego svaki dan na to ici, i fakat ne kontam sta je fazon u onome, ja sam ko klinac isao u Seherzadu krajem osnovne skole se to furalo, a onda sam probao travu hahaFrancescoTotti je napisao/la:Savjetuj mu da se okani onog kabla. to njesra je gore za sportistu od bilo koje povrede...extazy je napisao/la:Takodjer i Guzina je dobar igrac, vjerovatno doveden za klupe, Ahmetovica neko da mijenja kako treba, i on ce bit pogodak
Imam neki rostilj kod drugara, docice i Stanoje, da uzme kuce retrivera, mnogo mi je zao sto ne igra, stvarno kad sam vidio povredu prvi put ocekivao sam par dana, ne mogu vjerovat da nece igrat polusezonu, prava steta, al zamjena ima, sva pojacanja sto smo doveli su kvalitetna, Hadzija zna sta radi, i bitno je da drzi dobru atmosferu, i da se novi brzo uklope u drustvo
Nisam znao za njega, mada i nisam iznenađen s obzirom kad vidim u kakvom društvu je djevojaka. Ne zna se koja je gora.zagor1987 je napisao/la:Pusi nargilu u onom Claudu na Otoci sa nakim trebama i haverima ne vadi je iz ustaAlfredNobel je napisao/la:Eno i Stanoje se uhvatio nargile.. Zar i ti sine Brute?
Šta fali hanumama? Ono da oženiš i kažeš "joj ljubavi, jede mi se zeljanica", misliš da je ne bi razvila u tepsiju ko šesnaesterac?AlfredNobel je napisao/la: Nisam znao za njega, mada i nisam iznenađen s obzirom kad vidim u kakvom društvu je djevojaka. Ne zna se koja je gora.
Ma dje ne bi, to se ne dovodi u pitanje.SarajevoJeBordo je napisao/la:Šta fali hanumama? Ono da oženiš i kažeš "joj ljubavi, jede mi se zeljanica", misliš da je ne bi razvila u tepsiju ko šesnaesterac?AlfredNobel je napisao/la: Nisam znao za njega, mada i nisam iznenađen s obzirom kad vidim u kakvom društvu je djevojaka. Ne zna se koja je gora.
Plus jedan Joker igrač 24 sata prijeShofaII je napisao/la:4 jula zadnji rok prijave A lista za prvo pretkolo
Prelaze bolan ljudi da navijaju za Sarajevo
skoroalen je napisao/la:zeRoberto je napisao/la:Znaci Gedeon Guzina bi u prevodu na naski znacilo uništavač šupakaIn Hebrew the meaning of the name Gedeon is: Destroyer.![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Tatamata1946 i 21 gost.