FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

skoroalen
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 26 jun 2019, 01:41

zlo87 je napisao/la:Halil otisao, Milanovic dosao. Kapic i Crepulj otisli, Oremus i Gavric dosli. Moje misljenje je da je sredina zavrsena, kao i napad, uz Guzinu. Ne znam kakav je Djokanovic, ali ako je kao sto se prica, mislim da nema potrebe za zadnjim veznim, jer i Mustafic tu moze uskociti.
Iz odbrane otisli Mujakic i Sofranac, tu nam treba jedan stoper koji je u rangu sa Nihadom. I onda bi imali 4 stopera, sto je sasvim dovoljno. Najgora pozicija trenutno je lijevi bek, jer nemamo igraca uopste. Tu nam je potreban za prvu postavu igrac i za klupu ako ima neki iz akademije. Znaci jos minimalno dva igraca.
Treba nam jedan jak za prve postave, a alternativa može bit Hodžić, dok se Pidro ne vrati. A desni bekovi Hebib i Šabanović. I štoper jedan i to je to. :D
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

extazy
Kontakt:

Post Postao/la extazy » 26 jun 2019, 01:42

zlo87 je napisao/la:Halil otisao, Milanovic dosao. Kapic i Crepulj otisli, Oremus i Gavric dosli. Moje misljenje je da je sredina zavrsena, kao i napad, uz Guzinu. Ne znam kakav je Djokanovic, ali ako je kao sto se prica, mislim da nema potrebe za zadnjim veznim, jer i Mustafic tu moze uskociti.
Iz odbrane otisli Mujakic i Sofranac, tu nam treba jedan stoper koji je u rangu sa Nihadom. I onda bi imali 4 stopera, sto je sasvim dovoljno. Najgora pozicija trenutno je lijevi bek, jer nemamo igraca uopste. Tu nam je potreban za prvu postavu igrac i za klupu ako ima neki iz akademije. Znaci jos minimalno dva igraca.
Halil < Milanovic
Kapic bara bara Gavric
Crepulja < Oremus

Ovo je pojacanje, kad dovedes bolje igrace od prijasnjih, a ne samo da se zakrpe pozicije, jos stoper, tesko je nac nekog kao Mujakic, al uvjeren sam da Hadzija vec ima par imena u kontaktu

Kovacevic ne ide sigurno, on kad ode otit ce za 5 miliona, osim ako vec nije ta ponuda na stolu, mlad je ne smijemo zuriti, moramo mu cijenu nabit
Raspopovic je strasan igrac, on kad bi dosao au, ja bi vec kod Vjecne bio

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 26 jun 2019, 01:46

extazy je napisao/la:
Halil < Milanovic
Kapic bara bara Gavric
Crepulja < Oremus

Ovo je pojacanje, kad dovedes bolje igrace od prijasnjih, a ne samo da se zakrpe pozicije, jos stoper, tesko je nac nekog kao Mujakic, al uvjeren sam da Hadzija vec ima par imena u kontaktu

Kovacevic ne ide sigurno, on kad ode otit ce za 5 miliona, osim ako vec nije ta ponuda na stolu, mlad je ne smijemo zuriti, moramo mu cijenu nabit
I Zrinjski sa Brbaricem i Jakovljevicem ima dobar tandem,napad Lendric dobra su ekipa dodaj i Curana onog i Mandica bice tesko al idemo po duplunopet ako bog da

extazy
Kontakt:

Post Postao/la extazy » 26 jun 2019, 01:51

zagor1987 je napisao/la:
extazy je napisao/la:
Halil < Milanovic
Kapic bara bara Gavric
Crepulja < Oremus

I Zrinjski sa Brbaricem i Jakovljevicem ima dobar tandem,napad Lendric dobra su ekipa dodaj i Curana onog i Mandica bice tesko al idemo po duplunopet ako bog da
oni su jedini konkurent, al trener im je taraba, trebat ce im vremena da se uigraju, bit ce opasna igranka sa sudijama i to, bit ce opet gusto sa njima, al uvjeren sam titula opet
prvo kolo cemo ih mlatnut i to dobro

zeRoberto

Post Postao/la zeRoberto » 26 jun 2019, 01:51

Dobio sam info od navijaca Hajduka (mozda ne toliko relevantan jer je proslo nekoliko godina od njegovog igranja za Bile): dijete Hajduka, solidna brzina i tehnika, iako je puno puta igrao beka ta mu pozicija ne lezi, ima problema u defanzivi..dakle to nam je pojacanje za vezni red..
Cekamo Letica da dodje i stopera obavezno, nadam se da cemo od ove cetvorke Tatar, Rahman, Vladan, Lazic uspjeti zadrzati makar dvojicu i time bi imali po meni najrespektabilniju ekipu ikad u novijoj historiji FKS!

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 26 jun 2019, 01:54

zeRoberto je napisao/la:Dobio sam info od navijaca Hajduka (mozda ne toliko relevantan jer je proslo nekoliko godina od njegovog igranja za Bile): dijete Hajduka, solidna brzina i tehnika, iako je puno puta igrao beka ta mu pozicija ne lezi, ima problema u defanzivi..dakle to nam je pojacanje za vezni red..
Cekamo Letica da dodje i stopera obavezno, nadam se da cemo od ove cetvorke Tatar, Rahman, Vladan, Lazic uspjeti zadrzati makar dvojicu i time bi imali po meni najrespektabilniju ekipu ikad u novijoj historiji FKS!
Djes to ba reci sace onaj od Sabrine da objavi nake prijetnje sa vibera :lol:

johntravolta123
Kontakt:

Post Postao/la johntravolta123 » 26 jun 2019, 01:54

Par golova Oremusa

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 26 jun 2019, 01:55

Ode Nihad dodje Nebojsa
Ode Rifet dodje Mirko
Ode Almir dodje Bojan
Ode Emir dodje Slobodan
Ode Haris dodje Geodet
slika
Zadnja izmjena: FrancescoTotti, dana/u 26 jun 2019, 01:57, ukupno mijenjano 1 put.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 26 jun 2019, 01:56

Al čuj Gedeon... Isto neki lik iz Heri Potera jbt.
Fakat bolje da mu na leđima piše ime, moćnije izgleda.

extazy
Kontakt:

Post Postao/la extazy » 26 jun 2019, 01:57

Maccabi Halifa 1 1 odigrao 90 minuta
Hapoel Tel Aviv 0 0 odigrao 90 minuta
Maccabi Halifa 0 0 odigrao 90 minuta
Maccabi Tel Aviv odigrao 90 minuta

Znate i sami kakvi su ovo timovi, a kad pocnes u prvoj i odigras svih 90 protiv ovih timova moras da valjas
Bukvalno protiv svakog jakog tima je odigrao 90, protiv onih najslabiji je zamjenjen da odmori vjerovatno, to govori da se mnogo racunalo na njega

Pa zar nije Geodet lice koje ispituje zemljiste ? Nesto se tako slicno kaze, ko mu dade ime ebo te, ko Grcki Bog hahah
Zadnja izmjena: extazy, dana/u 26 jun 2019, 01:58, ukupno mijenjano 1 put.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 26 jun 2019, 01:58

skoroalen je napisao/la:Al čuj Gedeon... Isto neki lik iz Heri Potera jbt.
Fakat bolje da mu na leđima piše ime, moćnije izgleda.
Sve je bolje nego Guzina :mrgreen:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 26 jun 2019, 01:59

extazy je napisao/la:Maccabi Halifa 1 1 odigrao 90 minuta

Znate i sami kakvi su ovo timovi, a kad pocnes u prvoj i odigras svih 90 protiv ovih timova moras da valjas
Bukvalno protiv svakog jakog tima je odigrao 90, protiv onih najslabiji je zamjenjen da odmori vjerovatno, to govori da se mnogo racunalo na njega

Pa zar nije Geodet lice koje ispituje zemljiste ? Nesto se tako slicno kaze, ko mu dade ime ebo te, ko Grcki Bog hahah
Pa igrao je i za Makabi,plus vidim samo eurogolove daje

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 26 jun 2019, 02:00

Ovo bi već moglo biti fino pojačanje za ekipu, bio je standardan u jačoj ligi,idemo dalje :opaopa:

extazy
Kontakt:

Post Postao/la extazy » 26 jun 2019, 02:00

zagor1987 je napisao/la:
extazy je napisao/la:Maccabi Halifa 1 1 odigrao 90 minuta

Pa igrao je i za Makabi,plus vidim samo eurogolove daje
Da za Hapoel Tel Aviv
odigrao 720 minuta, i dao 2 gola
i osvojio kup sa istim
Zadnja izmjena: extazy, dana/u 26 jun 2019, 02:01, ukupno mijenjano 1 put.

zeRoberto

Post Postao/la zeRoberto » 26 jun 2019, 02:01

In Hebrew the meaning of the name Gedeon is: Destroyer.
Znaci Gedeon Guzina bi u prevodu na naski znacilo uništavač šupaka :problem:

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 26 jun 2019, 02:02

Ovi što su zaspali i nisu ispratili pojačanje, sutra će zakasnit na poso' :D
Dok ujutro provjere ko je, šta je, pa kakav su doček forumaši napravili... :urnebes:
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 26 jun 2019, 02:03

zeRoberto je napisao/la:
In Hebrew the meaning of the name Gedeon is: Destroyer.
Znaci Gedeon Guzina bi u prevodu na naski znacilo uništavač šupaka :problem:
:rol: :rol: :rol:

extazy
Kontakt:

Post Postao/la extazy » 26 jun 2019, 02:03

Sad mi se i ne spava, bas me razbudi Oremus

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 26 jun 2019, 02:09

extazy je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:
ShofaII je napisao/la:4 jula zadnji rok prijave A lista za prvo pretkolo
Imas fore dodati jos jednog/dva poslije tog datuma.Kako ono 24/48 sata prije utakmice.
A imali idalje ono pravilo da svako naredno kolo moze se po jedan igrac dodati ?
Mislim da je to ovo sto je miky pomenuo.
Ali iskopace to neko vec do drugog pretkola LP pa cemo znati ;)
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 26 jun 2019, 02:11

Treba završit Alvesa, otpisan je iz Parisa :kafa:
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.