JadeD10S je napisao/la:Izgleda da samo Barcu mozemo dobiti.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
HahahahaHarrison je napisao/la:Samo se vama tih 5% slucajeva cesto desavaM4kaveli je napisao/la:To je razlika izmedju Barcelone i Reala.
Kraljeve moze nadigrati nekoliko ekipa a Barcu ne moze niko. Moze u nekih 5 % slucajeva.
To treba dobro zapamtit.![]()
Obrisi post i ne sramoti se
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
I to lezerno.D10S je napisao/la:Izgleda da samo Barcu mozemo dobiti.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Laž, mogu i Granadu.D10S je napisao/la:Izgleda da samo Barcu mozemo dobiti.

To je tu negdjeDonnie Darko je napisao/la:Laž, mogu i Granadu.D10S je napisao/la:Izgleda da samo Barcu mozemo dobiti.

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Sto znaci da su tu oni negdje po kvalitetiDonnie Darko je napisao/la:Laž, mogu i Granadu.D10S je napisao/la:Izgleda da samo Barcu mozemo dobiti.
Ne sekirajte se bice dogodine, super kup.
Don't hate what you don't understand.
Luka Modric.
samo se pitam do kad ce varat ljude da je igrac, od zrinjskog, dinama, totenhema i there he is
Necu reci da je titula izgubljena, al' jos jedan kiks i cao.
Necu reci da je titula izgubljena, al' jos jedan kiks i cao.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- maximusdecimus
- Kontakt:
PatrickBateman je napisao/la:Drug,pricas s likom koji je vise puta svrsio gledajuci Ronalda nego Sashu Greymaximusdecimus je napisao/la: bolan koji je tebi ****?? jel ti razumiješ ironiju? likovi se natakarili na Modrića, a čovjek jedini napravio nešto u drugom poluvremenu. ako cemo po njihovom suditi na osnovu jedne utakmice Ronaldo ne vrijedi ni 3 miliona
Luka kriv ?
Pa ne mogu vjerovat da bas toliko niste normalni
Jedini Pepe igro a oni odma o Modricu.
Sta ste kontali ?
Da ce on dat 2-3 gola i preokrenuti utakmicu ?
Jedva docekali da ga popljuju ..
Pa ne mogu vjerovat da bas toliko niste normalni
Sta ste kontali ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Od 40m plaćenog igrača očekuješ upravo to,da može napraviti razliku na terenu.M4kaveli je napisao/la:Luka kriv ?
Pa ne mogu vjerovat da bas toliko niste normalni![]()
Sta ste kontali ?
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Al zato od CR-a, Mesuta, Di Marie i ostalih ne ocekujes jel ?
Malo skontajte sta pisete ..
Malo skontajte sta pisete ..
Sto da ne? Kad se pljuje po Arbeloi koji je igrao za slavni Liverpool i koji igra za Real vec nekoliko sezona i za spansku reprezentaciju sto ne bi i po Modricu?M4kaveli je napisao/la:Luka kriv ?
Pa ne mogu vjerovat da bas toliko niste normalni![]()
Sta ste kontali ?
- Donnie Darko
- Kontakt:
Uostalom Modric je bio najblizi golu od svih igraca Reala. Tacnije bio je najblize pogotku, Ramos je bio najblizi golu pa svejedno izmislio nacin da promasi.
Ja sam primjetio samo jednu gresku Luke. Los pas, nekome od igraca Seville u noge. Ostatak je odradio korektno, sto se ne moze reci za 90% realovih igraca veceras.
Ja sam primjetio samo jednu gresku Luke. Los pas, nekome od igraca Seville u noge. Ostatak je odradio korektno, sto se ne moze reci za 90% realovih igraca veceras.
Zadnja izmjena: Donnie Darko, dana/u 16 sep 2012, 00:35, ukupno mijenjano 1 put.
-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 10 maj 2015, 18:25, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

Ovo ih obadi napali, pa se nešto trzaju
Pipa je trebao 'ladno dobiti crvendac za ovaj napad bjesnila.
Zadnja izmjena: ripper, dana/u 16 sep 2012, 00:38, ukupno mijenjano 1 put.
ek0 je napisao/la:Ohljebtejebo, Modric jeste imao dva pogresna dodavanja dok ostalima nisam mogao ni izbrojati njhova.
Mourinho stavio Modrica mal te ne na centar, a Khedira mu naprijed pokusava biti kreator, pa onda malo na krilo pa onda u napad. U par navrata kada je Modric prisao blize golu doslo je do kakve takve opasnosti za Palopa. Generalno Luka jeste odigrao za qrac, ali medju ostalima koji su odigrali za qrcinu (izuzev Keplera) smjesno je da neko njega i spominje.
Marca: "Madrid tužan i zelen".
Mourinho: "U ovom trenutku nemam ekipu/tim".
Bas tako
Razlog to je Modric bio manje los od ostalih je taj sto je i manje igrao. Logika. Ha ya
U svim hr. medijima vrište naslovi "Luka pogodio sativu", gori su nego mi s Džekom
Nemojte toliko kritikovati Luku, on je tek dosao, nova ekipa... al Kikana, Benzema, Ozil..truba.
- LarryDavid
- Kontakt:
fali mu igraca ko mancinijuM4kaveli je napisao/la:ek0 je napisao/la:Ohljebtejebo, Modric jeste imao dva pogresna dodavanja dok ostalima nisam mogao ni izbrojati njhova.
Mourinho stavio Modrica mal te ne na centar, a Khedira mu naprijed pokusava biti kreator, pa onda malo na krilo pa onda u napad. U par navrata kada je Modric prisao blize golu doslo je do kakve takve opasnosti za Palopa. Generalno Luka jeste odigrao za qrac, ali medju ostalima koji su odigrali za qrcinu (izuzev Keplera) smjesno je da neko njega i spominje.
Marca: "Madrid tužan i zelen".
Mourinho: "U ovom trenutku nemam ekipu/tim".
Bas tako
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.