Izgleda da nisu pratili Fejine upute zato ce im sada dusa na nos da izadje.

http://www.fkvelez.ba/index.php?option= ... Itemid=628" onclick="window.open(this.href);return false;
Jos nigdje...vjerovatno ce u Austrijurammstein je napisao/la:gdje vam je otisao ostrakovic?
Vele da će u Hartberg, drugoligaš.pravnik1981 je napisao/la:Jos nigdje...vjerovatno ce u Austrijurammstein je napisao/la:gdje vam je otisao ostrakovic?
pravnik1981 je napisao/la:Jos nigdje...vjerovatno ce u Austrijurammstein je napisao/la:gdje vam je otisao ostrakovic?
Moram se i ja prikljuciti cestitkama nasem VahiSipakUlicar1922 je napisao/la:Vahhiiiideeeeeeeeeeeeeeeee.........Vahhiiiideeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee........Vahhiiideeeeeeeeeeeeeeeeee![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sedmicu (možda i jače) poslije.AdiFKS je napisao/la:Jeste li vi poslije ovih masinovodza krenuli na pripreme?
Babara hvala.formance je napisao/la:Rođeni, sa malim zakašnjenjem čestitam jubilej, meni lično najgotivnijem klubu u BiH (poslije mog Sarajeva) iz najgotivnijeg grada (opet poslije mog Sarajeva). 92 godine je velika stvar, golema, a vi se nadam se uskoro vraćate tamo gde vam je mjesto,
![]()
Sve najbolje.
Jesu se naložili braćo moja ko da je finale LP a ne obična prijateljska.Pustili smo ih da se nadaju da će nas ovako i u ligi a znaju šta je bilo zadnju utakmicu.Ove godine ih dobijamo o obe utakmice 100%pravnik1981 je napisao/la:eto strumfovi nam se osvetili za onaj poraz 4-2...sad ih dobit u ligi i onda na zimskoj pauzi na pripremnoj nek nam se osvete opet...i mi zadovoljni i oni![]()
![]()
![]()
![]()
Ja nisam vidio smješnijeg kluba,o ovim forumašima i ne treba trošiti riječi,ono je smijurija.Crvenarmija je napisao/la:Jesu se naložili braćo moja ko da je finale LP a ne obična prijateljska.Pustili smo ih da se nadaju da će nas ovako i u ligi a znaju šta je bilo zadnju utakmicu.Ove godine ih dobijamo o obe utakmice 100%pravnik1981 je napisao/la:eto strumfovi nam se osvetili za onaj poraz 4-2...sad ih dobit u ligi i onda na zimskoj pauzi na pripremnoj nek nam se osvete opet...i mi zadovoljni i oni![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Direktorcic, NazorUso, NeSamSafetee i 9 gostiju.