Sram vas bilo horde

Eto ista scena, samo sjeverna tribina.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑23 maj 2022, 18:14Ma bespotrebno prozivanje HZ skroz, i na nasem dijelu zapada ima par "polomljenih" stolica iako sam bio svjedok ispred mene momak kad smo slavili zakacio stolicu nogom, poleti ko da je Bog nije dao i samo je vratio gdje je stajala. Nema se tu sta govorit huligani vaki naki, ne opravdavam lomljenje ali se uvijek lomilo a vjerovatno ce se i nastavit..
Mogli su jednostavno napravit zapisnik o steti, i poslat na pravu adresu pa nek plati svak svoju stetu i gotovo, ovako samo bezveze prepucavanja
Ma platićemo... Ne plači više...
Iato na Grbavici bez cilja da lomim samo ode ispred mene stolica jer bikvalno ni zasarafljena nije bila al hajdMostarwolf1981 je napisao/la: ↑23 maj 2022, 18:14Ma bespotrebno prozivanje HZ skroz, i na nasem dijelu zapada ima par "polomljenih" stolica iako sam bio svjedok ispred mene momak kad smo slavili zakacio stolicu nogom, poleti ko da je Bog nije dao i samo je vratio gdje je stajala. Nema se tu sta govorit huligani vaki naki, ne opravdavam lomljenje ali se uvijek lomilo a vjerovatno ce se i nastavit..
Mogli su jednostavno napravit zapisnik o steti, i poslat na pravu adresu pa nek plati svak svoju stetu i gotovo, ovako samo bezveze prepucavanja
Vama su turcin i Kasum dobro izgatali kantonalci. Inace taj post iznad to ostavi za kuce
Ma gataju svi pomalo, al kako gataju tako i zavrse.
To se prije ulaska sve fino snimi i uslika
Jbg..nije nikom naumi to... Ko ce vjerovat 100% da ce se zalit..svrakino1921 je napisao/la: ↑23 maj 2022, 19:41To se prije ulaska sve fino snimi i uslika
Pa onda ulazis na tribinu
Ako se ono i moze nazvat tribinom
Svraka, hoćete li vi malo dotegnuti stolice kad mi budemo igrali na ljepotici? Da dzaba ne plaćamo kazne i odštete jer to što zaradimo u Evropi treba nam da isplatimo igrace, mi nismo na budžetu svaku marku moramo zaraditi.svrakino1921 je napisao/la: ↑23 maj 2022, 19:41To se prije ulaska sve fino snimi i uslika
Pa onda ulazis na tribinu
Ako se ono i moze nazvat tribinom
Trenutno korisnika/ca: Ejnur, JimmyPage, Paromlinac, since1948 i 31 gost.