-dosta trcanja i to loodog trcanja
-malo srece u fazi odbrane
-dosta koncentracije u fazi napada jer necete imati previse prilika
Ponavljam proci mozete al loptu vidjet necete !!!
Vidimo se u Finalu

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
chi3llo je napisao/la:Prvo da vam cestitam na demoliranju nase masinerije, a onda da vam pozelim srecu i da unistite katalonsku gamad, sto sam ubjedjen da cete uraditi
Vala i nije, nego ih ne mogu otkad znam za njihAlemC85 je napisao/la:chi3llo je napisao/la:Prvo da vam cestitam na demoliranju nase masinerije, a onda da vam pozelim srecu i da unistite katalonsku gamad, sto sam ubjedjen da cete uraditi![]()
![]()
mora da ti se barca negdje dobro zamjerila...
Zapamti dobro ovaj post, nemoj da bude kasnije ja sam upozoravao, neugodni su bla, bla, bla..Romariooo je napisao/la:ohoooo, dugo smo ovo cekali, tome smo se nadali, veliki okrsaj dvije najbolje ekipe u svijetu
odmah primjecujem nerealno veliku dozu samopouzdanja kod kobasicara, fol barca nije puno pokazala do sada u ligi prvaka, kakav danak neiskustvu mladih bavaraca, nasi su najbolje ostavili za kraj, na svojoj kozi ce to osjetiti minhenska mashina
ima bayern svoje adute, ali nedovoljno dobre da zaustave barcu, jest da je odbrana jaca strana bayerna, al zna se sta odlucuje ovakve utakmice, magicni trougao xavi,iniesta i messi, taj trokut donosi prevagu, sve ostao je mane bitno, magicni trougao ce rijesiti i bayerna, i tek tada ce napaljeni i nerealni kobasicari uvidjeti svoje zablude
Pa Barca je jedina od polufinalista koja nije dala gol iz ofsajdaanelbavarac je napisao/la:Znaci Uefalona![]()
Ovde nema favorita to je jasno,za nas je hendikep sto prvu igramo kod kuce mislim da je bolje po nas bilo da smo prvu tekmu gosti, ali sta je tu je.moramo vjerovati u ovu ekipu i ako odigramo sa 100% svojuh mogucnosti uvjeren sam da mozemo proci
Romariooo je napisao/la:ohoooo, dugo smo ovo cekali, tome smo se nadali, veliki okrsaj dvije najbolje ekipe u svijetu
odmah primjecujem nerealno veliku dozu samopouzdanja kod kobasicara, fol barca nije puno pokazala do sada u ligi prvaka, kakav danak neiskustvu mladih bavaraca, nasi su najbolje ostavili za kraj, na svojoj kozi ce to osjetiti minhenska mashina
ima bayern svoje adute, ali nedovoljno dobre da zaustave barcu, jest da je odbrana jaca strana bayerna, al zna se sta odlucuje ovakve utakmice, magicni trougao xavi,iniesta i messi, taj trokut donosi prevagu, sve ostao je mane bitno, magicni trougao ce rijesiti i bayerna, i tek tada ce napaljeni i nerealni kobasicari uvidjeti svoje zablude
Pa Barca je jedina od polufinalista koja nije dala gol iz ofsajdaPatrickBateman je napisao/la:anelbavarac je napisao/la:Znaci Uefalona![]()
Ovde nema favorita to je jasno,za nas je hendikep sto prvu igramo kod kuce mislim da je bolje po nas bilo da smo prvu tekmu gosti, ali sta je tu je.moramo vjerovati u ovu ekipu i ako odigramo sa 100% svojuh mogucnosti uvjeren sam da mozemo proci
Nije ti uspjela pila naopako ha??? Svo vrijeme si govorio kako bi Barca najbolje igrala protiv Bayerna, u nadi da će Barca izbjeći Bayern. Ali vidiš s psihologijom si ti tanak , a zato ću ti ja jednom preporučit jednu dobru knjigu kako da svoju psihu usmjeriš u pravom smjeru.......Htio si Romarioo i noćna mora ti se ostvarila.....Romariooo je napisao/la:svako ovdje zna da sam uvijek hvalio bayern, da sam ga proglasio drugom najjacom ekipom na svijetu kad su neki levati mislili da je to real itd, no doslo je vrijeme da se bayern dokazuje protiv ekipe kakvu nikad nije sreo, najbolje ekipe ikada, najboljeg igraca ikada, najboljeg veznog reda ikada, nadajte se vi, postujem ja to, volim i kad vidim svabsku samouvjerenost, ali nazalost pod vas, velik je to zalogaj za vas, tek kad vas pep preuzme, uigra i dodatno pojaca, tek tad cete imati sanse protiv nas, i to prvenstveno zbog pepa i njegovog poznavanja barce, a do tada, nemate ni 20 posto sanse, pred nama je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.