Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Devil » 26 maj 2011, 14:59

Apsolutno mi je svejedno sto je uhapsen,kada nece biti osudjen,niti on ni Radovan,jer ce umreti pre nego ih osude,a tamo ce da zive kao gospoda i imati sve sto pozele.
A isto tako mi je drago sto je uhapsen,jer Boris je ovim potpisao presudu,i samo je pitanje dana kada cemo prisustvovati njegovoj sahrani. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

'bordo_boy
Kontakt:

Post Postao/la 'bordo_boy » 26 maj 2011, 15:04

Devil je napisao/la:Apsolutno mi je svejedno sto je uhapsen,kada nece biti osudjen,niti on ni Radovan,jer ce umreti pre nego ih osude,a tamo ce da zive kao gospoda i imati sve sto pozele.
A isto tako mi je drago sto je uhapsen,jer Boris je ovim potpisao presudu,i samo je pitanje dana kada cemo prisustvovati njegovoj sahrani. ;)
Sa ovim se u potpunosti se slažem... :roll:
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život.
Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno.
Ali u jednoj stvari sam uspio.
Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 26 maj 2011, 15:11

Devil je napisao/la:Apsolutno mi je svejedno sto je uhapsen,kada nece biti osudjen,niti on ni Radovan,jer ce umreti pre nego ih osude,a tamo ce da zive kao gospoda i imati sve sto pozele.
**** ga tako to obicno bude...
You are someone else I am still right here

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 26 maj 2011, 15:13

Nicija do zore ne gori.

Nadam se da ce mali krmak dobiti ono sto je zasluzio.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

zvornicki klan
Kontakt:

Post Postao/la zvornicki klan » 26 maj 2011, 15:14

vjačeslav korotiškin je napisao/la:" / $ " се ' ",ова % & - " " $ гора,$ по $,% се " - ?! ? " " твоје ?,$ " сва ? & " ?,/ " је & - " $ " ? ,$ % & - те " $ $,а " & за све,јер ? & " ? - ' ' $ " ? све,& " се говно $,7 000 000 - " ? &.

& је у ",$ се ",¥ ',? овај потез $ - - &,' се $ $ не $ & срања у РС $,јер " ' " $ $ $ & $ ". " " ? на све $ на ' ?,а $ ' $ $ " не траже у " $ ? - $ све " па & " % узет " отјерат говна,& је - у & ?.
Ceo Zvornik sada peva zemlja trese se,Vukovi su sad uz tebe sve do pobede.

Drugo ime objektivnosti!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 26 maj 2011, 15:14

Ironicno je sto je u svoj ovoj prici Srbija najvise profitirala, obzirom da su na ovaj nacin korak blize Evropi, a sve ove godine su skrivali zlocinca.

Druga stvar, ovo je svakako ucinjeno pod pritiskom Evropske zajednice i nema govora o nekoj dobrovoljnoj saradnji sa Haskim tribunalom...nego, dobili su jasan ultimatum od EU i zato su morali to uraditi.

Slicno ce biti i sa Hadzicem...ceka se pogodan trenutak, bas kao i sa Karadzicem i Mladicem..

U svakom slucaju, pravda nikada ne moze biti zadovoljena ovdje, ali eto...

i samo cu spomenuti jedno ime i iskazati duboko postovanje...

SEFER HALILOVIC...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 26 maj 2011, 15:25

sarajlija89 je napisao/la:Ironicno je sto je u svoj ovoj prici Srbija najvise profitirala, obzirom da su na ovaj nacin korak blize Evropi, a sve ove godine su skrivali zlocinca.

Druga stvar, ovo je svakako ucinjeno pod pritiskom Evropske zajednice i nema govora o nekoj dobrovoljnoj saradnji sa Haskim tribunalom...nego, dobili su jasan ultimatum od EU i zato su morali to uraditi.

Slicno ce biti i sa Hadzicem...ceka se pogodan trenutak, bas kao i sa Karadzicem i Mladicem..

U svakom slucaju, pravda nikada ne moze biti zadovoljena ovdje, ali eto...

i samo cu spomenuti jedno ime i iskazati duboko postovanje...

SEFER HALILOVIC...
Ne bih se slozio sa tobom. Srpske vlasti od 2008e su uhapsile Zupljanina, Djordjevica, Karadzica i sada Mladica cim se ukazala sansa za tako sto. Problem je bio u Kostunicinim vladama koje su saradnju sa Haagom svele na cascavanje i ubedjivanje optuzenih da se sami predaju. Tadicu se svasta moze zameriti, ali nesaradnja sa Haagom i kalkulisanje u vezi sa njom - ne. ;)

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 26 maj 2011, 15:26

Škabrnja, Omarska, Keraterm, Sarajevo, Srebrenica itd itd, nek se dobro sjeti tih ljudi, boli i patnje!!!
Želim mu da dugo poživi i da se svakog dana prisjeća djece i mladića, očeva i djedova!!

Stvarno me ova vijest razveselila!!! Toplo se nadam da će suđenje što prije početi i da neće završiti ko Slobo. A nadam se da će i Srbija konačno doživjeti katarzu jer bez suočavanja sa vlastitim zlodjelima nema napretka.

Nijedna ovozemaljska kazna nije dovoljna za sve ono sto je pod njegovom komando ucinjeno, ali dug zivot uz dozivotni zatvor je ono sto mu od srca želim!!!
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 26 maj 2011, 15:31

dubrava je napisao/la:Škabrnja, Omarska, Keraterm, Sarajevo, Srebrenica itd itd, nek se dobro sjeti tih ljudi, boli i patnje!!!
Želim mu da dugo poživi i da se svakog dana prisjeća djece i mladića, očeva i djedova!!

Stvarno me ova vijest razveselila!!! Toplo se nadam da će suđenje što prije početi i da neće završiti ko Slobo. A nadam se da će i Srbija konačno doživjeti katarzu jer bez suočavanja sa vlastitim zlodjelima nema napretka.

Nijedna ovozemaljska kazna nije dovoljna za sve ono sto je pod njegovom komando ucinjeno, ali dug zivot uz dozivotni zatvor je ono sto mu od srca želim!!!
Potpis!

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 26 maj 2011, 15:35

necu dzaba da ban fasujem
Zadnja izmjena: ĆeMa, dana/u 26 maj 2011, 15:38, ukupno mijenjano 1 put.
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 26 maj 2011, 15:35

Eh, od 2008....ma dobro, nemojte me pogresno shvatiti, ali sva ta demokratizacija Srbije, navodna saradnja sa Haskim tribunalom i sl. je vise plod nekih drugih stvari (ultimatuma od strane EU), a nikako neke drasticne promjene politike preme regionu.

I dalje zvanicni Beograd ima dvostruke arsine i dalo bi se o tome diskutovat....

Da se razumijemo, ovdje ne podrazumijevam pojedince i sl., kojih hvala Bogu ima normalnih i razumnih ;)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Makaveli
Kontakt:

Post Postao/la Makaveli » 26 maj 2011, 15:48

pa nije valjda samo ratko ubijao :D a ostali su vjerovatno vodjeni bili parolama...on mene kamenom,ja njega kruhom...ne lazimo se.....
sa svih strana ima jos puno mrznje,i krivci su posvuda...ratko je jedan od krivaca samo

sto se tice ovih kvazi srba i politickih eksperata,o njima i njihovoj kompetenciji da pisu "hvalospjeve" na racun tadica, nemam puno za reci osim da vjerujem da niko od njih ni ne zivi niti zaradjuje hljeb u srbiji...pa je njima ovo neka izdaja...

ovo je politika,srbija ga ne bi izrucila da nema direktnu korist....dakle,zrtvuj jednog da bi ostali profitirali...

ako je ratkovo izrucenje cijena da ce se nesto u srbiji promijeniti na bolje,i da ce ovaj lanc mrznje koji vlada balkanom bar malo oslabiti....neka izruce sve mladice ovog svijeta

tadic je legitiman predstavnik srbije,i u interesu mu je pomoci svim srbima....

jednostavna racunica,barem iz nekog mojeg lajickog ugla

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 26 maj 2011, 15:50

dubrava prijatelju kako si mi
A C A B !

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 26 maj 2011, 16:02

Makaveli je napisao/la:pa nije valjda samo ratko ubijao :D a ostali su vjerovatno vodjeni bili parolama...on mene kamenom,ja njega kruhom...ne lazimo se.....
sa svih strana ima jos puno mrznje,i krivci su posvuda...ratko je jedan od krivaca samo

sto se tice ovih kvazi srba i politickih eksperata,o njima i njihovoj kompetenciji da pisu "hvalospjeve" na racun tadica, nemam puno za reci osim da vjerujem da niko od njih ni ne zivi niti zaradjuje hljeb u srbiji...pa je njima ovo neka izdaja...

ovo je politika,srbija ga ne bi izrucila da nema direktnu korist....dakle,zrtvuj jednog da bi ostali profitirali...

ako je ratkovo izrucenje cijena da ce se nesto u srbiji promijeniti na bolje,i da ce ovaj lanc mrznje koji vlada balkanom bar malo oslabiti....neka izruce sve mladice ovog svijeta

tadic je legitiman predstavnik srbije,i u interesu mu je pomoci svim srbima....

jednostavna racunica,barem iz nekog mojeg lajickog ugla
Kaze se "laicki ugao". O laos=narod, na grckom.
De mi reci ko su ti "kvazi Srbi" da bi te mogao razumeti.
Svi ovde koji brane Ratka Mladica treba da shvate da nisu nikakve patriote, vec da rade na stetu vlastitog naroda. Dok se taj kopernikanski obrt ne desi, Srbija ce i dalje biti zaostala drzava, a iz nje ce verovatno odlaziti svako ko bude mogao. Taj nedostatak elite koja moze da reformise drustvo i drzavu, je glavni nedostatak svih exYu drzavica, sem Slovenije. 8-)

Sanchez_8
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez_8 » 26 maj 2011, 16:02

Ma zalibo me tuki da ga uhapse 10 puta to ne moze vratiti sve nevine zrtve , je.bo ti ovo sudjenje treba ga zapaliti na lomaci , a ne gotiviti ga po tim tamo zatvorima bolji su mu od kuce .

zvornicki klan
Kontakt:

Post Postao/la zvornicki klan » 26 maj 2011, 16:06

"

? то & $ ? ната?

% " $.....
Ceo Zvornik sada peva zemlja trese se,Vukovi su sad uz tebe sve do pobede.

Drugo ime objektivnosti!

revoX.
Kontakt:

Post Postao/la revoX. » 26 maj 2011, 16:08

ma i njega ce kao slobu ubiti lijekovima i injekcijama :lol:
HZ87

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 26 maj 2011, 16:08

Samo malj u glavu,nema ovom monstrumu sudjenja..neki heroj,a krio se godinama :lol: :lol: ako je neki heroj trebao se zrtvovati za svoj narod i predat,a ne zrtvovat druge radi sebe ;) crkni svinjooo..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 26 maj 2011, 16:09

Kakva pravda lik je uhapsen nakon sto je bjezao 20 godina izivio svoju poznu dob sta mu sada ostaje par godina do smrti ,a smrt ce docekati u luksuzu Haga gdje haman zatvorenici imaju sve zivo ,pravda bi bila da ga se baci u kavez lavovima il tak nesto, da se dobro namuci prije nego crkne .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 26 maj 2011, 16:12

juznjak> je napisao/la:Kakva pravda lik je uhapsen nakon sto je bjezao 20 godina izivio svoju poznu dob sta mu sada ostaje par godina do smrti ,a smrt ce docekati u luksuzu Haga gdje haman zatvorenici imaju sve zivo ,pravda bi bila da ga se baci u kavez lavovima il tak nesto, da se dobro namuci prije nego crkne .

ma kaki lavovi, treba njih sve u zenicu bacit :D

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Google [Bot] i 21 gost.